WESTMAK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WESTMAK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.643.914

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.07.2013 13370-0009-014
04/05/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0 8 3 5 6 4 3914

- -

Benaming : WESTMAK

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gistelse Steenweg 178

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bernard D'HOORE le Beemem op 11 april 2011, die ter registratie is'. aangeboden, blijkt dat:

1. Mevrouw MATHYS Sabine Simonne Antoinette, geboren te Moorslede op 24 juni 1956, echtgenote van de,' Heer RENDERS Johny Johan Daniël, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Emmaüslaan 12;

2. de Heer ROELENS Philip Hendrik Etienne Jozef, geboren te Roeselare op 27 februari 1964, echtgenoot; van Mevrouw BILLIET Anouk Franchesca Carla, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Palfreniersstraat 17;

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de oprichtingsakte' en de statuten ondermeer volgende bepalingen bevatten:

RECHTSVORM EN NAAM - De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte' Aansprakelijkheid, met als benaming "WESTMAK".

ZETEL - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 178. DOEL - De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in; samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende . handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen'' verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële,: industriële of commerciële ondernemingen.

- Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en; kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van; adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het., ' deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

- De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketing begeleiding van andere' ondernemingen.

- Het verlenen van managementadvies.

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

- De vorming, de plaatsing of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

- Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse. vennootschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M ON ITEU R DIRF_CTI ON BELGE NEERGELEGD

ter GRIFFIE der ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 3 APR. 2011

De griffier,

Griffie

2 -0y- 2011

BEL GISCH STA ATS BLAD Jr



III O1I 0111111ff 11 I 10 llI1 I O 11

+11067605'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het . maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

DUUR - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

Zij vangt haar activiteiten aan op 11 april 2011; zij verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift en een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - Het kapitaal is vastgesteld op tweehonderdvierenvijftigduizend euro (¬ 254.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd veertig (2.540) aandelen op naam zonder' aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is onderschreven als volgt:

Inbrenc} in natura

1. Mevrouw Sabine MATHYS, voornoemd, heeft ingetekend op duizend honderd zevenenzeventig (1.177) aandelen en betaalde deze af door inbreng in de vennootschap te doen van: driehonderd zeventig (370) aandelen van de BVBA "De West-Vlaamse Verzekeringsmakelaar", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 178, RPR Brugge -BTW- nummer BE 0457.551.374. Deze driehonderd zeventig (370) aandelen worden globaal geschat op honderdzeventienduizend zeshonderd zestig euro (¬ 117.660,00).

2. De heer Philip ROELENS, voornoemd, heeft ingetekend op duizend honderd zevenenzeventig (1.177) aandelen en betaalde deze af door inbreng in de vennootschap te doen van: driehonderd zeventig (370) ' aandelen van de BVBA "De West-Vlaamse Verzekeringsmakelaar", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 178, RPR Brugge - BTW- nummer: BE 0457.551.374. Deze driehonderd zeventig (370) , aandelen worden globaal geschat op honderdzeventienduizend zeshonderd zestig euro (¬ 117.660,00).

Totaal: tweeduizend driehonderd vierenvijftig (2.354) aandelen, hetzij voor tweehonderdvijfendertigduizend driehonderd twintig euro (¬ 235.320,00).

Deze inbrengen worden uitvoerig beschreven in het verslag van de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K en vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor, van 21 maart 2011.

De conclusies van dat verslag luiden als volgt :

'VI. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v. BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, werd op 18 maart 2011 aangesteld door Mevrouw MATHYS SABINE, wonende te 8210 Zedelgem, Van Hammelaan 36 en de Heer ROELENS PHILIP, wonende te 8800 Rumbeke, Palfreniersstraat 17, oprichters van de op te richten vennootschap BVBA "WESTMAK'; om verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij de oprichting bestaande uit de hiervoor beschreven activa ten bedrage van tweehonderdvijfendertigduizend driehonderdtwintig euro (235.320,00 EUR), hetzij een netto-inbreng van tweehonderdvijfendertigduizend driehonderdtwintig euro (235.320,00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij oprichting.

De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebracht bestanddelen en voor de bepaling van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheden duidelijkheid beantwoordt;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch , verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van 2.354 aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/tweeduizend vijfhonderdveertigste (1/2540ste) van het kapitaal.

Ondergetekende wil er tenslotte aanherinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gent, 21 maart 2011 (getekend)

Joseph Van Wemmel

Bedrijfsrevisor »

Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbreng, werd aan de inbrengers het hierna vermelde aantal nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend :

1.- Mevrouw Sabine MATHYS, verkrijgt voor haar inbreng, die voor de totaliteit gewaardeerd werd op ¬ 117.660,00, 1.177 aandelen:

2.- de Heer Philip ROELENS, verkrijgt voor zijn inbreng, die voor de totaliteit gewaardeerd wordt op ¬

" 117.660,00, 1.177 aandelen.

Inbreng in geld

De resterende 186 aandelen, waarop werd ingeschreven in geld, werden volgestort ten belope van

achtduizend euro (¬ 8.000,00):

1. mevrouw Sabine MATHYS, voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen, en heeft

daarop vierduizend euro (¬ 4.000,00) gestort;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden are let ., Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

~ ~ f

mod 2.1

,f

2. de heer Philip ROELENS, voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen, en heft' daarop vierduizend euro (¬ 4.000,00) gestort.

Samen : honderd zesentachtig (186) aandelen.

Er dient bijgevolg nog ¬ 10.680,00 te worden bijgestort, hetzij ¬ 5.340,00 door Mevrouw Sabine Mathys en ¬ 5.340,00 door de Heer Philip Roelens.

De fondsen bestemd tot de afbetaling de hierboven vermelde inbrengen in geld, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, werden gedeponeerd bij storting of overschrijving op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank te Brugge (Sint-Andries). Een attest dat van deze deponering blijk geeft zal in het dossier van ondergetekende Notaris bewaard blijven.

Zo het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap, in welke gevallen het stemrecht aan de blote eigenaar toekomt.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de : blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze aldus alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

BESTUUR  De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of " rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder 1 zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Worden hierbij als statutaire zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

mevrouw Mathys Sabine, voornoemd,

de heer Roelens Philip, voornoemd,

Als de betrekking van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering in zijn vervanging.

Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

BOEKJAAR - Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december; het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE - De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING  In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar, na bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt. De vereffenaars hebben " de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van ' de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in " effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de : verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij " door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

JAARVERGADERING - De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt . vermeld; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aeb: het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

VOLMACHT - Bijzondere volmacht met macht van substitutie werd verleend aan Accountantskantoor Van Maele, Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een CVBA, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, RPR Gent 0473.641.496 en haar aangestelden, die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden, om het nodige te doen voor :

- inschrijving en latere wijzigingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor ondememingen (KBO);

- inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde (BTW).

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bernard D'hoore

Notaris te Beemem

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie oprichtingsakte.

- verslag oprichters ;

- verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

" . . .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0227-014

Coordonnées
WESTMAK

Adresse
GISTELSE STEENWEG 178 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande