WYNEN ALEX & PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WYNEN ALEX & PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.906.476

Publication

20/08/2014
ÿþ ' filA Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

ium MM 1 i q

L

Griffie Rechtbank Koophandel

lJG I

Gent Afc fiff eOostende

Ondernemingsnr: (~Ç , J ~g La

Benaming

(voluit) : WYNEN Alex & Partners

(verkort) :

Rechtsvorrn : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, IJzerstraat, 12

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 1 augustus 2014 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent - afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken

- Oprichters : 1° De heer WYNEN Alex Louis Jozef Alfons, geboren te Hoogstraten op 27 maart 1940, rijksregistemummer 40,03.27-301.41, wonende te 8400 Oostende, Rivierstraat, 25; 2° De heer BUTAYE Ruben Roel Jerome Henri, geboren te Poperinge op 17 januari 1970, rijksregisternummer 70.01.17-051.43, wonende te 8600 Diksmuide, Oude Keiemweg, 14.

- Naam : "WYNEN Alex & Partners";

- Zetel : 8400 Oostende, IJzerstraat, 12;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel :

- de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat; gerechtsdeurwaarder door de vennoten, met dien verstande dat alle professionele activiteiten van de', gerechtsdeurwaarders en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarders in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit. voortvloeiende honoraria geïnd worden in naam en voor rekening van de vennootschap.

- de uitoefening door de vennoten van aile taken en het stellen van alle handelingen zoals deze omschreven', zijn in artikel 516 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

- het stellen van alle verrichtingen, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden, die verband', houden met de uitbating van een gerechtsdeurwaarderskantoor, zulks in de ruimste zin van het woord, met; inbegrip van het organiseren van publieke verkopen, incasso, congressen, de bijstand en de' vertegenwoordiging van opdrachtgevende partijen en alle dienstverleningen van juridische aard.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het ambt of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan; daarbij mag zij onder meer haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen in pand stellen en mag zij zich borgstellen en haar aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er, zelf belang bij heeft en mits inachtneming van de wettelijke en deontologische regels.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en kandidaat-gerechtsdeurwaarder, zoals bepaald door de wet en door de bevoegde' instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan daartoe onder meer personeel, materiaal, uitrusting, middelen, faciliteiten,'. infrastructuur verwerven, huren en ter beschikking stellen, alle diensten, assistentie en medewerking verlenen die gewenst zijn alsmede alle ondersteunende activiteiten uitoefenen.

De vennootschap kan zich alleen bezighouden met de materiële, sociale, financiële en fiscale handelingen die door het ambtelijk optreden van de vennoten ontstaan,

Het één en ander binnen de perken van de wet en overeenkomstig de wet.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

r 44

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doe! of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

- Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

- Kapitaal : Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 E). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdzesentachtigste (1I186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volstort (ING bank) ten belope van 18.600,00 EUR als volgt

- de Heer WYNEN Alex, voornoemd: honderd vijfentachtig (185) aandelen, voor een totaal bedrag van achttien duizend vijfhonderd euro (18.500,00 EUR);

- de Heer BUTAYE Ruben, voornoemd; één (1) aandeel, voor een totaal bedrag van honderd euro (100,00 EUR);

- Boekjaar ; Het boekjaar vangt aan op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

- Jaarlijkse Algemene Vergadering ; De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand september van elk jaar om achttien uur (18H00).

- Bestuur ; De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, die vennoot en aldus gerechtsdeurwaarder moeten zijn, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

- Vertegenwoordiging : Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene vergadering

De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten ;

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur;

1° De heer WYNEN Alex Louis Jozef Alfons, geboren te Hoogstraten op 27 maart 1940, rijksregisternummer

40.03.27-301.41, wonende te 8400 Oostende, Rivierstraat, 25.

De Heer Alex Wynen, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2° De heer BUTAYE Ruben Roel Jerome Henri, geboren te Poperinge op 17 januari 1970,

rijksregisternummer 70.01.17-051.43, wonende te 8600 Diksmuide, Oude Keiemweg, 14.

De Heer Ruben Butaye, voormeid, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2. Afsluiting eerste boekjaar- Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal afgesloten worden op 31 maart 2015.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de eerste maandag van de maand september 2015 gehouden

worden.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

5 Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de BVBA Administratiekantoor FIBAM, te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 132 bus 1, BTW BE 0439.244.704, aan tot bijzondere lasthebber, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te

doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een

KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondernemingsloketten, alle BTW-formaliteiten

te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te

dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel ---

(getekend geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie van de akte;

ii

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijl gèn bij 7iét Bèègiïè Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opde laatste b -  -- - ----- -- -- ---- -- - -

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WYNEN ALEX & PARTNERS

Adresse
IJZERSTRAAT 12 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande