WIMINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIMINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.551.808

Publication

01/12/2014
ÿþ Lte ?Md Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M0Nl7EuR gcL

24`11'2014 SELOIScy

NEERGELEGD

-1 OKT. 2014

Rechtbank vanfTR JK KOOPHANDEL Gent, faf

imi~iiiu naui

14 1570 +

Ondernemingsnr : 0453.551.808

Benaming

(voluit) : WIMINVEST

(verkort) :

HIIi

i

ia

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen (Lauwe), Meester Ameyeplein 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 25 september 2014 inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WIMINVEST", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8930 Menen (Lauwe), Meester Ameyeplein 22:

De voorzitter stelt vast:

a) op 12 september 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een ver-slag opgesteld, houdende: voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkom-stig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij het verslag werd een staak van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 24 september 2014 heeft de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, ver-tegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12 overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA WIMINVEST heeft, in het kader van de voor-genomen ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 31 augustus 2014 opgesteld, die rekening houdende met de: vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 222.211,76 EUR en een netto-actief ten belope van 132.019,83 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselij-ke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Wij maken melding van een niet geboekte latente meerwaarde op financiële vaste activa ten belope van 48.501,51 EUR.

Rekening houdend met voormelde correctie bekomen we een gecorrigeerd netto-actief ten belope van 180.521,34 EUR.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overge-maakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbe-taald, onder de hierna vermelde opschortende voorwaarde : de ontbinding en sluiting van de vennootschap in één akte is slechts mogelijk onder de opschortende voorwaarde van de voorafgaandelijke ontbinding en sluiting in één akte van de BVBA Etablissement Teerlynck met zetel te 8930 Menen, Meester Ameyeplein 22 (onderne-mingsnummer 0405.369.136) waardoor de schuld van de BVBA WIMINVEST ten aanzien van de voormelde vennootschap verdwijnt.

Net bestuursorgaan heeft ons verder schriftelijk bevestigd dat er na 31 augustus 2014 geen aankopen van goederen en I of diensten meer gebeurden die op heden nog onbetaald gebleven zijn.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingcontroles.

Voormelde staak geeft, onder voormelde voorbehouden, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders. Wij willen erop wijzen dat deze roerende voorheffing, geraamd op een bedrag van 17.407,61 EUR, niet geconsigneerd werd. De onderneming beschikt niet over liquide middelen ter betaling van deze roerende voorheffing. Echter, voorafgaandelijk aan de ontbinding van de BVBA WIMINVEST wordt de BVBA Etablissement Teerlynck ontbonden, waardoor voldoende liquide middelen binnenkomen in de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam eo hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wevelgem, 24 september 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin."

NOTARIËLE WETTIGHEIDSVERKLARING

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN BERAADSLAGEN

De enige vennoot is aanwezig zodat het bewijs van zijn oproeping niet moet worden voorgelegd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

BERAADSLAGING  BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12 opgesteld overeen-komstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva ge-voegel afgesloten per 31 augustus 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en de revisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

- De vergadering beslist met unanimiteit tot de ontbinding van de vennoot-schap. De comparant verklaart dat de activiteiten van de vennootschap reeds werden stopgezet en dat gemelde vennootschap thans reeds feitelijk vereffend is. Er wordt dan ook geen vereffenaar aangesteld.

De vergadering verklaart aldus beroep te willen doen op de procedure van ontbinding vereffening in één akte en verklaart daartoe dat alle voorwaarden hiervoor voldaan zijn conform artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparant verklaart erover te zijn ingelicht dat hij overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk is, zowel jegens derden, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk is voor gebeurlijke tekortkomingen.

- Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparanten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerder brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa en verklaart dat de BVBA WIMINVEST thans geen passiva meer bezit (met name schulden ten aanzien van derden).

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigt de enige vennoot dat hij bereid is om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen.

Comparant verklaart tevens dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

De algemene vergadering verklaart dat in onderhavige vennootschap geen commissaris is aangesteld. Alle vennoten verklaren kennis te hebben van hun indivi-dueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennoot-schappen, en voormeld onderzoeksrecht te hebben uitgeoefend.

De overblijvende activa komen toe aan de enige vennoot.

De vergadering beslist tevens kwijting te geven aan de zaakvoerder voor diens bestuur voor de afgelopen periode.

- De algemene vergadering beslist dat de vereffening is afgesloten en stelt vast dat de BVBA WIMINVEST definitief opgehouden heeft te bestaan.

De algemene vergadering besluit dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens zeven jaar zullen bewaard worden door de heer Wim Teerlynck op zijn domicilie.

De vergadering verleent voor zoveel als nodig volmacht op de bankrekenin-gen van de vennootschap aan de heer Wim Teerlynck teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

- De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Accountantskantoor Par-mentier -- Delecluse te 8500 Kortrijk, Doorniksesteenweg 81A bus 4, evenals aan zijn aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijk-held tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, bij de fiscale en sociale admi-'nis-'tra-'tie, de Belasting over de Toege-+voegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondernemingsloketten en aanverwante instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

... g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden

aan het

Bèlgisch

*Staatabtad

,v

- afschrift akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.03.2013, NGL 13.05.2013 13117-0485-013
14/08/2012 : KO133591
21/06/2012 : KO133591
25/07/2011 : KO133591
26/08/2010 : KO133591
18/06/2009 : KO133591
03/06/2008 : KO133591
04/06/2007 : KO133591
03/07/2006 : KO133591
28/10/2005 : KO133591
30/06/2005 : KO133591
15/06/2004 : KO133591
24/06/2003 : KO133591
15/06/2002 : KO133591
12/07/2001 : KO133591
27/10/1994 : KOA13226

Coordonnées
WIMINVEST

Adresse
MEESTER AMEYEPLEIN 22 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande