WIF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WIF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.993.915

Publication

16/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI=CriGELECD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 6 MEI 2014

Gent Afdelèrefikugge

IV 1111111111911111111 u

*19100942*

De griffior

Ondernemingsnr : 0543.993.915

Benaming

(voluit) : INTERNATIONAL GEARS COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kampveldstraat, 51, B-8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling  art. 646 Wetboek vennootschappen Vereniging van alle aandelen in één hand  art. 646 Wetboek vennootschappen

De vennootschap deelt hierbij mee dat de NV IG Watteeuw International sinds 8 april 2014 eigenaar is van alle aandelen van de NV International Gears Company,,

BVBA Jean-Christophe Seynaeve

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Jean-Christophe Seynaeve

NV B.M.T.

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Hans De Vuyst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/10/2014
ÿþMod Word 11.1

GO

oolean

MONITEUR BEL riffie igeoli-tbank  C

08 -10- 2014 let4

BELGISCH STAATSB AD ettittfiideng Bnigge

griffier

1111,11111MMVII

Vc behc aar Bek Staal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken ko ie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0543.993.915

Benaming

(voluit) INTERNATIONAL GEARS COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Kampveldstraat, 51, B-8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel

NV International Gears Company

Kampveldstraat 51, 8020 Oostkamp

RPR (Rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Brugge) nr. 0543 993 915

Ger. Arr. West-Vlaanderen

en

NV Watteeuw International Finance

Kampveldstraat 51, 8020 Oostkamp

RPR (Rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Brugge) / BTW nr. (BE) 820 343 351

Ger. Arr. West-Vlaanderen

MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING, art. 676 W.Venn. 1. INLEIDING

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap INTERNATIONAL GEARS COMPANY (hierna "IGC" of de "overnemende vennootschap" genoemd) en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap WAlTEEUW INTERNATIONAL FINANCE (hierna "WIF" of de "over te nemen vennootschap" genoemd) zijn na onderling overleg overeengekomen voorliggend fusievoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 671, 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn.") en dit voorstel ter goedkeuring voor te leggen binnen hun respectievelijke raden van bestuur.

Het fusievoorstel werd door de raden van bestuur van WIF en IGC onderhands opgesteld met inachtneming van de formaliteiten voorzien in artikel 719 W.Venn.

Het fusievoorstel betreft een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna ook "geruisloze fusie" genoemd) overeenkomstig de artikelen 671, 676, 1° en 719 e.v. (en in het bijzonder art. 722 § 6) W.Venn., met name een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door overneming van de NV Watteeuw International Finance bij wijze van overdracht aan de NV International Gears Company van haar volledige vermogen, omvattend al haar activa en passiva, niets uitgezonderd noch voorbehouden, met ontbinding zonder vereffening, op voorwaarde dat deze laatste vennootschap voor het volledige passief van. de NV Watteeuw International Finance zal instaan, al haar verbintenissen zal uitvoeren en al de kosten van' haar ontbinding zonder vereffening zal dragen en haar zal vrijwaren tegen elke vordering.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de raad van bestuur van de overnemende. vennootschap IGC en aan de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap WIF. Na verloop van: de wettelijke termijnen zal de fusie bij authentieke akte worden vastgesteld (zij het met uitwerking pas op 31' december 2014). Op het ogenblik van vaststelling, en hoewel voor deze geruisloze fusie toepassing wordt gemaakt van artikel 722 § 6 W.Venn. (zie verder), zal de fusie voor wat IGC betreft toch door een

_ .

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap IGC worden vastgesteld, gelet op de wijziging van haar statuten, en meer bepaald van haar maatschappelijke benaming (met onmiddellijke uitwerking op dat moment).

Van zodra het fusievoorstel op geldige wijze zal zijn goedgekeurd door de beide raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen zal, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen terzake en de vaststelling van de fusie bij authentieke akte, WIF louter door deze beslissingen van rechtswege ophouden te bestaan op 31 december 2014 en zal het vermogen van WIF op dat moment overgaan naar IGC, overeenkomstig artikel 682, 30 W Venn...

In de mate dat noch IGC, noch WIF personeel heeft, dienen geen kennisgevingen vanuit dit oogpunt te worden verricht.

2. WENSELIJKHEID VAN DE FUSIE

De voorliggende moeder-dochter fusie kadert binnen de globale vennootschapsrechtelijke herstructurering van de groep B.M.L en is een logisch gevolg van de overbrenging van de maatschappelijke zetel van IGC vanuit Luxemburg naar België.

De activiteiten van IGC en WIF zijn gelijkaardig, zodat het behoud van twee afzonderlijke vennootschappen voor dezelfde activiteit geen nut heeft. Een combinatie van de beiden zorgt voor vereenvoudiging binnen één sterke entiteit en daaruit voortvloeiend tevens een zekere kostenbesparing en administratieve vereenvoudiging.

Zowel de raad van bestuur van IGC, enige aandeelhouder van WIF, als de raad van bestuur van WIF zijn bijgevolg van oordeel dat de fusie in het belang is van elk van de te fuseren vennootschappen.

3. DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

(1,) De overnemende vennootschap:

Rechtsvorm; naamloze vennootschap naar Belgisch recht

Naam; INTERNATIONAL GEARS COMPANY

Zetel Kam pveldstraat 51, 8020 Oostkamp (gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen)

RPR-nummer :0543 993 915 (Rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Brugge) Enige aandeelhouder: 1G Watteeuw International NV

Doel; "De vennootschap heeft tot doel het nemen van deelnemingen, onder welke vorm dan ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, evenals het beheer, de controle en de valorisatie van die deelnemingen.

De vennootschap kan meer bepaald bij wijze van inbreng, inschrijving, optie, aankoop en op elke andere manier roerende waarden en onroerende waarden van welke aard ook verwerven en deze tegeldemaken door middel van verkoop, overdracht, ruil of anderszins.

De vennootschap kan eveneens alle octrooien en de andere rechten die verbonden zijn aan die octrooien of die ze kunnen vervolledigen verwerven en valoriseren.

De vennootschap kan ontlenen aan en alle steun, leningen, voorschotten of garanties verstrekken aan andere vennootschappen waarin ze al dan niet een belang heeft en/of die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar verbonden zijn.

De vennootschap kan alle onroerende, roerende, commerciële, industriële en financiële verrichtingen uitvoeren, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de realisatie van het doel van de vennootschap."

(a) De over te nemen vennootschap:

Rechtsvorm; naamloze vennootschap naar Belgisch recht

Naam: WATTEEUW INTERNATIONAL FINANCE

Zetel: Kam pveldstraat 51, 8020 Oostkamp (gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen)

RPR-nummer: 820 343 351 (Rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Brugge) Enige aandeelhouder: International Gears Company NV

Doel: "De vennootschap heeft tot doel dienstverrichtingen van financiële aard te verrichten met Belgische en buitenlandse verbonden vennootschappen. Zij mag leningen, kredieten en fondsen opnemen bij al dan niet verbonden vennootschappen en deze verstrekken aan al dan niet verbonden vennootschappen, in welke vorm en voor welke duur dan ook. Zij mag tevens contanten ontvangen om investeringen of contanten van de groep te centraliseren, en krediet- en/of cashpools oprichten en beheren, Zij mag zekerheden, onder welke vorm ook, ontvangen en verstrekken ten gunste van derden of van verbonden vennootschappen, al dan niet voor haar eigen schulden of voor die van verbonden vennootschappen. Zij mag aldus aile diensten van financiële aard verlenen (met inbegrip, zonder beperking, van leasingactiviteiten), voorzover deze geen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

bijzondere toelatingen of machtigingen van bevoegde overheidsinstellingen vereisen. Zij mag tevens alle deelnemingen in alle vennootschappen nemen en beheren en optreden als bestuurder van andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar activiteiten slechts verrichten ten voordele van verbonden vennootschappen.

De vennootschap mag alle financiële transacties aangaan die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn de vetwezenlijking eivan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

4. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Gezien de fusie pas uitwerking zal hebben op 31 december 2014, zal de boekhoudkundige uitwerking van de fusie eveneens op deze datum gebeuren.

5. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN MET

BIJZONDERE RECHTEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn geen vennoten of aandeelhouders die bijzondere rechten hebben in IGC of WIF, noch (houders van) andere effecten dan aandelen, uitgegeven door IOC of WIF. Er dienen derhalve geen maatregelen te worden voorgesteld binnen dit kader.

Er dient evenmin een ruilverhouding van aandelen te worden vastgesteld.

6. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN

VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN I BIJZONDERE BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS

Geen enkele bestuurder van een te fuseren vennootschap zal een bijzonder voordeel worden toegekend in het kader van deze geruisloze fusie.

De commissaris wordt geen opdracht of vergoeding toegekend. Er zal bijgevolg geen melding overeenkomstig artikel 134 W,Venn. dienen te gebeuren.

7. ONROERENDE GOEDEREN

WIF is als overgenomen vennootschap noch eigenaar van, noch houder van persoonlijke of zakelijke rechten m.b.t. enig onroerend goed. Er dienen bijgevolg geen bijzondere maatregelen (bijv, voortvloeiend uit het Bodemdecreet) te worden getroffen,

8. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1. Realisatie van de fusie

Deze geruisloze fusie zal juridisch uitwerking hebben op 31 december 2014, zonder afbreuk aan de datum van tegenwerpelijkheid ten opzichte van derden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake en zonder afbreuk aan de buitengewone algemene vergadering van 1GC tot statutenwijziging.

2. Fiscale uitwerking

De raden van bestuur van IGVV en WIF verklaren dat de geruisloze fusie fiscaal neutraal verloopt, in

toepassing van:

" de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

" artikel 211 W.I.B. '92;

" de artikelen 11 en 18 paragraaf 3 van het B.T.W.-wetboek.

3. Kosten

De kosten m.b.t. deze geruisloze fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

4. Volmacht

De partijen geven bij deze volmacht aan de heren Harold Minjauw, advocaat met kantoor te 1170 Brussel, Terhulpensesteenweg 177 bus 7, en Bernard Dubois, advocaat met kantoor te 8000 Brugge, Bevrijdingslaan 2b, advocaten van het kantoor LMBD Prioux, en de vennootschap BVBA B-Docs, met kantoor te Willem de Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel (alsook diens bestuurders en aangestelden), met het recht om alleen op te treden en met recht van indepiaatsetelling, ten einde alle formaliteiten te vervullen bij om het even welk ondernemingsloket, bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, bij het Belgisch Staatsblad en/of de Kruispuntbank van Ondernemingen, en om in het bijzonder het huidige fusievoorstel neer te leggen op de griffies van de Rechtbanken van Koophandel waar de te fuseren

Voor-

behouden pan lneti Belgisch

Staatsblad

------------

5. Jaarrekeningen NV Watteeuw International Finance

De eerstvolgende gewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van de NV International Gears Company (volgend op de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting) zal oordelen over de : jaarrekening van de NV Watteeuw International Finance, zoals opgesteld, samen met het jaarverslag, door de huidige bestuurders van deze laatste, en over de kwijting voor de bestuurders en commissaris van de NV Watteeuw International Finance voor de uitoefening van hun mandaat tussen 1 januari 2014 en de: fusiedatum, overeenkomstig artikel 727 W.Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. Vennootschapsdocumenten

Alle archieven, boeken en documenten van de NV Watteeuw International Finance worden toevertrouwd aan de NV International Gears Company, die ze op haar zetel zal bewaren gedurende de wettelijk voorziene minimumtermijnen.

7. Toepassing van artikel 722 § 6 W.Venn.

De overnemende vennootschap 1GC heeft op heden aile aandelen van de overgenomen vennootschap WIE in haar bezit. Overeenkomstig artikel 722 § 6 W.Venn. is de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap IGC of van de overgenomen vennootschap WIF voor deze geruisloze fusie niet vereist, behoudens indien de enige aandeelhouder van de overnemende vennootschap IGC (de NV 1G Watteeuw International) vooralsnog om de bijeenroeping van een argernene vergadering l'On de overnemende vennootschap die over de fusie moet beslissen, zou verzoeken. Bij gebreke aan dit verzoek Zal do voltrekking van de fusie door de raad van bestuur van W1F en door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van IGC (gelet op de statutenwijziging van deze laatste) worden vastgesteld bij authentieke akte, overeenkomstig artikel 723 W.Venn.

Gedaan te Oostkamp op 29 augustus 2014,

BVBA Jean-Christophe SEYNAEVE

Bestuurder

vast vertegenwoordigd door de Heer Jean-Christophe Seynaeve

NV B.M.T.

Bestuurder

vast vertegenwoordigd door de Heer Hans De Vuyst

Hierbij neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/01/2014
ÿþMod Word 11.1

(nn ~ ertsti. I7 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

, na neerlegging ter griffie van de akte

MONlTEt R SELE NEE GELFrn ~~r~ c~RIFEIE VAN DE

 %,1er rr.0 ..,...._-- _-- RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

-14

(AFDELING BRUGGE)

a ieolm ELGISCH STAATSEL:rP1 3 e DEC.Ste

egr~ffielr.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

054 3 99311

"INTERNATIONAL GEARS COMPANY"

bel

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8020 Oostkamp, Kampveldstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van Luxemburg naar Belgie  Vaststelling van de statuten  Benoeming van de bestuurders  Benoeming van een commissaris

Uit een akte verleden voor meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op negentien december tweeduizend dertien.

BLIJKT DAT:

I.Een afschrift werd overgemaakt van de akte verleden op 17 december 2013 voor notaris Paul Decker te Luxemburg, voorzien van Apostille, en waaruit blijkt dat er werd beslist tot vaststelling van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van Luxemburg naar Belgie.

II.De statuten van de vennootschap werden in overeenstemming gebracht met de vereisten van het Belgisch recht en om bij deze gelegenheid bepaalde aanpassingen, wijzigingen, aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te voeren, en tegelijk een volledig nieuwe tekst van de statuten in het Nederlands vast te stellen.

UIT DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP BLIJKEN ONDERMEER VOLGENDE GEGEVENS: "

1. a) De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV" b) De naam van de vennootschap: "INTERNATIONAL GEARS COMPANY'

2. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel het nemen van deelnemingen, onder welke vorm dan ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, evenals het beheer, de controle en de valorisatie van die deelnemingen.

De vennootschap kan meer bepaald bij wijze van inbreng, inschrijving, optie, aankoop en op elke andere manier roerende waarden en onroerende waarden van welke aard ook verwerven en deze tegeldemaken door middel van verkoop, overdracht, ruil of anderszins.

De vennootschap kan eveneens alle octrooien en de andere rechten die verbonden zijn aan die octrooien of, die ze kunnen vervolledigen verwerven en valoriseren.

De vennootschap kan ontlenen aan en alle steun, leningen, voorschotten of garanties verstrekken aan andere vennootschappen waarin ze al dan niet een belang heeft en/of die rechtstreeks of onrechtstreeks met; haar verbonden zijn.

De vennootschap kan alle onroerende, roerende, commerciële, industriële en financiële verrichtingen uitvoeren, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de realisatie van het doel van de vennootschap.

3. De zetel van de vennootschap: 8020 Oostkamp, Kampveldstraat 51, in het gerechtelijk arrondissement Brugge

4. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd.

5. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeven miljoen euro (¬ .7.000.000,00), verdeeld in tweeduizend

achthonderd (2.800) aandelen met elk een nominale waarde van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ .2.500,00).

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volledig volgestort.

c) Overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen is vrij.

De overdracht van een aandeel is evenwel slechts tegenstelbaar aan de vennootschap en aan derden na de

inschrijving ervan in het register van aandelen op naam.

6. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winsten uitkering van een interimdividend:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar,

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata

temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering

beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaat door terugbetaling a

pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een

interimdividend uit te keren.

b) de wijze van vereffening

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

7. Het begin en einde van het boekjaar:

één januari - éénendertig december van elk jaar

8. a) Gewone algemene vergadering:

de eerste vrijdag van de maand april, om vijftien (15:00) uur

b) De voorwaarden voor toelating:

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

c) Stemrecht :

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

'geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

*geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens In de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om v66r de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier,

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

-de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder, inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

-de vorm van de gehouden aandelen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

-het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen v66r de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

9. a) Benoeming van bestuurders en commissaris;

Bestuurders : drie (3)

Werden tot dit ambt benoemd:

+~ ~' Voor--

lehoudtri

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

1.De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Jean-Christophe SEYNAEVE", gevestigd te

8730 Beernem, Blommeke 1, in het gerechtelijk arrondissement Brugge, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0478.368.762 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige, die voor de uitvoering van deze opdracht vast wordt vertegenwoordigd door de heer SEYNAEVE Jean-Christophe Marie Geneviève Arthur, geboren te Kortrijk op 5 november 1969, wonend te 8730 Beemem, Blommeke 1, met rijksregisternummer 69.11.05-367.39, dit overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

2.De naamloze vennootschap "B.M.T.", gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1097/B, in het gerechtelijk arrondissement Gent, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0406.069.021 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige, die voor de uitvoering van deze opdracht vast wordt vertegenwoordigd door de heer DE VUYST Hans Jozef Daniël, geboren te Aalst op 13 februari 1958, wonend 9000 Gent, Tinnenpotstraat 47, met rijksregistemummer 58.02.13-303.54, dit overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

3.De naamloze vennootschap "iG WATTEEUW INTERNATIONAL", gevestigd te 8020 Oostkamp, Kampveldstraat 51, in het gerechtelijk arrondissement Brugge, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0405.155.934 en geregistreerd als B.T,W: plichtige, die voor de uitvoering van deze opdracht vast wordt vertegenwoordigd door de heer STEHLING Holger, geboren te Mosbach op 26 juli 1965, wonend te 79761 Waldshut (Duitsland), Ahomstrasse 17, op heden zonder Bis-registernummer, dit overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Hun opdracht is onbezoldigd eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend achttien (2018).

Overeenkomstig artikel 28.1 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders,

Commissaris : één (1)

Werd aangesteld tot commisaris

de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Lippens & Rabbaey Audit", gevestigd te 9000 Gent, Moutstraat 54, in het gerechtelijk arrondissement Gent, ingeschreven In het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0431.161.436 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige, hierbij vertegenwoordigd door mevrouw DEFOER Maneen, bedrijfsrevisor.

Zijn opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend vijftien (2015).

b) Bevoegdheden van de raad:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

c) Vertegenwoordiging van de vennootschap:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de ' vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals zal worden bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat

-hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

-hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de akte dd. 19 december 2013, met in bijlage : drie volmachten, afschrift van de akte van 17 december 2013, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIAIIII ~II~I IA

*1422703

i i

iu

Ondernemingsnr : 0543.993.915.

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

"INTERNATIONAL GEARS COMPANY"

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1') DEC 2014

Griffie

meent-Aft eling-B gge' -

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : 8020 Oostkamp, Kampveldstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming van de naamloze vennootschap "WATTEEUW INTERNATIONAL FINANCE" gelijkgestelde verrichting  Naamwijziging  Statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijf december tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT;

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "INTERNATIONAL GEARS, COMPANY", gevestigd te 8020 Oostkamp, Kampveldstraat 51, in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Brugge, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0543.993.915 en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT;

1, Overeenkomstig artikel 720, §2, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt de enige aandeelhouder om te verzaken aan zijn recht om tussentijdse cijfers te verkrijgen omtrent de stand van het: vermogen die niet meer dan 3 maanden voor de datum van het voorstel inzake de met fusie door overneming: gelijkgestelde verrichting zijn vastgesteld,

2. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voorstel, door overneming door de naamloze vennootschap "INTERNATIONAL GEARS COMPANY", gevestigd te 8020 Oostkamp, Kampveldstraat 51, in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Brugge, inge-schreven ïn het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0543.993.915 en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overnemende vennoot-'schap), van het volledig actief en passief vermogen, zowel aile rechten als alle verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezon-derd, van de naamloze vennootschap 'WATTEEUW INTERNATIONAL FINANCE", gevestigd te 8020 Oostkamp, Kampveldstraat 51, in het gerechtelijk arrondissement West- Vlaanderen, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Brugge, inge-'schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0820.343.351 en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overgenomen vennootschap), dit met juridische uitwerking per 31 december 2014, om 24:00 uur.

Aangezien deze met fusie gelijkgestelde verrichting pas juridisch uitwerking heeft per 31 december 2014, om 24:00 uur, wordt de boekhoudkundige en fiscale uitwerking van deze verrichting eveneens uitgesteld tot; hetzelfde voornoemde tijdstip,

Per 31 december 2014, om 24:00 uur, wordt bijgevolg het volledig actief en passief vermogen, zowel alle; rechten als alle verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de overgenomen vennootschap'

overgenomen door de overnemende vennootschap, op last voor deze vennootschap al het passief van de; overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en al haar verbintenissen uit te' voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit deze met fusie gelijkgestelde verrichting en de overgenomen vennootschap en haar bestuurders te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien aile aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap 'WATTEEUW INTERNATIONAL FINANCE" in bezit zijn van de overnemende naamloze vennootschap INTERNATIONAL GEARS COMPANY" zullen in vergoeding voor de overgang per 31 december 2014, om 24;00 uur, van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

3. Te notuleren dat het volledig vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "WATTEEUW INTERNATIONAL FINANCE", niets voorbehouden noch uitgezonderd, overgaat onder algemene titel naar de overnemende naamloze vennootschap "INTERNATIONAL GEARS COMPANY", dit met juridische uitwerking, per 31 december 2014, om 24:00 uur.

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4, Om de naam van de vennootschap te wijzigen in "WIF2", dit met ingang vanaf 31 december 2014, om

24:00 uur.

5. -om de tekst van Artikel 1 : Naam aan te vullen, als volgt:

"Met ingang vanaf 31 december 2014, om 24:00 uur, wordt de naam van de vennootschap gewijzigd in

"W 1F2".n;

-om de eerste zin van Artikel 2 : Zetel te verbeteren, als volgt

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp (België), Kampveldstraat 51, in het

gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Gent,

afdeling Brugge.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 5 december 2014, met in bijlage : één volmacht, gecoördineerde statuten, en uittreksel.

4 Voor-'" behouden, .an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþMOtl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11

*15055620* 11

Ondememingsnr : 0543.993.915 Benaming

(voluit) : WIF2 (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kampveldstraat, 51, B-8020 Oostkamp (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming, ontslag

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 13/02/2015 De enige aandeelhouder verklaart de aanwezigheid van de commissaris niet te vereisen en:

GAAT OVER TOT het ontslag van de NV B.M.T Kortrijksesteenweg 1097 bus B, 9051 Gent (0406.069.021), vast vertegenwoordigd door dhr. Hans De Vuyst, als bestuurder van de vennootschap. Het mandaat wordt beëindigd met ingang van vandaag, De uittredende bestuurder wordt bedankt voor haar inzet voor de vennootschap gedurende de voorbije jaren.

BESLIST dat over de kwijting aan de NV B.M.T. voor het vervullen van haar functie als bestuurder van de vennootschap sinds 1 januari 2015 tot op heden zal worden beslist door de gewone algemene vergadering te houden in 2016. Over de kwijting voor het boekjaar 2014 zal worden beslist door de gewone algemene vergadering te houden in 2015.

BESLIST als nieuwe bestuurder aan te stellen:

De vennootschap naar Luxemburgs recht BMT International S.A., met maatschappelijke zetel gelegen te, 89D, rue Pafebruch, L-8308 Capellen, Groot-Hertogdom Luxemburg, ingeschreven bij het Registre de' commerce et des sociétés Luxembourg onder nr. B 184.270, vast vertegenwoordigd door dhr. Hans De', Vuyst.

Het mandaat gaat onmiddellijk in voor een periode van 6 jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering te houden in 2021, Het wordt niet vergoed, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BESLIST een mandaat te verlenen aan Mter. Harold Minjauw, advocaat van het kantoor LMBD Prioux, kantoor Brugge, met adres te 8000 Brugge, Bevrijdingslaan 2b, en aan B-docs BVBA, Willem de; Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel, voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving,; wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie van de bevoegde rechtbank' en alle andere eventuele administratieve formaliteiten die bovenvermelde vervanging van bestuurder met; zich meebrengt.

Jean-Christophe Seynaeve BVBA,

Bestuurder,

Vast vertegenwoordigd door dhr, Jean-Christophe Seynaeve

IG Watteeuw International NV,

Bestuurder,

Vast vertegenwoordigd door dhr, Holger Stehling

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 2 APR 2015

Gent Afatiite Brugge

- " De griffier- - - . "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2015
ÿþL

Motl Wart111.1

,

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0543.993.915

Benaming WIF2

: WIF2

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kampveldstraat, 51, B-8020 Oostkamp (volledig adres)

Onderwerp akte,, Herbenoeming commissaris

QNyiEUR

211 _G1SCH ST r

i

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

16 JUL 2015

Griffie

Gens Afcfdfirlg. tugge

De griffier

Uittreksel' uit de notulen'van de algemene vergadering dd 03104/2015

BESLIST dat de commissaris van de NV WIF2 wordt herbenoemd voor éen termijn van drie jaar, tot de gewone algemene vergadering die zal gehouden worden in 2018:

- Ernst & Young Assurance Services CVBA (0438.703.284), De Kleetlaan 2, 1831 Machelen, vast

vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevisor

BVBA Jean-Christophe Seynaeve, bestuurder, vast vertegenwoordigd door dhr. Jean-Christophe Seynaeve, BMT International S.A., bestuurder, vast vertegenwoordigd door dhr. Hans De Vuyst

Annexes dü 1V ôn feur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi} van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WIF

Adresse
KAMPVELDSTRAAT 51 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande