X-IT-ING, AFGEKORT : XITING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : X-IT-ING, AFGEKORT : XITING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 406.800.974

Publication

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 10.09.2013, NGL 11.10.2013 13631-0126-011
29/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302005*

Neergelegd

27-03-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0406.800.974

Benaming (voluit): X-ICT-ING

(verkort): IXICTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat(Z) 14 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 20 maart 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "X-ICT-ING , afgekort  XICTING , waarvan de zetel gevestigd is te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 14B, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in  X-IT-ING , afgekort  XITING en besluit derhalve de tweede zin van artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

 Zij draagt de benaming  X-IT-ING , afgekort  XITING .

- De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent volmacht aan Boes & Co. Bedrijfsrevisoren, Plein 32 te 8500 Kortrijk, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het vervullen van alle formaliteiten ten aanzien van de BTW-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

[Luik B-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voa behoL

aan 1

Belgi Staat;

EUR BELGE NEERGELEGD

-11- 2012 16. 11. 2012

-I STAATSBLA,"

RECHTBANK KOOPHANDEL e, d f fdeKpe8;._ r,

*iaisasoo* MO4o1

11111 23

BELGISC





Oridememingsnr : 0406.800.974

Benaming :

(voluit) : JUNIOR DESIGN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jorisstraat 7 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :

STATUTENWi3ZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 5 oktober 2012, geregistreerd te Kortrijk, I° Registratiekantoor, op 11 oktober 2012, 9 bladen 0 renvooien, Boek 6/182 blad 59 vak 14, Ontvangen : 25,00 euro. De e.a.Inspecteur a.i. (get) Christelle De Graeve, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JUNIOR DESIGN" met zetel te 8500 Kortrijk, Sint-Jorisstraat 7, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "X-ICT-ING", afgekort "XICTJNG".

- De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 14B.

- De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden door

aanpassing en vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst :

" De vennootschap heeft tot doel:

J. Engineering;

2. Onderzoek en ontwikkeling van electrische toestellen, van electronische toestellen en software, industrieel ontwerp.

3. Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van "Noise Cancellation" en van "Avionics";

4. Marktonderzoek;

5. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het buitenland alle verrichtingen doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring en financiering van eigen roerende en onroerende goederen en/of diensten.

6. Beheer, bestuur van en adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

7. Alle financiële en beheersverrichtingen, met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend vermogen en van onroerend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

8. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

9. Het optreden als commissionnair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

10. De dienstverlening op gebied van management, bestuur, beheer en onderhoud voor andere firma's evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere firma's.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd twee en negentig en het Koninklijk Besluit van negen en twintig november negentienhonderd drie en negentig.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten de van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten."

De vergadering besluit tot de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen zodat het maatschappelijk kapitaal voortaan zal vertegenwoordigd worden door zevenhonderd vijftig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap uit te drukken in euro zodat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitani te verhogen met een bedrag van zevenhonderd eenendertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 731.407,99) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 750.000,00), met creatie en uitgifte van negenentwintig duizend vijfhonderd en vier (29.504) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De aanwezige vennoten stellen vast en verzoeken ons, Notaris, er akte van te nemen dat de voorgestelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt, dat elk nieuw aandeel volledig is volstort en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 750.000,00), vertegenwoordigd door dertig duizend tweehonderd vierenvijftig (30.254) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerders van :

1° Mevrouw Jeanine BOUCKAERT, wonende te 8500 Kortrijk, Veemarkt 1/0053, als statutaire zaakvoerder, en besluit tevens tot schrapping van de tweede zin van artikel 12 van de statuten.

2° de naamloze vennootschap "XVENT", met zetel te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 14B, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BE 0478.079.346, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Stefan GROSJEAN, als gewone zaakvoerder.

Beiden met ingang van heden.

De vergadering besluit dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar ook zal gelden als kwijting voor het bestuur van de ontslagnemende zaakvoerders voor de periode gaande van 1 mei 2012 tot op heden.

De vergadering besluit de Heer Stefan GROSJEAN, wonende te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 14/B000, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, met machten zoals omschreven in de statuten, voor onbepaalde termijn.

De Heer Stefan GROSJEAN verklaart hierbij het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden, en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

- De vergadering besluit tot aanneming van een nieuwe tekst van de statuten, ingevolge aanpassing aan de genomen besluiten en aan de thans vigerende wetgeving en meer bepaald aan het Wetboek van Vennootschappen en aan de wet van twee augustus tweeduizend en twee, na hernummering van de artikelen, als volgt ;

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "X-ICT-ING", afgekort "XICTING".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 14B.

Deze mag worden overgebracht naar iedere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. Iedere wijziging van zetel wordt door toedoen van het bestuursorgaan in de bijlagen tot het.Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, agentschappen en depots vestigen in België of in het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Engineering;

2. Onderzoek en ontwikkeling van electrische toestellen, van electronische

toestellen en software, industrieel ontwerp.

3. Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van "Noise Cancellation" en van "Avionics";

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

4. Marktonderzoek;

5. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het buitenland alle verrichtingen doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring en financiering van eigen roerende en onroerende goederen en/of diensten.

6. Beheer, bestuur van en adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

7. Alle financiële en beheersverrichtingen, met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

8. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

9. Het optreden als commissionnair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

10. De dienstverlening op gebied van management, bestuur, beheer en onderhoud voor andere firma's evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere firma's.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd twee en negentig en het Koninklijk Besluit van negen en twintig november negentienhonderd drie en negentig.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten de van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

DUUR

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 750.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door dertig duizend tweehonderd vierenvijftig (30.254) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alléén optredend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 10 september van elk jaar, om tien uur, in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris worden vijftien dagen v66r de vergadering uitgenodigd bij aangetekend schrijven, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de

bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per

brief, fax, e-mail of enige informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enig

andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 18 van de statuten, dan zullen de zaakvoerders, samen met hun rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden besteld.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot mag aan een medevennoot volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen : de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

JAARREKENING

Het boekjaar vangt aan op 1 mei en eindigt op 30 april van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze dokumenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

I. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING - VEREF FbNING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgenaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot

r



Voor-

gehouden aan het Belgisch

staatsblad

" dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

- De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering

van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent volmacht aan Boes & Co. Bedrijfsrevisoren, Plein 32 te 8500 Kortrijk, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het vervullen van alle formaliteiten ten aanzien van de BTW-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 10.09.2012, NGL 25.10.2012 12618-0205-010
14/12/2011
ÿþ 7 r." %~l +" _'i i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

II INI INI I11! VIII pll1111101

*11187838*



Benaming : JUNIOR DESIGN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jorisstraat 7, 8500 Kortrijk

Ondernemingsnr : 0406800974

Voorwerp akte : Benoeming zaakvoerder 1 Benoeming vaste vertegenwoordiger

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van aandeelhouders van BVBA JUNIOR DESIGN de. dato 09/09/2011 blijkt de benoeming als zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang vanaf 0910912011, van NV XVENT, met zetel te 8550 ZWEVEGEM, Oude Bellegemstraat, 14B.

Uit het proces-verbaal van de zitting van de raad van bestuur van NV XVENT de dato 0910912011, blijkt de benoeming als vaste vertegenwoordiger van de heer Stefan GROSJEAN, wonende te 8550 ZWEVEGEM, Oude Bellegemstraat, 14B voor het uitoefenen van het bestuursmandaat van NV XVENT in BVBA JUNIOR DESIGN.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stefan Grosjean

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 09.09.2011, NGL 28.11.2011 11622-0514-009
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 10.09.2010, NGL 28.10.2010 10590-0346-009
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 03.10.2009, NGL 18.10.2009 09815-0224-008
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 20.10.2008, NGL 22.10.2008 08789-0136-008
06/11/2007 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 10.10.2007, NGL 05.11.2007 07791-0248-008
29/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.04.2006, GGK 28.10.2006, NGL 28.11.2006 06883-2394-008
14/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.04.2005, GGK 20.10.2005, NGL 07.12.2005 05885-1748-008
13/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.04.2002, GGK 29.10.2002, NGL 07.04.2005 05113-0851-011
13/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.04.2004, GGK 29.10.2004, NGL 07.04.2005 05113-0862-008
13/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.04.2003, GGK 30.10.2003, NGL 07.04.2005 05114-3218-008
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 10.09.2015, NGL 27.10.2015 15656-0289-011
01/01/1992 : KO81866
01/01/1992 : KO81866
01/01/1989 : KO81866

Coordonnées
X-IT-ING, AFGEKORT : XITING

Adresse
OUDE BELLEGEMSTRAAT 14B 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande