ZAKENKANTOOR PHILIPPE DEMEYER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR PHILIPPE DEMEYER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 612.965.467

Publication

27/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

25-03-2015

Griffie

*15305257*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0612965467

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Zakenkantoor Philippe Demeyer

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Denys, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Notaris Bernard Denys met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR 0874.747.285) de vijf en twintig maart twee duizend vijftien, neergelegd ter registratie blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Zakenkantoor Philippe Demeyer", opgericht is met als vennoot

De heer DEMEYER Philippe Jules, geboren te Kortrijk op dertig augustus negentien honderd vijf en vijftig (nationaal nummer: 55.08.30-305.06), echtgescheiden, wonende te 8553 Zwevegem (Otegem), Zwevegemstraat 60/A.

1.De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt:  Zakenkantoor Philippe Demeyer .

2.De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8553 Zwevegem (Otegem), Zwevegemstraat 60/A. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de wijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. 3.De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: 1/optreden als tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten;

2/optreden als tussenpersoon voor verzekeringen;

3/optreden als tussenpersoon voor kredieten;

4/ondersteunende activiteiten in verband met het verzekeringswezen en pensioenfondsen;

5/beheer, aankoop en verkoop van roerende en onroerende goederen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.4.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. 5.Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00 ¬ ).

Onderwerp akte :

Zwevegemstraat(O) 60/A 8553 Zwevegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal, waarop werd ingeschreven door de heer Demeyer Philippe, voornoemd, die verklaart hiervoor een som in te brengen van twaalf duizend vier honderd euro nul cent (12.400,00 ¬ ).

Voornoemd bedrag van twaalf duizend vier honderd euro nul cent (12.400,00 ¬ ) werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij Record Bank met nummer 652-8413936-44 de dato 23 maart 2015.

6. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt voor de duur van de vennootschap als statutaire zaakvoerder benoemd:

De heer DEMEYER Philippe Jules, geboren te Kortrijk op dertig augustus negentien honderd vijf en vijftig (nationaal nummer: 55.08.30-305.06), echtgescheiden, wonende te 8553 Zwevegem (Otegem), Zwevegemstraat 60/A, voornoemd, die aanvaardt.

De duur van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

7. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college voor:

-de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek;

-het afsluiten van contracten;

-enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan tien duizend euro nul cent (10.000,00-¬ ).

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8.De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

9.De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om 9uur

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

10.Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

11.Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

12.Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere bvba s. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende bvba, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in het vorige lid bedoelde vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats de derde zaterdag van de maand juni om 9uur in 2016.

2. Commissaris

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

3. Volmachten

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BVBA Accountantskantoor Himpe & Co te Deerlijk,

Tulpenlaan 167-169, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan notaris

Bernard Denys te Avelgem om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en

desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de opgerichtingsakte afgeleved voor registratie teneinde de neerlegging te bekomen

Coordonnées
ZAKENKANTOOR PHILIPPE DEMEYER

Adresse
ZWEVEGEMSTRAAT 60/A 8553 OTEGEM

Code postal : 8553
Localité : Otegem
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande