YDR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : YDR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.744.087

Publication

25/06/2013
ÿþ" Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[7-EERG ELEG!D

1 3. 06. 2013

FiECHT8 .# t~~0 ilANDEL

i i 1





*13096586*

Ondememingsnr : 0845.744.087

Benaming (voluit) : YDR

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Spoorwegstraat 88 bus 202, 8930 Lauwe, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verbetering van een neergelegd en bekendgemaakt stuk Tekst

Uit de gepubliceerde statuten van de onderhandse akte dd, 30.03.2012 blijkt de benaming van de vennootschap onder firma "VOF YDR" in plaats van "YDR".

De tekst onder Artikel 1 moet bijgevolg aangepast worden als volgt

Artikel 1

Bij deze wordt tussen bt;ide partijen een vennootschap onder firma opgericht onder de

benaming "YDR"

getekend door,

De Ruyck Yvette

zaakvoerder

Op de laatste biz, van luik B'vernielden : _ rtég oc:`Naam en hoedánÎghëid vanïde instrumenterende riotásis,heÏiij van de pérso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

18/05/2012
ÿþrll

Had PUF 11,1

.11\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bef

ai

Sa Sta.

t IH uH 1tI il'itl 1I1 irn lluim (III

*12091159*



1',!i:..-r=S ---~~~! c_- ,.~:Iu

0 7. 05. 2012

RBCHTBAPI'K KGCPi-{ANDBL

Griffie KORTRIJK



Ondememingsnr Benaming (voluit) : 7'rt(, o$~

(verkort) : YDR

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Spoorwegstraat 88 bus 202, 8930 Lauwe, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Oprichting VOF

Tekst :

Het jaar TWEEDUIZEND EN TWAALF (2012)

Op 30 MAART.

Te 8930 Lauwe, Spoorwegstraat 88/202

ZIJN SAMENGEKOMEN :

1) MevrouwDERUYCK YVETTE, geboren tePetegem-aan-de-Leie op drieëntwintig december negentienhonderd zesenveertig, identiteitskaartnumnter 591-3433023-04 rijksregister nummer 46.12.23-214.49,Weduwe, wonend te 8930 Lauwe, Spoorwegstraat 88/202.

2) De heer PEEL DIDIER, geboren te Menen op 26 augustus negentienhonderd tweeënzeventig, identiteitskaartnummer 591-0045950-74 rijksregister nummer, 72.08.26-223.80, gehuwd, wonend te 8500 Kortrijk, Sint-Anna 23.

Die beslist hebben de vennootschap onder firma "VOF YDR11 op te richten en er bij onderhandse akte de statuten van vast te stellen.

Artikel 1

Bij deze wordt tussen beide partijen een vennootschap onder firma opgericht onder de

benaming "VOF YDR"

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8930 Lauwe, Spoorwegstraat 881202. De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van verpleegkundige, medische, paramedische, sanitaire en

Op de laatste blz. van'L'uilï Wvèrmáidéit : káctn :Saam en hoedèriSghëlü vánïlé fli trtiméntërènde natàris, Hetzij ïkiri ciè-përsó[tîiii iy)" -"

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

.w

- vervolg Mad PDF 11.1

hygiënische zorgen in de ruimste zin van het woord, pedicure, manicure en alle andere lichaamsverzorgende activiteiten en het verschaffen van het juridische kader voor de uitoefeningvan de thuisverpleging en de verpleegkunde. Voormelde verzorging zal verleend wordenzowel bij de verpleegkundige, alsook ambulant in haar meest uitgebreide betekenis.

Hetter beschikking stellen van alle nodige middelen aanverpleegkundigen werkzaam in de vennootschap.

Het inrichten van algemene diensten en van een secretariaat in hetbijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefeningvan voormelde activiteiten.

Het aankopen, huren, leasen en invo eren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen.

De mogelijkheden verschaffen om de verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun activiteiten aan de spits van de evolutie te blijven. De vennootschap maghaar maatschappelijk doel'overalverwezenlijkenvoor eigen rekening ofvoor rekening van derden, en volgens de wijze die haar het best gesehilçt lijkt.

Teneinde het aldus omschreven doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die hiermede verband houden of van aard zijn haar doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken en kan zij op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

 M !

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens devennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Mevrouw De Ruyck Yvette, voornoemd, brengt in devennootschap

NEGENHONDERD EURO (900,00 E) in.

In gemeen overleg worden haar hiervoor 9 van de 10 aandelen toegekend.

De heer Peel Didier, voornoemd, brengt in de vennootschap HONDERD EURO

(100,00 E) in.

In gemeen overleg worden hem hiervoor 1 van de 10 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt hetmaatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van

DUIZEND EURO (1.000,00 E), vertegenwoordigd door 10 aandelen, volledig volstort.

Het rekeningnummer bij BNP Parispas Fortis : BE71 0016 6785 4069 (GEBABEBB)

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopendwordenwaarin alle sommen die terbeschikkingvan devennootschap gesteld zijn, gebrachtworden. Zij zullenrecht geven op een interestberekendtegendewettelijke rentevoet, betaalbaar omdezes maanden.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.0

door. behouden aan het Beiglsch Staatsblad

L er, - vervolg Mod PDF 11.1

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courantnodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding tot het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijkehandtekening, maarhij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doelvan de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven tienduizend euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschapwordttoevertrouwd aan één ofmeer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van tienduizend euro, waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- De Ruyck Yvette, voornoemd;

- Peel Didier, voornoemd.

Het mandaat van mevrouw De Ruyck Yvette is bezoldigd. Het mandaat van de heerpeel Didier is onbezoldigd. Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- ofnijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatse vrijdag van de maand

april om zeventien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden.

I Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig decembervan hetzelfde

jaar.

Artikel 12

De nettowinst wordttussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal

aandelen in hun bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheidvan stemmen beslissen een reservefonds te

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

vervolg MadPDF9Lt

vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winstuit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten mettweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden ofvertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd warden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezenzullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als

deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moethij al zijn medevennotenuitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen váór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw De Ruyck Yvette of, in haar afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkelevennootmag echter dragerzijnvan meer dan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien deverliezenvijftig procentvan het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermij den door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden doorhet overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens

de laatste balans die opgemaakt werd vóár het overlijden enkel in speciën kunnen

opeisen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

L Staatsbiad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)rgen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van'derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

n.- r

.1 f&

.. " ~

t ~

_y

ff; r vervolg ModPDF11.1

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijfjaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe,

weduwenaar of erfgenamen van eenvennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijnvervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 envolgendevan het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengstvan de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13. liet eventueel nettoverlies zalvolgens dezelfde verhoudingverdeeldworden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

liet eersteboekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig decembertweeduizend en

twaalf.

Eerste jaarvergadering

1]e eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april

van het jaar tweeduizend en dertien

Kosten

Op de laatste biz. van 1, u11113,_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor» behouders

aan het

Belgisch Staatsblad

wit - vervolg Mod PDF 1+,1

De oprichtingskosten in welkevorm ook, komenvoor rekening van devennootschap.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA FIDEVAN te Wevelgem, Kloosterstraat 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,om, met mogelijkheid tot de indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van devennootschap bij hetondernemingsloket en de Kruispuntbankvan Ondernemingen alsmede bij de administratievoor de belastingen te vervullen ente dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voorbehouden aan het Belglseh Staatsblad

.1

_

Bekrachtiging verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

Devennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het wetboekvan vennootschappen alle verbintenissen over die in naam van devennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds 1 januari 2012. Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan.

WAARMERKING

De comparanten hebben hun identiteit aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart.

Hetrijksregisternummerwerdvermeld met uitdrukkelijk akkoordvan de betrokkenen.

Opgesteld te Lauwe op 30 maart tweeduizend en twaalf (2012) in twee exemplaren, waarvan elk der partijen verklaart er één ontvangen te hebben.

De oprichters,

De Ruyck Yvette Peel Didier

Op de laatste blz. van I_uikB verfnellen : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
YDR

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 88, BUS 202 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande