YMLP

Société en commandite simple


Dénomination : YMLP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 872.284.673

Publication

07/01/2015
ÿþ Elbe.; ~l`i~ f: Ma12.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111110111,11111,11,11

Ondernemingsn r : 0872.284.673

Benaming

(voluit) YMLP

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8970 Poperinge, leperstraat 97-99

Onderwerp akte : omvorming naar bvba

Heden, vierentwintig december tweeduizend veertien.

Voor ons, notaris Karel Vanbeylen, met standplaats te Zwevezele.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire;

vennootschap "YMLP", gevestigd te 8970 Poperinge, leperstraat 97-99, ingeschreven in het

rechtspersonen register te Gent (afdeling leper), met ondernemingsnummer 0872284.673;

Opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op 2 maart 2005 houdende de statuten en bekendgemaakt in

de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart 2005 onder het nummer 05040204;

Waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij onderhandse akte gedagtekend op 1 oktober

2010, en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober 2010 onder het nummer

10158256;

Waarvan de statuten tot op heden niet verder werden gewijzigd, zo verklaard.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de volgende vennoten, die volgens hun uitdrukkelijke verklaring titularis zijn van het aantal

aandelen, hierna vermeld:

1. De heer VAN ACKER, Patrick Joseph Maurice Cornelius, geboren te Poperinge op 25 april 1980,

wonende te 8970 Poperinge, leperstraat 101;

Titularis van vierentwintig duizend negenhonderd vijfennegentig (24.995) aandelen;

Zijnde de beherende vennoot;

2. De heer VAN ACKER, Paul Charles Jules Cornelius, geboren te Diksmuide op 17 maart 1943, echtgenoot van mevrouw VANPEPERSTRAETE Noëlla Irma Veronica Cornelia, wonende te 8970 Poperinge, leperstraat

85;

Titularis van vijf (5) aandelen;

Zijnde de stille vennoot;

Totaal aanwezige aandelen: vijfentwintig duizend (25.000) aandelen, het volledig maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigend.

BUREAU

De vergadering wordt geopend verklaard om 9.15 uur onder het voorzitterschap van de heer VAN ACKER

Patrick, voornoemd, welke vergadering, met de uitdrukkelijke toestemming van beide vennoten wordt gehouden

op het kantoor van ondergetekende notaris.

De vergadering kiest geen secretaris of stemopnemer.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER - AGENDA

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de notaris bij akte vast te stellen:

A. Agenda:

Dat huidige algemene vergadering bijeengeroepen is om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. Kennisname en bespreking van de hierna vermelde verslagen in verband met de voorgenomen

omzetting:

a) het verslag van het bestuursorgaan de dato 19 december 2014 met staat van actief en passief van 31 oktober 2014 van ten hoogste drie maand oud, dat het voorstel tot omzetting toelicht;

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lelieur, Van Ryckeghem & C°", met zetel te 8790 Waregem,; Keizerstraat 18, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor, de dato 23 december; 2014, over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van het; bestuursorgaan, dit alles in overeenstemming met artikel 776 en volgende van het Wetboek van; Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

+ } , 2. Voorstel tot omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ingang van heden, met dezelfde naam, hetzelfde kapitaal en reserves en zonder wijziging van de bedragen van de actief- en passiefbestanddelen, zoals deze voorkomen op de hiervoor vermelde staat van 31 oktober 2014, doch waarbij wel het volgende wordt gewijzigd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge - wijziging van het boekjaar om voortaan te beginnen op 1 oktober en te eindigen op 30 september van het daaropvolgend jaar; het lopende boekjaar zal aldus worden verlengd en afgesloten worden op 30 september 2015 in plaats van 31 december 2014;

- wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de eerste maandag van de maand maart om 20.00 uur; de eerstvolgende jaarvergadering zal aldus gehouden worden op de eerste maandag van de maand maart 2016 om 20.00 uur.

3. Ontslag van de heer VAN ACKER Patrick, voornoemd, ais statutaire zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap.

4. Benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FireSky MGMT" in oprichting, gevestigd te 8970 Poperinge, leperstraat 101, ais gewone zaakvoerder, voor de duur van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YMLP", met als vaste vertegenwoordiger, de heer VAN ACKER Patrick, voornoemd.

5. Vaststelling van de nieuwe statuten van de vennootschap in overeenstemming met de gewijzigde juridische rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten.

B. Oproepingen;

B.1. Dat beide vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet

worden voorgelegd.

8.2. Dat de statutaire zaakvoerder, te weten de heer VAN ACKER Patrick, voornoemd, alhier aanwezig is,

zodat het bewijs van zijn oproeping niet moet worden voorgelegd.

C. Geldige samenstelling:

Dat de algemene vergadering geldig is samengesteld en aldus geldig kan beraadslagen over alle punten op de agenda; er dienen aldus geen bijeenroepingen verrechtvaardigd te worden of verdere wettelijke formaliteiten in verband met huidige akte vervuld te worden.

D. Stemrecht;

Dat aan aile aandelen stemrecht is verbonden; dat er geen obligaties en geen aandelen zonder stemrecht

zijn uitgegeven.

BESLUITEN

Na deze uiteenzetting verzoekt de algemene vergadering ondergetekende notaris volgende beslissingen te

akteren:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde verslagen:

a) het verslag van het bestuursorgaan de dato 19 december 2014 met staat van actief en passief van 31 oktober 2014 van ten hoogste drie maand oud, dat het voorstel tot omzetting toelicht;

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lelieur, Van Ryckeghem & C", met zetel te 8790 Waregem, Keizersbaat 18, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor, de dato 23 december 2014, over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van het bestuursorgaan, waarvan de besluiten ais volgt luiden:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is, onder voorbehoud van het mogelijks impact van een herziening van de resultaten ten gevolge van een controle van de belastingsadministraties mbt. de jaren die nog niet gecontroleerd werden, niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 18.959.951,51¬ is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 250.000,00 ¬ ."

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van voormelde verslagen.

Voormelde verslagen worden niet aan deze akte gehecht, maar een origineel zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT

1. De algemene vergadering besluit de gewone commanditaire vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig de bepalingen van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YMLP" is de voortzetting van de gewone commanditaire vennootschap "YMLP", met dien verstande dat voor de omzetting geen enkele wijziging wordt aangebracht aan het kapitaal, noch aan de reserves, noch aan de bedragen van de actieve en passieve rekeningen zoals deze voorkomen in de voormelde staat van actief en passief afgesloten op 31 oktober 2014. Ook de naam blijft ongewijzigd. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YMLP" behoudt het ondernemingsnummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap "YMLP" is ingeschreven.

Het volgende wordt echter wel door de vergadering gewijzigd:

I Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge - wijziging van het boekjaar om voortaan te beginnen op 1 oktober en te eindigen op 30 september van het daaropvolgend jaar; het lopende boekjaar wordt aldus verlengd en afgesloten op 30 september 2015 in plaats van 31 december 2014;

- wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de eerste maandag van de maand maart om 20.00 uur; de eerstvolgende jaarvergadering wordt aldus gehouden op de eerste maandag van de maand maart 2016 om 20.00 uur.

2. De omzetting van de gewone commanditaire vennootschap "YMLP" in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YMLP" geschiedt op basis van de staat van actief en passief, afgesloten op 31 oktober 2014, Alle verrichtingen die sedert die datum door de gewone commanditaire vennootschap "YMLP" werden gedaan, worden aanzien als te zijn verricht in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YMLP".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YMLP",

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YMLP" ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap "YMLP". Bijgevolg is, met goedkeuring van aile partijen, de nieuwe aandelenverhouding, ais volgt:

- de heer VAN ACKER Patrick, voornoemd, bekomt vierentwintig duizend negenhonderd vijfennegentig (24.995) aandelen;

- de heer VAN ACKER Paul, voornoemd, bekomt vijf (5) aandelen.

Aandacht:

Ondergetekende notaris wijst partijen erop dat overeenkomstig artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen in geval van omzetting van een gewone commanditaire vennootschap, de beherende vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van vóór het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot het ontslag van de heer VAN ACKER Patrick, voornoemd, als statutaire zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap. De goedkeuring van de voormelde staat van actief en passief van de vennootschap geldt als kwijting voor het door hem gevoerde beleid in het verleden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering benoemt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FireSky MGMT" in oprichting, gevestigd te 8970 Poperinge, leperstraat 101, als gewone zaakvoerder, voor de duur van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YMLP", met als vaste vertegenwoordiger, de meer VAN ACKER Patrick, voornoemd.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YMLP" vast te stellen zoals hierna volgt:

Deze nieuwe statuten luiden ais volgt:

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "YMLP".

ZETEL

8970 Poperinge, leperstraat 97-99.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

- Het verlenen van Internet-diensten in de meest ruime zin van het woord, onder meer het aanbieden van email list hosting, het ontwerpen van templates voor elektronische nieuwsbrieven, het verstrekken van advies met betrekking tot e-mail marketing, het ontwerpen van webapplicatiess

- Daarnaast kunnen de vennoten voor rekening van de vennootschap het beroep van Apotheker uitoefenen.

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verbonden zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 EUR).

Het is verdeeld in vijfentwintig duizend (25.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

" + ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand maart om 20.00 uur. Indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem, Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden, Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst, Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 tweede lid Wetboek Vennootschappen toegepast.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging aan de statutaire zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen en tot coördinatie van de statuten.

EENPARIGHEID

De voorafgaande besluiten werden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van stemmen.

FISCALE VERKLARINGEN

Er wordt uitdrukkelijk vernield dat de bovenvermelde omzetting geschiedt onder het voordeel van:

a. de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

b. de artikelen 210 en volgende van het Wetboek van inkomstenbelastingen;

c, artikel 11 en 18, 3' van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde.

Voor zoveel ais nodig verklaren de vennoten dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

alle fiscale verbintenissen en verplichtingen voortzet die zij op zich heeft genomen bij de oprichtingsakte en

latere akten.

SLUITING

Nadat de agenda volledig afgehandeld werd, wordt de vergadering geheven om 9.45 uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2012
ÿþMed 21

;f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e:ki ~yy 2 0 DEC. 2011 5)

Griffie

111111! 11111 11111 Iii!! Iii!! 11111 11111 11111 iii! Iii!

" 12000303*

Ondernemingsnr : 0872.284.673 iEPE;

Benaming

(voluil) : YMLP

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap Zetel : ieperstraat 65, 8970 POPERINGE

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING -VOLMACHT

Bij zaakvoerdersbesluit genomen op datum van 27 oktober 2011 Is besloten om de zetel van de, vennootschap, gevestigd te 8970 POPERINGE, teperstraat 85, met ingang van 27 oktober 2011, over te; brengen naar 8970 POPERINGE, leperstraat 97-99, dil conform de statutaire bepalingen.

Voor éénsluldend uittreksel.

Patrick VAN ACKER

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Link B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nota ris, helzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
YMLP

Adresse
IEPERSTRAAT 97-99 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande