XDH-C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XDH-C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.752.790

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 28.05.2014 14148-0476-010
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.03.2013, NGL 26.04.2013 13106-0005-010
18/09/2012
ÿþMatl Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

```` NEERGELEGD

1,2

i;l2 2 9. 08. 2012

rsL., f.c;" RECHTBANK KOOPHANDEL

-~---- GriffiêTRlJK



11111

*iasssosi*

En77Emn i-Ce

DiR.qe:i`it

Ondernemingsnr; "0835.752.790

Benaming

(voluit) : XDH-C

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driesstraat 5 te 8710 Wielsbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanstelling zaakvoerder

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 02/08/2012 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat vanaf 06108/2012 mevr. Wynands Karin wonende Driesstraat 5 te 8710 Wielsbeke aangesteld wordt als zaakvoerder. Dit mandaat is onbezoldigd.

D'huyvetter Xavier, zaakvoerder

Wijnands Karin, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/05/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



LlAik~$."





NEERGELEGD

2 6. 04. 2011

Mir,îtiT6ANK KOOPHANDEL KORTRIJK

1111

" 11068950"

Ondernemingsnr: 8 35- 9ÇC 350

Benaming : XDH-C

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driesstraat 5

8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 19 april 2011 dat:

1. De heer D'HUYVETTER Xavier Nestor Clara, geboren te Waregem op 18 oktober 1974, (identiteitskaartnummer 590-7927460-64, rijksregistemummer 74.10.18-047.67), echtgenoot van mevrouw,; WIJNANDS Karin Ida Maria, wonende te 8710 Wielsbeke, Driesstraat 5, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "XDH-C", met maatschappelijke zetel te 8710

Wielsbeke, Driesstraat 5. ?;

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend EURO (¬ 20.000,00) en is verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. De voomoemde oprichters hebben ingeschreven als volgt:

De heer D'HUYVETTER Xavier Nestor Clara, comparant voornoemd onder 1, voor twintigduizend EURO (¬ ;, 20.000,00), volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00) en waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend. :[De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek; van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 860-1132012-04 bij de bank;; Centea, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °XDH-C" in oprichting,;; zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op 18 april 2011 dat aan; ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

3. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigene rekening:

Groot-en kleinhandel, de productie en commercialisering, de ontlening, het huren en verhuren, de service na-;; verkoop en het herstellen van hard- en software, multimedia, electro, bureaumachines, bureelmateriaal,;; bureaumeubelen bijhorigheden en aanverwante producten, alsmede alles wat verband houdt met burotica en dit in;, de ruimste zin van het woord, zowel in binnen als in het buitenland.

De implementatie van computemetwerken, zowel hard- en softwarematig alsook dienstverlening tijdens en na del; implementatie, webhosting en afzonderlijke dienstverlening.

Het geven van demonstraties en onderricht alsook computerconsultancy activiteiten.

Het verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de,i toepassing van bijhorende programmatuur (software)

i: Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante;, immateriële duurzame activa.

;; Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's Bureau voor consultancy, administratieve prestaties, ontwerp, marketing, service, selectie van werving, copywriting;; en advies. Tussenpersoon in de handel

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het;

even welke goederen,o.a. kledij, accessoires (riemen, handtassen, juwelen, ), zeemvellen,

onderhoudsproducten,... ook via internet. Tussenpersoon in de handel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als : vertegenwoordiger.

Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop, verkoop- en verhuring van gebouwen, dei, experten-raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden,;; coördinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden,;; onderneming voor de productie, het onderhoud, de herstelling, algemene dienstverlening, verhuur en verkoop van; allerhande voertuigen, materiaal en uitrusting.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mob 2.1



De vennootschap mag bovendien alle industriële, financiële, burgerlijke, roerende of gedeeltelijk betrekking : hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen afzonderlijk bestuursdaden stellen tot een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00). Bestuursdaden voor een bedrag van meer dan van twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00) dienen door tenminste twee zaakvoerders te worden goedgekeurd.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van maart om 10:00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

1. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

-de heer D'huyvetter Xavier, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2012

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camfisc, vertegenwoordigd door de heer Wim Campe, die te dien einde woonstkeuze doet te Oude Heirbaan 22 te 9800 Deinze individueel bevoegd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 19 februari 2011 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2,1



rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
XDH-C

Adresse
DRIESSTRAAT 5 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande