ZENBAJO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZENBAJO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.962.412

Publication

03/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14302167*

Neergelegd

27-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546962412

Benaming (voluit): Zenbajo

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op zesentwintig februari tweeduizend veertien. IS OPGERICHT DOOR:

1. De Heer VAN HOESERLANDE Bart Denise Hubert, geboren te Blankenberge op vijftien februari duizend negenhonderdzeventig, echtgenoot van Mevrouw Meysseman Angelique, hierna vermeld, wonende te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4.

2. Mevrouw MEYSSEMAN Angelique Diana, geboren te Blankenberge op vier februari duizend

negenhonderdzeventig, echtgenote van de heer Van Hoeserlande Bart, voornoemd, wonende te 8301 Knokke-

Heist, Schroefas 4.

* Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij heeft opgericht onder de naam

"Zenbajo", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4.

* De vennootschap heeft tot doel:

- Stranduitbating, verhuren van strandcabines en strandmeubilair, de uitbating van een strandbar;

- Exploitatie van horecabedrijf;

- Fabricatie en verkoop van strandcabines en strandmeubilair;

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar

maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze

belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan

het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de

realisatie ervan.

De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

* De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfenzestigduizend euro (65.000 EUR), vertegenwoordigd

door zeshonderdvijftig (650) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/zeshonderd

vijftigste (1/650ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De partijen verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

1) De Heer VAN HOESERLANDE Bart, voornoemd, driehonderd vijfentwintig (325) aandelen zonder nominale waarde of tweeëndertig duizend vijfhonderd euro: ¬ 32.500

2) Mevrouw MEYSSEMAN Angelique, voornoemd, driehonderd vijfentwintig (325) aandelen zonder nominale waarde of tweeëndertig duizend vijfhonderd euro: ¬ 32.500

SAMEN : zeshonderd vijftig (650) aandelen zonder nominale waarde of vijfenzestigduizend euro: ¬ 65.000 De inschrijvers verklaren:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van vijfenzestigduizend euro (65.000 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in zeshonderd vijftig (650) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/zeshonderd vijftigste (1/650ste) van het maatschappelijk kapitaal.

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld tenminste één/vijfde (1/5de) gestort is.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden volledig is volstort tot beloop van VIJFENZESTIG DUIZEND EURO (¬ 65.000,00) hetzij door :

A. De Heer VAN HOESERLANDE Bart, voornoemd, ten bedrage van tweeëndertig duizend vijfhonderd euro (¬ 32.500),

B. Mevrouw MEYSSEMAN Angelique, voornoemd, ten bedrage van tweeëndertig duizend vijfhonderd euro(¬

32.500);

Bankattest

Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening.

* Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende

zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

* Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

* De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen in Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

* Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

* Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

* Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. *Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden. *In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert één september tweeduizend dertien onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS

Luik B - Vervolg

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De Heer VAN HOESERLANDE Bart, wonende te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4;

2) Mevrouw MEYSSEMAN Angelique, wonende te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4;

voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien om achttien uur.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan de heer Yves Huysentruyt, boekhouder, te 8000 Brugge, Jan Lernoutstraat 10, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/06/2015
ÿþI'k a,

. i;;-"

Mod Word 11.1

,u1i,a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

2015

B

Ondernemingsnr : 0546.962.412 Benaming

(voluit) : ZENBAJO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schroefas 4, 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel geruisloze fusie (artikels 719 en 720 W. Venn.) Zijn hier bijeengekomen:

Enerzijds:

Zenbajo BVBA

Schroefas 4

8301 Knokke-Heist

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent Afdeling Brugge. BTW-nummer BE 0546.962.412

Opgericht onder de naam "Zenbajo" , onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op 26 februari 2014, bekendgemaakt op 3 maart 2014, voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge, onder nummer 0302167.

De statuten werden sindsdien nog niet gewijzigd.

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

-De heer Van Hoeseriande Bart, wonende te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4; -Mevrouw Meysseman Angelique, wonende te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4.

Voornoemde 13VBA'Zenbajo' wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap".

En anderzijds:

Callenaere & Co VOF

Schroefas 4

8301 Knokke-Heist

Ingeschreven ln het rechtspersonenregister te Gent Afdeling Brugge. BTW nummer BE 0444.545.654

Opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma op 8 mei 1991 te Knokke-Heist, bekendgemaakt op 17 juli 1991, onder nummer 263.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1Iu IIIlIl UIlIlI lIIHhl

" 15091954*

MONITEUR

2 2 -06-

=LGISCN STAATSBLAD

NEEfGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

Gent A( ttgiieg Brugge

Dc griffior

Q 4 JUN 2015

De statuten werden gewijzigd per 25 oktober 2004, en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 februari 2005, onder nummer 0027019.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

-De BVBA "Zenbajo", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4 ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent afdeling Brugge, met als ondernemingsnummer 0546.962.412, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Van Hoeserlande Bart, wonende te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4;

-De heer Van Hoeserlande Zeno, wonende te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4;

-Mevrouw Meysseman Angelique, wonende te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4.

Voornoemde VOF 'Callenaere & Co' wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap".

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op fusie, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA 'Zenbajo', die reeds houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap zijnde 'Callenaere & Co' VOF.

Het betreft hier een geruisloze fusie, daar alle aandelen van de over te nemen vennootschap reeds in

handen zijn van de BVBA `Zenbajo'.

Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Om te voldoen aan de artikels 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen, leggen ondergetekenden dit fusievoorstel voor aan hun respectievelijke algemene vergaderingen, dat luidt als volgt:

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen

De overnemende vennootschap, zijnde de BVBA 'Zenbajo', met zetel te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4, heeft als doel:

-Stranduitbating, verhuren van strandcabines en strandmeubilair, de uitbating van een strandbar;

-Exploitatie van horecabedrijf;

-Fabricatie en verkoop van strandcabines en strandmeubilair;

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

De over te nemen vennootschap, zijnde de VOF 'Callenaere & Co', met zetel te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4, heeft ais doel:

Het uitbaten van strandartikelen en verhuring alsmede alle roerende, onroerende, financiële, commerciële, industriële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland.

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de VOF 'Callenaere & Co' boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de BVBA `Zenbajo', wordt bepaald op 1 januari 2015.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de VOF 'Callenaere & Co' gedaan, komen voor rekening van de BVBA `Zenbajo', en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de BVBA 'Zenbajo' geboekt worden.

b

C.Diverse verklaringen

1.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden,

2.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

3.De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren op basis van een boekhoudkundige toestand van de rekeningen van de VOF 'Callenaere & Co' per 31 december 2014,

D. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elk van de fuserende vennootschappen uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden.

Opgemaakt te Knokke-Heist op 2/06/2015 in 6 exemplaren.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle zaakvoerders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd, een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap en het laatste om aan de notaris te worden afgegeven.

Mevrouw Angelique Meysseman

Volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

eVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2015
ÿþ ' ~lá_._i J 1~ " d ~ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisc - - " - " s -kend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

Onderrtemingsnr : 0546 962 412

fl 4 AUG 2015

Gent Afdeling Brugge

D fier

1 117074* oi

i

beha

aai

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :ZENBAJO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap} met Beperkte Aansprakelijk

Zetel : Schroefas 4

8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een proces verbaal opgemaakt door notaris Wouter BOSSUYT, te Brugge, op 17 juli 2015 blijkt dat

1/ De vennoten van vennootschap onder firma "CALLENAERE & C°" met zetel te 8301 Knokke-Heist,Schroefas 4 en 2/de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZENBAJO" met zetel te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4.

1) De volgende uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor juist erkend hebben:

a) De respectieve zaakvoerders van beide vennootschappen hebben op 2 juni 2015 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door de zaakvoerders van beide vennootschappen op 4 juni daarna op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen. Voormeld fusievoorstel werd voor wat betreft de overnemende vennootschap "ZENBAJO" gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 juni daarna onder nummer 15091954 en voor wat betreft de over te nemen vennootschap "CALLENAERE & C°" als voren gepubliceerd op dezelfde datum van 29 juni 2015 onder nummer 15091955.

Gezien de vereniging van de aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZENBAJO", werden de zaakvoerders van beide vennootschappen vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

b) De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

o) Het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen.

Het fusievoorstel, van de over te nemen vennootschap "CALLENAERE & C°" werden in de zete4 van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per 31 december 2014 van de overnemende vennootschap "ZENBAJO", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d) De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overnemende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de overgenomen vennootschap, en dat de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende vennootschap.

Op de laatste btz van Luik p vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofc)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

held

mod 11.1

e) De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit noch schuldeiseres is van enige hypothecaire schuldvordering.

2)Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

1,11 De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap onder firma 'CALLENAERE& C°" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZENBAJO".

2/ De algemene vergadering van vennootschap onder firma "CALLENAERE& C°" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZENBAJO",

2.11 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZENBAJO" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap onder firma `CALLENAERE & C°".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "CALLENAERE& C°", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "ZENBAJO".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZENBAJO" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "CALLENAERE & C°", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "CALLENAERE & Ce" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert 1 januari 2015, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ZENBAJO".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de vennootschap onder firma CALLENAERE & C"", over op de overnemende vennootschap "ZEN BAJO".

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op 17 juli 2015 ophoudt te bestaan.

3.Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden, hetgeen zal bevestigd worden door de eerstvolgende algemene vergadering.

4.Bij afzonderlijke stemming beslist de vergadering te benoemen tot bijkomend niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur: de heer VAN HOESERLANDE Jordi Daniël Pascale,rijksregisternummer 94.03.20-161-70,geboren te Knokke-Heist op 20 maart 1994, wonende te 8301 Knokke-Heist, Schroefas 4.

Hier tussenkomend verklarend te aanvaarden.Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5.De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerders en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd,

Volmachten

De verschijnende partijen verklaren hierbij volmacht te geven aan Yves Huysentruyt BV BVBA, te 8000 Brugge,Jan Lernoutstraat 10(RPR 0871 056 535), en al haar bedienden en aangestelden met

recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het

ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake

inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde

ook alle stukken en akten te tekenen,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte fusie

Op de laatste bie van Luik B vermelden Recto Naam en noedanigherd van dernstrurnente rend e notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd rte rechtspersoon ten aanzien van derden îe verrcgenv oord}gen

Verso Naam en handtekening

Dor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0433-017

Coordonnées
ZENBAJO

Adresse
SCHROEFAS 4 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande