ZEE-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEE-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.035.733

Publication

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 26.08.2011 11438-0445-013
09/08/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

oi 11111111111

*11123044*

v1; -

Voc

behoL aan Belgi

Staats

" .-2 I--, :"

__--` ~ '_~'

J

NEERGELEGD

.



~.

13, 07, 2011

p. -íC. _" "  a-J

_RU:r; i 3,:k:eritfiëRr" aNUEL

KDRTriJK

Ondernemingsnr : 0474.035.733

Benaming

(voluit) : ZEE-INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 8800 Roeselare, Weststraat, 21/2.1

Onderwerp akte : MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100% DOCHTERVENNOOTSCHAP  NOTULE VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op zes juli tweeduizend en elf, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas : "geregistreerd, negentien bladen, geen renvooien, te Izegem, op twaalf juli tweeduizend en elf, Reg. 5, Boek 257, Blad 19, Vak 6, ontvangen vijf en twintig euro. De EA Inspecteur a.i. C.VROMMAN".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ZEE-INVEST", opgericht bij akte verleden voor Notaris Jean-Louis Sabbe, te Blankenberge, op 2 februari 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 februari daarna, onder het nummer 20010220-606, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk, op 13 juli 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 augustus daarna, onder het nummer 04115743, gehouden op zes juli tweeduizend en elf heeft beslist wat volgt:

1. Kennisname en bespreking van het fusievoorstel Het fusievoorstel werd opgesteld op 21 april 2011 door de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 5 mei 2011 voor wat betreft de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap en werd bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van:

o 17 mei daarna, onder nummer 11074098, voor wat betreft de overgenomen vennootschap;

o 25 mei daarna, onder nummer 11079080 voor wat betreft de overnemende vennootschap.

De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van alle aandelen op naam, uiterlijk één; maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel: in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat zij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum' van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en[ documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

a.De fusievoorstellen;

b.De jaarrekening van de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken. is;

Op de laatste

c.De jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

2. 1) Fusie door overneming door de Naamloze Vennootschap "VER-IMMO" en vermogensovergang.

Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt door de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap op 21 april 2011 en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Kortrijk, op 5 mei 2011 voor wat betreft de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap en werd bekendgemaakt in de bijlage tot het. Belgisch Staatsblad van:

o 17 mei daarna, onder nummer 11074098, voor wat betreft de overgenomen vennootschap;

o 25 mei daarna, onder nummer 11079080 voor wat betreft de overnemende vennootschap. "

Instemming met de verrichting waarbij de Naamloze Vennootschap "VER-IMMO", zijnde de overnemende vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ZEE-INVEST", zijnde de!

overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt. "

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de overnemende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat: de algemene vergadering van de overnemende vergadering tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen; vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2) Boekhoudkundige datum

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Vaststelling overeenkomstig het fusievoorstel, dat vanuit boekhoudkundig oogpunt alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2011 beschouwd worden als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap.

3) Bevoorrechte aandelen of effecten

Vaststelling dat er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn, waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4) Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5) Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6) Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

Goedkeuring van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen bevat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingscontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. Ondergetekende notaris wordt ervan ontslaan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten, evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-Alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-Alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logos, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-Wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft, die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap, zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze 'van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "ZEE-INVEST", voornoemd, geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht, met uitzondering evenwel van wat hierna vermeld is.

In overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomsten nummer 32bis en volgende van 7 juni 1985, zal de overnemende vennootschap er zich uitdrukkelijk toe verbinden de personeelsleden van de overgenomen vennootschap, die op datum van de ondertekening van onderhavige akte gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst, onverminderd over te nemen en te werk te stellen vanaf 6 juli 2011.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf 6 juli 2011 door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

7) Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen

zijn nabeschreven onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving hierna wordt beschreven en die

een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaken (art. 683 W.Venn.):

GOED EEN

STAD ROESELARE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

(TWEEDE AFDELING)

1/ Een woonhuis met afhankelijkheden en medegaande grond en een werkplaats, gelegen alsvoren aan de Leenstraat 27 en 29, bekend ten kadaster ROESELARE-Tweede Adfeling, Sectie B, volgens titel deel van nummers 84/D/3 en 84/C/3 en volgens recent kadaster nummers 84/N/3 en 84/R/3, met een oppervlakte volgens meting in titel van één are achtentachtig centiaren negenendertig decimilliare (188,39 m2) en volgens recent kadaster van één are acht en tachtig centiaren (la 88ca).

2/ In een eigendom omvattende bewegingsruimte, vier garages en drie staanplaatsen, gelegen aan de Leenstraat, bekend ten kadaster ROESELARE-Tweede Afdeling, Sectie B, volgens titel deel van nummers 84/C/3 en 84/D/3 en volgens recent kadaster nummers 84/P/3, 84/S/3, 84/T/3 en 84/M/3, 84/0/3, 84/H/3 en 84/L/3 met een oppervlakte volgens meting in titel van één are éénen negentig centiaren achtentwintig vierkante decimter (191,28 m2) :

1) De garage nummer zes (6), volgens recent kadaster nummer 84/P/3 omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke garage met poort

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

één/zesde in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond en in de grond van de bewegingsruimte,

bekend ten kadaster volgens recent kadastraal uittreksel nummer 84/M/3;

2) De staanplaats nummer negen (9) volgens recent kadaster nummer 84/S/3 omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke autostandplaats;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

één/zesde in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond en in de grond van de bewegingsruimte,

bekend ten kadaster volgens recent kadastraal uittreksel nummer 84/M/3;

3) De staanplaats nummer tien (10) volgens recent kadaster nummer 84/T/3 omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke autostandplaats;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

één/zesde in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond en in de grond van de bewegingsruimte,

bekend ten kadaster volgens recent kadastraal uittreksel nummer 84/M/3;

Zoals deze goederen nader omschreven staan in de verdelingsakte verleden voor Notaris Jean-Charles De

Witte, op 10 maart 2009, overgeschreven op het Tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 19 maart daarna,

onder referte "65-T-19/03/2009-02974".

GOED TWEE

STAD ROESELARE

(TWEEDE AFDELING)

Een woonhuis met afhankelijkheden en medegaande grond, staande en gelegen alsvoren aan de Sint-

Alfonsusstraat, 12, bekend ten kadaster volgens titel en recent kadastraal uittreksel ROESELARE-Tweede

Afdeling, Sectie B, nummer 82/S, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van twee aren veertig centiaren

(2a 40ca).

GOED DRIE

STAD ROESELARE

(TWEEDE AFDELING)

De onverdeelde helft in volle eigendom betreffende een eigendom bestaande uit twaalf (12) garageboxen

met parking, gelegen alsvoren aan de Rumbeeksesteenweg, +313, bekend ten kadaster volgens titel en recent

kadastraal uittreksel ROESELARE-Tweede Afdeling, Sectie B, nummers 661/S/2 en 661/Z/2, met een

gezamenlijke oppervlakte volgens titel en kadaster van elf aren drie centiaren (11a 03ca).

8) Boekhoudkundige verwerking

Verzoek aan ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van

de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd

door het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Vaststelling dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2. de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4. Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

5. Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderijk of gezamenlijk te handelen.

Als bijzondere gevolmachtigden worden aangesteld, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht wordt verleend om om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

17/05/2011
ÿþbel

a;

BE Sta

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 ~II~IA II 1 I 1111 I 1 Ui

" 1104098*

Ondernemingsnr : 0474035733

Benaming

(voluit) : ZEE - INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 21 bus 2.1 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door vereniging van alle aandelen in één hand van de BVBA H.F.D. - INVEST en van de BVBA ZEE - INVEST bij de NV VER - IMMO.

Veronique Schautteet

Zaakvoerder

IUEERGEi^E{;.:,D

- 5, 05. 2011

RECNTBt,, r,ifikn natn7.l_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 26.08.2010 10444-0556-014
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 31.08.2009 09671-0242-012
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 18.06.2008 08232-0078-012
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.01.2008, NGL 11.03.2008 08067-0335-014
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 02.10.2007 07756-0262-012
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 23.09.2005 05704-4666-013
15/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 21.06.2004, NGL 08.09.2005 05672-1871-013
03/08/2004 : BG093440
24/10/2003 : BG093440
20/02/2001 : BGA017556

Coordonnées
ZEE-INVEST

Adresse
WESTSTRAAT 21, BUS 2.1 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande