YVD CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YVD CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.917.943

Publication

01/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte NEERGELEGD

II II

*14178888*

Grif fie Fren fik Koophandel

18 SEP 2014

Gent Afdeling Brugge Gaftfigriffier

Ondemerningsnr : 0883.917.943

Benaming

(voluit) : YVD Consult

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge (Sint-Kruis), Polderhoeklaan 10

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor Notaris Ann De Paepe, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Denys & Ann De Paepe, Geassocieerde Notarissen", te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op 5 september 2014, te registreren, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VVD CONSULT', met zetel 8310  Brugge (Sint-Kruis), Polderhoeklaan 10, blijkt dat er volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op datum van 27 augustus 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootsohappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 4 september 2014 heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisoren kantoor met zetel te 2610 VVilrijk, Prins Boudewijnlaan 116, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, Bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap VVD Consult BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 99.056,58 EUR en een netto-actief van 93.624,33 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasseliike professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Wiirijk, 4 september 2014".

Eerste Beslissing«

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris.

Tweede Seslissing.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen. vanaf 5 september 2014, zodat de vennootschap maar blijft verder bestaan voor haar vereffening.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerder met ingang van 5 september 2014.

Derde beslissing.

_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.

if

"

Voorbehouden aan het eelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist een vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van kocphandel: de heer Yvan Vandannme, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Polderhoeklaan 10, die alhier tussenkomt en verklaart te aanvaarden.

De heer Yvan Vandamme voornoemd wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Vierde beslissing.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht om tot de vereffening van genoemde vennootschap te geraken, daarin begrepen aile machten voorzien door artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, aldus ook de bijzondere machten voorzien in artikel 186 en artikel 190.

Al deze machten zal hij mogen uitoefenen zonder instemming te moeten vragen van een nieuwe algemene vergadering uitgezonderd wanneer deze instemming door de wet wordt vereist.

Aldus zal de vereffenaar aile roerende en onroerende goederen van de vennootschap mogen vervreemden, verkopen, afstaan of overdragen, hetzij geheel, hetzij bij onderscheiden gedeelten, zelfs uit de hand, tegen de prijzen, lasten en voorwaarden, die hem als het meest en het voordeligst zullen voorkomen, hij zal aile wijzen van betaling op termijn of anderszins mogen vaststellen, alle uitstel en rentevoet bepalen, elle hypotheek nemen, vernieuwen of verlengen, alle waarborgen nemen of aannemen.

Nil zal aile huurovereenkomsten mogen afsluiten, vernieuwen, verlengen of opzeggen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. Hij zal vôôr of na betaling mogen verzaken aan alle wezenlijke rechten, voorrechten en verbrekende vorderingen, handlichtingen verlenen en toestemmen tot de doorhaling van alle inschrijvingen, ambtshalve of anderszins genomen, zo ook van alle overschrijvingen, beslagleggingen en andere beletselen.

ln een woord is de vereffenaar gemachtigd alle daden te stellen en overeenkomsten te sluiten die hij nodig of wenselijk zal achten om de vereffening van de vennootschap of de tegeldemaking van haar bezit te bereiken.

Het is de vereffenaar toegelaten, op zijn verantwoordelijkheid, mandatarissen aan te stellen en hen machten te verlenen tot behandeling van bijzondere en bepaalde gevallen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig getekend worden door de vereffenaar, zonder dat hij gehouden zal zijn, noch tegencver derden, noch tegenover de heren hypotheekbewaarders zijn hoedanigheid of zijn machten te bewijzen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en zef zich mogen beroepen op de boeken en de geschriften van de vennootschap.

Alle akten en stukken die de vennootschap in vereffening verbinden, worden uit haar naam ondertekend door de vereffenaar behoudens in het geval van volmacht als hierboven voorzien.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van de aanwezige stemmen.

Overeenkomstig artikel 184 § I van het Wetboek van Vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na de bevestiging van voormelde benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Gent (afdeling Brugge).

Vijfde beslissing.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de vereffenaar, om het nodige te doen voor het bekomen van de bevestiging van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Gent (afdeling Brugge), en machtigt de vereffenaar over te gaan tot afsluiting van de vereffening.

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Reybrouck  Accountants & Tax Consultants, gevestigd te 8200 Brugge, Ten Briefe 10/9, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge, onder het ondernemingsnummer 0875.201.997, met macht om afzonderlijk en alleen te handelen, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte en aile formaliteiten te vervullen in verband met de fiscale aangiften, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr de formaliteit van registratie van de akte buitengewone algemene vergadering overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel,

Notaris Ann De Paepe

Tegelijk alhier neergelegd:

Expeditie -F verslag bedrijfsrevisor + verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 03.01.2014 14001-0178-010
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.06.2014, NGL 12.01.2015 15005-0142-011
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0195-010
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.12.2011, NGL 10.01.2012 12004-0362-010
26/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.01.2011, NGL 24.01.2011 11011-0462-009
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.12.2009, NGL 18.12.2009 09892-0041-010
07/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.12.2008, NGL 05.01.2009 09001-0046-009
11/05/2015
ÿþrLuti',: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl POF 11.1

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Polderhoeklaan 10, 8310 Sint-Kruis (Brugge), België

Ondememingsnr 0883.917.943

Benaming (voluit) : YVD CONSULT BVBA (verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :uittreksel uit akte sluiting van vereffening Tekst :

Op de laatste blz. van Luik d vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

5

MONITEL R B

3 0 -04- 2

BELGISCH -De-gr-iffisr

ELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

21 APR 2015

~xtt Afde in.riffie

: .. .

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 april 2015 is gebleken dat:

De eindafrekening die afgesloten is op 3 februari 2015, het door de rechtbank van koophandel goedgekeurde verdelingsplan en het verslag van de vereffenaar goedgekeurd zijn door de algemene vergadering.

De vereffening van YVD Consult BVBA, met maatschappelijke zetel te Polderhoeklaan 10, 8310 Brugge, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) onder het nummer 0883.917.943 afgesloten is en de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Ingevolge de afsluiting van de vereffening, het mandaat als vereffenaar van Yvan Vandamme beëindigd is en hem volledige en onbeperkte kwijting is verleend voor de door hem vervulde opdracht als vereffenaar.

De boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven op het adres te Polderhoeklaan 10, 8310 Brugge.

(get.) Yvan Vandamme, vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Afschrift beschikking rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Brugge) dd. 17

maart 2015

Eensluidend verklaard afschrift verslag vereffenaar dd. 31 maart 2015

Eensluidend verklaard afschrift notulen bijzondere algemene vergadering dd. 20 april

2015

5066725*

A

i

23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.01.2008, NGL 22.01.2008 08017-0302-010

Coordonnées
YVD CONSULT

Adresse
POLDERHOEKLAAN 10 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande