WESTPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WESTPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.483.127

Publication

05/09/2014
ÿþ mod11.1





J 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

BELGE

NEERGELEGD

" 2014 1 g JULI 2014

"AATSBLAD Rechtbank van KOOPHANDEL Geffud. KORTRIJK

-



MONITEU

28 -08 -LGISCH S

11J1AIMIIUJI II







Ondernemingsnr : 0829.483127

Benaming (voluit) : Westport

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Diksmuidsesteenweg 57

8800 Roeselare

Onderwerp akte :BVBA: VERVROEGDE ONTBINDING MET HET 00G OP DE INVEREFFENINGSTELLING BENOEMING VEREFFENAAR - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 09 juli 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WESTPORT", waarvan de maatschappelijke zeter gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 57, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

A. - BERAADSLAGING

1.  Bespreking van het voorstel tot ontbinding

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan is opgemaakt op 21 juni 2014. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter voorlezing van dat verslag te geven. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd welke niet meer dan drie maanden vérôr vandaag werd vastgesteld, in casu op 31 mei 2014.

Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de bedriifsrevisor, de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrerevisorenkantoor Dujardin" met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, RPR Kortrijk, ondernemings- en BTW-nummer BE 0446.426.860, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIET DUJARDIN' met zetel te 8660 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, RPR Kortrijk, ondernemings- en 131W-nummer BE 0833.496.947, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, over deze staat verslag opgemaakt op 07 juli 2014. Hierin wordt inzonderheid vermeld of voormelde staat van actief en passief, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA WESTPORT heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een tussentelse staat van actief en passief per 31 mei 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 769.971,42 EUR en een netto-actief t.b.v. 520.249,51 EUR.

tilt de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van de 10 fange aansprakelijkheid als bouwpromotor en eventuele BTW- en belastingcontroles.

Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders.

Voormelde staat geeft, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 7 juli 2014,

(getekend)

BVBA Bedrerevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin."

Beide vennoten verklaren vôár huidige vergadering in het bezit gesteld te zijn van voormelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor, alsmede van voormelde staat van actief en passief.

2.  Bevestiging door de notaris

rnod11.1

Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, vôôr de authentieke beslissing tot ontbinding van de vennootschap, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

Vervolgens neemt de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen. B. - BESLUITEN

1, Eerste besluit: beslissing tot ontbinding en vereffening

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen gemaakt werden met betrekking tot voomielde verslagen en besluit zich dan ook aan te sluiten bij de erin vervatte conclusies.

De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf vandaag. Dientengevolge zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WESTPORT" vanaf vandaag enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2. - Tweede besluit: ontslag zaakvoerder - benoeming van de vereffenaar en de bepaling van zijn machten

a. Verder wordt door de vergadering pntslag verleend aan de zaakvoerders, met name voornoemde heren ROELS Bart en DESOT Steven.

De vergadering besluit bovendien om ter gelegenheid van de eerst volgende algemene vergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening, te beraadslagen over de kwijting en ontheffing voor de uitoefening van hun beheer in het afgelopen boekjaar.

b, Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar. de heer DESOT Steven, voornoemd, hier persoonlijk aanwezig en uitdrukkelijk verklarend deze opdracht te aanvaarden, aile waarborgen van rechtschapenheid te bieden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat. De benoeming van de aldus benoemde vereffenaar moet, overeenkomstig artikel 184, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van en te Kortrijk ter bevestiging voorgelegd worden.

Voor zoveel als nodig verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen machtiging aan de zopas benoemde vereffenaar om het in artikel 184, § 2 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde eenzijdig verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Voor het geval de Rechtbank van Koophandel de benoeming van voornoemde heer DESOT Steven niet zou bevestigen, beslist de vergadering met algemeenheid van stemmen om subsidiair aan te stellen tot vereffenaar: de heer ROELS Bart, voornoemd.

ln verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat dit mandaat onbezoldigd uitgeoefend " wordt.

c, De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van sternmen aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen. Meer bepaald zal de vereffenaar aile handelingen mogen verrichten voorzien in het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

d. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Ondergetekende notaris deelt mee dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsook een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren veieir haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met de vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon voltooid worden.

e. Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van vennootschappen dient de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningsteifing, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet vereffend worden) over te maken aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, en dit op straffe van afzetting door de Rechtbank, en een geldboete van vijftig tot tienduizend cura. Eveneens dient de vereffenaar, vôôr de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers, bij eenzijdig verzoekschrift voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

f. De vereffenaar draagt zorg voor een aellike behandelino van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten gelden of waarden die gerijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Bij de verdeling van het netto actief houdt hij rekening met hetgeen ln artikel 22 van de statuten wordt uiteengezet. Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

 e '

Voorbehouden

aan het

E3elgisch Staatsblad

mod11.1

verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschip en legt haar de rekeningen met de stukken tôt staving voor.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Alle stukken uitqaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is overeenkomstig artikel 183 § 2 van het Wetboek van vennootschappen verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zo'n vennootschap kan overeenkomstig artikel 183 § 3 van hetzelfde Wetboek slechts worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank.

De sluit/no' van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

g. De vergadering wordt tijdelijk geschorst om de vereffenaar toe te laten voor de vereffening van de vennootschap te zorgen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

bijzonder verslag van het bestuursorgaan met bijgevoegde staat van activa en passive per 31/05/2014;

verslag van de bedrijfsrevisor;

- kopie bevestiging benoeming vereffenaar.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 04.04.2013 13084-0083-009
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 27.04.2012 12102-0085-009

Coordonnées
WESTPORT

Adresse
DIKSMUIDSESTEENWEG 57 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande