WILLCO GRP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLCO GRP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.755.912

Publication

26/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL

19 -R ELGISCH S

r

B

R BEL

- 2ut4

ti7~~ 1{- flfi 1 ti

rr

L

NEERGELEGD

2 8 MF! 2014

r htbank van KOOPHANDEL

Gent, afd KORTRIJK

rittiQ

Ondernemingsar : 0894.755.912

Benaming

(voluit) : WILLCO GRP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 Kuurne, Boomgaardstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - UITBREIDING DOEL - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op 21 mei 2014, neergelegd

ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met

éénparigheid van stemmen beslist heeft tot

EERSTE BESLUIT

Beslissing de naam van de vennootschap te wijzigen in "Bello Vaci".

Bijgevolg wordt artikel 1 geschrapt en vervangen als volgt : "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "Bello Vaci".

TWEEDE BESLUIT

Kennisname van het verslag van de zaakvoerder met verantwoording van de wijziging van het doel van de

vennootschap, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd, afgesloten op éénendertig maart

tweeduizend en veertien.

DERDE BESLUIT

Beslissing tot uitbreiding van het doel van de vennootschap en artikel 3 te wijzigen als volgt

"De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden :

A, De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen,

kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

B, De inrichting, de uitbating en organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houdt.

C. De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van zee-en/of bosklassen, het organiseren van allerhande boot- of vlieg excursies, duikexcursies, culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-, geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

D. Het organiseren van reizen, bemiddeling in reizen in de ruimste zin & allerhande opleidingen en daarmee verband houdende excursies, het werken als zelfstandig sportbeoefenaar en instructeur, gids en het houden van toezicht tijdens opleidingen en excursies en andere ondersteunende diensten i.v.m, de sportbeoefening, dit alles opnieuw in de ruimste zin.

E. De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in allerhande goederen en diensten, in voedingswaren, sport- en kampeerartikelen, textiel, sportkleding, speelgoed en spellen, enz,

F. Het leveren van management- of consultantdiensten aan personen of bedrijven in de luchtvaartsector, Actief zijn als fotograaf, van opname tot levering van de foto's.

Het geven van management- of marketingopleidingen of het adviseren aan personen, bedrijven of instellingen.

Het verrichten van alle handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in binnen- als buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin van het woord en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere ondernemingen met een gelijkaardig of een gelijklopend doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

an het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

r De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, In de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,"

VIERDE BESLUIT

Wijziging van artikel 28 van de statuten betreffende de aanstelling van de vereffenaar bij de ontbinding van de vennootschap om het in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving.

VIJFDE BESLUIT

Beslissing aan de zaakvoerder de nodige machten te verlenen tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten,

Er werd bijzondere volmacht verleend door de vergadering aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUMINAD, met zetel te Gullegem, Hoge voetweg 14, BTW BE0822.321.062 - RPR Kortrijk en aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR CLAERBOUT FILIP, met zetel te Kortrijk, Burgemeester Pyckestraat 29, BTW BE0879.923.325  RPR Kortrijk, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 10.10.2013 13629-0139-009
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 19.07.2012 12325-0420-008
02/02/2012
ÿþbet

ai

Be Sta.

Ma 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEG R BELGE

2 5 -op-

2012 BELGISCHsraal,SI

t

RECHTBANK KOOPHANDEL griffie KORTRIJK

NEERGELEGD

16..01, 2012

Ondernerningsnr : 0894.755.912

Benaming

(voluit) : PAVERNA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8860 Lendelede, Winkelsestraat 41C/12

Onderwerp akte : wijziging naam, verplaatsing zetel, wijziging doel, statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op zes januari tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft om terstond :

1. Aanvaarding van het ontslag gegeven op 30 september 2011 en kwijting van het mandaat van de heer Pascal Verhamme en mevrouw Natalie Baert als statutair zaakvoerder en benoeming van de heer Guy Putman, wonende te Kuurne, Boomgaardstraat 15, als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder met ingang op zes januari tweeduizend en twaalf.

2. Wijziging van de naam van de vennootschap in WILLCO GRP. Aanpassing van artikel 1 van de statuten.

3. Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen verslag van de zaakvoerder met verantwoording van het voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

4. Wijziging van het doel van de vennootschap die de zaakvoerder voorstelt in zijn verslag en die luidt als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

Het leveren van management- of consultanidiensten aan personen of bedrijven in de luchtvaartsector.

Actief zijn als fotograaf, van opname tot levering van de foto's.

Het geven van management- of marketingopleidingen of het adviseren aan personen, bedrijven of instellingen.

Het verrichten van alle handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in binnen- als buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin van het woord en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere ondernemingen met een gelijkaardig of een gelijklopend doel.

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating kunnen van bevorderen, in welk land ook.

De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op elke andere wijze ook belangen mogen hebben in alle ondernemingen die een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden of te helpen realiseren."

Aanpassing van artikel 3 van de statuten.

5. Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 8520 Kuurne, Boomgaardstraat 15. Aanpassing van de eerste zin van artikel 2 van de statuten.

6. Wijziging van artikel 23 van de statuten in verband met de vertegenwoordigingsbevoegdheid :

"Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (10.000,00 euro) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. "

7. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coordinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

VOOR DE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vetmeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan eet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZYVEVEGEW---- ------

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- eensluidend ontledend uittreksel, afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor de bekendmaking in

de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

- coordinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 30.06.2011 11244-0310-011
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 09.07.2010 10297-0417-013
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.05.2009, NGL 24.06.2009 09313-0041-013

Coordonnées
WILLCO GRP

Adresse
WINKELSESTRAAT 41C, BUS 12 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande