WESTFLOWER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WESTFLOWER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.263.967

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.11.2013, NGL 20.12.2013 13694-0532-015
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 02.11.2012, NGL 24.01.2013 13013-0502-015
30/03/2012
ÿþBilagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

~iilsIE3l in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111111111

*12065852*

Ondernemingsnr : 0831263967

Benaming

(voluit) : EDMC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Elzenstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Anton SINTOBIN, geassocieerd notaris te Zelzate, vervangende Meester Pol VANDEN BROECKE, geassocieerd notaris te Evergem/Ertvelde, wettelijke belet, op 15 maart 2012, te registreren, blijkt dat is samengekomen: de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EDMG", met maatschappelijke zetel te 8550 Zwevegem, Elzenstraat 2, BTW BE BE0831.263.967, rechtspersonenregister Kortrijk BE0831.263.967, dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat onder meer, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing

- Vaststelling en aanvaarding van het ontslag als statutair zaakvoerder met ingang van één maart tweeduizend en twaalf van de heer DAMMAN Emmanuël Lucien Antoine Philippe, geboren te Kortrijk op 5 mei 1974, wonende te 8550 Zwevegem, Elzenstraat 2.

- Vaststelling en aanvaarding van het ontslag als opvolgend zaakvoerder met ingang van één maart tweeduizend en twaalf van mevrouw LOUAGIE Veerle Annick, geboren te Kortrijk op 21 april 1974, wonende te 8550 Zwevegem, Elzenstraat 2.

Kwijting zal aan de zaakvoerder gegeven worden bij de goedkeuring van de jaarrekening.

Tweede beslissing

ingevolge voormelde eerste beslissing, aanpassing van artikel 12 der statuten der statuten, door middel van schrapping van de vijfde, zesde en zevende alinea van dit artikel 12, en dit zonder vervanging. Ais dusdanig luidt artikel 12 voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd of onbezoldigd worden uitgeoefend, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

Derde beslissing

Beslissing tot benoeming van navolgende persoon tot zaakvoerder van de vennootschap, en dit voor onbepaalde duur met ingang van één maart tweeduizend en twaalf.

De heer VANDEN BROECKE Robert Joseph André, geboren te Kortrijk op 16 maart 1963, (rijksregistemummer 63.03.16-367.12), wonende te 8500 Kortrijk, 't Helleke 6.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Overeenkomstig de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Vierde beslissing

Wijziging van de maatschappelijke benaming in "WESTFLOWER".

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel 1 der statuten om voortaan te luiden als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "WESTFLOWER".

RECHTgANK KOOPHANDEL ^ - - =CgFeFtIJK

u

Op de laatste blz. van Luik Q.vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

"

Vijfde beslissing

Beslissing om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van

8550 Zwevegem, Elzenstraat 2 naar 8560 Wevelgem, Vlamingstraat 3. Dienvolgens aanpassing van artikel 2

der statuten door invoeging van een nieuwe eerste zin, luidende als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8560 Wevelgem, Vlamingstraat 3"

Zesde beslissing

Zevende beslissing

Uitbreiding van het maatschappelijk doel met volgende in vetdruk aangeduide activiteiten, en

dienovereenkomstig wijziging van artikel 3 der statuten om voortaan te luiden ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden:

1. De aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein, import en export, productie van bloemen, planten, siervruchten en alle aanvullende artikelen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2. De aan- en verkoop, zowel in het groot ais in het klein, import en export, in decoratie-artikelen, brocante en aanverwanten.

3. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

W adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluiten het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

" het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie, en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

" het begeleiden van bedrijven op het gebeid van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secietariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebeid van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporteren en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van past en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, omvattende onder meer:

" alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verban staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

5. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn haar te bevorderen.

Zij mag onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-rbetrouden

aanehet

Belgisch Staatsblad



De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap kan zich borg stellen ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft."

Achtste beslissing

Vervanging van de huidige vierhonderd vijftig (450) aandelen, allen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en vertegenwoordigend een gelijk deel in het kapitaal door negenhonderd (900) aandelen, eveneens allen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en vertegenwoordigend een gelijk deel in het kapitaal.

Ingevolge voorgaande beslissing, toebedeling van de negenhonderd nieuwe aandelen

f&.4



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Negende beslissing

Ingevolge voormelde vervanging der aandelen, aanpassing van artikel 5 der statuten der statuten, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00),

Het is verdeeld in negenhonderd (900) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/negenhonderdste deel (1/900ste) van het maatschappelijk kapitaal, en genummerd van één (1) tot en met negenhonderd (900)."

Tiende beslissing

De zaakvoerder wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

Onmiddellijk machtigt de zaakvoerder de naamloze vennootschap "DKF Fiduciaire", met maatschappelijke zetel te Kortrijk, Kasteelstraat 29A, RPR Kortrijk 0455 718 965, die alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de administratie der directe betastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot onderhavige statutenwijziging.

Elfde beslissing

De vergadering verleent aan kantoor "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen, te Evergem, Ertvelde, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITfREKSEI-

Geassocieerd notaris Anton Sintobin

Tegelijk wordt hiermee neergelegd

- een expeditie van het proces-verbaal

- historiek der vennootschap + coördinatie der statuten

- Verslag van de zaakvoerder in datum van 2 maart 2012 waarin de voorgestelde doelswijziging wordt

verantwoord.

- Staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten in datum van 29 februari 2012.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.08.2015, NGL 22.12.2015 15699-0120-015

Coordonnées
WESTFLOWER

Adresse
VLAMINGSTRAAT 3 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande