XOTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XOTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.635.274

Publication

13/03/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIEVAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

°p' 2 8 Fj

G riffreqg De giffier.

111!1111.1)1111

II

1

i

beb

aa

Be Sta:



Luik B



Ondernemingsnr : ~ 5 4 7 G 3 72

Benaming

(voluit) : XOTO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Pathoekeweg 112

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting -- benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 27 februari 2014, is opgericht door : 1. de heer dE BROUWER Robert, geboren te Breda (Nederland) op drieëntwintig november negentienhonderdtweeënzestig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Tulpenstraat 8; 2, de heer VAN OOST Emmanuel Victor Lionel, geboren te Brugge op vijfentwintig januari negentienhonderdtachtig, wonende te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 173 en 3. de heer ALLAERT Henri Paul Jules, geboren te Kortrijk op twintig oktober negentienhonderdachtentachtig, wonende te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Brucgstraat 2, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid XOTO, met zetel te Brugge, Pathoekeweg 112, voor onbepaalde duur en met als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

> Alle herstellingen, aankoop, verkoop, commissiehandel, agentschap, korting, vertegenwoordiging, in- en uitvoer van auto's en moto's, wisselstukken, benodigdheden, parallel im- en export, alle materialen verband houdende met liet auto- en motorbedrijf en de mogelijkheid om alle commerciële en productieactiviteiten aan te vatten in de ruimst mogelijke zin alsmede de teledistributie (internetactiviteiten) van alle bovenvermelde producten en artikelen.

¢' Huur en verhuur van alle personenwagens, bedrijfswagens en aile rollend materieel met inbegrip van leasing en andere verhuringvormen.

¢' De uitbating van een garagebedrijf in al zijn aspecten, zoals onder meer:

a) de groot- en kleinhandel en de in- en uitvoer van: motorvoertuigen en onderdelen, toebehoren voor motorvoertuigen en gocarts, motorrijwielen en onderdelen, petroleumproducten, vloeibare brandstoffen en smeermiddelen, land- en tuinbouwmachines en -materieel, plezierboten, bedrijfswagens, aanhangwagens, bromfietsen, autobussen en autocars en alle daarmede al dan niet rechtstreeks verband houdende werktuigen, gereedschappen, machines, benodigdheden, en/of toebehoren.

b) het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen, onderhouden of vervaardigen van motorvoertuigen, bedrijfswagens, autobussen en autocars, land- en tuinbouwmachines, plezierboten, aanhangwagens, koetswerk en daarmede al dan niet rechtstreeks verband houdende werktuigen, gereedschappen enfof machines. Onderneming voor het wassen van voertuigen. Uitbating van garage en stalling voor motorvoertuigen.

¢' De bewerking en verwerking in al zijn vormen en fasen van kunststofpiaten, kunstmatig hars en alle plastische grondstoffen.

¢' De aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van kunststofplaten, kunstmatig hars en alle plastische grondstoffen van gelijk welke vorm en/af samenstelling,

¢' Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernem ingen.

¢' Het verlenen van adviezen van financiële, technische, oommerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

> Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

¢' Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden (inclusief onroerende leasing), alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen

'1/4.-) . voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben ,van deze onroerende goederen.

> Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa,

¢' De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

¢' Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of

onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van éénlvijfde, hetzij vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap ln oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens voornoemde heer Robert dE BROUWER van tachtigduizend euro (tr 80.000,00), lastens voornoemde heer Emmanuel VAN OOST van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) en lastens voornoemde heer Henri ALLAERT van veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap Belfius Bank, met zetel te 1000 Brussel, Pachecolaan 44. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 27 februari 2014 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Evenwel behoort de beoordeling van volgende onderwerpen tot de bevoegdheid van de vergadering van zaakvoerders en kunnen bijgevolg niet individueel worden beslist;

¢' het opmaken van de tussentijdse resultaten;

¢' het opstellen van de jaarrekening;

¢' vaststellen en wijzigen waarderingsregels;

¢' elk gepland investeringsproject van de vennootschap in financieel vast actief en onroerend goed;

¢' elke hypotheekstelling of in borg geven van activa van de vennootschap;

> het afsluiten van commerciële contracten waarvan de waarde hoger is dan honderd duizend euro

(¬ 100.000,00);

¢' beëindiging van procedures voor bedragen hoger dan honderd duizend euro (¬ 100.000,00);

¢' de (des)investeringen van de vennootschap voor bedragen hoger dan honderd duizend euro (¬ 100.000,00);

" voorstellen aan de algemene vergadering om het kapitaal te verhogen, de vennootschap te ontbinden en vereffenen, het doel te wijzigen;

¢' verplaatsen van de maatschappelijke zetel;

¢' wijzigingen in de naam van de uitbating, alsook van het logo;

> vaststellen van de prijzenpolitiek;

¢' gevoerde promotie- en reclamepolitiek;

¢' de aanwerving van personeelsleden, alsook bepaling van hun vergoedingen;

¢' toekennen van dividenden;

¢' verruimen van het territoriaal activiteitsgebied;

¢' transacties met vennoten (direct of indirect).

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen. Het aantal zaakvcerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld,

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op twintig juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien, ongeacht deze dag een zon- of feestdag is. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien. Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffe van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

Werden aangesteld als onbezoldigde zaakvoerders voor onbepaalde duur: voornoemde heer Robert dE BROUWER en voornoemde heer Emmanuel VAN OOST.

Volmacht werd gegeven aan de CVBA Stuyts Accounting Services, met kantoor te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koning Astridlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Jonathan Stuyts, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonen-register, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vóór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 Wetboek Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2015
ÿþBenaming (voluit) : XOTO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pathoekeweg 7, 8000 Brugge, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag zaakvoerder; Verplaatsing maatschappelijke zetel Tekst :

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene vergadering van 14/11/2014 blijkt:

- De heer Robert De Brouwer neemt met onmiddellijke ingang ontslag als zaakvoerder.

- De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met onmiddelijke ingang verplaatst van Pathoekeweg 112, 8000 BRUGGE naar Gistelsteenweg 140, 5490 VARSENARE.

Emmanuel Van Oost

Zaakvoerder

Mod ADF 11 1

r. .~

~ ~~,s ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 70 DEC 2014

G-ent-Afd eling -Brugge.. - --

Ondernenlingsnr : 0547.635.274 De griffier

(nn\

~- ~--

~

Op de laatste blz. v~ri Luik B vërm ldën ~ëçiï~ : N---rri - ná#áris, h fziJ v-an dè përsó(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
XOTO

Adresse
PATHOEKEWEG 112 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande