YVESTCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YVESTCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.312.746

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 19.06.2014 14197-0004-010
30/07/2014
ÿþVo,

beho

aan

Sel(

Staal

Mal 2.1

E.414 Tr3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v1 vord-,-tte

NEERGELEGD

11111111Finfilill

MONITEUR BEL Griffie Rechtbank Koophandel

23 -07 10 JUL 2014



3ELGISCH STAAT:! Gent Afdellng_ De prit%Brugge

Ondernemingsnr : 0833.312.746

Benaming

(voluit): YVESTCO

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Industriestraat 29 te 8755 Ruiselede

Onderwerp akte: Verplaatsing zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dcl 30 juni 2014 blijkt dat de zetel werd verplaatst naar Driftweg 181 bus 0501 te 8450 Bredene, met ingang 1 jull 2014.

Getek.

Vende Velde Yves

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111n1 1,111M1111111

959*

Nea>ergetegod vor gll'ha van !e rechtbank van koophandel

arugge  " " e mo t Qlitens»

~n 2 JAN, 701 n" ffie ,"  ~  rrº%ftrA

Ondernemingsnr : 0833.312.746

Benaming

(voluit) : YVESTCO



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 127 bus 2, te 8400 Oostende

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd 20 december 2013 blijkt dat de zetel werd verplaatst naar industriestraat 29 te 8755 Ruiselede, met ingang 20 december 2013.

Getek.

Vande Velde Yves

zaakvoerder

Itijtagefi bij liëf"BèlTgi"sch"Stâ tsbTád ÿÿ13%OTT26M4 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13146-0504-011
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 04.07.2012 12263-0245-011
02/02/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11300862*

Neergelegd

31-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): YVESTCO

0833312746

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Zeedijk 127 bus 2

Onderwerp akte : Oprichting  Vaststelling van de statuten  Benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op

achtentwintig januari tweeduizend elf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichter: De heer VANDE VELDE Yves Felicien Maurice, geboren te Waregem op 1 maart 1967, niet

gehuwd, wonende te 8400 Oostende, Zeedijk 127 bus 2.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: "YVESTCO"

Zetel: Zeedijk 127 te 8400 Oostende.

Doel: De vennootschap heeft als doel :

I. Het waarnemen van alle bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, het directievoeren over ondernemingen.

Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

Het aanwerven van personeel, het inrichten en beheren van kantoren.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur;

De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

II. - Het patrimonium, waaronder onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden, en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het valoriseren, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling, de verfraaiing, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

- Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

IV.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het verwerven, beheren en in waardestellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten.

V. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel; het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

VI.De vennootschap kan borgstellingen afleveren en zekerheden stellen voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en inzonderheid voor haar aandeelhouders en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar aandeelhouders verbonden zijn.

VII.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld de wet op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële,onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig volgestort in geld.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij KBC Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Benoeming statutair zaakvoerder: De heer VANDE VELDE Yves, voornoemd, is benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de eerste zaterdag van de maand juni om negen uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke

rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2011.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichter verklaart in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 1 januari 2011 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. achtentwintig januari tweeduizend elf

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YVESTCO

Adresse
INDUSTRIESTRAAT 29 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande