ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.104.084

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 24.04.2014 14100-0327-017
18/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

be

B St

me van oe akte

NEEAC-1FI FCn

2014 3 LGEGriffie

ATSBLAD Rechtbank Koophandel

30 JUL 2014

Gent Afddalij eBrugge

De griffier



*191560fi9*

Ondernemingsnr : 0899.104.084

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GEVAERTS-ZUID 1, 8730 BEERNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 25 juli 2014 houdende voorstel tot fusie van BVBA Zakenkantoor Demeulenaere Rlk naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8730 Beernem, Gevaerts-Zuid 1, met ondememingsnummer 0899.104.084, RPR Brugge, door overneming van de BVBA ZKT Demeulenaere Rik - Marote Manon, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8730 Beemem, Gevaerts-Zuid 1, met ondernemeningsnummer 0834.722.018, RPR Brugge, in toepassing van artikel 719 van het wetboek van vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het wetboek van vennootschappen, aangezien' de BVBA Zakenkantoor Demeulenaere Rik houdster is van alle aandelen van de BVBA ZKT Demeulenaere Rik - Marote Manon, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de BVBA ZKT Demeulenaere Rik - Marote Manon, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de BVBA Zakenkantoor Demeulenaere Rik.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geîndentificeerd warden:

De overnemende vennootschap:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zakenkantoor Demeulenaere Rik waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Gevaerts Zuid 1,, 8730 Beemem. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Bernard D'Hoore te Beernem op 30 juni 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het , Belgisch Staatsblad van 15 juli 2008 onder nummer 08117927. De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0899.104.084

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd eur (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een, fractiewaarden van één/ honderdzesentachtigste (11186 ste) van het kapitaal.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

Het optreden als gevolmachtigd agent van de NV ING België voor bank- en verzekeringsactiviteiten alsmede; optreden als agent voor verzekeringen.

Onderneming voor het beheer en verwerven van roerende en onroerende goederen om ze in te richten of tel bestemmen voor verkoop.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, ïn commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de' verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De overgenomen vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

id

na neerlegging ter gri

n lt IONITEUR

EL 0 8 -08-

SISCH STA









Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ZKT Demeulenaere Rik  Marote Manon waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Gevaerts-Zuid 1, 8730 Beenrem. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Bernard D'Hoore te Beernem op 16 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 april 2011 onder nummer 11050577. De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0834.722.018

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd eur (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarden van één! honderdzesentachtigste (11186 ste) van het kapitaal.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

Het optreden als gevolmachtigd agent van de NV ING België voor bank- en verzekeringsactiviteiten alsmede optreden als agent voor verzekeringen.

Onderneming voor het beheer en verwerven van roerende en onroerende goederen om ze in te richten of te , bestemmen voor verkoop.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van ' derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen ' handelszaak.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE ;VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 januari 2014 door de BVBA ZKT Demeulenaere Rik - Marote Manon worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA Zakenkantoor Demeulenaere Rik.

Aldus getekend voor BVBA Zakenkantoor Demeulenaere Rik

de heer Rik Demeulenaere

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 25 juli 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsbfád

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam' en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2014
ÿþMod 11.1

II

1

*iazoaez

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NtERGELEGD

MONITEUR BEL GP Rechtbank Koophandel

U3 -11- 2014 24 OKT 2014

BELGISCH S'AATSBLAr Gent Afggif e Brugge

o griffier

:10

1 l'~~ i

Ondernemingsnr :0899.104.084

j Benaming (voluit) :ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK

(verkort): *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :8730 Beemem, Gevaerts-Zuid 1,

(volledig adres)

Onderwerpen akte : Buitengewone algemene vergadering-Fusie door opslorping 1 wijziging statuten: verlenging huidig boekjaar  wijziging boekjaar wijziging jaarvergadering

Tekst :

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Philippe VANLATUM, te Oedelem op 30 september 2014, dat

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK", met zetel te 8730 Beernem, Gevaerts-Zuid 1,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te West-Vlaanderen onder het nummer BTW BE 0899.104.084, opgericht bij akte verleden voor notaris D' Hoore Bernard te Beemem op dertig juni tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juli tweeduizend en acht onder nummer 08117927, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden,

Volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

1. Overeenkomstig de voormelde fusievoorstellen, overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden op basis van de toestand afgesloten op 31 december 2013, naar de huidige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK", reeds houder van alle aandelen van de

overgenomen vennootschap.

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2014 zullen, vanuit boekhoudkundig standpunt, worden geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, met last voor deze laatste om alle schulden van de overgenomen vennootschap te betalen, al haar verplichtingen en i verbintenissen na te komen, alle kosten, belastingen en alle hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren tegen alle vorderingen.

Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

2.Vaststellingen

De bestuursorganen en alle leden van de algemene vergaderingen verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat genoemde fusies zijn voltrokken en dat bijgevolg :

 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZKT DEMEULENAERE RIK-MAROTE MANON" opgehouden heeft te bestaan;

 het geheel vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZKT DEMEULENAERE RIK-MAROTE MANON" overgedragen werd naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK";

3. Bevoegdheden-volmacht

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de

besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie.

4. Wijziging door nieuwe statuten

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'; "ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK" unaniem de wijzigingen en aanvullingen aan de statuten met betrekking tot volgende zaken goed:

i - verlengi__huidig boekjaar. tot 31 december 2014;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" I J

Luik B - vervolg

- wijziging boekjaar van 1 oktober tot 30 september naar 1 januari tot 31 december; - wijziging jaarvergadering van de eerste vrijdag van maart om 10u naar de eerste vrijdag van juni om 10u. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK" verklaart hiertoe artikelen 13 en 15 als volgt te willen schrappen en tel

vervangen door volgende tekst:

Artikel 13

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij

middel van tele-of videoconferentie. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke

besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 hierna, dan client de vennootschap het rondschrijven met vermelding 1 van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd dooraile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Het bestuursorgaan en in voorkomend geval de commissaris kan de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer de vennoten die één /vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 15

Het boekjaar begint op een januari én eindigt op een en dertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en het bestuursorgaan maakt de inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek Vennootschappen.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling aan Accofides, met zetel te 9880 Aalter, Wingenestraat 20, en haar aangestelden, die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden om aile formaliteiten tel vervullen voor: schrapping en wijziging in de Kruispuntbank voor ondernemingen (KBO)

Notaris Philippe Vanlatum te Oedelem

Hierbij neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten

" toor-behouden `4 aan het egiserï staatsblad -r

s

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 24.04.2013 13097-0143-017
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 23.04.2012 12092-0327-017
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 31.03.2011 11077-0090-015
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.03.2010, NGL 26.03.2010 10075-0397-015
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0141-015

Coordonnées
ZAKENKANTOOR DEMEULENAERE RIK

Adresse
GEVAERTS-ZUID 1 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande