WILFRI


Dénomination : WILFRI
Forme juridique :
N° entreprise : 895.564.970

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 24.06.2014 14209-0345-011
17/07/2014
ÿþMod Word 11.1

LITtlf:=7. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

me van

ao 31(.10

NEERGELEGD

1R BeELEP5fie STAA SBLAD

07- 2014 Rechtbank Koophandel

02 JUL 2014

Gent AfdeoeBrugge

De geer

111111MMillell

B St

MON1T

ig

BELGISC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896.564.970

Benaming

(vomo :VVjlfri

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Torenweg 3 te 8730 Beernem

(volledig adres)

Onderwerp akte wijziging mandaat bestuurder

Er blijkt uit het proces verbaal van de Algemene Vergadering der Vennoten van de NV VVilfri dd 16105/2014 dat met eenparigheid van stemmen werd beslist het mandaat van Verstraete Frieda als bestuurder, ingevolge benoeming dd 11/12/2013, te wijzigen in een onbezoldigd mandaat

Michiels Willy,

bestuurder

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2014
ÿþ mod 11.1

r~ i++ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~fj. ~ .

MONITEUR BELCeEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2014 BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

Qp:12 G DES,

ATS; e griffier,

Griffie

11111 10 -01-

" 19016305*

BELGSSCH STA

Ondernemingsnr : 0895.564.970

Benaming (voluit) :WILFRI

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Torenweg 3

8730 Beernem

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging (vastklikken fiscaal belaste reserves onder de voorwaarden van art. 537 WIB)

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Ivan Schaubroeck, met standplaats te Oosterzele, vervangende. zijn ambtgenoot, notaris Ludwig Vermeulen, met standplaats te Merelbeke, wettelijk belet, op twintig december tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "WILFRI" met eenparig goedvinden volgende besluiten genomen heeft:

1. Kennisname van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van elf december= tweeduizend dertien waarbij beslist werd tot kapitaalvermtnderinq en uitkering van een tussentijds dividend De vergadering neemt kennis van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gesloten; i door ondergetekende notaris Schaubroeck op elf december tweeduizend dertien waarbij het recent ingevoerde artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen besproken werd.

In navolging van die bespreking heeft de vergadering alsdan besloten om het kapitaal te verminderen met; honderd achtenzestigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro en zevenennegentig eurocent (¬ 168.578,97) en werd besloten om een tussentijds dividend uit te keren voor een totaal bedrag van vierhonderd en één euro eni twaalf eurocent (¬ 401,12). Daarbij hebben de aandeelhouders hun intentie geuit om met de uitgekeerde middelen in te tekenen op een kapitaalverhoging, welke zij zouden volstorten, zoals vast te stellen in een later? akte kapitaalverhoging, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Aldus beslist de vergadering, in navolging van voormelde buitengewone algemene vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag: van negentig procent (90%) van de voormelde kapitaalvermindering en van het tussentijds dividend, zijnde; samen honderd tweeënvijftigduizend tweeëntachtig euro en acht eurocent (¬ 152.082,08), om het van: zeshonderd zesenzestigduizend vierhonderd eenentwintig euro en drie eurocent (¬ 666.421,03) euro te brengen op achthonderd achttienduizend vijfhonderd en drie euro en elf eurocent (¬ 818.503,11), zonder uitgifte, van nieuwe aandelen, met dien verstaande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zat worden, aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de; ;i aandeelhouders van negentig procent (90%) van de bruto bedragen die de aandeelhouders ontvangen hebben; ten gevolge van de voormelde kapitaalvermindering en het uitgekeerde tussentijds dividend, ini overeenstemming met de intentieverklaring van de aandeelhouders in voormelde buitengewone algemene; vergadering.

Na door ondergetekende notaris gewezen te zijn op artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, laat; de vergadering noteren dat zij van mening is dat de belangen van de schuldeisers niet geschaad zijn door het; niet afwachten van de termijn van twee maand waarbinnen geen uitkering mag geschieden aan de; aandeelhouders na een kapitaalvermindering, gezien de uitgekeerde bedragen bij deze opnieuw voor negentig; procent (90%) worden opgenomen in het kapitaal, en de overige tien procent (10%) als roerende voorheffing, wordt doorgestort naar de fiscus. De bestuurders verklaren overigens dat de vennootschap geen schulden of; lopende kredieten op lange termijn heeft.

3. Verwezenliiking van de kapitaalverhoging - Volstorting

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders, negentig procent (90%) van de bruto bedragen die zij; ontvangen hebben ten gevolge van de voormelde kapitaalvermindering en het uitgekeerde tussentijds dividend,; hetzij een bedrag van honderd tweeënvijftigduizend tweeëntachtig euro en acht eurocent (¬ 152.082,08) in dei

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het BeIÇisch

Staatsblad

"

vennootschap in te brengen in geld, teneinde in te schrijven op de voormelde kapitaalverhoging in verhouding

tot hun actueel aandelenbezit, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden

" ingehouden en doorgestart.

Aldus is de volledige kapitaalverhoging volstort.

De intekenaars en alle leden van de vergadering erkennen dal op de geheelheid van de kapitaalverhoging ingeschreven is en dat het bedrag ervan volledig volstort is door middel van een inbreng in geld door de intekenaars gedaan op rekening nummer BE* bij *, op naam van de naamloze vennootschap WILFRI, derwijze dat de vennootschap een bedrag van honderd tweeënvijftigduizend tweeëntachtig euro en acht eurocent (¬ 152.082,08) tot haar beschikking heeft.

Voormelde storting blijkt tevens uit het door de voormelde financiële instelling op * tweeduizend dertien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

4. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezene

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd tweeënvijftigduizend tweeëntachtig euro en acht eurocent (¬ 152.082,08), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht is op achthonderd achttienduizend vijfhonderd en drie euro en elf eurocent (¬ 818.503,11), vertegenwoordigd door zesenzeventigduizend driehonderd en vier (76.304) aandelen zonder vermelding van waarde.

5. Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaalstoestand

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de eerste zin van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd achttienduizend vijfhonderd en drie euro en elf eurocent (¬ 818.503,11)."

6. Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent alle machten aan ondergetekende notaris Ivan Schaubroeck om de gecoordineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: 11 uitgifte van het proces-verbaal houdende wijziging der statuten;

2/ tekst van de gecoördineerde statuten.

Ivan Schaubroeck, notaris te Oosterzele.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2013
ÿþ mod 11.1

--

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0895.564.970

Benaming (voluit) : Wilfri

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Torenweg 3

8730 Beernem

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering door opname van belaste reserves en uitkering ?;

dividend met intentieverklaring tot opname van het netto-dividend in het kapitaal in het kader van het recente artikel 537 WIB - Herbenoeming bestuurders

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Ivan Schaubroeck, met standplaats te Oosteizele, vervangende; zijn ambtgenoot, notaris Ludwig Vermeulen, met standplaats te Merelbeke, wettelijk belet, op elf december tweeduizend dertien, blijkt dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;, aansprakelijkheid "WILFRI" met eenparigheid volgende beslissingen genomen heeft:

1. Bespreking van het recent ingevoerde artikel 537 van het Wetboek inkomstenbelastingen

De aandeelhouders nemen kennis van en bespreken het recent ingevoerde artikel 537 van het,; Wetboek Inkomstenbelastingen. Dit artikel voorziet immers dat, mits naleving van een aantal :; cumulatieve basisvoorwaarden, belaste reserves (zoals ten laatste op 31 maart 2013 door derf aandeelhouders goedgekeurd), kunnen uitgekeerd worden aan een tarief van 10% roerende;! voorheffing.

Het begrip "belaste reserves" verwijst onder meer naar de boekhoudkundige "beschikbare reserves" waarover de algemene vergadering vrij kan beschikken, inzonderheid door ze onder de; vorm van dividenden uit de keren, en naar een vermindering van het maatschappelijk kapitaal door; opname van de "belaste reserves" die voorheen in het kapitaal werden opgenomen, waardoor de bedragen die naar aanleiding van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouder toegekend;; worden, een dividend vormen waarop de roerende voorheffing verschuldigd is.

Betreffende basisvoorwaarden houden eveneens in dat de ontvangen dividenden onmiddellijk;; moeten worden gebruikt om een kapitaalverhoging door te voeren.

Vervolgens neemt de vergadering in dat verband volgende beslissingen:

a) Besluit tot kapitaalvermindering

Op voorstel van de voorzitter, besluit de vergadering in navolging van voormelde voorafgaande;; bespreking het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderd achtenzestigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro en zevenennegentig eurocent (¬ 168.578,97) om het vans; achthonderd vijfendertigduizend euro (¬ 835.000,00) op zeshonderd zesenzestigduizend;; vierhonderd eenentwintig euro en drie eurocent (¬ 666.421,03) te brengen, door opname van de, belaste reserves die voorheen in het kapitaal werden opgenomen.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze ge-schiedt: zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering wordt door ondergetekende notaris gewezen dat het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderd achtenzestigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro en zevenennegentig;; eurocent (¬ 168.578,97) voorlopig niet uitgekeerd mag worden aan de aandeelhouders, maar dat het;, :; moet geboekt worden op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee:, maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij j het Belgisch Staatsblad om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V





NEERGELEGD ter GRIFFIE crer

RECHTBANK VAN NOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdAling Brugne)

,°' ri3 DEC. 2013'

~reeh.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y ~ mod11.1

vergadering geeft de bestuurders opdracht met gezegd vrijgekomen bedrag te handelen als naar recht, namelijk:

-toekomende aan de heer Willy MICHIELS, voornoemd: een bruto bedrag van honderd achtenzestigduizend tweehonderd eenenveertig euro en eenentachtig eurocent (¬ 168.241,81).

-toekomende aan mevrouw Frieda VERSTRAETE, voornoemd: een bruto bedrag van driehonderd zevenendertig euro en zestien eurocent (¬ 337,16).

b) Besluit tot uitkering van een tussentijds dividend

Eveneens in navolging van voormelde voorafgaande bespreking, en rekening houdend met (i) de belaste reserves ten bedrage van vierhonderd en één euro en twaalf eurocent (¬ 401,12) zoals deze blijken uit de jaarrekening per 31 december 2011 zoals goedgekeurd door de algemene vergadering op 18 juni 2012, (ii) het feit dat de vennootschap sinds 31 december 2012 geen verliezen heeft geleden noch geconfronteerd werd met andere elementen die haar netto eigen vermogen negatief hebben beïnvloed en (iii) de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, beslissen de aandeelhouders om over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal bedrag van vierhonderd en één euro en twaalf eurocent (¬ 401,12), toe te rekenen op de beschikbare reserves zoals die blijken uit de jaarrekening afgesloten per 31 december 2012 en goedgekeurd door de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 18 juni 2013.

In overeenstemming met de door elk van de aandeelhouders gehouden deelneming in de vennootschap, zoals voormeld, wordt:

-een dividend met een bruto bedrag van vierhonderd euro en tweeëndertig eurocent (¬ 400,32) toegekend aan de heer Willy MICHIELS, voornoemd.

-een dividend met een bruto bedrag van tachtig eurocent (¬ 0,80) toegekend aan mevrouw Frieda VERSTRAETE, voornoemd.

De aandeelhouders beslissen dat het dividend onmiddellijk betaalbaar wordt gesteld, zijnde op de datum van de bijzondere algemene vergadering en belasten de bestuurders met de uitvoering van de betaling.

c) Bevestiging van de intentie van opname van het te ontvangen bedrag uit de kapitaalvermindering en uit het tussentijds dividend in het kapitaal van de vennootschap

In het kader van de toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen en het 10% tarief roerende voorheffing, verbinden onderstaande aandeelhouders zich er toe om de netto bedragen die zij ontvangen ten gevolge van voormelde kapitaalvermindering en uitkering van de tussentijdse dividenden, onmiddellijk aan te wenden om een kapitaalverhoging door middel van een inbreng in geld in de vennootschap door te voeren en dit als volgt:

-De heer Willy MICHIELS zal zijn ontvangen dividend dat netto honderd eenenvijftigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro en tweeënnegentig eurocent (¬ 151.777,92) bedraagt, volledig inbrengen in het kapitaal van de vennootschap;

-Mevrouw Frieda VERSTRAETE zal haar ontvangen dividend dat netto driehonderd en vier euro en zestien eurocent (¬ 304,16) bedraagt, volledig inbrengen in het kapitaal van de vennootschap.

De aandeelhouders bevestigen dat de netto bedragen zoals hierboven vermeld berekend worden op basis van het 10% tarief roerende voorheffing, hetwelk onder verantwoordelijkheid van de vennootschap doorgestort wordt naar de fiscus. Op eventuele gedeeltes van de ontvangen dividenden die niet worden ingebracht in het kapitaal zal 25% roerende voorheffing verschuldigd zijn.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De aandeelhouders nemen kennis van het feit dat een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders zal worden samengeroepen teneinde de kapitaalverhoging te bewerkstelligen en gaan akkoord dat deze uiterlijk op 31 maart 2014 zal plaatsvinden, op voorwaarde dat de 10% roerende voorheffing op de uitgekeerde dividenden binnen de wettelijke termijn doorgestort wordt naar de fiscus.

2. Aanpassing van de statuten

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de eerste zin van artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd zesenzestigduizend vierhonderd eenentwintig euro en drie eurocent (¬ 666.421,03)"

3. Coördinatie van de statuten

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om voornoemde heer Willy MICHIELS en voornoemde mevrouw Frieda VERSTRAETE te herbenoemen als bestuurders voor een duur van zes jaar te rekenen vanaf heden.

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

} Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

yF

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

R

mod 11.1

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Beide bestuurders zijn hier aanwezig en aanvaarden hun mandaat.

5. Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen

beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%)

van de kapitaalvermindering en het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor ontledend uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd: 1/ uitgifte van het proces-verbaal houdende wijziging der statuten;

21 tekst van de gecoördineerde statuten.

Ivan Schaubroeck, notaris te Oosterzele.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 25.06.2013 13204-0546-010
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 11.07.2012 12278-0039-011
21/09/2011
ÿþ Mod 2.C1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{^,>ct1xft~ der

N~~RG~~~GO tar p~~ T~

V Af1 KCSOPYIA~ ?Î

R~C ~8y~b- (jafdQlll~9 ~rU~g.,

~R

Q c9ri°pe ~~ 201leC,

1E11,121»

V IN

beh

aa

Bel Staz

Ondernemingsnr : 0895.564.970

Benaming

(voluit) : WILFRI

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Torenweg 3 - 8730 Beernem

Onderwerp akte : Kosteloos mandaat bestuurder

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 26/0812011 dat aan de bestuurder de: heer Michiels Willy, Torenweg 3, 8730 Beernem een kosteloos mandaat wordt toegekend vanaf 01/09/2011.

Michiels Willy

Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 28.06.2010 10217-0397-010
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 17.06.2009 09230-0029-009

Coordonnées
WILFRI

Adresse
TORENWEG 3 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande