YC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.318.551

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.07.2014, NGL 29.08.2014 14500-0255-015
26/01/2012
ÿþmol 11.1

I II I'III liii I II II

*12024504*

LrAft ,U In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

DI

BEL

ONITEUR

19 -01-

ISCH STq;~

El_ G~EERGELEG>r ter GRiFFIE der

ECI-l78ANK VAN KOOPHANDEL TE

2

01Z ~~~3Lie GE (Afdeling Brugge)

TSELA, ;~ ~`414141, 2012

Gratieriffle.



Ondernemingsnr : 0826.318.551

Benaming (voluit) : YC INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenwiek 8

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura en quasi inbreng - aanneming nieuwe statuten

een proces-verbaal opgesteld door Meester François-Xavier Willems, notaris te Brugge, vervangende zijn ambtgenoot Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-: Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries), wettelijk belet, op twintig december tweeduizend en elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het; oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid « YC INVEST » te 8300 Knokke-Heist, Molenwiek 8, waarbij volgende; beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De voorzitter gaat over tot voorlezing van de verslagen waarvan sprake in de agenda, ,; namelijk:

a) Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, zijnde de heer Vincent KOOPMAN, aangesteld door de niet-statutaire zaakvoerders, overeen-komstig artikel 313 (inbreng in natura) waarvan de: bepalingen van artikel 220 (quasi-inbreng) van het Wetboek van vennootschappen zijn: opgenomen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"6 Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de inbrenggenietende vennootschap YC INVEST: BVBA bestaat uit de naakte eigendom, in handen van de heer Yves Claeys, van percelen grond gekend ten kadaster Stad Brugge, 18" afdeling Sint-Kruis, Sectie C, nummers 628/X (555m2) en; 628/Y (75m2) en van het hoofdgebouw op perceel 628/X, gelegen 8310 Brugge (Sint-Kruis),; Moerkerkse steenweg 1.

Voorafgaandelijk aan de inbreng zal de hypothecaire inschrijving geschrapt worden, zoals: bevestigd door de begunstigde van de inschrijving, zodat de inbreng voor vrij en onbelast zalf gebeuren.

De waarde van de naakte eigendom, vastgelegd door een deskundig schatter, bedraagt EUR 428.000 en zal aangewend en vergoed worden als volgt:

Voor een bedrag van EUR 198.520,00 als volstorting van de kapitaalverhoging voor een zelfde bedrag mits uitgifte van 10.673 nieuwe nominatieve aandelen die door de inbrenggenietende; ;: vennootschap zullen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen, met: dezelfde rechten als de bestaande en in het resultaat delend vanaf hun creatie;

Voor een bedrag van EUR 12.380 als volstorting van het niet opgevraagd kapitaal bij de= oprichting;

Het saldo van EUR 217.100 wordt ingeschreven in rekening courant.

Dankzij de inbreng zal het maatschappelijk kapitaal EUR 217.120, 00 bedragen, vertegenwoordigd; door 11.673 nominatieve aandelen die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal en: van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. Op basis van het gedane nazicht van; ;; de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat de; l,: controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het: ::Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door i; de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

r rnod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



De beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge b) Bijzonder verslag van de zaakvoerders opgesteld in toepassing van artikel 313. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Er is geen bijkomend verslag nodig overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen gezien dit in het bijzonder verslag van 313 werd verwerkt.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De algemene vergadering beslist dat een origineel van elk van deze verslagen zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2. BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA EN QUASI-INBRENG

Op basis van voornoemde verslagen besloot de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd achtennegentigduizend vijfhonderd twintig euro nul cent (C 198.520,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) op tweehonderd en zeventienduizend honderd twintig euro nul cent (¬ 217.120,00) te brengen door inbreng van de blote eigendom van hierna vermeld onroerend goed door de heer Yves CLAEYS (aangesteld tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap).

Op deze tienduizend zeshonderd drieënzeventig (10.673) nieuwe aandelen wordt in natura ingeschreven tegen de prijs van achttien euro zestig cent (¬ 18,60) per aandeel.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

Stad Brugge, achttiende afdeling (voorheen Sint-Kruis, eerste afdeling)

De blote eigendom van een woon- en handelshuis met aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen te Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg nummer 1, gekend volgens titel onder de sectie C, nummer 628/M, met een oppervlakte van zeshonderd dertig vierkante meter (630 m2) en thans op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel van 22/09/2011) onder de sectie C, nummer 628/X (woon- en handelshuis) en nummer 628/Y (kantoorgebouw) en een laatst gekend kadastraal inkomen van respectievelijk duizend negenhonderd drieënvijftig euro nul cent (C 1.953,00) en van driehonderd en zes euro nul cent (C 306,00)

Voorschreven goed is in gebruik door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YC invest" (voor het vruchtgebruik) ingevolge akte heden voorafgaandelijk dezer verleden voor notaris François-Xavier WILLEMS, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Michel VAN DAMMI: (wettelijk belet).

- De overnemers krijgen vanaf heden de eigendom, het genot en het vrij gebruik van de blote eigendom waardoor zij - gelet op voormelde akte verleden op heden - aldus de volle eigendom van het pand bekomen.

- De overnemers dienen alle lasten, belastingen en taksen vanaf heden af te dragen en te betalen.

CREATIE VAN AANDELEN

Deze inbreng wordt deels vergoed door de gezamenlijke creatie van tienduizend zeshonderd drieënzeventig (10.673) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend. Goedkeuring van het voorstel om een bedrag in te schrijven in rekening-courant ten gunste van de inbrenger voor het bedrag van tweehonderd en zeventienduizend en honderd euro nul cent (C 217.100). Deze vergoeding wordt ais rekening-courant ingeschrijven ten gunste van de inbrenger. Deze zou worden geboekt op het passief van de rekening van de vennootschap.

Partijen wensen het bedrag van twaalfduizend driehonderd tachtig euro nul cent (¬ 12.380,00) vol te storten van de bij de oprichting aan de heer Yves CLAEYS toegekende niet-volstorte aandelen;

VERVOLGENS KOMT TUSSEN:

De heer CLAEYS Yves Maria Benjamin, geboren te Brugge op veertien maart negentienhonderd eenenzeventig, echtgenoot van Mevrouw VAN DAMNE Marianne Françoise Albert Raymond Jeanne, geboren te Brugge op tien januari negentienhonderd vierenzeventig, wonend te 8300 Knokke-Heist, Molenwiek 8. die, na voorlezing van het voorafgaande, verklaart zijn blote eigendom in voormeld onroerend goed in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en verklaart in te tekenen op de tienduizend zeshonderd drieënzeventig (10.673) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van achttien euro zestig cent (C 18,60) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

3. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd en zeventienduizend honderdtwintig euro nul cent (¬ 217.120) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door elfduizend zeshonderd drieënzeventig (11.673) identieke en volledig volgestorte aandelen door de inbrenger van de blote eigendom van voormeld pand, zonder nominale waarde.

4. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om het artikel 5 van de statuten mbt het kapitaal te wijzigen zoals hierna vermeld.

5. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst en coördinatie.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "YC Invest".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Molenwiek 8.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en zeventienduizend honderdtwintig euro nul cent (C 217.120).

Het wordt vertegenwoordigd door elfduizend zeshonderd drieënzeventig (11.673) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/elfduizend zeshonderd drieënzeventigste (1/11.673ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\./7

mod11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, voor eigen reken, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

het verlenen van alle vormen van management en dienstverlening, bijstand en hulp aan derden - aan bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken - en dit op het vlak van algemeen management, financieel management, technische leiding, productie en productieontwikkeling, aankoop, verkoop en trading - nationaal en internationaal - van materiële en immateriële goederen, marketing, logistiek, informatica, budgettering; het opstarten van nieuwe bedrijven; relaties met de overheid en beroepsfederaties; interimmanagement en change-management; het verlenen van adviezen en intellectuele zowel als administratieve hulp; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hardware en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het verlenen van alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van management, consulting en opleiding, coaching, bedrijfsorganisatie, algemeen beleid en financieel beheer; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de client, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

het beheer en de exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen,

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of

op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of

immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

meer algemeen kan de vennootschap optreden als tussenpersoon in de handel,

dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen. Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen aangegaan ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor het bank-, financie- en assurantiewezen; in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap; en zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mec] 11.1



maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11 .1

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de FLAMAND & PARTNERS, te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 18, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Verslag van het bestuursorgaan

Bijzonder verslag van de zaakvoerders mbt art 259 W Venn

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

François-Xavier Willems, notaris te Brugge, vervangende zijn ambtgenoot Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries), wettelijk belet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 31.08.2011 11477-0430-013
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0511-015

Coordonnées
YC INVEST

Adresse
MOLENWIEK 8 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande