YDG SOLUTIONS

Divers


Dénomination : YDG SOLUTIONS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 477.425.288

Publication

26/06/2014
ÿþMM PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

 nONITEUF\

1 I 1 1! 1 .! \\1\ B E

G'['fffir

19 -06-

GISCN STA.QTS-

NEERGELEGD

2 8 MEI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Ondememingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Vervroegde ontbinding -invereffeningstelling -afsluiting vereffening -volmacht

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de gewone commanditiare vennootschap "YDG

Solutions" met zetel te 8790 Waregem, Keizerstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, met als ondememingsnummer 0477.425.288, blijktdat de vennootschap onder meer besloten heeft;

1. tot goedkeuring van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 15 mei 2014.

2. tot de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap met ingang van 20 mei 2014.

3. om geen vereffenaar aan te duiden. Het mandaat van de zaakvoerder, te weten: de heer Yves De Gloire, wonende te 2940 Stabroek, Geelvinckstraat 36, komt met ingang van 20 mei 2014 van rechtswege ten einde.

4. dat, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, de vennootschap reeds vereffend is en dat er geen bezwaar bestaat om over te gaan tot de definitieve afsluiting van de vereffening.

5. dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de gewone commanditaire vennootschap "YDG Solutions" definitief heeft opgehouden te bestaan, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar,

6. dat het vermogen van de vennootschap enkel bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoten van de vennootschap.

7. dat deze overgang van rechtswege heeft plaatsgevonden door het opheffen van de

rechtspersoonlijkheid van de gewone commanditaire vennootschap "YDG Solutions" zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

8. dat volledige en onbeperkte kwijting wordt gewezen aan de zaakvoerder voor de door hem vervulde opdracht voor de periode vanaf het begin van het huidige boekjaar tot op datum van ontbinding van de vennootschap.

9. dat de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard blijven op volgend adres; Geelvinckstraat 36 te 2940 Stabroek.

Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Van der Veken & Partners", te 2018 Antwerpen, Markgravelei 28, om met mogelijkheid tot plaatsvervulling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van schrapping van de inschrijving van de vennootchap in het register voor rechtspersonen en schrapping van het BTW-nummer alsook aile nodige formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloKet, sociale verzekeringskas en directe belastingen.

Getekend

Yves de Gloire, zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd; volledig afschrift der notulen dd. 20 mei 2014

0477.425.288

YDG SOLUTIONS

Gewone commanditaire vennootschap Keizerstraat 8, 8790 Waregem, België

Op de laatste blz. van Lurk e vermelden : -Recto : Naam en hoedanigheid van cie rnstrumenlerende notaris, fietzij van de persoWn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/12/2008 : ANA071382

Coordonnées
YDG SOLUTIONS

Adresse
Solutions" met zetel te 8790 Waregem, Keizerstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, met als ondememing

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande