WONING RENOVATIE PROJECTEN, AFGEKORT : WRP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WONING RENOVATIE PROJECTEN, AFGEKORT : WRP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.187.210

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 30.09.2013 13618-0154-010
13/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden i 111112111,101011

aan het

Belgisch Staatsblad











NEERGELEGD

-- BEC. 2012

hECHTG j i; ~ KOOPHAN ~ ~: GENT

~

Ondernemingsnr : 0416.187.210

Benaming

(voluit): WONING RENOVATIE PROJECTEN

(verkort) : WRP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VOORDESTRAAT 5, 9910 KNESSELARE

(volledig adres)

Onde arp akte : ZETELVERPLAATSING

BIJ BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER WORDT OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 2 VAN DE; STATUTEN, DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, MET INGANG VAN 01.09.2012 OVERGEBRACHT NAAR. VOLGEND ADRES: GANZESTRAAT 6, 8480 ICHTEGEM,

ALDUS IN DRIEVOUD OPGEMAAKT TE ICHTEGEM OP 01,09.2012.

DEHENS RUDY

(ZAAKVOERDER)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 31.08.2012 12551-0010-012
03/11/2011
ÿþMcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111!Iiililt1111!111

MOND CR I B N

~Rl~:E- 1 EL:,",-)

ei ~ `10- 2091

~ 7. 10. 2011

T¬ ]ANK KOOPHANDEL

udCierileitb

BELGISBCEH SB

STUUR

Ondernemingsnr : 0416.187.210

Benaming

(voluit) _ EMBO RENOVATIE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8800 Roeselare, Gitsestraat 270.

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  VERPLAATSING ZETEL - UITBREIDING DOEL - BESTUUR - WIJZIGING STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA "EMBO, RENOVATIE", waarvan de zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Gitsestraat 270, waarop de enige vennoot: aanwezig en/of vertegenwoordigd was, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op; 28 september 2011, dat met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende besluiten werden genomen :

01. Wijziging van de naam van de vennootschap in "WONING RENOVATIE PROJECTEN", afgekort "WRP", en overeenkomstige wijziging van artikel 1 der statuten.

02. Overbrenging van de zetel van de vennootschap naar 9910 Knesselare, Voordestraat 5, en' overeenkomstige wijziging van het eerste lid van artikel 2 der statuten.

03. Benoeming en ontslag van zaakvoerder(s), te weten:

(a) Ontslag van de enige, statutaire zaakvoerder.

Vaststelling en aanvaarding, op zijn verzoek, van het aangeboden ontslag als enige en statutaire: zaakvoerder van de vennootschap, van de Heer EMBO, Herman Michel Martha, geboren te Handzame op 30: augustus 1949, wonende te 8800 Roeselare, Gitsestraat 270 [nationaal nummer : 490830 253-29].

Zoals dit aangeboden ontslag blijkt uit de bijzondere algemene vergadering de dato 31 maart 2011.

Met ingang van 31 maart 2011, en besluit dat de kwijting die zal gegeven worden door de eerstkomende: jaarvergadering eveneens zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid tot op 31 maart 2011.

(b) Benoeming zaakvoerders.

Benoeming van de Heer DEHENS, Rudy Hector Antoine, geboren te Keulen (Duitsland) op19 oktober 1957! [nationaal nummer : 571019 163-49), wonende te 9910 Knesselare, Voordestraat 5, als nieuwe, enige en niet; statutaire (onbezoldigde) zaakvoerder voor de verdere duur van de vennootschap.

Teneinde schrapping van voornoemde ontslagnemende statutaire zaakvoerder uit de statuten, schrapping) van het tweede lid van artikel dertien van de statuten.

04. Na kennisname van het verslag van het bestuursorgaan de dato 20 september 2011, houdende de

" omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij gevoegd; een staat van activa en passiva van de vennootschap, vastgesteld op 30 juni 2011,

Wijziging van het doel van de vennootschap, om de tekst van artikel drie van de statuten te schrappen, en te; vervangen door de volgende tekst :

"A. Het uitvoeren van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met' het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten. kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aire verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies, expertise en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en: ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende: goederen.

B. Het leveren van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen. regie of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor:

Het bouwrijp maken en ruimen van bouwterreinen, timmer- en schrijnwerken, schrijnwerk van metaal en; metallurgie, glaswerken, ruwbouwwerken, zink-, lood- en dakwerken, sanitaire werken, incl. werken als frigorist, elektriciteitswerken, het plaatsen van zonnepanelen, afbraakwerken, plaatsen van vloer- en wandtegels, bevloeringswerken in hout of andere materialen, leggen van chape, plaatsen van gipswanden,, stukadoorswerken, isolatiewerkzaamheden , elektriciteitswerken (incl. distributie), plafonerings- en; schilderwerken, onderhoud en installatie van centrale verwarming, verwarming met gas, toezien op bouwwerkzaamheden en leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen, alle aanverwante activiteiten in verband met projectontwikkeling, alle activiteiten verwant met de burgerlijke en utiliteitsbouw,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

wegen waterbouw, allerhande klusjes zoals isolatie-werkzaamheden, het plaatsen van stores en zonneschermen, hekkens en afsluitingen, garagepoorten, enz., het plaatsen van tussenwanden, plaatsen van stellingen, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, aanleg van tuinen en parken, leggen van klinkers en terrassen, reinigen van gevels en gebouwen, overige werkzaamheden in de bouw.

C. De vervaardiging, ontwikkeling en herstelling, de handel, import- en export, klein- en groothandel, handelsbemiddeling en verhuur in:

Roerende en onroerende goederen, goederen algemeen assortiment, bouwmaterialen, meubelen van allerlei aard, elektronische apparaten, elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, timmer- en schrijnwerk, hout, kurk, riet en vlechtwerk, hang- en sluitwerk, allerhande machines en werktuigen zonder of met bedieningspersoneel voor de bouwnijverheid of andere nijverheid, allerhande consumentenartikelen en niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

D. Alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede zin van het woord:

De aankoop, verkoop, de projectontwikkeling, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen (incl. terreinen).

E. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling:

Het verlenen van adviezen op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. de bouw, projectontwikkeling en public relations en communicatie, financieel advies met uitzondering van de door de wet gereglementeerde activiteiten, managementactiviteiten.

G. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

H. De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

I. beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen : een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen aanleggen en verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium ; beleggingen en investeringen van haar middelen, mogen gefinancierd worden door leningen.

binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst, onder andere :

alle verrichtingen stellen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, (laten) bouwen, ver-en/of ombouwen, onderhouden, uitrusten, opschikken, herstellen, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ;

het aan- en verkopen, het huren en verhuren van roerende goederen, aile verrichtingen stellen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen of het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zei de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin."

05. Machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten en voor het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten.

.Voor-'ihoudep aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder, genoemde Heer Dehens Rudy, geeft bij deze alle volmacht aan ondergetekende notaris' Katia Denoo om een gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel) Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal de dato 28 september 2011, en een

" gecoördineerde tekst der statuten.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.03.2011, NGL 31.08.2011 11534-0478-012
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 31.08.2010 10535-0482-012
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 31.08.2009 09748-0351-012
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 31.08.2008 08723-0044-012
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 27.08.2007 07634-0101-012
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 29.08.2006 06708-4276-012
03/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.05.2005, NGL 28.07.2005 05606-3838-012
08/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 27.05.2004, NGL 30.09.2004 04703-2010-013
26/08/2004 : OO029689
01/10/2003 : OO029689
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 30.09.2015 15638-0223-010
12/07/2001 : OO029689
23/07/1999 : OO029689
01/01/1993 : OO29689
01/01/1992 : OO29689
01/01/1989 : OO29689

Coordonnées
WONING RENOVATIE PROJECTEN, AFGEKORT : WRP

Adresse
GANZESTRAAT 6 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande