YSERHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YSERHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.724.301

Publication

28/03/2014
ÿþmod 11.1



,Lei UF .11.;::-1- TE ro anwric RECHTBANI: VAN Ie-OWfANDEL

17 MAART 2011t

vEielle

*1406

luilooi

94 '

V beh i 111

aa

Bel Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0898.724.301

Benaming (voluit) :YSERHUIS BVBA

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Woumenweg 120

8600 Diksmuide

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 0610312014, dat:

; De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte;,

aansprakelijkheid "YSERHUIS BVBA", met zetel te 8600 Diksmuide, Woumenweg 120, met Belasting op de'

Toegevoegde Waarde- en Ondernemingsnummer BE0898.724.301, in het rechtsgebied Kortrijk.

Tot volgende beslissingen is overgegaan:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslas bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de heer Jo

Vandeputte, kantoorhoudende te Wannegem-Lede, Wannegemdorp 18, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen =`

kapitaalverhoging, opgemaakt op 28/02/2014.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing;

van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"8. Besluit

De geplande kapitaalverhoging van de BVBA YSERHUIS, bestaat uit de inbreng in natura van

schuldvorderingen in rekening-courant door:

- De heer Rik Vanderscheuren voor een totaal bedrag van 362.500,00 EUR

- Mevrouw Lidurine Van Damme voor een totaal bedrag van 362.500, 00 EUR

Voortvloeiend uit het eerder ontstane vorderingsrecht op een netto-dividend.

Ons verslag werd opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de kapitaalverhoging zal plaatsvinden

binnen de in artikel 537 WIB 1992 gestelde termijnen.

De vergoeding voor deze inbreng bestaat uit 254 aandelen van de vennootschap BVBA YSERHUIS zonder

vermelding van nominale waarde en met dezelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen. Daarnaast zal een

globale uitgiftepremie worden gecreëerd voor een bedrag van 699.600, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is i voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door dej vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende,j í; voorheffing van 10%;

2. onder voorbehoud dat partijen uitdrukkelijk en unaniem afzien van de vormvoorschrifien en termijnen vereist inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering,

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met het aantal,,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de fractiewaarde en de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden."

Verslag college van zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van het bijzonder verslag van de zaakvoerders van 19/02/2014 en ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren met vijfentwintigduizend vierhonderd euro (£ 25.400,00) om het kapitaal te brengen op vierenveertigduizend euro (E 44.000,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van tweehonderd vierenvijftig (254) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zevenhonderd vijfentwintigduizend euro (E 725.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van zeshonderd negenennegentigduizend zeshonderd euro (£ 699.600,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies",

Inbreng

De heer Rik Vanderscheuren en mevrouw Lidwine Van Damme beiden voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van elk driehonderd tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (£ 362.500,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 31/01/2014.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op zevenhonderd vijfentwintigduizend euro (£ 725.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan de heer Rik Vanderscheuren en mevrouw Lidwine Van Damme van elk honderd zevenentwintig (127) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van zevenhonderd vijfentwintigduizend euro (E 725.000,00).

Deze tweehonderd vierenvijftig (254) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden vande inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en fmanciële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT: TWEEDE KAPITAALVERHOGING INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeshonderd negenennegentigduizend zeshonderd euro (E 699.600,00), om het kapitaal te brengen op zevenhonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (£ 743.600,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is.

Hierbij wordt het kapitaal daadwerkelijk op zevenhonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (£ 743.600,00) gebracht en is het vertegenwoordigd door vierhonderd veertig (440) aandelen, zonder nominale waarde die ieder één/vierhonderd veertigste (1/440) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de statuten als volgt te wijzigen:

* Het artikel 5 luidt vanaf heden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (e 743.600, 00).

Voor- behouden aan het

Belglsch

Staatsblad

i "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd veertig (440) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénvierhonderd veertigste (1/440) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

VIERDE BESLUIT: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "Boekhoudkantoor Proot" te 8670 Koksijde, Strandlaan 239/B GV02, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor-

behouden

aan hete

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Maere,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie wijzigingsakte ;

Coördinatie en historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 31.08.2013, NGL 31.10.2013 13650-0503-009
03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 25.08.2012, NGL 28.11.2012 12649-0039-009
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 27.08.2011, NGL 30.11.2011 11625-0396-009
03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 28.08.2010, NGL 30.11.2010 10617-0421-009
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 29.08.2015, NGL 24.09.2015 15605-0538-009

Coordonnées
YSERHUIS

Adresse
WOUMENWEG 120 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : Woumen
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande