WISLI INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WISLI INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 556.968.654

Publication

08/08/2014
ÿþ*14152365*

Ondernemingsnr : Benaming

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 JUL

(11 ,-1:18- 2014 ZOU

BELGISCH STMTSBLAF Gent ieitilieg Brugge

Cle-grifflo

556"968 654

ONITEUR BELGE

(voluit) INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 8730 Beernem, Parkstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte: VASTSTELLING VAN DE STATUTEN-1 - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerde notaris,; zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap ()rider de vorm van een besloten vennootschap met beperkte" aansprakelijkheid "Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen", met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van veertien juli tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "COMPAGNIE F1NANCIERE DE PARTICIPATIONS EUROPEENNES", ingeschreven in het handels- en vennoot-scharrperriregister te Groot-Hertogdom-Luxemburg onder nummer B 43 474, waarvan de maatscharpelijke zetel gevestigd is te 8730 Beernem, Parkstraat 2 (voorheen Groot-Hertogdom-Luxemburg, L-4740 Pétange, 5 Rue Prince Jean), in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende: besluiten heeft genomen',

EERSTE BESLUIT:

De vergadering heeft beslist om de naam van de vennootschap niet ingang op heden te wijzigen in "WISLI I NVEST',

TWEEDE BESLUIT;

De voorzitter heeft de notaris ontslaan lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur met een uiteenzetting van een omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wij-'zi'ging aan het maatschappelijki doel en van de aangehechte staat van activa en passive de dato dertig juni tweeduizend en veertien. De aandeelhouders hebben erkend een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben: ge-'nomen.

Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegde staat van activa en passiva zullen tegelijk niet de; uitgifte i.'an deze akte worden neergelegd op de griffie van de Recht-'bank van Koophandel.

De vergadering heeft beslist om de huidige tekst van artikel drie van de statuten te vervangen door de tekst hierna:

"ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in vennootschappen, het verwerven middels aankoop, onderschrijving of op enige andere manier, alsook de vervreemding middels verkoop, ruil of op enige ' andere manier van aandelen, obligaties, schuldpapieren, biljetten, en andere waardepapieren, het bezitten, de administratie, de ontwikkeling en het beheer van haar portefeuille.

- Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse : ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

Het bestuur en andere mandaten waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

- Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten,. de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke; waarborgen in het voordeel van derden.

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten ultvoeren. van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

Op de laatste 'DEL van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

- Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide

- De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting en ontwikkeling van alle ondernemingen van financiële, industriële of commerciële aard en hieraan haar medewerking verlenen middels het toestaan van leningen, waarborgen of enige andere vorm en dit ook aan verbonden ondernemingen of filialen.

- De vennootschap kan overgaan tot het lenen en ontlenen van geld onder eender welke vorm en mag obligaties uitgeven.

In het algemeen kan de vennootschap alle nodige handelingen stellen met het oog op het controleren en bewaken van haar activiteiten. Ze mag aile financiële commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negentwintig november negentienhonderd drieënnegentig,"

DERDE BESLUIT:

Als gevolg van de overplaatsing van de maatschappelijke zetel naar België, 8730 Beernem, Parkstraat 2, heeft de al--1--Igemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, de sta-gu-,ten van de vennootschap aan te passen aan de genomen be-isluiten en nieuwe statuten aan te nemen en vast te stellen als volgt, rekening houdend met de Belgische wetgeving:

ARTIKEL 1.

De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de naam 'WIS LI INVEST'.

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8730 Beernem, Parkstraat 2,

De zetel mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de raad van bestuur bestuurilijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in vennootschappen, het verwerven middels aankoop, onderschrijving of op enige andere manier, alsook de vervreemding middels verkoop, ruil of op enige andere manier van aandelen, obligaties, schuldpapieren, biljetten, en andere waardepapieren, het bezitten, de administratie, de ontwikkeling en het beheer van haar portefeuille..

- Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen,

- Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

- Het bestuur en andere mandaten waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen,

- Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden,

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin,

- De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

- Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

- De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of In het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

- De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting en ontwikkeling van alle ondernemingen van financiële, industriële of commerciële aard en hieraan haar medewerking verlenen middels het toestaan van leningen, waarborgen of enige andere vorm en dit ook aan verbonden ondernemingen of filialen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan overgaan tot het lenen en ontlenen van geld onder eender welke vorm en mag obligaties uitgeven.

In het algemeen kan de vennootschap aile nodige handelingen stellen met het oog op het controleren en bewaken van haar activiteiten. Ze mag alle financiële commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

ARTIKEL 4,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het netto-actief van de vennoot-ischap gedaald is beneden een/vierde van het kapitaal. In dit laatste geval kan de vergadering tot ontbinding be-'sluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een/vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL 5.

Het gehele kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen vijfhonderd tweeënnegentig duizend euro (¬ 2.592.000,00), en is volledig geplaatst

Het is verdeeld in éénentwintigduizend zeshonderd (21.600) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/éénentwintigduizend zeshonderdste (1/21.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BE-STUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheden van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis, voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 bis van het wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sektoren van haar aktiviteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, direkteurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17, VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR/ VERANTWOORDELUKHEID VAN DE BESTUURDERS.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door:

- ofwel het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder

- ofwel het gezamenlijk optreden van twee bestuurders.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door ledere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 19. CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer com-'mis-isarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de le-'den, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het In-sti-'tuut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van corn-mils-saris. De commissarissen warden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commis-isaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten ve'te-igennivoor-digen door een accountant. De vergoeding van de ac-icoun-'tant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toe-'stemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te ha-'ren laste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 20. DATUM

De jaarvergadering der aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend gehouden worden in de zetel van de vennootschap op de derde donderdag van de maand december om negentien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag of een zondag valt, dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering kan bijeen-igenroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit aange-ivraagd wordt door aandeelhouders, die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen,

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden ln de zetel van de vennootschap of in gelijk welke andere plaats in België vermeld in de ultnodigingsbrie-wen.

Artikel 23.

De algemene vergadering kan rechtsgeldig beraadslagen en beslissen indien minstens de meerderheid van aile uitgegeven aandelen met stemrecht aanwezig dan wel vertegenwoordigd is op de algemene vergadering,

Indien het quorum niet wordt gehaald tijdens enige algemene vergadering van aandeelhouders, zullen de aanwezige aandeelhouders de vergadering uitstellen naar een nieuwe vergadering met dezelfde agenda die, behoudens objectieve hoogdringendheid, minstens tien (10) dagen na datum aangetekende brief zal gehouden worden en tijdens welke vergadering geen quorumvereiste zal bestaan, tenzij wettelijk vereist,

Indien dit in de oproeping tot een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vereist, dient elke aandeelhouder, minstens vijf werkdagen vetár de datum die bepaald werd voor de vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ter kennis te brengen van de raad van bestuur. De aan-deelhouders die dit niet hebben gedaan, worden niet toegelaten tot de algemene vergadering indien dit in de oproeping wordt voorzien.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de namen van de aan-'deelhouders en het aantal aandelen dat zij ve'te-'gen-wooridi-igen, dient door iedere aandeelhouder of vertegenwoordiger te worden ondertekend vooraleer tot de vergadering te worden toe-igelaten. Elke overdracht van aandelen op naam in het aandelenregister wordt gedurende een periode van vijf dagen voor de algemene vergadering geschorst.

De bestuurders en commissarissen mogen altijd, zonder formaliteiten, aan de vergadering deelnemen voor de effecten die hun toebehoren of die hun borgstelling uitmaken,

De houders van obligaties kunnen deelnemen aan de algemene vergadering, doch slechts met een raadgevende stem en mits vervulling van de hiervoor bepaalde vereisten van neeriegging van de obligaties. Artikel 24,

Ieder aandeelhouder heeft het recht zich op de algemene vergadering door een andere stemgerechtigde aandeelhouder te laten vertegenwoordigen.

De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen aandeelhouders zijn.

Artikel 26.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

De besluiten van de algemene vergadering van de vennootschap worden, in afwijking met de wettelijke bepalingen, steeds met een drie vierde meerderheid van stemmen genomen.

Volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen is een schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering eveneens mogelijk.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden.

Artikel 29, BOEKJAAR MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de raad van bestuur de inventaris, alsmede de jaarrekeming opmaken, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennoctschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenre-.kening en de toelichting en vormt een geheel.

In de gevallen dcor de wet vereist stelt de raad van bestuur bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geeft van haar beleid; het bevat de punten die voorzien zijn in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarvergadering beslist over de aanvaarding van de jaarrekening. Na aanvaarding van de jaarrekening spreekt zij, door bijzondere stemming, zich uit over de te verlenen kwijting aan bestuurders en commissarissen, Artikel 30,

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten en de uitbatings-'kosten, maatschappelijke lasten en nodige provisies en afschrijvingen, maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijke reservefonds een/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot van de winsten wordt door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

De dividenden zullen betaalbaar zijn op het tijdstip en de plaats door de raad van bestuur te bepalen.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend interimdividenden uit te keren, met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 32.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

In aile gevallen van ontbinding wordt het maatschappe-dijk bezit, na afbetaling van aile maatschappelijke lasten, verdeeld onder aile aandelen, bij gelijke delen, gebeurlijk na voorafgaandelijke gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling, en na terugbetaling van het kapitaal.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het mondelinge en vrij-1'willig ingediende ontslag van volgende bestuurders, zo-Pals vastgesteld door de buitengewone algemene vergadering ge-fiouden voor voornoemde notaris Jean-Joseph Wagner op dertig juni tweeduizend en veertien:

-De besloten vennootschap met beperkte aan-isprarke-gijk-lheid "STEFAAN DE MAREZ", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 313, met ondememingsnummer BTW BE 0859.590.343, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vast vertegenwoordigd door de heer Stefaan DE MAREZ, wonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 313;

-De besloten vennootschap met beperkte aansprake-Plijk-fieid "LIEVEN DE MAREZ", met maa.tschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 332, met ondememingsnummer BTW BE 0859.590.244, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vast vertegenwoordigd door de heer Lieven DE MAREZ, wonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 332;

- De besloten vennootschap met beperkte aanspra-Pke-lijk-fieid "ISABELLE DE MAREZ', met maatschappelijke zetel te 8340 IVloerkerke, Markvlietstraat 3, met ondememingsnummer BTW BE 0859.590.541, RPR Gent (afdeling Brugge), vast vertegermwoomdigd door mevrouw Isabelle DE MAREZ, wonende te 8340 Moerkerke, Markvlietstraat 3;

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakerlijk-1-1-fieid "WIM DE MAREZ", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 366, niet ondernemingsnummer BTW BE 0859.642.308, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vast vente-'gen-lwoordigd door de heer Wim DE MAREZ, wonende te 8800 Roe'se'lare, Rumbeeksesteenweg 356.

Deze ontslag nemende bestuurders hebben op voormelde buitengewone algemene vergadering de dato dertig juni twee-'duizend en veertien kwijting gekregen voor de uitoefening van hun mandaat.

Vervolgens besluit de vergadering over te gaan tot de benoeming van vier (4) bestuurders, en (her)benoemt tot die functie, voor een termijn, ingaand op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019:

-De besloten vennootschap met beperkte aan-Ispra-Pke-gijk-1-fieid "STEFAAN DE MAREZ", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 313, met ondernemingsnummer BTW BE 0859.590.343, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vast vertegenwoordigd door de heer Stefaan DE MAREZ, voornoemd.

De heer Stefaan De Marez, voornoemd, werd benoemd tot vas-'te vertegenwoordiger blijkens besluit genomen door het ber-istuursorgaan van de vennootschap 'STEFAAN DE MAREZ' de dato 10 juli tweeduizend veertien.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprake-Plijk-fieid "LIEVEN DE MAREZ", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 332, met ondememingsnummer 81W BE 0859.590.244, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vast ver'te'genwoordigd door de heer Lieven DE MAREZ, voornoemd.

De heer Lieven De Marez, voornoemd, werd benoemd tot vas-de vertegenwoordiger blijkens besluit genomen door het be-mstuursorgaan van de vennootschap `LIEVEN DE MAREZ' de dato 11 juli tweeduizend veertien.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprake'lijk'heid "ISABELLE DE MAREZ, met maatschappelijke zetel te 8340 Moer-'kerke, Markvlietstraat 3, met ondernemingsnummer 81W BE 0859.590.541, RPR Gent (afdeling Brugge), vast vertegen-iwoondigd door mevrouw Isabelle DE MAREZ, voornoemd.

Mevrouw Isabelle De Marez, voornoemd, werd benoemd tot vas-'te vertegenwoordiger blijkens besluit genomen door het be-1-17stuursorgaan van de vennootschap 'ISABELLE DE MAREZ' de dato 11 juli tweeduizend veertien,

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-fieid "WIM DE MAREZ", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 356, met ondernemingsnummer BTW BE 0859.642.308, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vast ver-Pte-Igen-Pwoordigd door de heer DE MAREZ Wim Dries Oscar, geboren te Roeselare op tien mei negentienhonderd drieënzestig (nationaal nummer 63.05.10-049.39), wonende te 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 356.

De heer Wim De Marez, voornoemd, werd benoemd tot vas-'te vertegenwoordiger blijkens besluit genomen door het bestuursorgaan van de vennootschap 'WIM DE MAREZ' de dato 11 full tweeduizend veertien.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd,

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun man-Klaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun be-istuursmandaat.

De vennootschap 'Isabelle De Marez' en haar vaste ver'te-'genwoordiger hebben het mandaat aanvaard bij brief van 11 juli tweeduizend veertien.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de commissaris van de vennootschap, zoals vast gesteld door de buitengewone algemene vergadering gehouden voor voornoemde notaris Jean-Joseph Wagner op dertig juni tweeduizend en veertien, met name de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid naar het recht van Groot-Hertogdom-Luxemburg "LUCOS CONSULTING", met maatschappelijke zetel te Groot-Hertogdom-Luxemburg, L-4740 Pétange, 5 Rue Prince Jean, ingeschreven in het handels- en vennoobschap-pen-Pre-igister te Groot-Hertogdom-Luxemburg onder nummer B 111.178.

De commissaris heeft op voormelde buitengewone algemene vergadering de dato dertig juni tweeduizend " en veertien kwijting gekregen voor de uitoefening van zijn mandaat.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan de raad van bestuur om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde

tekst van de statuten goed te keuren.

VOLMACHT.

Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm -van een naamloze vennootschap ; ITECA ACCOUNTANCY', met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, ondernemingsnummer 0882.371.584, rechtspersonenregister Gent (afdeling Kortrijk) vertegenwoordigd door haar bestuurders, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek ondernemingsnummer en het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De (her)benoemde bestuurders zijn in raad verenigd met de bedoeling de voorzitter van de raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder(s) en de dagelijks bestuurder te benoemen en zij benoemen met ; eenparigheid van stemmen'.

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEFAAN DE MAREZ", vast vertegenwoordigd door de heer Stefaan DE MAREZ, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur, die aanvaardt;

; 2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVEN DE MAREZ", vast vertegenwoordigd

; door de heer Lieven DE MAREZ, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt;

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEL MANAGEMENT ASSISTANCE", met maatschappelijke zetel te 9840 De Pinte, Vlierstraat 15, met ondememingsnummer BTW BE 0473.385.536, RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de heer DELBEKE Dominique Richard Marie Anne Edmond, geboren te Gent op zes juni negentienhonderd drieënzestig (nationaal nummer 63.06.06-023.95), wonende te 9840 De Pinte, Vlierstraat 15, alhier tussenkomend, gelast met het dagelijks bestuur, die aanvaardt

Hij zal de titel van dagelijks directeur dragen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ISABELLE DE MAREZ", bestuurder, heeft volmacht gegeven aan een andere bestuurder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVEN DE MAREZ", om haar te vertegenwoordigden op onderhavige raad van bestuur, ingevolge onderhandse volmacht de dato negen juli tweeduizend veertien, welke volmacht in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 14/07/2014;

- verslag van de raad van bestuur dd, 11/07/2014 met balans activa & passiva;

- coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 r "

r, °

,foor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2015
ÿþOndernemingsar : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

zetei :

Onderwerp akte

Motl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0556.968.654

WISLI 1NVEST

Naamloze vennootschap

Parkstraat 2, 8730 Beernem

Ontslag en benoeming bestuurders

NEERGELEGD

MONITEUR B

00 07-2

BELGISCIti STAA

ie Rechtbank Koophandel

C 41JUL 2015

nt Afailtie Brugge

ier

15

111,111101111.111 D

b

E

S1

De bijzondere algemene vergadering dd 25.06.15 heeft met éénparigheid van stemmen beslist te

ontslaan ais bestuurders:

BVBA Lieven De Marez, Beversesteenweg 332, 8800 Roeselare

BVBA Isabelle De Marez, Markvlietstraat 3, 8340 Moerkerke

Met zelfde éénparigheid wordt beslist om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van 6 jaar

tot aan de jaarvergadering op 17 december 2020:

BVBA Del Management Assistance, Vlierstraat 15, 9840 De Pinte

NV Sanidus, August de Boeckstraat 45, 1140 Evere

BVBA Wim De Marez, Rumbeeksesteenweg 356, 8800 Roeselare

BVBA Stefaan De Marez, Beversesteenweg 313, 8800 Roeselare

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de raad van bestuur bijeengekomen om te benoemen tot

gedelegeerde bestuurders:

BVBA Del Management Assistance, vertegenwoordigd door vast vertegenwoordiger Delbeke Dominique,

NV Sanidus, vertegenwoordigd door vast vertegenwoordiger De Marez Lieven,

BVBA Stefaan De Marez, vertegenwoordigd door vast vertegenwoordiger De Marez Stefaan

Voor haar mandaat in de NV WISLI Invest beslist het bestuursorgaan van:

BVBA Del Management Assistance dd 25/06/15 de heer Dominique Delbeke te benoemen tot vast

vertegenwoordiger

NV Sanidus dd 25/06/15 de heer Lieven De Marez te benoemen tot vast vertegenwoordiger

BVBA Wim De Marez dd 25/06/15 de heer Wim De Marez te benoemen tot vast vertegenwoordiger

BVBA Stefaan De Marez dd 25/06/15 de heer Stefaan De Marez te benoemen tot vast vertegenwoordiger

Getekend

NV Sanidus, vert door Lieven De Marez, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.12.2015, NGL 12.01.2016 16011-0157-016
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 30.01.2017 17031-0367-025

Coordonnées
WISLI INVEST

Adresse
PARKSTRAAT 2 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande