WYBO TRADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WYBO TRADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 566.923.131

Publication

07/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uA~iui i~iiiuui

1 204 95*

i

iuu

Ondernemingsnr : p,56 ..na3. A 3 y

Benaming

(voluit) : WYBO TRADE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Europalaan 21, 8970 POPERINGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op

drieëntwintig oktober tweeduizend veertien, "Geregistreerd op het

registratiekantoor: IEPER 1 op 23 oktober 2014; Bladen: 6, Verzendingen;

0; Register 5 boek: 0184, Blad: 099, Vak: 11; Ontvangen registratierechten:

vijftig euro (E 50,00); De Ontvanger, (getekend) Lemaire Jean Pierre",

blijkt :

Oprichter-Vennoot :

De Heer Devos Ronny, wonende te Poperinge, Europalaan 21

Benaming :

"WYBO TRADE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Europalaan nummer 21, 8970 Poperinge

Doei :

De vennootschap heeft tot doel :

- het aankopen en verkopen, zowel in de groothandel als in de kleinhandel,

van alcoholische en niet-alcoholische dranken, verbruiksgoederen,

levensmiddelen, rollend materieel en allerhande goederen en non-food-

artikelen in de ruimste zin

- het opslaan en behandelen van allerhande goederen

- het verwerven, behouden, beheren, verhuren en uitbreiden van een

patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen

- het verlenen van advies over planning, organisatie, efficiëntie en toezicht

- het verlenen van advies inzake management, bedrijfsvoering, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht alsook de implementatie van dit advies - het verlenen van consultancy, managementprestaties en administratieve dienstprestaties

- het optreden als tussenpersoon in de handel

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, rekening houdend met de wettelijke bepalingen ter zake.

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad _it¬ is t~  vervolg Mod POF 11.1



De vennootschap mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dit doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of op elke andere wijze in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal :

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR)

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1/100510) ieder.

Inbreng in Geld :

De Heer Ronny Devos, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), waarvoor heze honderd (100) aandelen worden toegekend,

De comparant verklaart dat op ieder aandeel honderdvierentwintig euro (124,00 EUR) gestort is, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Bedrag van de nog niet volgestorte inbreng : zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE82 0017 4047 7868 bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis (kantoor Poperinge), zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op tweeëntwintig oktober tweeduizend veertien afgeleverd attest, dat aan de akte werd gehecht.

Bestuur :

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere personen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de Heer Ronny Devos, voornoemd, die bevestigt dat de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van luik 8 versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Veer- vervolg

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mud PDF 11,1

uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering :

De eerste zaterdag van de maand juni om achttien (18) uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend zestien.

Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de aan dit aandeel verbonden rechten uitgeoefend door 'de vruchtgebruiker.

Boeklaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

Reserves - Winstverdeling :

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid. Deze kan onder meer besluiten dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar. Wijze van vereffening :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(oyn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r,i13I; ili - vervolg Med POF 11.1

i/ ' R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen warden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte oprichting en bankattest

WIM VAN DE PU 'UE

notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.08.2016, NGL 31.08.2016 16554-0467-008

Coordonnées
WYBO TRADE

Adresse
EUROPALAAN 21 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande