WILLAN ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLAN ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.773.774

Publication

06/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op: 19 APR. 2011

Griffie De griffier,

Gndernemingsnr 0 8.3 5 7 7. 3 7 7 4

Benaming

(voluit) : WILLAN ADVOCATEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge (Assebroek), Baron Ruzettelaan 76-78 B9 Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Greet Deboodt met standplaats te Diksmuide op 19 april' 2011, neergelegd voor registratie, inhoudende de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VENNOTEN

1. Mevrouw WILLEM, An Lena Clara, geboren te Roeselare op drieëntwintig september negentienhonderd; drieëntachtig, wonende te 8610 Kortemark, Waterhoenstraat 1.

2. De heer LANNOO, Dries Andre, geboren te Brugge op vier maart negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diederik van de Elzasstraat 5.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt WILLAN ADVOCATEN.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8310 Brugge (Assebroek), Baron Ruzettelaan 76-78 B9.

DOEL

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel het uitoefenen van:

-het vrije beroep van advocaat, alleen of samen of met medewerking van anderen;

-alle aanverwante activiteiten die deontologisch verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals: ondermeer: het geven van advies en bijstand aan particulieren, ondernemingen, vennootschappen en overheden; het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, verzoener, gerechtelijk mandataris, bestuurder, jurisconsulent, vereffenaar en curator; het uitoefenen en uitvoeren van alle andere gerechtelijke mandaten en opdrachten; de professionele samenwerking en het bevorderen ervan met andere binnen- en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen; het occasioneel verstrekken van opleidingen en het geven van lezingen, cursussen en voordrachten over juridische of gerechtelijke onderwerpen; het schrijven en laten publiceren van juridische artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, i alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot het ontwikkelen ervan kunnen bijdragen, of die passen in het kader van een voorzichtig beheer van haar vermogen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met: de hoedanigheid van advocaat, deze geen handelsactiviteit uitmaken, en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van advocaten.

De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenleer eigen aan het: beroep van advocaat, samenwerken met of deelnemen in andere associaties en/of professionele: vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met hetzelfde of met een aanvullend karakter: aan haar doel, alsook deelnemen in of samenwerken met dezen in het kader van (inter)professionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met: de hoedanigheid van advocaat en in overeenstemming zijn niet de plichtenleer die geldt voor het beroep van: advocaat.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds dienen gehandeld te worden met; inachtneming van regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en: reglementen aangenomen door de Orde van de Balie waar de vennootschap haar zetel heeft, de Orde van de: Vlaamse Balies, de (voormalige) Belgische Nationale Orde van Advocaten, van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van: advocaten.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door natuurlijke; en/of rechtspersonen die de hoedanigheid hebben van advocaat, erkend als lid van de Orde der Advocaten, of

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" 11069013" 111



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

die in een ander land een hoedanigheid bezitten die gelijkwaardig is met deze van advocaat en die zich onderwerpen aan de toepasselijke regels van de Orde der Advocaten.

Indien geen enkele vennoot deze hoedanigheid nog bezit dient beslist te worden tot doelwijziging of ontbinding van de vennootschap tenzij de aandelen vooralsnog worden overgedragen aan één of meer vennoten die wel de voormelde hoedanigheid bezitten mits naleving van de daartoe voorziene voorwaarden.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ , vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

Volgende vennoten hebben hun inbreng niet volledig volstort:

1. Mevrouw WILLEM An, titularis van vijftig (50) aandelen

2. De heer LANNOO Dries, titularis van vijftig (50) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen volgestort zijn ten belope van TIENDUIZEND EURO

(10.000, 00 ¬ ).

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

De zaakvoerders - natuurlijke personen dienen lid te zijn van de Orde der Advocaten, of dienen in het

buitenland een gelijkaardige, door de bevoegde Balie van de Orde der Advocaten erkende hoedanigheid te

bezitten en dienen zich te onderwerpen aan de toepasselijke regels van voormelde Orde.

De zaakvoerders  rechtspersonen moeten advocatenvennootschappen zijn vertegenwoordigd door een

advocaat.

De zaakvoerder waarvan de hoedanigheid van advocaat wordt ingetrokken, is van rechtswege

ontslagnemend.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1. Mevrouw WILLEM An, voornoemd,

2. De heer LANNOO Dries, voornoemd.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten. Zijn opdracht kan om gewichtige reden geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERGANGSBEPALINGEN

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire B & S", met zetel te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 122, aan wie de macht verleend '. wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondememingen en het ondememingsloket.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Greet Deboodt, notaris met standplaats te Diksmuide

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 24.08.2015 15477-0199-009

Coordonnées
WILLAN ADVOCATEN

Adresse
BARON RUZETTELAAN 76--78, B9 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande