WIM BOSMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIM BOSMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.850.373

Publication

07/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II Nlflllll~lllll

*iiie~a~st

~

111

Annexes du Moniteur bide

Ondernemingsnr : 0459850373

Benaming

(volut) : WIM BOSMAN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 362

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - GRENSOVERSCHRIJDENDE FUSIE TUSSEN BOMA WERK COMM.VA EN WIM BOSMAN BVBA - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP (voor Belgische doeleinden)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien oktober tweeduizend en elf, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap "WIM BOSMAN', naar Nederlands recht, een besloten vennootschap (B.V.) en naar Belgisch recht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (B.V.B.A.) aldus hierna in deze akte "Wim Bosman BVBA' of de ''overgenomen; vennootschap" genoemd, statutair gevestigd te 's Heerenberg (Nederland) en met zetel te 8400 Oostende: (België), Zandvoordestraat, 362, hierna de "overgenomen vennootschap", volgende beslissingen genomen! heeft:

1/ Kennisname van:

a) het gemeenschappelijk fusievoorstel van 20 juli 2011 met betrekking tot de grensoverschrijdende fusie! tussen de commanditaire vennootschap op aandelen BOMA WERK Comm. VA met zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 362, hierna de "overnemende vennootschap" genoemd en de overgenomen vennootschap, opgemaakt overeenkomstig artikel 676, 1°, 719 en 772/6 van het Wetboek van vennootschappen en: overeenkomstig 2:312 en 2:333 d van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek;

b) het verslag van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap met betrekking tot de; grensoverschrijdende fusie tussen BOMA WERK Comm. VA en Wim Bosman BVBA, opgemaakt in toepassing van artikel 772/8 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op twintig juli tweeduizend en elf door de respectievelijke bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en van de overnemende vennootschap en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oostende op twintig juli tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee augustus tweeduizend en elf onder nummer 119217 en 119220 en dat eveneens werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Amsterdam, Nederland, op vijfentwintig juli tweeduizend en elf.

3/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de overnemende vennootschap de overgenomen vennootschap! bij wijze van een grensoverschrijdende fusie en een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting! (hierna "de Fusie") overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2010 zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel en met aile; rechten en plichten over op de overnemende vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap. ontbonden zonder vereffening.

4/ Bevestiging dat ingevolge akte verleden voor mr. Francisca Theodora Henriëtte van Loon - Vercauteren,; notaris te Rotterdam, verleden op 30 augustus 2011 (en zodoende voorafgaand aan onderhavige buitengewone algemene vergadering) de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap haar instemming betuigd heeft met de verrichting waarbij de overnemende vennootschap de overgenomen vennootschap bij wijze van een grensoverschrijdende fusie overneemt.

- Ruilverhouding - Uitreiking/toekenning van nieuwe aandelen (art. 772/6 (b) W, Venn. - art. 2:325 NBW)

Aangezien BOMA WERK Comm. VA alle aandelen van Wim Bosman BVBA bezit, werden er geen aandelen geruild. De vennootschap BOMA WERK Comm. VA moet ingevolge de Fusie dus geen nieuwe aandelen toekennen en er moet bijgevolg geen verdere informatie worden gegeven omtrent de wijze van toekenning van nieuwe aandelen, hun winstgerechtigdheid en de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De aandelen van de overgenomen vennootschap werden naar aanleiding van deze fusie ingetrokken en vernietigd.

- Datum per wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (art. 772/6 (f) W. Venn. - art. 2:312 lid 2sub f NBW)

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2011 geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

51 Bijzondere volmacht werd verleend aan AD-Ministerie BVBA, vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, elk individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersoneriregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Uitgereikt véór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

i~ Voor-

bchoudep

aan het

Belgisch

Staatsblad











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2011
ÿþ Mac/ 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0459.850.373 Benaming

(voluit) : Wim Bosman

[

geaergelega ter griffie %aart rechtbank van ko Brugge -- afde 1p 2 0 JULV

antiel

g te Ooetei'!<!e

2011

Griffie

De prrrf'feº%

*11119117'

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende

Voorstel van grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

De zaakvoerder legt een voorstel van grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting neer in toepassing van artikel 772/6 en 772/7 van het Belgische Wetboek van vennootschappen en Titel 2.7, afdeling 3A van Boek 2 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek.

Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. naar Belgisch recht "Wim Bosman", met maatschappelijke zetel te Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende, België, en met ondernemingsnummer 0459.850.373, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oostende! en ingeschreven in het Nederlandse handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 09033157,; door de Commanditaire Vennootschap op Aandelen naar Belgisch recht "Borna Werk", met maatschappelijke! zetel te Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende, België, en met ondernemingsnummer 0464.496.376 en' ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oostende.

Wim Bosman BVBA is opgericht naar Nederlands recht. Het kantooradres van de verdwijnende. vennootschap is op 27 december 1996 verplaatst naar België en de vennootschap wordt sindsien beschouwd' als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: 'Wim Bosman" naar Belgisch: recht. De zetelverplaatsing leidt tot de bijzonderheid dat de verdwijnende vennootschap wordt beschouwd als! een zogenaamde hybride vennootschap. Aangezien Belgisch recht de leer van de werkelijke zetel aanhangt,; maar Nederland de incorporatieleer kent, is de verdwijnende vennootschap onderworpen aan zowel Belgisch: als Nederlands recht. Om de fusie ook effectief te [aten zijn volgens Nederlands recht, dient voldaan te worden- aan de bepalingen van de grensoverschrijdende fusie gebaseerd op Nederlands en Belgisch recht

"

"

Overeenkomstig artikel 2:316 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek moet ten minste een van de te fuseren! rechtspersonen, op straffe van gegrondverklaring van een verzet als bedoeld in het volgende lid, voor iedere! schuldeiser van deze rechtspersonen die dit verlangt zekerheid stellen of hem een andere waarborg geven voor; de voldoening van zijn vordering. Dit geldt niet, indien de schuldeiser voldoende waarborgen heeft of de vermogenstoestand van de verkrijgende rechtspersoon na de fusie niet minder waarborg zal bieden dat de: vordering zal worden voldaan, dan er voordien is.

Tot een maand nadat alle te fuseren rechtspersonen de nederlegging van het voorstel tot fusie hebben! aangekondigd kan iedere schuldeiser door een verzoekschrift aan de rechtbank tegen het voorstel lot fusie in verzet komen met vermelding van de waarborg die wordt verlangd.

Voordat de rechter beslist, kan hij de rechtspersonen in de gelegenheid stellen binnen een door hem: gestelde termijn een door hem omschreven waarborg te geven.

Indien tijdig verzet is gedaan, mag de akte van fusie eerst worden verleden, zodra het verzet is ingetrokken: of de opheffing van het verzet uitvoerbaar is.

Schuldeisers van de Overgenomen Vennootschap kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de maatschappelijke zetel van deze vennootschap, Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende, België.

" Overeenkomstig artikel 684 van het Belgische Wetboek van vennootschappen kunnen, uiterlijk binnen twee maanden na de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akten houdende vaststelling: van de fusie, de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan de fusie of splitsing wier vordering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

ontstaan is vóór die bekendmaking en nog niet is vervallen, zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee ' strijdig beding.

De Verkrijgende Vennootschap waaraan deze schuldvordering is toegescheiden, en, in voorkomend geval, de ontbonden vennootschap, kunnen elk deze rechtsvordering afweren door de schuldvordering te voldoen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Indien geen overeenstemming wordt bereikt of indien de schuldeiser geen voldoening heeft gekregen, " wordt het geschil door de meest gerede partij voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel . van het gebied waarbinnen de schuldplichtige vennootschap haar zetel heeft. De rechtspleging wordt ingeleid . en behandeld zoals in kort geding; hetzelfde geldt voor de tenuitvoerlegging van de gewezen beslissing.

Onverminderd de rechten in de zaak zelve bepaalt de voorzitter de zekerheid die de vennootschap moet stellen en de termijn waarbinnen zulks moet geschieden, tenzij hij beslist dat geen zekerheid behoeft te worden =_ gesteld gelet op de waarborgen en voorrechten waarover de schuldeiser beschikt of op de gegoedheid van de

" Verkrijgende Vennootschap.

Indien de zekerheid niet binnen de bepaalde termijn is gesteld, wordt de schuldvordering onverwijld opeisbaar. In dit geval zijn bij splitsing de Verkrijgende Vennootschappen hoofdelijk gehouden tot nakoming van deze verbintenis.

Schuldeisers van de Verkrijgende Vennootschap kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie

" krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de

"

maatschappelijke zetel van deze vennootschap, Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende, België.

Newman Mark

Zaakvoerder

"

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.06.2011 11217-0514-027
12/05/2011 : AN321299
08/06/2010 : AN321299
25/08/2009 : AN321299
04/05/2009 : AN321299
23/09/2008 : AN321299
24/07/2008 : AN321299
01/08/2007 : AN321299
03/01/2007 : AN321299
01/08/2006 : AN321299
27/12/2005 : AN321299
03/11/2005 : AN321299
13/07/2005 : AN321299
20/08/2004 : AN321299
08/01/2004 : AN321299
24/01/2003 : AN321299
10/09/2002 : AN321299
26/07/2002 : AN321299
26/07/2002 : AN321299
26/09/2001 : AN321299
21/10/1999 : AN321299
15/10/1999 : AN321299
16/10/1997 : AN321299
29/01/1997 : AN321299

Coordonnées
WIM BOSMAN

Adresse
ZANDVOORDESTRAAT 362 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : Zandvoorde
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande