WINTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.559.044

Publication

20/01/2014
ÿþMod Warti 11.1

TNCI-Ms.c.}Avlii ni rie oul.Ic i:1

ktziCHTt" rc;,e.t4 vAN Kt )t , '7-i4 uv t.et.

- 9 JAN. 2014

Vrtxuxerz

GriffjP,,

._



bel

Be Sta

1 0194

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0829.559.044

WINTER

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Sint-Idesbaldusstraat 22 - 8630 Veurne

: Statutenwijziging - Kapitaalsverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 31 december, 2013, geregistreerd te Nieuwpoort, vier bladen, geen renvooien op 02.01.2014, boek 5/116, blad 83, vak 09., Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger ai (getekend) LUC DE BERGH, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WINTER", met zetel te 8630 Veurne, Sint-Idesbaldusstraat 22, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 17 september 2010, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 05 oktober daarna onder nummer 10145409, niet eenparigheid van stemmen heeft besloten

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a) dat bij algemene vergadering van éénendertig december tweeduizend en dertien, door de vennoten bij: unanimiteit werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek Inkomsten Belasting 92.

Dat bij zelfde algemene vergadering van éénendertig december tweeduizend werd beslist om de uitgekeerde dividenden na roerende voorheffing terug in te brengen ln het kapitaal door middel van een kapitaalsverhoging, dit om aan de voorwaarden van artikel 537, eerste'lid van het WIB 92.

Een kopie van de notulen van voormelde algemene vergadering zullen aan onderhavige akte gehecht, blijven.

b) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren te verzaken aan de termijn van 15 dagen om een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, en verklaren om een exemplaar van deze verslagen 12 dagen op voorhand te hebben ontvangen, met name:

b.1. Verslag opgesteld op negentien december tweeduizend en dertien door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,' MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door mevrouw Van der Biest Wendy, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Ondergetekende, Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031. Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest,' bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 2 december 2013 door de zaakvoerder van de BVBA Winter, mets maatschappelijke zetel te 8630 Veume, Sint-Idesbaldusstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister; met ondernemingsnummer 0829.559.044, gekend op de Rechtbank te Veume, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W, Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat twee vorderingen voor een netto bedrag van 99.000 EUR op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met: het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangsJmaatregel. ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

De beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van dit dividend zal plaatsvinden op 30 december 2013. Het bestuursorgaan stelt in haar bijzonder verslag dd, 29 november 2013 voor aan de aandeelhouders om, in plaats van het dividend te ontvangen in contante betaling, hun vordering die ontstaat ten gevolge van de beslissing tot dividenduitkering in te brengen in het kapitaal van de vennootschap. Dit voorstel gebeurt onder de

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering.

De conclusies in dit verslag zijn dus enkel van toepassing als wordt voldaan aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering van 30 december 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

-de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend.

Drongen, 19 december 2013

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door

Mevrouw Wendy Van der Biest,

Bedrijfsrevisor"

6.2. Verslag opgesteld op negenentwintig november tweeduizend en dertien door de zaakvoerder

overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om

voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden

geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich

aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de

notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veume, samen met een

eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

c) Kapitaalverhoging

c.1. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenennegentigduizend euro (99.000,00 E), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) te brengen tot honderd zeventienduizend zeshonderd euro (1 17.600,00 ¬ ) door inbreng in natura, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

c.2. De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de

vennoten, in hun respectievelijk aandelen verhouding.

De inbreng betreft de inbreng van het vorderingsrecht op het netto-dividend, ingeschreven op rekening-

courant van de vennootschap ten bedrage van negenennegentig duizend euro (99.000,00 ¬ ), welke uitvoerig

beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Te weten:

-door mevrouw Peeters ten belope van negenenveertigduizend vijfhonderd euro (49.500,00 EUR)

-door de heer Vanden Bussche ten belope van negenenveertigduizend vijfhonderd euro (49.500,00 EUR)

c.3. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd zeventienduizend zeshonderd euro (117.600,00 EUR) is gebracht en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT - AANPASSING ARTIKEL BETREFFENDE HET KAPITAAL.

De vergadering besluit de eerste alinea van het desbetreffende artikel 5 van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te passen, als volgt:

"Het geheel geplaatst kapitaal van de ven-nootschap wordt vastgesteld op honderd zeventienduizend zeshonderd euro (117.600 euro), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal bedragend."

DERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken,

3

Voor-Toehoudv aan het Belgisch ataatsbiad ondertekenen en neerleggen op de griffie vande Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter IDE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging dd 31/12/2013

-expeditie van de akte gecoordineerde statuten dd 31/12/2013

-verslag van de zaakvoerder dd 29/11/2013

-verslag van de bedrijfsrevisor dd 19/12/2013

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 20.08.2013 13436-0279-014
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 30.07.2012 12347-0419-013
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 10.07.2015 15291-0596-013

Coordonnées
WINTER

Adresse
SINT-IDESBALDUSSTRAAT 22 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande