WIJZERAVEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIJZERAVEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.992.761

Publication

12/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BE

02 -05- 201

GISCH STAAT



bel

ai

BE

Sta

11 IMIV»

II





Ondernemingsnr 0550 e 39R .164

Benaming (voluit) :WijzeRaven

(verkort) :

Rechtsvorm COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: WARANDESTRAAT 244

8560 VVEVELGEM-MOORSELE

Onderwerp akte :OPRICHTING.

Tekst Uittreksel uit een akte (D.2130876) verleden voor Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 14 april 2014.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "WijzeRaven".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem-Moorsele, Warandestraat 244.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de oprichters  Bedrag van de nog niet-volgestorte inbrengen :

1. De heer DERAEDT Luc Marc Cornelius, geboren te Poperinge op 4 april

1964, met woonplaats te 8560 Wevelgem-Moorsele, Warandestraat 244.

Nog niet-volgestorte bedrag : E 4.100,00.

2. Mevrouw DEVLIES Lieve Maria Hilde, geboren te Wervik op 17 oktober 1967, echtgenote van de voornoemde heer Luc DERAEDT, met woonplaats te 8560 Wevelgem-Moorsele, Warandestraat 244.

Nog niet-volgestorte bedrag : E 4.100,00.

3. De heer DELOBELLE Geert Michel Maria, geboren te Kortrijk op 7 september 1961, thans ongehuwd, met woonplaats te 8510 Kortrijk-Bellegem, Tobergse 8.

Nog niet-volgestorte bedrag : £ 4.100,00.

5.A. Bedrag van het maatschappenk kapitaal : het kapitaal is onbeperkt.

5.B. Gestorte bedrag : zesduizend driehonderd euro (£ 6.300,00).

5.C. Bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00).

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar begint op één juli van

ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 14 april 2014 tot en met 30 juni 2015.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor,

rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. A. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de

--- _ -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

rnod 11.1

Voorbehouden "dan het Belgisch Staatsblad



wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de bestuurder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

8.B. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te

besturen en te verbinden :

Werden benoemd tot bestuurders, voor de duur van de vennootschap :

1. "LIEVERAEDT" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8560 Wevelgem-Moorsele, Warandestraat 244, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0825.832.264 en met btw-nummer BE 0825.832.264, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Luc DERAEDT, voornoemd, die heeft aanvaard.

2. "GEERT DELOBELLE COMM. V" gewone commanditaire vennootschap met zetel te 8510 Kortrijk-Bellegem, Tobergse 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0445.973.336 en met btw-nummer BE 0445.973.336, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Geert DELOBELLE, voornoemd, die heeft aanvaard.

3. Mevrouw Lieve DEVLIES, voornoemd, die heeft aanvaard.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen: Ieder bestuurder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11,1

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden "eàin flet Belgisch Staatsblad

de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder bestuurder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De bestuurder(s) rna(a)k(t)(en) de ontwerpen op der huishoudelijke reglementen.

Kwalitatieve beperkingen

In afwijking met hetgeen hiervoor is bepaald, zal een bestuurder het voorafgaandelijk unaniem akkoord van de algemene vergadering (unanimiteit van stemmen) van de vennoten moeten bekomen voor elke rechtshandeling die verband houdt met de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, het aangaan van leningen of kredietopeningen met of zonder vestiging van een hypotheek op de onroerende goederen van de vennootschap, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap, voor contracten aangegaan boven de vijftienduizend euro (e 15.000,00), investeringen boven de zevenduizend vijfhonderd euro (E 7.500,00), procentuele herverdeling van het aandeelhouderschap, partners aanvaarden en ontslaan, winstuitkering, geheel of gedeeltelijke verkoop van de zaak of de aandelen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen worden tegengeworpen aan derden, nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Kwantitatieve beperkingen

De handtekening van alle bestuurders is vereist voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijftienduizend euro (¬ 15.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen worden tegengeworpen aan derden, nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Ieder bestuurder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : geen.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

- diensten verlenen aan organisaties ten einde hun organisatiedoelstellingen te helpen realiseren. Deze diensten bestaan uit bedrijfsadvies, rekrutering en selectie, opleiding en coaching alsook het beschikbaar stellen van alle tools die daartoe kunnen bijdragen. Flet ter beschikking stellen van deze producten en diensten aan organisaties staat steeds in het teken van het realiseren van

hogere performance met partners, klanten, leveranciers en andere

stakeholders.

- de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke onderneming, Belgische of buitenlandse commerciële, industriële of

andere vennootschappen. ,

- de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere wijze.

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandeling door gehele of gedeeltelijke overnamen van aandelen in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- en of kapitaalbeheer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliën vennootschappen, de uitgifte van vastgoedcertificaten, het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van mede-eigendom, het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

- tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op vlak van algemeen beheer of: financieel. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van , mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat de organisatie en . planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame vaste activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheid studies.

het verhuren of huren, de aan-en verkoop van roerende goederen.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering : de jaarvergadering moet ieder jaar bijeengeroepen worden de eerste zaterdag van de maand december om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrief vermeld wordt.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : de aandelen zijn op naam; zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft om, in geval van onverdeeldheid, de aan de aandelen verbonden rechten te schorsen totdat één van de mede-eigenaars, te haren opzichte, als eigenaar erkend wordt.

Wanneer de aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, oefent de vruchtgebruiker de hieraan verbonden rechten uit, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval de uitoefening van de hieraan verbonden rechten geschorst wordt totdat één enkele persoon, ten aanzien van de vennootschap, als eigenaar aangewezen wordt.

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de opeisbare stortingen niet verricht zijn, wordt geschorst, evenals het recht op het dividend.

13. De essentiële persoonsgegevens, de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht.

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00) voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE64 363 1335120 52, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "ING Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 april 2014 afgeleverd bankattest, dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" "%Vit het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden lan heet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan de ondergetekende notaris werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan de! burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coZiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLAMÉE & PARTNERS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0821.675.221 en met btw-nummer BE 0821.675.221, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de BTW-administratie, enzovoort.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting;

Liesbet Degroote

Notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/11/2014
ÿþ warwet,.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan hel Belgisci

Staatsbit

Ondememingsnr : 0550.992.764

Benaming

(voluit) : WIJZERAVEN

(verkort) :

11111111,11111§11

BELGE

20111,

ic ATS3LAD

NEERGELEGD

2 5 SEP, 20111

Rechtbank van e»,--)L'ANDEL

Gent, aftlriffieTROK

t

ONITEUF

111(11 ,4 - -

3ISCH S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei : WARANDESTRAAT 244 8560 WEVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering dd 16/09/2014 neemt kennis en aanvaardt het ontslag M. 16 september 2014 van bestuurder Geert Delobelle Comm V (0445.973.336) Tobergse 8, 8510 BELLEGEM vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Geert Delobelle. Het ontslag wordt met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd in aanwezigheid en onder goedkeuring van de heer Geert Delobelle.

De bijzondere algemene vergadering verleent kwijting aan Geert Delobelle Comm V vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger de heer Geert Delobelle voor de periode van 14104/2014

tem 16/09/2014.

bestuurder

BVBA Lieveraedt

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Luc Deraedt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0214-010

Coordonnées
WIJZERAVEN

Adresse
WARANDESTRAAT 244 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande