WULF TRADING AND CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : WULF TRADING AND CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 898.280.376

Publication

22/03/2013
ÿþ Mad WOid 7l,S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i lI





NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdc ln, Brugge)

h41

" n: 1 1 W

GFefi lee

Ondernemingsnr : 0898.280.376

Benaming

(voluit) : Wulf Trading and Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Rozendal 39 8800 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening van de vennootschap

Ult de notulen dd. 6 maart 2013 van de bijzondere algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap Wulf Trading and Consulting blijken volgende beslissingen, telkenmale genomen bij eenparigheid van stemmen:

1. De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden.

2. De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de heer Nico Dewulf van rechtswege als zaakvoerder ontslag nemend is.

3.De vergadering stelt vast dat in de vennootschap geen passiva aanwezig zijn, zoals dit blijkt uit de staat van activa en passiva per 22 februari 2013.

4.De vergadering beslist om geen vereffenaar aan te duiden.

5. De vergadering stelt vast dat de voorwaarden bedoeld in artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen om tot ontbinding en verseffening in één akte over te gaan, voldaan zijn en besluit om de vereffening van de vennootschap op heden af te sluiten.

Bijgevolg wordt het resterend actief door de vennoten zelf teruggenomen.

6. De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende minstens 5 jaar zullen bewaard worden op hierna vermeld adres : Rozendal 39, 8000 Brugge.

De vergadering verleent tevens bijzondere volmacht aan de heer Nico Dewulf om alle formaliteiten te vervullen, handelingen te stellen en fiscale aangiften op te stellen die noodzakelijk zijn na de sluiting van de vereffening, met inbegrip van de neerleggingsverplichting en publicatieformaliteiten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap.

6. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BV ovve BVBA Cnockaert & Salens, met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, met ondernemingsnummer 0864.265.446, RPR Brugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Nico Dewulf

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WULF TRADING AND CONSULTING

Adresse
ROZENDAL 39 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande