YOLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.803.085

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.06.2014 14212-0033-014
17/12/2013
ÿþ Riad 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge De bijzondere algemene vergadering van 28/11/2013 heeft beslist het ontslag van mevr Fauve Dufour, niet statutair zaakvoerder, per 31/12/2013 te aanvaarden.

Calcoen Niek - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III li1 1I I1 li11 liI I1I

*13189181*

Ondernemingsnr : 0521.803.085

Benaming

(voluit) : YOLO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langestraat 24, 8400 Oostende

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

ve(lsaget;n. j1raQ vcn  10

rechtbank van k:o.:.*:ti " ,yWckg Brugge  tenGs

08/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301482*

Neergelegd

06-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521803085

Benaming (voluit): YOLO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Langestraat 24

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 5 maart 2013, te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « YOLO » werd opgericht door 1) Mevrouw DUFOUR, Fauve, thans nog volgens het rijksregister gedomicilieerd te SP-38630 Las Galletas (Tenerife, Spanje), Calle de la Té 15, met adreswijziging in aanvraag naar 8400 Oostende, Vanderstichelenstraat 94/2 en 2) de Heer CALCOEN, Niek Rogier, wonende te 8450 Bredene, Prinses Elisabethlaan 56 bus 1.1.

Vorm en benaming:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

onder de naam "YOLO".

Zetel:

De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Langestraat 24-26.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als

tussenpersoon, zowel nationaal als internationaal:

- de uitbating van een discotheek, restaurant, traiteurzaak en tea-room.

- verkoop, aankoop en verhuur van klank-, licht- en multimedia-installaties, alle materialen voor licht

en geluid, het leveren van diensten voor het installeren, vervoeren en bedienen van dit materiaal;

- het optreden als disc jockey en verzorgen van muzikale begeleiding, het optreden als light jockey

en het optreden als visual jockey;

- de verhuring van divers evenementenmateriaal zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming

beperkend zou zijn, decoratie- en feestmateriaal, feesttenten, diverse stands, allerhande goederen en

bijhorende uitrusting voor vrijetijdsactiviteiten;

- de verzorging en levering van banketten, kant- en klaar voedsel en dranken op diverse

evenementen, happenings en dergelijke;

- de organisatie en uitvoering van diverse evenementen, feesten, recepties, happenings en dergelijke

activiteiten, in de meest ruime zin; de uitbating van een evenementenbureau;

- de organisatie van salons, shows, tentoonstellingen, optredens en vakbeurzen,

- de terbeschikkingstelling van hostessen, acteurs, modellen, zangers en dergelijke;

- het verhuren van kledij en schoeisel;

- het ontwerpen, vervaardigen en aanbrengen van beletteringen op diverse voorwerpen;

- het ntwerpen en vervaardigen van divers drukwerk, digital printing, textielbedrukking, dit alles in

de meest ruime zin;

- het verlenen van diensten en adviezen op het gebied van marketing, reclame, promotie en

distributie. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende

verrichtingen uitvoeren dit in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De

vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Hiervoor mag zij investeringen en belegging uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen. Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Duur:

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), onderschreven in speciën en volstort ten belope van een/derde door de Heer CALCOEN Niek en Mevrouw DUFOUR Fauve. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn steeds op naam en dienen voorzien te zijn van een volgnummer.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien. De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er 2 of meer zaakvoerders zijn, zullen zij bij bestedingen boven vijfduizend euro (¬ 5.000,00) verplicht zijn allen samen te tekenen voor dergelijke bestedingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

Artikel 15: Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht. Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 27: Schriftelijke procedure.

Met uitzondering van: - de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Maatschappelijk boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen

Luik B - Vervolg

beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding-Vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Een ontbinding en vereffening in één akte zijn mogelijk. De terugname van het resterend actief gebeurt dan door de vennoten zelf.

AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTER

1) Afsluiting eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in 2014 gehouden worden.

2) Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Werden aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. De Mevrouw DUFOUR, Fauve, rijksregister nummer 861009-394-48, thans nog volgens het rijksregister gedomicilieerd te SP-38630 Las Galletas (Tenerife, Spanje), Calle de la Té 15, met adreswijziging in aanvraag naar 8400 Oostende, Vanderstichelenstraat 94/2 en

2. de Heer CALCOEN, Niek Rogier, rijksregister nummer 840604-055-79, wonende te 8450 Bredene, Prinses Elisabethlaan 56 bus 1.1; die beiden aanvaard hebben.

Hun opdracht zal bezoldigd uitgeoefend worden te rekenen van 1 april 2013. Het bedrag van hun bezoldiging (zo geldelijk als in voordelen van alle aard) zal bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering van de vennoten vastgesteld worden.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 17.06.2016 16187-0141-015

Coordonnées
YOLO

Adresse
LANGESTRAAT 24-26 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande