YANN DEKEYSER & PARTNERS

Divers


Dénomination : YANN DEKEYSER & PARTNERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 860.647.544

Publication

05/06/2014
ÿþe\

Mal MW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 11 1M 3 1011 III

Ondernemingsnr 0860.647.544

Benaming

(voluit): Yann Dekeyser & Partners

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Karel Janssenslaan 41, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte: Aanpassing kapitaal

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 20/09/2013.

De bijzondere algemene vergadering stelt vast dat het (netto) kapitaal van de vennootschap van 6200 euro samengesteld is uit een (bruto) kapitaal van 18660 euro min een niet opgevraagd gedeelte van 12360 euro, voortkomende uit de historiek van de vennootschap voor haar omvorming. Teneinde de kapitaalstructuur te vereerrvoudigen, overwegende dal een aanpassing geen enkel vermogensnadeel voor enig van de vennoten lot gevolg heeft en overwegende dat de aansprakelijkheidsregels in de huidige vennootschapsvorm het niet opgevraagde gedeelte haar zin doet verliezen, neemt de bijzondere algemene vergadering het besluit het kapitaal van de vennootschap eenvoudig vast te stellen op 6200 euro.

Getekend

Yann Dekeyser

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

29/09/2014
ÿþ Mod Wo011.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Griffie Rechtbank Koophandel

18 SEP 2814

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gent Afdelituffitiste e Ds if4cr

Ondernemingsnr : 0880.847.544

Benaming

(voluit) : Yann Dekeyser & Partners

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Karel Janssenslaan 41, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte ,1 Kapitaalverhogipg

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 16/08/2014.

De algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap te wijzigen en het kapitaal van de vennootschap te verhogen niet 18600 EUR van EUR 6200 naar EUR 24800 door de creatie van 3000 nieuwe aandelen.

De 3000 nieuwe aandelen worden volledig onderschreven door middel van een inbreng in geld.

Voor éénsluitend uittreksel

Getekend

Yann Dekeyser

Beherend Vennoot

03/11/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.11111161116117!

IAI 9111 II

III

1 bel' a:

Be

Sta

Aeaercjeleo ze, y-Mie tinn eue rechtbank van koapkZ:sàiiei

Bruggo - afd~~';..~~~r.~ ~-~t~~.,

7r. no 2 0~ia11

Griffie Lnr1Fr1F?,

Ondernemingsnr : 0860.647.544

Benaming

(voluit) : YANN DEKEYSER & PARTNERS, in t kort " YD&P"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 8400 Oostende, Karel Janssensiaan 41

Onderwerp akte : OMZETTING IN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Heden, dertig september tweeduizend en elf.

wordt voor mij, Meester Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap' onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE,' SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broederminstraat 9, de' buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YANK DEKEYSER & PARTNERS", gevestigd te 8400 Oostende, Karel Janssenslaan, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0860.647544.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan ANTHONIS te Antwerpen op 23 juni 2003,, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 juli daarna onder nummer 03074470, waarvan: de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Samenstelling van de vergadering

Zijn daartoe aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders die verklaren eigenaar te zijn van het; voor elk van hen vermeld aantal aandelen:

1. de heer DEKEYSER Yann Sven Willy, van Belgische nationaliteit, geboren te Oostende op 31 juli 1970, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 205, eigenaar van negen-

honderd negenennegentig aandelen; 999

2. Mevrouw DE METS Chris Monique Willy Laurent, van Belgische nationaliteit, geboren te Dendermonde op 26 november 1968, echtgenote van de heer DEKEYSER Yann, voornoemd, met wie zij gehuwd is onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Luc van Pelt, te Antwerpen op 16

juni 1994, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 205, eigenares van één aandeel; 1

Samen twee aandeelhouders met in totaal duizend aandelen. 1.000

Bureau

De vergadering wordt geopend om vijftien uur vijftien onder het voorzitterschap van de heer DEKEYSER'

Yann, voornoemd, die als secretaris aanstelt: mevrouw DE METS Chris, voornoemd.

Toelichting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

I. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJF-1 TIG EURO (E 18.550,00) en is verdeeld in DUIZEND (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

II. De vergadering beraadslaagt over de volgende agenda:

1/ Verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in eenti gewone commanditaire vennootschap, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloteni per dertig juni tweeduizend en elf.

Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passiva.

2/ Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van' Vennootschappen, in een gewone commanditaire vennootschap, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel: tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a. De omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten. De heer DEKEYSER Yann, voornoemd, zal beherende vennoot zijn.

b. De zetel,. het doelen de_naam vande. yennootschap.bljjyen_ongewijzigd.....____ . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

c. Het lopende boekjaar van de vennootschap zal ten uitzonderlijke titel worden verlengd tot dertig september tweeduizend en twaalf. Voortaan zullen de boekjaren lopen van een oktober tot dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar. De datum van de gewone algemene vergadering wordt verplaatst naar de derde dinsdag van de maand maart om achttien uur. De eerstvolgende algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

d. De vennootschap zal een kapitaal hebben van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00).

e. De aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de comparanten in deze a rato van één aandeel in de gewone commanditaire vennootschap voor één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

f. Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestand-

delen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe

vorm.

3/ Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

4/ Ontslag van de zaakvoerder en décharge.

5/ Aanvaarding van benoeming statutaire zaakvoerder.

III. Op de huidige buitengewone algemene vergadering zijn alle vennoten, evenals de zaakvoerders aanwezig. De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda- voorkomen.

IV. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslagen de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric Van Der Veken en C°", te 2020 Antwerpen, Della Faillelaan 57, vertegenwoordigd door de heer Eric VAN DER VEKEN, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de Vennootschap als volgt:

"3. Conclusie

Door de zaakvoerders van YANN DEKEYSER & PARTNERS bvba, Yann Dekeyser en Chris De Mets, werd ik op 26.09.2011 belast met de opdracht om verslag uit te brengen inzake het omzetten van genoemde vennootschap in gewone commanditaire vennootschap.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de activa- en passivabestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 30.06.2011, van YANN DEKEYSER & PARTNERS BVBA aan een controle onderworpen overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30.06.2011, die door het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van de vennootschap, omvattende het maatschappelijk kapitaal, de wettelijke reserve, de beschikbare reserve en het overgedragen resultaat overtreft het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 67, 68, 73 en 76 van het Wetboek van Vennootschappen.

Antwerpen, 29 september 2011

(getekend)

ERIC VAN DER VEKEN en C°

Burgerlijke BVBA, vertegenwoordigd door Eric VAN DER VEKEN, Bedrijfsrevisor"

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van de omzetting, worden begroot op tweeduizend euro.

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric Van Der Veken en C°", vertegenwoordigd door de heer Eric VAN DER VEKEN, bedrijfsrevisor voornoemd, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een gewone commanditaire vennootschap goed te keuren. Het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een gewone commanditaire vennootschap. De omzetting gebeurt onder alle voorwaarden zoals deze hierboven in het tweede agendapunt zijn opgenomen. Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt:

STATUTEN

Aanwijzing van de beherende vennoot"

de heer DEKEYSER Yann Sven Willy, geboren te Oostende op 31 juli 1970, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 205.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Rechtsvorm van de vennootschap

burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

Naam van de vennootschap

"YANN DEKEYSER & PARTNERS", in het kort "YD&P". Beide benamingen mogen afzonderlijk gebruikt worden.

Zetel van de vennootschap

te 8400 Oostende, Karel Janssenslaan 41

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1/ het verlenen van advies, bijstand, en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenins.

2/ het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiekrechterlijk statuut; 3/ het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachten contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.

4/ het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

5/ de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

6/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

8/ het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9/ het geven, organiseren of assisteren bij of meewerken aan seminaries, onderwijs, publicaties, studies en onderzoek en het commercialiseren, verspreiden of publiceren onder welke vorm en op welke wijze ook van publicaties, studies en onderzoeksresultaten in verband met één van voornoemde activiteiten of onderwerpen. 10/ het registreren, beheren, ontwikkelen, verlenen, ter beschikking stellen of verhandelen van merken, octrooien, brevetten, licenties, gebruiks- en exploitatierechten en know-how in de meest uitgebreide zin met betrekking tot één of meerdere van de hiervoor opgesomde activiteiten of onderwerpen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en andere dan deze die voorbehouden zijn aan banken en finan-cierings-, leasing- of kredietinstellingen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten. De zaakvoerders dienen beherende vennoot te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap : de heer DEKEYSER Yann voornoemd.

Opvolgend zaakvoerder

Indien de heer DEKEYSER Yann, voornoemd, niet langer zaakvoerder zal zijn, om welke reden dan ook, zal hij van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw DE METS Chris, voornoemd.

Het is de statutaire zaakvoerder(s) te allen tijde toegestaan vrijwillig ontslag te nemen mits dit ontslag niet ontijdig is en in de opvolging kan worden voorzien.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er een opvolgend statutair zaakvoerder is, zal deze van rechtswege opvolgen. De opvolgende zaakvoer-der(s) zal / zullen tevens beherende vennoot van de vennootschap worden. Zij zullen zorgen voor de nodige bekendmakingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien er meerdere zaakvoerders in functie zouden zijn, zullen de overblijvende zaakvoerders de vennootschap verder besturen en kunnen zij, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire zaakvoerders 1 beherende vennoten te benoemen. Deze vergadering wordt binnen de maand samengeroepen door de aandeelhouder die op de laatste algemene vergadering verschenen is met het meest aantal aandelen en die zal optreden in de hoedanigheid van zaakvoerder ad hoc.

Indien de betrokken aandeelhouder in gebreke blijft dit te doen binnen de maand na de vaststelling van voorgaand feit zal iedere belanghebbende de toepassing van artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen vragen.

Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden. Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder kan tevens bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

,

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuursorgaan van andere vennootschappen, dan wordt de vennoot-

schap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Vermelding van de bij wijze van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD-

VIJFTIG EURO (E 18.550,00) vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen zonder vermelding van

waarde.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

Algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een

andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de derde

dinsdag van de maand maart, om achttien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Winstverdeling

Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de

zaakvoerder(s).

Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan de thans in functie zijnde zaakvoerders, te weten:

1/ de heer DEKEYSER Yann, voornoemd;

2/ mevrouw DE METS Chris, voornoemd.

Kwijting over het door de zaakvoerders gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de

goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT

De heer DEKEYSER Yann, voornoemd, verklaart zijn benoeming als statutair zaakvoerder van de gewone

commanditaire vennootschap te aanvaarden.

De heer DEKEYSER Yann, voornoemd, verklaart zijn aanwijzing als beherende vennoot te aanvaarden.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DIVERSE VERKLARINGEN

Verklaring_pro Pisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wet-

boek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het gecoördineerde

wetboek der Inkomstenbelastingen.

Sluiting van de vergadering

Aangezien de agenda volledig is afgehandeld, wordt de vergadering gesloten om zestien uur.

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en/of op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparant hem werd aangetoond aan de hand van de

identiteitskaart.

Recht op geschriften

Het recht op geschriften bedraagt VIJFENNEGENTIG euro (E 95,00).

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT.

Verleden te Antwerpen, op datum als voormeld.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht hebben de comparanten samen met mij, notaris,

ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

Geregistreerd negen bladen één renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 3 OKT. 2011 boek

225 blad 50 vak 8 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 E) De Eerstaanwezend Inspecteur AI. GEERTS E. (gete-

kend)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Voor-bghouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 28.06.2011 11228-0249-012
21/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 15.06.2010 10183-0340-012
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.04.2009, NGL 18.05.2009 09153-0268-014
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 17.06.2008 08247-0087-014
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 29.06.2007 07321-0214-013
14/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.05.2005, NGL 10.06.2005 05240-3884-013
04/10/2004 : ANA075549
02/07/2003 : ANA075549

Coordonnées
YANN DEKEYSER & PARTNERS

Adresse
Zetel: Karel Janssenslaan 41, 8400 Oostende

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande