YOUNG & SNYDER PRODUCTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : YOUNG & SNYDER PRODUCTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 509.991.653

Publication

01/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECI4TBANK VAN KOOPHAN ELT

E

BRUGGE (AfdeArtoe

op: 1 9

greie

Griffie

R.1110

ip

bel

ai

Be Sta

Ondernemingsnr Benaming Young Snyder Sn der ProductioQ 509 91653

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Vaartstraat 6, 8420 De Haan

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden 12 februari 2013 zijn de partijen:

1.Deleersnyder Franky (Gino), geboren te Kuurre op negenentwintig maart negentienhonderd eenenzestig, wonende te Boomgaardstraat 82 bus 32, 8520 Kuurne,

2.Jonghmans Erik (Maria), geboren te Berchem op zeventien november negentienhonderd zestig, wonende te Vaartstraat 6, 8420 De Haan, gehuwd met Depla Marijke,

Overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma of V.O.F. waarvan de statuten aldus bepalen:

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als

naam Young & Snyder Productions.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8420 De Haan, Vaartstraat 6.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied f het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschaps-contract zijn niet van toepassing.

HOOFDSTUK II - DOEL

Art. 3 Doel

In het algemeen zal de vennootschap zowel in eigen naam en voor eigen rekening als voor rekening van derden alle activiteiten van artistieke producten (zoals creatie, distributie, organisatie, exploitatie, productie, het promoten, stimuleren en uitvoeren), mogen uitoefenen.

Creatie, productie van muzikale composities, arrangementen, adaptaties, theater- en muziektheaterstukken, uitschrijven van partituren (kopiist), opmaken (lay-out) , aankopen en verkopen onder welke vorm ook van alle mogelijke muzikale en tekstuele werken (o.a. theaterteksten), en alle daarmee samenhangende activiteiten in de ruimste zin van het woord.

Het publiceren en uitgeven van partituren, muziekwerken met of zonder tekst, songs, theaterstukken, scenario's , geluidsdragers, boeken, tijdschriften, artikels en teksten in de ruimste betekenis.

Concepten voor ensembles, radio, televisie, film, video of eender welk medium of drager en dit in de meest uitgebreide betekenis. Dit wilo,a. zeggen: onderhandeling, structuren van _produétieovereen-içomsten,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ 4 a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

productiedelegatie en opvolging, marketing, management, rechtenbeheer- en verwerving van entertainmentproducten op compact disc, video, film of eender welke drager, dit alles in de ruimste betekenis. Producent van audio, film en video opnames, producent van CD en DVD opnames.

Muzikaal technische en elektronische activiteiten, geluidsmixer, zowel ondersteunend (know-how) als exploiterend.

De organisatie en exploitatie van concert-, theater-, amusement- en culturele producties,

congressen, seminaries, bedrijfsfeesten, evenals publiciteitscampagnes in dit domein, en dit alles in de ruimste betekenis.

De organisatie en exploitatie van muziek-, tekst-, theater- en danscursussen en het voorbereiden van personen op wedstrijden, audities, optredens of opnames.

Alle verrichtingen die in verband staan met de uitvoerende productie van culturele activiteiten.

Het instrumentaal verzorgen en uitvoeren van optredens (muziek, theater en aanverwante cultuuruitingen). De vennootschap kan in het kader van haar doel zowel roerende als onroerende, materiële als immateriële goederen kopen en verkopen, vervreemden en verwerven, huren en verhuren.

Zij kan daartoe samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit,

HOOFDSTUK III - VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Art, 4 Vennoten

De vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden, De vennoten

verbinden zich ertoe geen zelfstan-'dige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan

die van de vennootschap.

Art. 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 500,00 euro.

Art. 6 Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 10 aandelen zonder vermelding van de no'mi-'na-'le wa-'aasde. Elk

aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Art. 7 Aandelenregister

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de

zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem

toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de

overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en

ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister. Overdrachten en overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister,

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot in de vennootschap heeft.

Art. 8 Overdracht van aandelen

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met absolute meerderheid van de overblijvende vennoten, De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De verkoopprijs is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. De werkelijke waarde wordt door een bij onderling overleg gekozen deskundige bepaald indien de partijen op dit vlak niet overeenkomen. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen.

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Art, 9 Zaakvoerders

3 r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennootschap. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd:

Deleersnyder Franky, wonende te Boomgaardstraat 82 bus 32, 8520 Kuurne

Jonghmans Erik, wonende te Vaartstraat 26, 8420 De Haan

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zijniet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art, 10 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Hij mag enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

HOOFDSTUK V - TOEZICHT

Art. 11. Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK VI - ALGEMENE VERGADERING

Art. 12 Bijeenroeping en agenda

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand april om 19u00, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Art. 13 Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem

Een vennoot kan zich niet door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de

besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van

ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VII - BOEKJAAR, JAARREKENING

Art. 14 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Het

eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

Art. 15 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat,

HOOFDSTUK VIII - ONTBINDING EN VEREFFENING

*

Art. 16 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Artikel 17. Overlijden van een vennoot

ln geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Hoofstuk IV - OVERGANGSBEPALINGEN

Art. 18 Adres buitenlandse zaakvoerders en vereffenaars

Ieder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

Art. 19 Volmachten

De zaakvoerders stellen BVBA "Kantoor Lut & Partners", kantoorhoudend te 8490 Varsenare, Gistelsteenweg 92, vertegenwoordigd door Mevrouw Lut Knockaert, aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

Opgemaakt op 12/02/2013 in 4 exemplaren waarvan elke vennoot verklaart één origineel te hebben ontvangen, de volgende exemplaren zijn bestemd voor de registratie en de neerlegging van de statuten.

DELEERSNYDER Franky JONGHMANS Erik

Voof-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
YOUNG & SNYDER PRODUCTIONS

Adresse
VAARTSTRAAT 6 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande