YVECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YVECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.999.234

Publication

02/01/2015
ÿþ~

1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van jjé ákfeERELEGL)

urr e

1 I ~`Aechtbank Koophandel

ilimilentro

J

Ondernemingsnr : 0535999234 Benaming

(voluit) : Yveca (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 28 8470 Gistel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 10 december 2014 werd volgende beslissing genomen:

Verplaatsing van de zetel van Hoogstraat 28, 8470 Gistel naar Nieuwstraat 22, 8980 Beselare,

Yves Kindt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 DEC 2014

e de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013
ÿþiveuergeiegd ter grl'3ïlea ven es i" echtbark van koophandel

Brugge  aide

2013

Griffie rie Arifal"

" 2 7 JU

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o 535 353 3 ik Benaming

(voluit) : 11 VECA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8470 GISTEL, Hoogstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een oprichtingsakte verleden voor het ambt van Meester Johanna De Witte, notaris met standplaats te leper op zeventien juni tweeduizend en dertien, momenteel ter registratie neergelegd op het registratiekantoor: te leper, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "YVECA" werd: opgericht, dit met eert kapitaal van honderd vijftig duizend euro (150.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd: (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één / honderdste deel (1/100 ste) van hetj kapitaal vertegenwoordigen.

1.rechtsvorm en naam : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "YVECA".

2. zetel : De zetel is gevestigd te 8470 Gistel, Hoogstraat 28.

3.duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. identiteit van de oprichters :

1. De Heer KINDT Yves Georges Marie Josée, geboren te Kortrijk op vijfentwintig juli negentienhonderd

vierenzestig, rijksregistemummer 64.07.25-375.74, gehuwd met Mevrouw Verscheure Caroline, hierna genoemd, wonende te 8900 Dikkebus (leper), Schietstraat 6;

2. Mevrouw VERSCHEURE Caroline Julia, geboren te Kortrijk op zevenentwintig november negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummmer 65.11.27-328.13, echtgenote van de Heer Kindt Yves, voornoemd, wonende te 8900 Dikkebus (leper), Schietstraat 6;

De echtgenoten Yves Kindt  Caroline Verscheure, hier voornoemd, zijn gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand van de stad Kortrijk op achttien januari negentienhonderd vijfentachtig onder het onder het wettelijk stelsel van gemeenschap van goederen, bij ontstentenis van huwelijkscontract, stelsel naar hun zeggen ongewijzigd tot op heden, zo zij mij verklaren.

5.-6.: kapitaal  samenstelling :

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (150.000,00 ¬ )

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder met één/honderdste deel (1/100 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers bij de oprichting zijn de Heer KINDT Yves en Mevrouw VERSCHEURE Caroline, allen voornoemd.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat op alle honderd (100) kapitaalsaandelen door hen in geld wordt ingeschreven, an wel als volgt :

-door de Heer KINDT Yves, voornoemd, in persoonlijke naam, ten belope van vijftig (50) aandelen;

-door Mevrouw VERSCHEURE Caroline, voornoemd, in persoonlijke naam, ten belope van vijftig (50) aandelen;

totaal: honderd (100) aandelen.

OPMERKING

Voornoemde Heer Yves KINDT en Mevrouw Caroline VERSCHEURE, bevestigen alhier dat voor wat hen betreft, de intekening door elk van hen gebeurt door een inbreng van aandelen, zoals hiervoor beschreven, welke laatste toebehoren aan de huwgemeenschap welke bestaat tussen hen beiden. Zij bedingen dienaangaande alhier dat de vermogenswaarde van deze aandelen welke thans worden gecreëerd ingevolge huidige oprichting Behoort tot het tussen hen bestaande gemeenschappelijk vermogen, doch dat de lid maatschapsrechten verbonden aan deze aandelen waarop door elk der genoemde echtgenoten wordt ingetekend naar aanleiding van onderhavige oprichting, eigen zijn aan henzelf.

II

u i

*1330A173*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inschrijving op naam van elk der genoemde echtgenoten Yves KINDT -- Caroline VERSCHEURE op het voor ieder van hen genoemde aandelenpakket, houdt derhalve in dat zijzelf jegens de vennootschap gelden als enige eigenaar van hun desbetreffend aandelenpakket en dat zij ieder voor zich persoonlijk alle eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitoefenen.

7.begin en einde boekjaar : Het boekjaar begint op één september van elk jaar en eindigt op éénendertig augustus van het daaropvolgende jaar.

8.aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo :

-)Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

-)Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zolang dit wettelijk vereist is, zullen de vereffenaar(s) pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

9.Bestuur:

-)De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

-) Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, met uitzondering van hetgeen hierna bepaald in het kader der externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Voor investeringen boven de vijftig duizend euro (50.000,00 ¬ ) moeten alle zaakvoerders hun toestemming schriftelijk bevestigen.

-)ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden in en buiten rechte. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10.Controle :

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam als voor rekening van derden:

- De aankoop, de verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de import en export, de vertegenwoordiging, de commissie en de consignatie van alle artikelen van grootwarenhuizen, en onder meer van de volgende producten, evenwel zonder beperkend karakter van de opsomming :

o Algemene voedingswaren en verbruiksartikelen, specerijen, biscuiterie, patisserie en confiserie, brood, gebak en suikerwaren, conserven, kruideniers- en koloniale waren, dranken, alcoholische en niet-alcoholische, zoals bieren, waters, wijnen, likeuren, koffie, tabakswaren en aanverwante producten, zuivelproducten, charcuterie, vleeswaren, vlees, wild en gevogelte, het uitbaten van een beenhouwerij, vis- en visproducten, roomijs, fruit en groenten, al deze goederen onder alle vormen en verpakkingen, vers, in blik, diepgevroren en gedroogd.

o Non-food artikelen, zoals plastiekstoffen en  producten, onderhoudsproducten en apparaten, textiel, witgoed, stoffen, zijden, gordijnen, mercerie, breigoederen, kousen en sokken, schoenen en pantoffels,

confectie en ondergoed voor kinderen, dames en heren, regenmantels, regenschermen, hoeden en andere modeartikelen, huishoudartikelen en -apparaten en bijhorigheden, elektrische benodigdheden, apparaten en

bijhorigheden, radio's, naaimachines en frigo's, toilet-, parfumerie- en schoonheidsproducten, film- en fotomateriaal, gereedschappen, opschikartikelen en godsdienstige voorwerpen, glas, kaders, faience, porselein, boeken en tijdschriften, papierwaren, prentkaarten, kantoor- en schoolgerief, speelgoed, bazar-artikelen en uitzet voor baby's, alle metaalwaren, kachels, gasvuren, sanitaire uitrustingsstukken en bijhorigheden, hout,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

lijmen, rakken en verfwaren, gummie en plastiekartikelen, lederwaren, imitatielederwaren, rubberartikelen, oliën, vetten, benzine, uitrustingsstukken voor op reis, fietsen, auto's, camping-caravanartikelen, strandartikeren, visvangstartikelen, meubels, tapijten, meubileringvoorwerpen en  stoffen, platen, sierplaten, bloemen, zaden en alle land- en tuinbouwartikelen, fotoapparaten en  materiaal, spiegels en omlijstingen, fantasiejuwelen en  artikelen, horlogerie, bloemen en sierplanten, muziekartikelen, speelgoed, sportartikelen, huisdieren,sierdieren, neerhofdieren, alsook voedingswaren en benodigdheden voor dieren en alle artikelen voor de doe-het-zelf zaak;

- Het aan huis leveren van alle voornoemde producten;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, roerende en onroerende goederen verhuren, onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, het nemen van participaties In derde aanverwante ondernemingen en vennootschappen;

- De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreek of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn;

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkings-verbanden, bercepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen;

- De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de contrcle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, ondersteuning verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen of ook bij wijze van bijstand inzake bestuur, beheer en administratie;

- De vennootschap mag ten voordele van derde partijen alle borgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheken bezwaren;

- De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap mag dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden verlenen aan derde partijen.

Dit alles in de meest ruime zin. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

12.Jaarvergadering

-De jaarvergadering zal gehouden worden op cie derde vrijdag van de maand februari om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

- De oproepingen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te bercepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

-Samen met cie oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

-Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

-Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

-Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

-Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegeteld.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt het artikel dienaangaande van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

KAPITAALVERHOGING VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

TITEL III. SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR REKENING VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt en bekrachtigt. De vennootschap neemt alle verbintenissen over aangegaan In haar naam en bekrachtigt deze.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

-De Heer Yves KINDT, voornoemd;

-Mevrouw Caroline VERSCHEURE, voornoemd;

Het mandaat van beide voornoemde zaakvoerders is bezoldigd, dit alles behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien de vennootschap er niet toe verplicht is.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op éénendertig augustus tweeduizend en veertien. JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar tweeduizend en vijftien.

VOLMACHT

De oprichters verlenen hierbij volmacht, tot herroeping door de zaakvoerders, aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OUTCOME" met kantoor te 1800 Vilvoorde, Kantorenpark Everest, Leuvensesteenweg 248/D, vertegenwoordigd door haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, in naam van de vennootschap, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, naar aanleiding van het ; verlijden van onderhavige akte, al het nodige te doen om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen ' aangaande deze vennootschap met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Johanna De Witte

Gelijktijdig neergelegd :

- een expeditie, afgeleverd váár registratie, van de oprichtingsakte dd. 17 juni 2013.

SrtaatsbYad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

24/02/2015
ÿþr

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 j[11111,1,1111111111111

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 22 8980 Beselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 1 januari 2015 werd volgende beslissing genomen:

12 FEB. 2015

Griffie

0535999234

Yveca

Benoeming van de heer Jonas Kindt ais zaakvoerder vanaf 1 januari 2015, voor onbepaalde termijn

Yves Kindt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouc aan h Belgis

Staats!:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 19.02.2016, NGL 23.02.2016 16048-0305-014

Coordonnées
YVECA

Adresse
NIEUWSTRAAT 22 8980 BESELARE

Code postal : 8980
Localité : Beselare
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande