YGARTUA

Société en commandite simple


Dénomination : YGARTUA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.312.645

Publication

27/02/2013
ÿþMod Word 11.1

LU~

1 039932

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN' KOOPHANDEL T' BRUGGE (Afdaling Brugge) op:

1-4 FEB. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.312.645

Benaming

(voluit) : YGARTUA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sint-Clarastraat 4, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 31 december 2012 gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap blijkt:

- de benoeming tot zaakvoerder van de heer Schmidt Hans, Sint-Clarastraat 4, 8000 Brugge, met ingang van 01 januari 2013.

- de benoeming tot zaakvoerder van mevrouw Vanhaecke Greta, St-Jacobstraat 3 bus 1, 8000 Brugge, met ingang van 22 januari 2013. Haar mandaat is onbezoldigd.

- het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Versnick Peggy, Noordrelestraat 45 te 8000 Brugge, met ingang van 31 december 2012. Er wordt haar décharge verleend voor de periode tot en met 31 december 2012.

Hans SCHMIDT

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2012
ÿþA3otl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan Met Belgisch

Staatsblad

1

*12097593*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.312.645

Benaming

(voluit) : YGARTUA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

" Zetel : Sint-Clarastraat 4, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 01 april 2012 gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap blijkt:

-de benoeming tot zaakvoerder van mevrouw Versnick Peggy, Noordreiestraat 45 te 8000 Brugge, dit met ingang van 01 april 2012. Haar mandaat is onbezoldigd.

- het ontslag als zaakvoerder van de heer Schmidt Hans, Sint Clarastraat 4, 8000 Brugge, met ingang van 31 maart 2012. Er wordt hem décharge verleend voor de periode tot en met 31 maart 2012.

Peggy VERSNICK

Zaakvoerder

NEEZCELECD tcr Cf IFf E dvi RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGEfA2e)

op;

De tea_

Griffie

28/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

110 I llll (Iii 11111 li II 1111f If11f 11111111

*iaocass~"

_1

Vol behoi aan Belg Staat

u

MONITEUR

2 0 -03-

GISCH STA

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei BELG ECHTBANK VAN KOOPHANDEL,

RUGGE (Afdeling Brugge.

2012 °' 0 8 HAART 2012

ATSBC/~f ' Griffe

Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar :4 4 3 1 2 645

Benaming

(voluit) : YGARTUA

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ST-CLARASTRAAT 4 te 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhands document opgemaakt te Brugge op 1 maart 2012 houdende oprichting van een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer

De hoofdelijke aansprakelijke vennoot is Schmidt Hans, wonende te 8000 Brugge, St-Clarastraat 4, geboren te Oostende op 14 januari 1980.

De vennootschap zal handeten onder de benaming « YGARTUA ».

De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden « gewone commanditaire vennootschap » of de afkorting « Comm.V ».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, St-Clarastraat 4.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden :

De vennootschap heeft tot doel :

1.Het uitbaten van gastenkamers, hotels, vakantieverblijven voor kort verblijf of andere logiesverstrekkende eenheden, inclusief het verzorgen van het ontbijt, alsmede alle activiteiten uit de diensten- en recrea-tleve sector of welke recht-testreeks of onrechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning.

2.Het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden : alle activiteiten zoals restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten en verkoop van knowhow op horecagebied. Dit omvat ondermeer het uitbaten van een restaurant, bistro, drankgelegenheid, café, bar, tearoom, snackhuis, hotel, ijssalon, brasserie, feestzalen, tralteurdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief vensterverkoop) al dan niet in eigendom, gehuurd of ter beschikking gesteld.

" omvat eveneens de verkoop van mosselen, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en belegde broodjes

" omvat ook de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten

" omvat het bedelen van bereide schotels of spijzen

" omvat de uitbating van (al dan niet tijdelijke) buffet/horeca-aangelegenheden in een inrichting op het strand, zeedijk, casino, of ter gelegenheid van vertoningen, lezingen, concerten, paardenrennen of voor sportmanifestaties.

Het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden.

3.1-let uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de industriële- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a. :

" Het verlenen van alle mogelijke diensten, opleidingen, prestaties en adviezen inzake management, van fiscale en algemeen juridische aard

" Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

" Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

" Het selecteren, aanwerven van aangepast personeel.

.Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal

beheer van ondernemingen.

Op de 4aatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Alle daden van beheer, bijstand, opleiding en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (waarnemen van bestuursmandaten), als bij wijze van managementovereenkomst,

'Net bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

.1-let toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede aile borgstellingen aan derden tegen vergoeding..

4.Een patrimonium bestaande uit zowel roerende ais onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook. :

.Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

.Optreden ais bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of activiteiten in onderaanneming, franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of om het even welke andere wijze mogen deelnemen in alle andere ondernemingen, vennootschappen, die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel met derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningfattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt 5.000 EUR, vertegenwoordigd door 100 maatschappelijke delen, ieder één/honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend,

Elk jaar op 31/12 zal een inventaris en een balans van het actief en het passief van de vennootschap opgemaakt worden.

Eik jaar op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op 01/03/2012 en eindigt op 3111212011 De eerste jaarvergadering wordt in het jaar 2014 gehouden.

Met éénparigheld van stemmen wordt Schmidt Hans, voornoemd, voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Met éénparigheid van stemmen wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vercruysse & Partners, vertegenwoordigd door de heer Jan Vercruysse of de heer Pascal Tourlemain, of zijn aangestelden, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en) latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot aanvraag van de nodige vestigingsattesten, tot aanvraag van het BTW nummer, voor alle aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

Schmidt Hans

i

`foor-behouden aan het Belgisch staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2015
ÿþMod Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Griffie Rechtbank Koophandel

2 6 MEI 2015

Gent Aldefrfterugge

Dd

griffier

Ondernemingsnr ; 0844.312.645

Benaming

(voluit) : YGARTUA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sint-Clarastraat 4, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder - wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de algemene vergadering dd 16/05/2015 gehouden ter maatschappelijke zetel van de, vennootschap blijkt:

- de benoeming tot zaakvoerder van mevrouw Peggy Vyvey, Provincieweg 41, 8470 Gistel, nationaal' nummer 70.06.08-404-92 met ingang van 1610512015.

- het ontslag als zaakvoerder van de heer Schmidt Hans, Sint Clarastraat 4, 8000 Brugge, nationaal, nummer 80.01,14--283-14 met ingang van 15/05/2015, Er wordt hem décharge verleend voor de periode tot 15/05/2015.

- het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Vanhaecke Greta, St-Jakobsstraat 3 bus 1, 8000 Brugge, nationaal nummer 47.07.21-046.69 met ingang van 15/05/2015. Er wordt haar décharge verleend voor de periode tot 15/05/2015.

- verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar: Moerstraat 23, 8000 Brugge

Peggy Vyvey

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
YGARTUA

Adresse
ST-CLARASTRAAT 4 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande