YALEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YALEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.030.105

Publication

13/01/2014
ÿþ Mai Word 11.1

t L,UÎIC: 13É. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEE.RÛELECD

3 0. 12. 2013

RECHTBANK KOOPHAN r_ r!_

{~ii ie-q!" ,+(



Ondememingsnr : 0839.030.105

Benaming

(voluit) : YALEC

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Normandiëstraat 79 te 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Erratum

In de publicatie van de akte van oprichting van de besloten vennootschap YALEC, met zetel te 8560 Wevelgem, Normandiëstraat 79, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 september 2011 onder nummer 2011-09-15 / 0139825 staat ingevolge materiele misslag dat het eerste boekjaar eindigt op 13 juni 2013 terwijl het volgens de akte van oprichting is 30 juni 2013. Het eerste boekjaar eindigt dus Op 30 juni 2013.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte.

-uittreksel van de akte.

Getekend, Christine Callens, notaris.

voo

behou

aan h 1111

Beigi:Stnatsl

" 19013990*

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rectrtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 17.12.2013 13685-0177-012
15/09/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1@! . ' .

j_ __

r

T. ~~~~~ _.... .- .,,~,.,,L.

Griffie ~,:`','?:,;K



I II NINIYII MINI IN

*11139825*

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: $39, Benaming

(voluit) : YALEC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Normandiëstraat 79 te 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op tien augustus tweeduizend en

elf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoot: LECOMPTE Yasminne Suzanne Leon, geboren te Menen op 23 november 1971, wonen-de te

8560 WEVELGEM, Normandiëstraat 79, ongehuwd;

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

-31 Benaming: Zij draagt de benaming "YALEC".

-41 Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8560 WEVELGEM, Normandië-straat

79.

-51 Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

-61 Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR zegge acht-tien duizend zeshonderd Euro. Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven: Lecompte Yasminne onderschrijft in geld voor 18.600 zegge achttien duizend zeshonderd Euro op 186 zegge honderd zesentachtig aandelen. Aan haar worden 186 aandelen toegekend, genummerd van nummer 1 tot en met 186.

Afbetaling: ieder aandeel wordt volledig afbetaald tot beloop van twee derden.

Er werd 12.400,00 Euro afbetaald en gedeponeerd overeenkomstig de wet bij de BKCP cvba te Menen die een bankattest heeft afgeleverd. Het nog niet volstort bedrag van de aandelen van de oprichter be-draagt zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 Euro).

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het verwerven, exploiteren, rentabiliseren, beheren van alle roerend en onroerend patrimonium, onder om het even welke vorm en op om het even welke wijze doch enkel met het doel van patrimoniumopbouw.

Alle activiteiten gepaard gaand of nuttig of complementair aan het voorgaande.

Besturen van vennootschappen ongeacht aard, doel en vorm van de vennootschap.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overna-me,. fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, doch dat alles enkel met het doel van patrimoniumopbouw.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

-8/ De jaarvergadering: Ieder jaar, de eerste vrijdag van december om 15 uur en voor het eerst in het jaar, tweeduizend en dertien, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de: gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst: volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De bijzondere en buitengewone algemene verga-deringen` worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de, oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen warden hetzij door een zaakvoerder, hetzij:

door een commissaris, zo er één benoemd is. "

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens ver-plicht` op aanvraag van vennoten die minstens éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoor-digen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

_agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproe-ping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Toezenden van stukken: Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uit-brengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen geno-men worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen af-breuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergade-ring hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-101 Bestuur: Telkens de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telkens als de vennootschap meerdere vennoten telt wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen heb-ben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun op-dracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duur-tijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden zaakvoerder

1/ Bestuursbevoegdheid: Is er slechts één zaakvoerder, dan is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Voor zover de wet het dan toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

2/ Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, zelfs als er meerdere zijn, vertegenwoordigt geldig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder:

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: mevrouw Pasminne Le-compte,' oprichter, wonende te Wevelgem, Normandiëstraat 79.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de Recht-

bank van Koophandel en eindigt op dertien juni tweeduizend en dertien.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeen-

komstig de wet.

-121 Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inacht-neming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Over de be-stemming van het overige beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt hieromtrent geen overeenkomst bereikt, dan wordt de winst/of verlies automatisch overgedragen naar volgend boekjaar. Evenwel moeten de wettelijke beperkingen worden nageleefd inzake winstverdeling.

-13/ Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle ven-noten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-14/ Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 2 juli 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

-15/ Volmachten: De bvovv bvba Brugman, De Vlasvink 5, ondernemingsnummer 0446.764.083 RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Hans Brugman, zaakvoerder, of elke andere door hem aangewe-zen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te onderte-kenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 21.12.2015 15694-0083-011

Coordonnées
YALEC

Adresse
NORMANDIESTAAT 79 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande