YARI BATI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YARI BATI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.703.894

Publication

24/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

;ce. 1:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I



MONT EU; ""LGE

NEERGELEGD

i 6 -07- LA 2 6 JUNI 201/1

BELGISCH STAAT C::

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Grimm

II119111111.11111111111

Ondernemingsnr : 0544.703.894

Benaming

(voluit) : YARI BATI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : 8530 Harelbeke, Arendsstraat(Har), 109

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Vennoot-Zaakvoerder

Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van3110312014

1-Overdracht van aandelen:

De Heer Guider Samir, overhandigd vijftig (50) aandelen aan De Heer El Hamdani Hassan, EI Hamdani H.

dit aandeel aanvaardt.

2-Onslag vennoot-Zaakvoerder :

De Heer Guider Samir, geeft zijn ontslag als vennoot en Zaakvoerder, en maakt geen deel meer uit van de

vennootschap.

EI Hamdani Hassan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) Het bevorderen en het tot stand brengen van bouwkundige werken, in de ruimste zin en zowel in de sector van de privéwoningbouw als van de utiliteitsbouw, de industriële constructiewerken en de openbare werken, dakbedekkingen en dichtingwerken in al zijn vormen, zoals asfalt- of gelijkwaardige producten, stro, metaal, zink, kunstmatige of natuurleien, dakpannen en zo meer.

2) Metalen schrijnwerk, metalen dakbedekking, lood- en zinkwerken.

3) Alle werken met betrekking tot de installaties, het plaatsen van centrale verwarmingsinstallaties en andere loodgieterswerk.

4) Plaatsen van geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde voeren.

5) Plaatsen van wand- en vloerbedekking, tegelzetting.

6) Metselwerken en voegwerken.

7) Timmerwerk, schrijnwerk, houten constructies en trappen.

8) Aannemer van electriciteitswerken, schrijnwerken in gebouwen, aannemer van zinkwerk en

dakbedekking van gebouwen.

De vennootschap heeft tevens als doel:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) in de mate toegestaan door de wet, leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d) het uitbaten van garages; de aankoop, de verkoop, de verhuring, de import en de export, de assemblage, de montage, het koetswerk, het schilderwerk, de afbraak, de herstelling, het onderhoud van nieuwe en tweedehands voertuigen, vliegtuigen met of zonder motor en machines, caravans, mobilhomes en boten, van hun onderdelen en benodigdheden; sport- en vrijetijdsartikelen, huishoudartikelen, de financiering van hun aankoop op afbetaling; de handel in benzine, oliën, vetten, brandstoffen, smeermiddelen en onderhoudsproducten;

e) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis; het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitalisatiebestuur;

f) het op punt stellen van syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders;

g) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

h) het verhuren of huren, aan- en verkoop, het beheer van roerende en onroerende goederen;

i) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

j) het ontsmetten en reinigen van woongelegenheden, lokalen, meubels en allerhande voorwerpen;

k) het leggen van kabels en diverse leidingen;

l) het plaatsen van afsluitingen, het aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen.

De vennootschap mag hiertoe alle burgerlijke-, handels-, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en voor zover de wet dit niet verbiedt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderdvijftig euro (150 EUR), vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze honderd vijftig (150) aandelen wordt als volgt ingeschreven:

- door de heer GUIDIR Samir, voornoemd, op vijftig (50) aandelen of voor vijftig euro (¬ 50,00); volledig volgestort.

- door de heer EL HAMDANI Hassan, voornoemd, op vijftig (50) aandelen of voor vijftig euro (¬ 50); volledig volgestort.

- door de heer EL HAMDANI Abdellatif, voornoemd, op vijftig (50) aandelen of voor vijftig euro (¬ 50), volledig volgestort.

Totaal: honderd (150) aandelen, hetzij voor honderd vijftig euro, of de geheelheid van het kapitaal waarop aldus ingeschreven werd.

Het totaal bedrag der gedane stortingen, hetzij honderd vijftig euro (¬ 150,00) is van nu af ter beschikking van de vennootschap zoals comparant verklaart en erkent.

Ten laatste vijf jaar na de oprichting of zodra de vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers te werk stelt, moet de vennootschap haar maatschappelijk kapitaal verhogen om het ten minste te brengen op het achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Zodra het maatschappelijk kapitaal is verhoogd zoals hiervoor is beschreven, verliest de vennootschap het statuut van "starter" en zijn de bepalingen van artikel 223, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Na het verstrijken van een termijn van drie (3) jaar na de oprichting zijn de vennoten hoofdelijk gehouden jegens de belanghebbenden voor het eventueel verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en het bedrag van het geplaatst kapitaal.

Zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft, kan zij niet overgaan tot een kapitaalvermindering.

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 15.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden de tweede maandag van de maand juni van elk jaar om achttien uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken. ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

ARTIKEL 20.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd worden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars vormen een college.

ARTIKEL 21.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

ARTIKEL 22.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. ARTIKEL 23.

Voor wat betreft de maatregelen te nemen bij verlies van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt verwezen naar de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte

tot eenendertig december tweeduizend veertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de tweede maandag van de maand

juni van het jaar tweeduizend en vijftien, om achttien uur.

Luik B - Vervolg

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

1. De Heer Abdellatif EL HAMDANI, wonende te 8520 Kuurne, Gouden Akker 8,

2. De Heer Hassan EL HAMDANI, wonende te 8530 Harelbeke, Arendsstraat(Har) 109,

3. De heer Samir GUIDER, wonende te 3062 Charleroi, Rue Seraphin Anthoine 70, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Deze mandaten gelden voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Fidufac Consulting , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 100 en haar aangestelden, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek ondernemingsnummer en het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Elisabeth Desimpel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 23/01/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
YARI BATI

Adresse
ARENDSSTRAAT 109 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande