WORLD OF TALENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WORLD OF TALENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.937.484

Publication

15/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten;

- Het ontwikkelen, het beheren, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, intellectuele eigendomsrechten (registergoederen); - De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan, afstaan, verkopen. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom, als in vruchtgebruik;

- Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, herstellen, beheren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van eigen roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties en aandelen in andere vennootschappen die onroerende goederen beheren, ongeacht de juridische vorm van de vennootschappen;

- Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, financiële of handelsverrichtingen, of bij onroerende transacties of projecten.

Deze opsomming is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en werd opgericht op 10 juli 2014.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. De comparanten verklaren dat op de honderdzesentachtig (186) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de heer Rousseau Steve, voornoemd : drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

- door de heer Van Waes Piet, voornoemd : éénendertig (31) aandelen, hetzij voor drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

- door de heer Vernaeve Wim, voornoemd : éénendertig (31) aandelen, hetzij voor drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

- door de heer Froyman Jan, voornoemd : éénendertig (31) aandelen, hetzij voor drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

Hetzij in totaal: honderdzesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting in geld werd gedaan ten belope van één/derde.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 juli 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door één zaakvoerder. De jaarvergadering zal gehouden worden op twee mei om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van

vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte

en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend zestien.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder(s)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee en tot deze functie worden benoemd, voor onbepaalde duur:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Mad Men", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef, 35 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0825.625.594, rechtspersonenregister Gent  Afdeling Gent);

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Vernaeve Wim, voornoemd, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Mc Pro", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Pottelberg, 175 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0547.999.520, rechtspersonenregister Gent  Afdeling Kortrijk);

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Rousseau Steve, voornoemd, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap,

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Volmacht : de oprichters te weten de heer Vernaeve Wim, Van Waes Piet en Froyman Jan, allen voornoemd, werden allen vertegenwoordigd door de heer Rousseau Steve, voornoemd, krachtens een onderhandse volmacht die aan de akte gehecht is gebleven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 10 juli 2014.

18/09/2014
ÿþVoor-

behoud aan het Belgisof

Staatsbta

:Lue

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1JR BEI_Gt

)9- 2014 STAATSB-

NEERGELEGD

- 6 Ad6, ArM

reetithank van KOOPHANDEL - Gent, afeirifireTRIJK

I. MONT

I iui iv ni ii iii 1111 II

*14172130*

1 1 - 7.LGISCH



---------------- --------- -------------- - - ------- ------------ ---------- -

Ondernemingsnr : 0555.937.484

Benaming (voluit) : World Of Talents

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: President Kennedypark, 8C

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging -Wijzigingstatuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggyii iVancoppernolle te Kortrijk op 25 juli 2014, die eerstdaags zal. Igeboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat dej, buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap niet j beperkte aansprakelijkheid "World Of Talents" onder meer de 'dvolgende beslissingen heeft genomen :

DERDE BESLISSING.

Gelet op de kapitaalverhoging hierna en met het oog op deji

1

'Openoeming van het bestuursorgaan en de besluitvorming op het niveadI

Ivan het bestuursorgaan en de algemene vergadering, beslist de:: .:vergadering dat het kapitaal voortaan zal vertegenwoordigd wordenI :kloor twee klasses van aandelen, te weten aandelen klasse A, genoeme:., :A-aandelen" en aandelen klasse B, genoemd "B-aandelen".

VIERDE BESLISSING.

Verslag

artikel 313 van het wetboek van vennootschappen nopens inbreng ini :Inatura.

- verslag van de bedrijfsrevisor te weten de besloten :vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nijs en Partnes Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan, 116, vertegenwoordigd door de heer Nijs Karel, bedrijfsrevisor,ji :opgemaakt in toepassing van artikels 220 en 222 van het wetboek vainij iHiennootschappen nopens quasi inbreng en in toepassing van artikel r:313 van het wetboek van vennootschappen nopens inbreng in natura. Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"Besluit

Voor wat betreft de inbreng ln natura

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging:': ;van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wor1c4 :iof Talents, bestaat uit de 7.266 aandelen van de vennootschap House':; :,of Talents NV ten bedrage van 1.381.211,10 EUR en uit 52.482

aandelen van de vennootschap Butchco BVBA ten bedrage van 1.381.211,10 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat, onder voorbehoud van het feit dat voorafgaand aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- verslag van de zaakvoerders opgemaakt in toepassing van

mod 11.1

_ .....

de akte de-partijen de aandeelhoudersovereenkomst tekenen :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermeerderd met een agio, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 27.624 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap World of Talents BVBA, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 27.810ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Wilrijk, 23 juli 2014

Vijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA"

Ka itaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag

vantwee miljoen zevenhonderdtweeënzestigduizend

vierhonderdtweeëntwintig euro twintig cent (2.762.422,20 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op twee miljoen zevenhonderdeenentachtigduizend tweeëntwintig euro twintig cent (2.781.022,20 EUR) mits creatie en uitgifte van enerzijds 13.812 nieuwe aandelen klasse A zonder aanduiding van nominale waarde en anderzijds 13.812 nieuwe aandelen klasse B zonder aanduiding van nominale waarde, ter vergoeding van inbreng van aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen, en zullen delen in de winsten vanaf heden

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat de vennootschap bestuurd wordt door 2 zaakvoerders en waarvan steeds 1 A-zaakvoerder benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de A-vennoten en 1 B-zaakvoerder benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de 3-vennoten.

De vergadering beslist dat de huidige zaakvoerders, te weten :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mc Pro", voornoemd;

benoemd voor onbeperkte duur naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 juli 2014, onder nummer 14036453, voortaan de hoedanigheid heeft van A-zaakvoerder.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mad Men", voornoemd;

benoemd voor onbeperkte duur naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bekendgemaakt als voormeld, voortaan de hoedanigheid heeft van B-zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

behouden aart het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de besluitvorming op het niveau van het bestuursorgaan te wijzigen in die zin dat de hierna opgesomde beslissingen voortaan unaniem dienen te worden genomen door de beide zaakvoerders gezamenlijk, te weten :

(i) het wijzigen van het business plan, daarin in elk geval inbegrepen het opstarten van nieuwe activiteiten of het anderszins wijzigen van de activiteiten van de vennootschap en/of haar dochtervennootschappen alsook het goedkeuren of wijzigen van een nieuw business plan van de vennootschap en haar dochtervennootschappen;

00 het vaststellen van het jaarlijks budget van de vennootschap en de dochtervennootschappen;

(i111) (des)investeringen met betrekking tot de vennootschap en haar dochtervennootschappen voor een bedrag van meer dan honderdduizend euro (100.000,00 EUR) per verrichting;

(iv) het aangaan van joint ventures, consortia, partnerships en winst- of inkomstendelingsovereenkomsten met derden;

(1,r) het overnemen of overdragen van deelnemingen of het staken van activiteiten die meer dan 5% van de totale jaarlijkse omzet van de vennootschap vertegenwoordigen;

(14 het starten, verwerven en ontwikkelen van nieuwe

activiteiten en projecten voorzover daarmee op jaarbasis een investering van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) of meer is gemoeid;

(vii)het aangaan van overeenkomsten waarbij de onderhavige vennootschap een krediet of lening aangaat van meer dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR);

(viii) het verstrekken door de onderhavige vennootschap van

leningen van meer dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR); (W)het aanbrengen van belangrijke wijzigingen in de

organisatie van de onderhavige vennootschap;

(x) het optreden in rechte, zowel als eiser als verweerder, waaronder begrepen het voeren van administratieve en arbitrale procedures en het afsluiten van dadingen, met uitzondering van (i) het nemen van die rechtsmaatregelen die geen uitstel kunnen lijden (in welk geval de andere zaakvoerder evenwel meteen zal ingelicht worden hierover) en (ii) normale invorderingsprocedures betreffende de betaling van goederen en diensten geleverd door de onderhavige vennootschap die behoren tot de gewone bedrijfsvoering, al dan niet via gerechtelijke procedures;

(xi) het sluiten en wijzigen van arbeidsovereenkomsten of overeenkomsten met consultants of zaakvoerders die een jaarlijkse totale kost van meer dan tachtigduizend euro (80.000,00 EUR) voor de onderhavige vennootschap vertegenwoordigen;

Milet ontslag of de aanwerving van directiepersoneel van de onderhavige vennootschap en de dochtervennootschap en de bepaling of de wijziging van hun vergoeding en hun andere contractuele voorwaarden;

Mij de aanvraag van een gerechtelijke reorganisatie of faillissement van de onderhavige vennootschap en/of één of meerdere van de dochtervennootschappen;

(e) het verstrekken van enige vorm van zekerheid op de activa van de onderhavige vennootschap (voor eigen schulden van de onderhavige vennootschap of voor de schulden van een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. «foor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

derde) of het optreden door de onderhavige vennootschap als garant, behoudens voor zekerheden verstrekt in de normale bedrijfsvoering die betrekking hebben op een gecumuleerd bedrag van minder dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR); Whet aangaan, wijzigen of beëindigen van enige verbintenis of rechtsverhouding (of een reeks van samenhangende verbintenissen of rechtsverhoudingen) buiten de normale

bedrijfsuitoefening, , waarbij een verbintenis of

rechtsverhouding (i) met een financieel belang van meer dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) of meer dan 5% van de jaarlijkse omzet van de vennootschap of (ii) met een looptijd van langer dan 12 maanden, tenzij daarmee jaarlijks een bedrag van minder dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) is gemoeid, in ieder geval wordt geacht te gelden als buiten de normale bedrijfsuitoefening voor toepassing van dit artikel 12;

wq de rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming in het kapitaal van een andere onderneming of vennootschap en het wijzigen van de omvang van zodanige deelneming;

WO het treffen van pensioenregelingen en het toekennen van pensioenrechten, indien zij de wettelijke voorziene regelingen of rechten te boven gaan;

(Xviij) het vestigen of opheffen van (buitenlandse) kantoren en filialen;

wq het bezwaren, vervreemden of verkrijgen van rechten van industriële en intellectuele eigendom, met uitzondering van het verlenen en verkrijgen van licenties en sublicenties binnen het kader van de gewone bedrijfsvoering;

(m)de uitkering van interim-dividenden door de onderhavige vennootschap;

(mi) het verlenen door de onderhavige vennootschap en/of haar dochtervennootschappen van financiële steun voor de verwerving van haar eigen aandelen en/of de aandelen van de dochtervennootschappen;

WO het aannemen van bijzondere verslagen en voorstellen gericht aan de algemene vergadering en de algemene

vergaderingen van aandeelhouders van

dochtervennootschappen, inclusief voorstellen tot

kapitaalverhoging (al dan niet binnen het kader van het voorkeurrecht);

(xxiH) het vaststellen van de wijze waarop beslist zal worden op algemene vergaderingen van aandeelhouders van dochtervennootschappen, of het verlenen van volmachten met het oog op de vertegenwoordiging van de onderhavige vennootschap als aandeelhouder op algemene vergaderingen van dochtervennootschappen;

(Xxiv) het afsluiten, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten tussen enerzijds de onderhavige vennootschap en anderzijds één of meer aandeelhouders, of met de aandeelhouder(s)

verbonden ondernemingen, met uitzondering van

overeenkomsten die passen binnen het kader van de gewone bedrijfsvoering, en met name de normale product- en

dienstverlening door of aan de onderhavige vennootschap, en eveneens een financiële waarde hebben van minder dan

vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) (in welk geval de andere zaakvoerders evenwel meteen dienen te worden ingelicht);







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

11,1

Voor,

behouden

aap het (xxv) het wijzigen van de boekhoud- of waarderingsregels die

Bolgisch de onderhavige vennootschap toepast, behoudens indien de

Staatsblad wijziging vereist is ingevolge een aanpassing van de



toepasselijke wetgeving of administratieve praktijken;

(mil) het vaststellen van de jaarrekening;

WO het invoeren van een optieplan (of iedere andere vorm van op aandelen gebaseerde vergoeding) ten gunste van het personeel, consultants of zaakvoerders van de onderhavige vennootschap;

(mal het verwerven of vervreemden van onroerende goederen, of het afsluiten, beëindigen of aanpassen van enige huurovereenkomst met betrekking tot onroerende goederen;

(xxix) het beheer van de participatie van de onderhavige vennootschap in de naamloze vennootschap "House Of Talents", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 8c, (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0828.170.360, rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Butchco", met zetel te 9000 Gent,

Coupure, 64F, (ondernemingsnummer 0525.682.095,

rechtspersonenregister Gent - Afdeling Gent) inclusief de wijze waarop beslist zal worden in de respectievelijke raden van bestuur/colleges van zaakvoerders en algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap "House Of Talents" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Butchco";

(xxx) goedkeuringen van afwijkingen op eventuele

exclusiviteitsverplichtingen opgenomen in eventueel gesloten aandeelhoudersovereenkomsten;

(xx)d) de overdracht in één of meerdere rechtshandelingen van activa, die gezamenlijk meer dan 1/10e van het netto-actief van de onderhavige vennootschap uitmaken en

(mxii) in het algemeen, alle beslissingen met een financiële impact voor de onderhavige vennootschap van tenminste vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist de besluitvorming op het niveau van de algemene vergadering te wijzigen in die zin dat voortaan en in afwijking van hetgeen opgenomen in het huidig artikel 21 van de statuten, de hierna opgesomde beslissingen dienen te worden genomen met de wettelijk vereiste meerderheid houdende tevens instemming van de meerderheid van de A-aandelen en de meerderheid van de Baandelen, te weten :

(i) elke wijziging van het maatschappelijk kapitaal van

de onderhavige vennootschap en de

dochtervennootschappen en iedere uitgifte van warrants, converteerbare obligaties en winstbewijzen door de onderhavige vennootschap of door de dochtervennootschappen;

(ii) een fusie, (partiële) splitsing, omvorming,

ontbinding of invereffeningstelling van de

onderhavige vennootschap of één of meerdere van de dochtervennootschappen of de beslissing tot verkoop of inbreng van de algemeenheid van haar goederen;

(iii)de inkoop of annulering van aandelen of de goedkeuring van het verlenen van financiële steun door de onderhavige vennootschap en/of één of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'nad 11.1

meerdere van de dochtervennootschappen voor de: aankoop van hun eigen aandelen;

(iv) een wijziging van het maatschappelijk doel van de onderhavige vennootschap en/of van één of meerdere van de dochtervennootschappen:

(v) benoeming en ontslag van de commissaris (indien wettelijk vereist) en de benoeming en ontslag van zaakvoerders.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt aan de genomen beslissingen :

- Artikel 5 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op twee miljoen zevenhonderdeenentachtigduizend tweeëntwintig euro twintig

cent (2.781.022,20 EUR), vertegenwoordigd door

zevenentwintigduizend achthonderdentien (27.810) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ zevenentwintigduizend achthonderdentiende van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

- Artikel 11 : de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders waarvan 1 A-zaakvoerder benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de A-vennoten en 1 B-zaakvoerder benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de B-vennoten."

- Artikel 12 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"De beide zaakvoerders zijn ieder afzonderlijk bevoegd behoudens de hierna opgesomde beslissingen die gezamenlijk door de beide zaakvoerders dienen genomen te worden :

(I) het wijzigen van het business plan, daarin in elk geval inbegrepen het opstarten van nieuwe activiteiten of het anderszins wijzigen van de activiteiten van de vennootschap en/of haar dochtervennootschappen alsook het goedkeuren of wijzigen van een nieuw business plan van de vennootschap en haar dochtervennootschappen;

00 het vaststellen van het jaarlijks budget van de vennootschap en de dochtervennootschappen; (des)investeringen met betrekking tot de vennootschap en haar dochtervennootschappen voor een bedrag van meer dan honderdduizend euro (100.000,00 EUR) per verrichting; het aangaan van joint ventures, consortia, partnerships en winst- of inkamstendelingsovereenkomsten met derden;

(10 het overnemen of overdragen van deelnemingen of het staken van activiteiten die meer dan 5% van de totale jaarlijkse omzet van de vennootschap vertegenwoordigen;

Whet starten, verwerven en ontwikkelen van nieuwe activiteiten en projecten voorzover daarmee op jaarbasis een investering van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) of meer is gemoeid;

(vlij het aangaan van overeenkomsten waarbij de onderhavige vennootschap een krediet of lening aangaat van meer dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR);

(viii) het verstrekken door de onderhavige vennootschap van leningen van meer dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- . behouden aan het BeIgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden an bet Beiglech

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ _ . .  .....

(ix) het aanbrengen van belangrijke wijzigingen in de organisatie van de onderhavige vennootschap;

(4 het optreden in rechte, zowel als eiser als verweerder, waaronder begrepen het voeren van administratieve en arbitrale procedures en het afsluiten van dadingen, met uitzondering van (i) het nemen van die rechtsmaatregelen die geen uitstel kunnen lijden (in welk geval de andere zaakvoerder evenwel meteen zal ingelicht worden hierover) en (il) normale invorderingsprocedures betreffende de betaling van goederen en diensten geleverd door de onderhavige vennootschap die behoren tot de gewone bedrijfsvoering, al dan niet via gerechtelijke procedures;

(xi) het sluiten en wijzigen van arbeidsovereenkomsten of overeenkomsten met consultants of zaakvoerders die een jaarlijkse totale kost van meer dan tachtigduizend euro (80.000,00 EUR) voor de onderhavige vennootschap vertegenwoordigen;

WOhet ontslag of de aanwerving van directiepersoneel van de onderhavige vennootschap en de dochtervennootschap en de bepaling of de wijziging van hun vergoeding en hun andere contractuele voorwaarden;

WO de aanvraag van een gerechtelijke reorganisatie of faillissement van de onderhavige vennootschap en/of één of meerdere van de dochtervennootschappen;

(A') het verstrekken van enige vorm van zekerheid op de activa van de onderhavige vennootschap (voor eigen schulden van de onderhavige vennootschap of voor de schulden van een derde) of het optreden door de onderhavige vennootschap als garant, behoudens voor zekerheden verstrekt in de normale bedrijfsvoering die betrekking hebben op een gecumuleerd bedrag van minder dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR);

Whet aangaan, wijzigen of beëindigen van enige verbintenis of rechtsverhouding (of een reeks van samenhangende verbintenissen of rechtsverhoudingen) buiten de normale

bedrijfsuitoefening, waarbij een verbintenis of

rechtsverhouding (i) met een financieel belang van meer dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) of meer dan 5% van de jaarlijkse omzet van de vennootschap of (ii) met een looptijd van langer dan 12 maanden, tenzij daarmee jaarlijks een bedrag van minder dan vijftigduizend euro (50.000,00 EOR) is gemoeid, in ieder geval wordt geacht te gelden als buiten de normale bedrijfsuitoefening voor toepassing van dit artikel 12;

01v0 de rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming in het kapitaal van een andere onderneming of vennootschap en het wijzigen van de omvang van zodanige deelneming;

(kWO het treffen van pensioenregelingen en het toekennen van pensioenrechten, indien zij de wettelijke voorziene regelingen of rechten te boven gaan;

Wil0 het vestigen of opheffen van (buitenlandse) kantoren en filialen;

Ce0 het bezwaren, vervreemden of verkrijgen van rechten van industriële en intellectuele eigendom, met uitzondering van het verlenen en verkrijgen van licenties en sublicenties binnen het kader van de gewone bedrijfsvoering;

Wde uitkering van interim-dividenden door de onderhavige

vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

....... .....

(eci) het verlenen door de onderhavige vennootschap en/of haari dochtervennootschappen van financiële steun voor de verwerving van haar eigen aandelen en/of de aandelen van de: dochtervennootschappen;

()oeil) het aannemen van bijzondere verslagen en voorstellen: gericht aan de algemene vergadering en de algemene

vergaderingen van aandeelhouders van

dochtervennootschappen, inclusief voorstellen tot

kapitaalverhoging (al dan niet binnen het kader van het voorkeurrecht);

(xxiiii) het vaststellen van de wijze waarop beslist zal worden op algemene vergaderingen van aandeelhouders van dochtervennootschappen, of het verlenen van volmachten met het oog op de vertegenwoordiging van de onderhavige vennootschap als aandeelhouder op algemene vergaderingen van dochtervennootschappen;

(xxiti) het afsluiten, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten tussen enerzijds de onderhavige vennootschap en anderzijds één of meer aandeelhouders, of met de aandeelhouder(s)

verbonden ondernemingen, met uitzondering van

overeenkomsten die passen binnen het kader van de gewone bedrijfsvoering, en met name de normale product- en dienstverlening door of aan de onderhavige vennootschap, en eveneens een financiële waarde hebben van minder dan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) (in welk geval de andere zaakvoerders evenwel meteen dienen te worden ingelicht);

(Awv) het wijzigen van de boekhoud- of waarderingsregels die de onderhavige vennootschap toepast, behoudens indien de wijziging vereist is ingevolge een aanpassing van de toepasselijke wetgeving of administratieve praktijken;

(xxv0 het vaststellen van de jaarrekening;

(xx4 het invoeren van een optieplan (of iedere andere vorm van cp aandelen gebaseerde vergoeding) ten gunste van het personeel, consultants of zaakvoerders van de onderhavige vennootschap;

(xxviii) het verwerven of vervreemden van onroerende goederen, of het afsluiten, beëindigen of aanpassen van enige huurovereenkomst met betrekking tot onroerende goederen;

(xxix) het beheer van de participatie van de onderhavige vennootschap in de naamloze vennootschap "House Of Talents", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 8c, (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0828.170.360, rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Butchco", met zetel te 9000 Gent,

Coupure, 64F, (ondernemingsnummer 0525.682.095,

rechtspersonenregister Gent - Afdeling Gent) inclusief de wijze waarop beslist zal worden in de respectievelijke raden van bestuur/colleges van zaakvoerders en algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap "House Of Talents" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Butchco";

0(.4 goedkeuringen van afwijkingen op eventuele

exclusiviteitsverplichtingen opgenomen in eventueel gesloten aandeelhoudersovereenkomsten;

(xxx0 de overdracht in één of meerdere rechtshandelingen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aap het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

activa, die gezamenlijk meer dan 1/10e van het netto-actief, van de onderhavige vennootschap uitmaken en

(mi.° ln het algemeen, alle beslissingen met een financiële impact voor de onderhavige vennootschap van tenminste vijftigduizend euro (50.000,00 EUR)."

- Artikel 21 : de tekst van dit artikel wordt aangevuld met de volgende tekst :

"In afwijking van hetgeen hiervoor bepaald zullen de de hierna opgesomde beslissingen dienen te worden genomen met de wettelijk vereiste meerderheid houdende tevens instemming van de meerderheid van de A-aandelen en de meerderheid van de 2-aandelen :

(i) elke wijziging van het maatschappelijk kapitaal van

de onderhavige vennootschap en de

dochtervennootschappen en iedere uitgifte van warrants, converteerbare obligaties en winstbewijzen

door de Vennootschap of door de

dochtervennootschappen;

(ii) een fusie, (partiële) splitsing, omvorming,

ontbinding of invereffeningstelling van de onderhavige vennootschap of één of meerdere van de dochtervennootschappen of de beslissing tot verkoop of inbreng van de algemeenheid van haar goederen;

(iii) de inkoop of annulering van aandelen of de goedkeuring van het verlenen van financiële steun door de onderhavige vennootschap en/of één of meerdere van de dochtervennootschappen voor de aankoop van hun eigen aandelen;

(iv) een wijziging van het maatschappelijk doel van de onderhavige vennootschap en/of van één of meerdere van de dochtervennootschappen;

(v) benoeming en ontslag van de commissaris (indien wettelijk vereist) en de benoeming en ontslag van zaakvoerders."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 25 juli 2014; gecoördineerde tekst van de statuten; verslag van de zaakvoerders nopens de quasi-inbreng; verslag van de zaakvoerders nopens de inbreng in natura; verslag van de bedrijfsrevisor nopens de quasi-inbreng en de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
WORLD OF TALENTS

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 8C 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande