XADAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XADAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.312.935

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.08.2013 13458-0472-018
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 22.08.2012 12431-0173-017
18/08/2011
ÿþ~'.-

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbta,

Mutl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111R9§1111!8

Ondernemingsnr : 0834.312.935

Benaming

(voluit) ' XADAY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Damse Vaart-Zuid 26, 8340 Damree

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: o 5 AUG. 2011

Gri ° griffier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 1 juli 2011 ten maatschappelijke zetel, werd met eenparigheid van stemmen beslist om:

met ingang vanaf 1 juli 2011 Mevrouw Daisy Devos te benoemen tot zaakvoerder.

Zij aanvaardt haar mandaat.

Getekend, Xavier De Moor,

" Zaakvoerder

Opde laatste blz. van Luik B vermelden, Recto : Naam en hoedanigheid van de'instr -..__e_ ... e notaris, et a. ---_pn(en)

g instrumenterende hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

17/03/2011
ÿþ" e t

Mod

Ligt

i

I1 aJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 2 MAART 2011

De griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : 0 8 3 4 31 2 9

Benaming 3 5

(voluit) : XADAY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme (Oostkerke), Damse Vaart Zuid 26

Onderwerp akte :

Bijlagen bij fiëtlIèTgisCh StaatsbTád - 17/072611- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*iioaaiai

OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor meester CALLLIAUW Peter, notaris te Gent, in datum van 16 februari 2011, blijkt, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

1) Benaming: XADAY;

2) Zetel: 8340 Damme (Oostkerke), Damse Vaart Zuid 26;

3) Aandeelhouders:

1°f De heer DE MOOR Xavier Eliane, geboren te Gent op negenentwintig april negentienhonderd

zevenenzestig , wonende te 8340 Damme (Oostkerke), Damse Vaart Zuid 26.

2°f Mevrouw DEVOS Daisy Linda, geboren te Kortrijk op veertien maart negentienhonderd vierenzeventig,

wonende te 8340 Damme (Oostkerke), Damse Vaart Zuid 26.

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Herberg, Brasserie, Taverne, het verzorgen van maaltijden als restaurant, snack-bar en tea-room, verhuur van zalen voor feestelijkheden en banketten, het verhuren van kamers met of zonder ontbijt; om het even welke handeling stellen dewelke onder de sector van de horeca valt in de meest uitgebreide zin van de termen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving, of op welke wijze ook mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, welke overeenkomen met. het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende, handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van alle onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

5) Duur: onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

6) ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ), en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale: waarde die eik één/honderd zesentachtigste (1/186ste) in het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven als volgt:

Door de heer De Moor Xavier ten belope van honderd vijftig (150) aandelen, hetzij voor een bedrag van vijftien duizend euro (15.000,00 EUR), gedeeltelijk volstort ten bedrage van vijf duizend euro (5.000,00 EUR).

Door mevrouw Devos Daisy ten belope van zesendertig (36) aandelen, hetzij voor een bedrag van drie; duizend zeshonderd euro (3.600,00 EUR), gedeeltelijk volstort ten bedrage van duizend tweehonderd euro (1.200,00 EUR).

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

7) Zaakvoerders: thans één niet-statutaire zaakvoerder:

-De heer De Moor Xavier Eliane, wonende te 8340 Damme (Oostkerke), Damse Vaart Zuid 26.

Zijn mandaat is bezoldigd.

8) Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd en al dan niet

"

vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De zaakvoerders die zonder beperking van duur en in de akte van oprichting zijn benoemd moeten beschouwd worden als statutaire zaakvoerder; zij worden geacht te zijn benoemd voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Aan de zaakvoerders kunnen vaste en/of schommelende wedden of vergoedingen worden toegekend, welke als algemene onkosten geboekt worden.

Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Vergoedingen.

Het mandaat van een zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door haar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Bijzondere machten.

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere personen of lasthebbers, al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen, waarvan hij de omvang en de duur bepaalt.

9) Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 16 februari 2011 en eindigt op 31 december 2011.

10) De algemene vergadering van vennoten heeft de bevoegdheden haar toegekend overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt de algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van juni om negentien uur dertig (19uur 30) uur. Indien die dag een een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering mag door de zaakvoerder worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens éénvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen.

Eerste algemene vergadering in het jaar tweeduizend en twaalf.

11) Aanleggen reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten, noodzakelijke geoordeelde afschrijvingen en provisies, maakte de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van deze winst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

Indien de wettelijke en bestuursrechterlijke voorschriften zulks toelaten zal de vennootschap een interimdividend mogen toekennen, te bepalen door de jaarvergadering en dit in overeenstemming met de vigerende voorschriften.

12) Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven of een gelijkaardige kennisgeving met ontvangstbewijs gericht aan de vennoten, minstens vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats.

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat deze laatste zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

De zaakvoerder mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze minstens vijf volle dagen voor de vergadering op de plaats door hem aangeduid, worden neergelegd.

De algemene vergadering wordt door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis door de oudste aanwezige vennoot.

De voorzitter wijst de secretaris aan die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Geen enkele vergadering kan punten behandelen die niet op de agenda voorkomen.

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die door de aandeelhouders aan hem worden gesteld met betrekking tot zijn verslag of tot de agendapunten. De commissarissen, zo de wet de benoeming van commissarissen oplegt, van hun kant geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Behoudens in de gevallen door de wet of door de statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij " gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de jaarvergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun aandelen voorkomen wordt door ieder van hen of door hun lasthebbers ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten. Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfde wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap.

13) Overname verbintenissen.

De oprichters hebben beslist dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan namens de vennootschap

in oprichting sedert een januari tweeduizend en elf overneemt.

14) Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar en, bij zijn ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen zoals voorzien betreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvende netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit in zover dat zij volstort zijn.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

15) Bijzondere volmacht.

Door de zaakvoerder werd bijzondere volmacht verleend, met vermogen gezamenlijk of afzonderlijk op te

treden aan:

- de heer De Grave Aimé, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Marcus Van Vaernewijckstraat 21, om alle

formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op:

de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank voor

ondernemingen en bij het ondememingsloket, de fiscale administraties (onder meer BTW), de

registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en

eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris CALLIAUW Peter te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, de dato 16 februari 2011.



Bijlagen bij lietRergiscli Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0129-018

Coordonnées
XADAY

Adresse
DAMSE VAART ZUID 26 8340 OOSTKERKE(DAMME)

Code postal : 8340
Localité : Oostkerke
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande