WOLINDUS HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WOLINDUS HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.025.564

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 28.02.2014, NGL 30.03.2014 14082-0326-017
01/08/2013
ÿþOndernemingsnr : 0428.025.564

Benaming (voluit) :Wolindus Holding

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

,Zetel : Muizelstraat 69

8531 Harelbeke (Hutste)

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 27 juni 2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze. vennootschap "Wolindus Holding" onder meer de volgende beslissingen: heeft genomen

EERSTE BESLISSING met fusie door overneming gelijkgestelde;'

verrichting.

Nopens de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.. tussen de onderhavige vennootschap (overnemende vennootschap) en deE naamloze vennootschap "Wolof" (over te nemen vennootschap) :

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het: fusievoorstel.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd: neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 26 april 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 mei 2013, onder nummers 13071909 en: 13071910 en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de: naamloze vennootschap "Wolof", gevestigd te 8531 Harelbeke--Rulste,° Muizelstraat, 69, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder. nummer 450.637.452 bij wijze van een met fusie door overneming: gelijkgestelde verrichting, overgenomen wordt door de onderhavige vennootschap.

De vergadering keurt aldus de eigendomsovergang van het vermogen; van de over te nemen vennootschap goed.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de over te nemen" vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene. titel over op de onderhavige vennootschap en worden de aandelen van, de over te nemen vennootschap die alle door de onderhavige vennootschap worden aangehouden, vernietigd.

Er zullen geen aandelen worden uitgegeven gezien de onderhavige', vennootschap eigenares is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

25 -07- 2013

BELGISCH " q ~~`sfl / ,.1BLA

iw

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de bij deze verrichting betrokken vennootschappen.

Nopens de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de onderhavige vennootschap (overnemende vennootschap) en de naamloze vennootschap "Armorial Sportief" (over te nemen vennootschap)

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 26 april 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 mei 2013, onder nummers 13071908 en 13071911 en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "Armorial Sportief", met zetel te 8531 Harelbeke-Hulste, Muizelstraat, 69, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 451.401.277, bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overgenomen wordt door de onderhavige vennootschap.

De vergadering keurt aldus de eigendomsovergang van het vermogen van de over te nemen vennootschap goed.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de onderhavige vennootschap en worden de aandelen van de over te nemen vennootschap die alle door de onderhavige vennootschap worden aangehouden, vernietigd.

Er zullen geen aandelen worden uitgegeven gezien de onderhavige vennootschap eigenares is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de bij deze verrichting betrokken vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING . vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de verdwijning van de overgenomen vennootschappen.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de respectieve algemene vergaderingen van de overgenomen;

vennootschappen gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze

vennootschap, waarvan onderhavig proces-verbaal het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de respectieve overgenomen vennootschappen vanaf heden ophouden te bestaan, gezien de opschortende voorwaarden werden vervuld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de

beslissingen over hetzelfde fusievoorstel genomen in de respectieve algemene vergaderingen van de overgenomen naamloze vennootschappen

"Wolof" en "Armorial Sportief", waarvan zij de processen-verbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w

`1Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-)Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e zodat de respectieve fusies tot stand gekomen zijn en de voornoemde overgenomen vennootschappen opgehouden hebben te bestaan.

DERDE BESLISSING : uitbreiding van het doel.

In het kader van de uitvoering van de met fusie door overneming: gelijkgestelde verrichting, beslist de vergadering de huidige statutaire doelomschrijving zoals opgenomen in artikel 3 van de statuten aan te passen in deze zin dat in de :

-- tweede alinea na het woord bestuursfuncties met de volgende woorden worden aangevuld :

"en vereffenaarsfuncties"

- vijfde alinea met de volgende tekst wordt aangevuld:

"- de exploitatie van tennisvelden met aanverwante

nevenactiviteiten;

- het verrichten van horeca-activiteiten en alle aanverwante activiteiten".

De vergadering stelt vervolgens vast dat het voorschrift van artikel 724 van het wetboek van vennootschappen werd gerespecteerd, zodat het besluit van de fusie gevolg zal hebben.

ZESDE BESLISSING : verlenging machtiging raad van bestuur.

De vergadering beslist de machtiging te verlengen die verleend werd aan de raad van bestuur tot verkrijging van eigen effecten wanneer de verkrijging noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden.

ZEVENDE BESLISSING : aanpassing van de statuten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt aan de genomen beslissingen evenals aan de thans vigerende wetgeving (bepalingen nopens de ontbinding van vennootschap), waarbij tevens materiële fouten in de gecoördineerde tekst van statuten worden weggewerkt en/of aangepast.

Artikel 3 :

- de tweede alinea na het woord bestuursfuncties met de volgende

woorden worden aangevuld :

"en vereffenaarsfuncties"

- de vijfde alinea van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft eveneens tot doel alle verrichtingen die betrekking hebben op de landbouw, de veeteelt en de tuinbouw, de exploitatie van tennisvelden met aanverwante nevenactiviteiten, het verrichten van horeca-activiteiten en alle aanverwante activiteiten."

Artikel. 15 bis : in de eerste zin worden de woorden "16 juni 2010" vervangen door de woorden "27 juni 2013".

Volmacht: de aandeelhouder, te weten de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "Erasmus Holding S.A.", met zetel te 1653 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg), Avenue Charles de Gaulle, 2 werd vertegenwoordigd door de heer Coorevits Gino Joseph Alfons krachtens een onderhandse volmacht die aan de akte gehecht is gebleven.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 27 juni 2013; gecdárdineerde tekst van de statuten.





Op de laatste hlz, van Luik 6 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetziÿ van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2013
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van de akte

MONI-EUR CEGh

0 2 -05- 2013 BELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

UMM

Ondernemingsnr : 0428.425.564

mod 11.1

º% "~' f _ "~. ~~

26. 04. 2013

REC eeK KOOPHANDEL

RTRIJK

Benaming (voluit) : wolindus Holding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Muizeistraat, 69

8531 Harelbeke (Hutste)

Onderwerp akte :Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 16 april 2013 overeenkomstig artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

- Bij de fusie betrokken vennootschappen :

1. De naamloze vennootschap "Wofindus Holding", met zetel te 8531 Hutste, Muizelstraat 69, ondernemingsnummer 0428.025.564, rechtspersonenregister Kortrijk (Overnemende vennootschap) 2- De naamloze vennootschap "Armorial Sportief', met zetel te 8531 Hulste, Muizelstraat, 69, ondernemingsnummer 0451.401.277, rechtspersonenregister Kortrijk (Overgenomen vennootschap)

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht , worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op

boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen.

ln de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren, vennootschappen_

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Tegelijk hiermee neergelegd: exemplaar van het fusievoorstel de dato 16 april 2013.

De heer Coorevits Gino

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2013
ÿþmod ii.i

Ligh,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 2 -0

BELGISCH

MONTE

v,,__

bel aa Bal Staa

-J

Ondememingsnr : 0428.025.564 Benaming (voluit) : Wolindus Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 69

8531 Harelbeke (Hutste)

Onderwerp akte :Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 16 april 2013 overeenkomstig artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

Bij de fusie betrokken vennootschappen

1. De naamloze vennootschap 'Wolindus Holding", met zetel te 8531 Hutste, Muizelstraat 69,

ondernemingsnummer 0428.025.564, rechtspersonenregister Korttijk (Ovememende vennootschap)

" 2. De naamloze vennootschap 'Wolof', met zetel te 8531 Hulste, Muizelstraat, 69,

ondernemingsnummer 0450.637.452, rechtspersonenregister Kortrijk (Overgenomen vennootschap)

Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen.

In de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Tegelijk hiermee neergelegd: exemplaar van het fusievoorstel de dato 16 april 2013.

De heer Coorevits Gino Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1R BELGE NEERGELEGD

5- 2013 2 6, '04, 2013

BTAATSBLA

tECHTB DOPHANDEL

18/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 22.02.2013, NGL 12.03.2013 13063-0172-019
08/03/2013
ÿþ Mud 11

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 428025564

Benaming

(voluit) : Wolindus Holding

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 69 te 8531 Rulste

Onderwerp akte : Herbenoemingen bestuurders.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 22 februari 2013

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volgende bestuurders te herbenoemen tot na de

algemene vergadering van 2015

Dhr Coorevits Gino, dhr Deconinck Luc en BVBA Dexter Management.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 22 februari 2013,

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om dhr Coorevits Gino te herbenoemen tot

Voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder tot na de algemene vergadering

van 2015.

Uittreksel uit het verslag van 27 maart 2009 van de zaakvoerder van de BVBA Dexter Management.

De zaakvoerder beslist dhr Van Wonterghem Joachim te bevestigen en voor zoveel als nodig opnieuw aan te stellen als vaste vertegenwoordiger om haar bestuursmandaat bij de NV Wolindus Holding uit te voeren. Daarenboven wordt beslist dat telkens onderhavige vennootschap in de voornoemde vennootschap Wolindus Holding wordt (her)benoemd als bestuurder, dhr Van Wonterghem Joachim, voornoemd, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

getekend

Gino Coorevits, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IN~~I~VI31~~I~R~VNMI

NEERGELEGD

2 7. 02. 2013

RECHTBUIMOOOPHANDEL

f1RTPJ IK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/05/2012
ÿþmod11.1

Ondernemingsnr : 0428.025.564

Benaming {voluit) .VVOL1NDUS HOLDING

(verkort) : *

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 69

8531 Harelbeke (Hutste)

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 27 april tweeduizend enij twaalf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste! Iregistratiekantoor te Kortrijk.

t,Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van naamloze vennootschap "WOLINDUS HOLDING", onder meer volgende !beslissingen heeft genomen:

HEERSTE BESLISSING : met fusie door overneming _gelijkgestelde ;Irerrichting.

'.!De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het! fusievoorstel.

'.!De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd i.,neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te !!Kortrijk op 1 maart 2012 en werd bekendgemaakt in de bijlagen bij '.':het Belgisch Staatsblad van 14 maart 2012, onder nummers 12056673! :en 12056674, en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij I!de naamloze vennootschap "B.E.A.V.N.V,", met zetel te 8531

.,!Harelbeke-Hulste (ondernemingsnummer 0416.389.722!

.rechtspersonenregister Kortrijk), bij wijze van een met fusie door! !ioverneming gelijkgestelde verrichting, overgenomen wordt door de: !onderhavige vennootschap "WOLINDUS HOLDING".

:!De vergadering keurt aldus de eigendomsovergang van het vermogen Ivan de overgenomen vennootschap goed.

:.!Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen! !vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene

titel over op de onderhavige vennootschap en worden de aandelen van! !!de overgenomen vennootschap die alle door de onderhavige .:vennootschap worden aangehouden, vernietigd.

lar zullen geen aandelen worden uitgegeven gezien de onderhavige Prennootschap eigenares is van alle aandelen van de overgenomen! ,vennootschap.

'iVanaf 1 november 2011 worden de verrichtingen gesteld door de! k)vergenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor! P,rekening van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MUI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12094119*

NEERGELEGD

11. 05. zon

FL I

.; PHANDEL

Griffie-i Jr,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

, behouden

aar;,.het

Belgisch

Staatsblad

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de bij deze verrichting betrokken vennootschappen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge TWEEDE BESLISSING vaststelling van de verwezenlijking van de

fusie en de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de buitengewone algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan onderhavig proces-verbaal het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan, gezien de opschortende voorwaarde werd vervuld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de beslissingen over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de overgenomen naamloze vennootschap "B.E.A.V.N.V.", voornoemd, waarvan zij het proces-verbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

DERDE BESLISSING : uitbreiding van het doel.

In het kader van de uitvoering van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, beslist de vergadering de huidige statutaire doelomschrijving zoals opgenomen in artikel 3 van de statuten aan te passen in deze zin dat na de derde alinea, de volgende tekst wordt aangevuld :

"- het uitvoeren van timmer- en schrijnwerk;

- in het algemeen het verrichten van alle immobilière operaties voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of tussenpersonen.".

De vergadering stelt vervolgens vast dat het voorschrift van artikel 724 van het wetboek van vennootschappen werd gerespecteerd, zodat het besluit van de fusie gevolg zal hebben.

* De vennootschap naar Luxemburgs recht "ERASMUS HOLDING S.A.",

Société Anonyme - Société de Gestion de Patrimoine Familial, met zetel te 1653 Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg), Avenue Charles

de Gaulle, werd hier vertegenwoordigd door de heer Coorevits, Gino Joseph Alfons, krachtens onderhandse volmacht die aan de akte gehecht is gebleven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 27 april 2012; gecoordineerde tekst van statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 28.02.2012, NGL 29.03.2012 12075-0123-019
14/03/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) :Wolindus Holding

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 69

8531 Hareibeke (Hutste)

Onderwerp akte :FUSIEVOORSTEL

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 28 februari 2012 overeenkomstig artikelen 719 en

volgende van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

- Bij de fusie betrokken vennootschappen :

1. de naamloze vennootschap 'Wolindus Holding", met zetel te 8531 Hutste, Muizelstraat 69,

ondememingsnummer 0428.025.564 rechtspersonenregister Kartrijk. (ovememende vennootschap)

- 2. de naamloze vennootschap "B.E.A.V.N.V. ; met zetel te 8531 Hulste, Muizelstraat 69, ondernemingsnummer

0416.389.722 rechtspersonenregister Kortrijk. (overgenomen vennootschap)

Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

Vanaf 1 november 2011 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op

boekhoudkundig vlak, beschouwd ais handelingen verricht door de ovememende vennootschap.

- De rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap

die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen.

In de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders

van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

' Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Tegelijk hiermee neergelegd: exemplaar van het fusievoorstel de dato 28 februari 2012_

De heer Gino Coorevits

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i~iiiuiAAu luili Ii 11H11

*12056674*

Ondernemingsnr ; 0428_025.564

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B



Ondememingsnr : 0428.025.564

Y 1H11 III 1 if1 UU1 J I1i

~iiioao9s*

N

NEERGELEGD

24. 116 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

~ fte J K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : Wolindus Holding

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 69

8531 Harelbeke (Hutste)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - Wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk; op tien juni tweeduizend en elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WOLINDUS HOLDING", onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING : met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed, zoals het werd neergelegd op de griffie van de: rechtbank van koophandel te Kortrijk op 27 april 2011 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij; het Belgisch Staatsblad van 9 mei daarna, en betuigt haar instemming met de verrichting; waarbij de naamloze vennootschappen "Ribbel", gevestigd te 8531 Harelbeke, Muizelstraat,! 69 (ondernemingsnummer 0405.749.020, rechtspersonenregister Kortrijk) en "Immakor", gevestigd te 8531 Harelbeke, Muizelstraat, 69 (ondernemingsnummer 0403.377.468,; rechtspersonenregister Kortrijk), bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde; verrichting overgenomen worden door de onderhavige vennootschap "Wolindus Holding". De vergadering keurt aldus de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen; vennootschappen goed.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de respectieve overgenomen! vennootschappen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de onderhavige vennootschap en worden de aandelen van de respectieve overgenomen; vennootschappen die alle door de onderhavige vennootschap worden aangehouden, vernietigd.

Er zullen geen aandelen worden uitgegeven gezien de onderhavige vennootschap eigenares! is van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen.

Vanaf 1 november 2010 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen; vennootschappen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen aandeelhouders die bijzondere rechtens; hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de bij deze verrichting;, betrokken vennootschappen.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

4 "

Vslor

behouden aan het BelgisEh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2,1

TWEEDE BESLISSING : vaststelling van de verwezenlijking van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en van de verdwijning van de overgenomen vennootschappen.

De algemene vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen, gehouden op heden en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, alsook de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap, waarvan onderhavig proces-verbaal, het fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen vanaf heden ophouden te bestaan, gezien de opschortende voorwaarde werd vervuld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de beslissingen over de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, genomen in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen, waarvan zij het proces-verbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschappen opgehouden hebben te bestaan.

DERDE BESLISSING : uitbreiding van het doel.

In het kader van de uitvoering van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, beslist de vergadering de huidige statutaire doelomschrijving zoals opgenomen in artikel 3 van de statuten aan te passen in deze zin dat na het derde lid de volgende tekst wordt aangevuld :

"De vennootschap heeft eveneens tot doel de aankoop, verkoop, oprichting, de verbouwing en uitrusting, het verkavelen en ruilen, het beheer, verhuren en in huur nemen van alle onroerende goederen, de in borgstelling ten voordele van fysische of morele personen die het genot hebben van haar onroerende goederen, alsmede alle verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel alle verrichtingen die betrekking hebben op de landbouw, de veeteelt en de tuinbouw.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap agentschappen en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland."

De vergadering stelt vast dat het voorschrift van artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen is gerespecteerd, zodat het besluit van de fusie gevolg zal hebben.

ZEVENDE BESLISSING : wijziging datum jaarvergadering.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen die voortaan zal doorgaan op de laatste vrijdag van de maand februari om zestien uur en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en twaalf.

Bijgevolg beslist de vergadering in artikel 20 van de statuten de woorden "maart, om elf uur dertig" te vervangen door de woorden 'februari, om zestien uur".

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 10 juni 2011, gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2011
ÿþ" WC 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude

aan het

Belgisct

Staatsbla

uhIuIOhIIII IhII II II

*11069640*



RGELEGD

27. 04, 201'

RECHTBANK KOOPHANDEL_` _GrMi6TRKiK

Ondernemingsnr : 0428.025.564

Benaming

(voluit) : Wolindus Holding

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Muizelstraat 69, 8531 Hulste

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel met het oog op de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen NV Wolindus Holding (de ovememende vennootschap), NV Ribbel, met maatschappelijke zetel te 8531 Hutste, Muizelstraat 69, met ondernemingsnummer 0405.749.020 (RPR Kortrijk) (de eerste overgenomen vennootschap) en NV Kortrijkse Immobiliénmaatschappij (afgekort "Immakor), met maatschappelijke zetel te 8531 Hulste, Muizelstraat 69, met ondememingsnummer 0403.377.468 (RPR Kortrijk) (de tweede overgenomen vennootschap), in toepassing van artikel 719 en volgende van het Wetboek van. vennootschappen.

Gino Coorevits

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 25.03.2011, NGL 30.03.2011 11073-0304-016
27/03/2015
ÿþMod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UNI961*

Ondernemingsnr : 428025564

Benaming

(voluit) : Wolindus Holding

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 69 te 8531 Hutste

Onderwerp akte : Herbenoemingen bestuurders.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 5 maart 2015.



IN u NEERGELEGD

I 1 MARI 2015

Reet enk van KOOPHANDEL ii, afd. KORTRIJK





De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volgende bestuurders te herbenoemen tot na de

algemene vergadering van 2017 :

Dhr Coorevits Gino, dhr Deconinck Luc en BVBA Dexter Management.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 5 maart 2015.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om dhr Coorevits Gino te herbenoemen tot

Voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder tot na de algemene vergadering

van 2017.

Uittreksel uit het verslag van 27 maart 2009 van de zaakvoerder van de BVBA Dexter Management.

De zaakvoerder beslist dhr Van Wonterghem Joachim te bevestigen en voor zoveel als nodig opnieuw aan te stellen als vaste vertegenwoordiger om haar bestuursmandaat bij de NV Wolindus Holding uit te voeren. Daarenboven wordt beslist dat telkens onderhavige vennootschap in de voornoemde vennootschap Wolindus Holding wordt (her)benoemd als bestuurder, dhr Van Wonterghem Joachim, voornoemd, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

getekend

Gino Coorevits, gedelegeerd bestuurder

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

y

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzy van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 26.03.2010, NGL 26.03.2010 10077-0155-016
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.10.2008, GGK 27.03.2009, NGL 27.03.2009 09096-0345-016
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.10.2007, GGK 28.03.2008, NGL 31.03.2008 08093-0361-016
29/10/2007 : KO116873
18/04/2007 : KO116873
02/04/2007 : KO116873
10/04/2006 : KO116873
31/03/2005 : KO116873
31/12/2004 : KO116873
06/04/2004 : KO116873
17/02/2004 : KO116873
03/04/2003 : KO116873
13/11/2001 : KO116873
11/04/2001 : KO116873
26/02/2000 : KO116873
21/02/1998 : KO116873
01/01/1997 : KO116873
19/05/1995 : KO116873
01/01/1993 : KO116873
01/01/1992 : KO116873
12/12/1989 : KO116873
18/07/1989 : KO116873
18/07/1989 : KO116873
13/05/1989 : KO116873
04/11/1988 : KO116873
20/01/1987 : TO63950
22/11/1985 : TO63950

Coordonnées
WOLINDUS HOLDING

Adresse
MUIZELSTRAAT 69 8531 HULSTE

Code postal : 8531
Localité : Hulste
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande