ZENITO SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS, SUCCURSALE BRUGGE

Association sans but lucratif


Dénomination : ZENITO SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS, SUCCURSALE BRUGGE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 416.632.618

Publication

07/11/2013
ÿþ4 ,, MOD 2.2

lie Q In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD ter GRiFFie qp RECHTBANK VAN l' 00PHANNEV1i 'RUGGE fdraling Silane»

Uffe

111111

1 169154<

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0416.632.618

Benaming

(voluit) ; Zenito Sociaal Verzekeringsfonds succursale Brugge (verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sint-Clarastreat 48, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Gecoördineerde statuten

Naar aanleiding van de publicatie in het Belgisch Staatsblad dd 13 augustus 2013 worden de gecoördineerde statuten, geldig sedert 24 mei 2013, gepubliceerd.

In de publicatie van 13 augustus 2013 werden ten onrechte artikel 19 vervangen door artikel 20, artikel 20 door artikel 21 en artikel 25 door artikel 26.

GECOORDINEERDE STATUTEN SEDERT 24 MEI 2013

AFDELING I : BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk, en draagt als benaming" Zenito Sociaal verzekeringsfonds, succursale Brugge Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'Vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW" en het adres van de zetel van de vereniging.

Aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging moeten haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan door de woorden "VZW" of 'Vereniging zonder winstoogmerk".

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Sint-Clarastraat 48 te 8000 Brugge, in het gerechtelijk arrondissement Brugge. Bij beslissing van de raad van bestuur mag hij elders overgebracht worden.

De raad van bestuur mag op andere plaatsen hulpkantoren inrichten en er kantoordirecteurs of agenten aanstellen. Ze kunnen bij voorkeur ingericht worden in de kantoren van de verbonden organisaties voor dienstverlening aan zelfstandigen en ondernemers.

Verder mag de vereniging andere inrichtingen van dezelfde aard in haar schoot opnemen of groeperen, teneinde er de leiding van waar te nemen of samenwerking te bewerken.

ARTIKEL 3

De vereniging is een onafhankelijke organisatie met als voornaamste doel het toepassen van de wetgeving op het sociaal statuut van de zelfstandigen in overleg met en in onderaanneming voor VZW Zenito sociaal verzekeringsfonds. Zij kan ook alles doen waarmee zij de toegetreden !eden van VZW Zenito sociaal verzekeringsfonds dienstig kan zijn, zowel inzake hun globale sociale zekerheid, economische, fiscale en rechtskundige aangelegenheden als inzake behartiging en verdediging van hun belangen

Alle andere taken of opdrachten dan deze hierboven vermeld, die bij wet of koninklijk besluit aan de vereniging worden toevertrouwd zullen ook door de vereniging kunnen worden uitgevoerd.

1.Ter uitvoering van voomoemde taken kan de vereniging in de nodige ondersteuning en uitrusting voorzien zodat haar taken maximaal kunnen worden vervuld. Deze uitrusting kan onder meer bestaan uit een aangepaste informatica-infrastructuur, een administratief en boekhoudkundig secretariaat, controle en

beveiligingsvoorzieninge0,persoeeel..-.--- ............. .........-- -- -..._

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

M011 2.2

., r

2.De vereniging mag alle handelingen verrichten of daden van koophandel stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben. Zo mag de vereniging bijdragen of vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken alsook roerende en onroerende goederen verwerven en bezitten, nodig voor cie verwezenlijking van haar doel,

3.De vereniging kan in haar structuur verschillende regionale of lokale kantoren of afdelingen uitbouwen waar de opdrachten van de vereniging kunnen worden uitgeoefend, Dit kan gebeuren in samenwerking met andere verenigingen of organisaties. De onderlinge verhouding binnen deze structuur wordt in een huishoudelijk reglement bepaald.

4.De vereniging kan samenwerkingsverbanden afsluiten met andere organisaties of verenigingen ter verwezenlijking van haar doel.

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge AFDELING II : LEDEN-BIJDRAGEN

ARTIKEL 5

1.De vereniging telt enkel effectieve leden.

2.De effectieve leden zijn stem gerechtigd lid van de algemene vergadering

3.Het aantal effectieve leden is onbeperkt maar mag niet minder dan drie (3) bedragen, De ondergetekende oprichters zijn de eerste effectieve leden

ARTIKEL 6

Elke natuurlijke - of rechtspersoon die daar de raad van bestuur wordt aanvaard, kan als effectief lid tot de vereniging toetreden, naast de ondergetekende oprichters als eerste effectieve leden. De raad van bestuur beslist autonoom over elk verzoek tot opname als effectief lid. Elk nieuw kandidaat-lid stuurt zijn schriftelijke kandidatuur naar de raad van bestuur vergezeld van een kopie van zijn identiteitskaart,

De raad van bestuur beraadslaagt en beslist bij meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

De beslissing van de raad van bestuur moet niet gemotiveerd zijn. Er bestaat hiertegen geen beroep, Bij gewone brief wordt de kandidaat in kennis gesteld van de genomen beslissing.

Evenwel kan de raad van bestuur de aanvaarding van de effectieve leden aan het dagelijks bestuur overdragen.

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van effectieve leden bijgehouden. Dit register bevat de wettelijk verplichte vermeldingen en beslissingen.

ARTIKEL 7

Effectieve leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de VZW-wet en in deze statuten worden beschreven. Door de effectieve leden is er een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage verschuldigd waarvan de omvang jaarlijks door de raad van bestuur wordt vastgesteld, Deze jaarlijkse bijdrage per effectief lid mag niet hoger zijn dan 250,- euro.

ARTIKEL 8

Elk effectief lid kan op elk ogenblik uit de VZW treden door het indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur mits een vooropzeg van drie maanden bij aangetekend schrijven. Het ontslag gaat in op het einde van het jaar binnen hetwelk de vermelde preadviestermijn afloopt,

ARTIKEL 9

Een effectief lid dat zijn ledenbijdrage niet heeft betaald of dat ophoudt de functies te vervullen krachtens dewelke hij of zij tot lid van de algemene vergadering werd aangeduid, wordt geacht ontslag te nemen.

ARTIKEL 10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde ingeval van overlijden, faillissement, vereffening, onbekwaamverklaring of plaatsing onder voorlopig bewind.

ARTIKEL 11

Effectieve leden kunnen worden uitgesloten wegens het niet naleven van de statuten of de reglementen of wanneer ze door hun handelwijze nadeel berokkenen aan de VZW. Het voornemen tot uitsluiting van een lid wordt minstens veertien dagen vóór de algemene vergadering door de raad van bestuur per aangetekend schrijven aan de betrokkene meegedeeld.

De uitsluiting van de effectieve leden kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken

Deze zal in een geheime stemming met een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen beslissen. Het uit te sluiten effectief lid moet tot deze algemene vergadering worden uitgenodigd en heeft er spreek- en stemrecht.

De raad van bestuur betekent bij aangetekend schrijven, binnen de veertien dagen na de algemene vergadering, de genomen beslissing aan het betreffende lid.

De VZW is ontheven van elke aansprakelijkheid nopens eventuele schade voortvloeiend uit de uitsluiting.

ARTIKEL 12

De ontslagnemende of uitgesloten leden, evenals hun erfgenamen, rechtverkrijgenden of schuldeisers, kunnen geen aanspraak maken op het maatschappelijk bezit en kunnen noch opgave of overlegging van rekeningen, noch het leggen van de zegels, noch een inventaris eisen of vorderen.

Zij kunnen ook niet de teruggave eisen van de docr hen betaalde bijdragen of welk vermogen van de VZW ook.

Elk ontslagnemend of uitgesloten effectief lid zal wel verplicht worden tot de deelname in de kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het ontslag werd ingediend.

ARTIKEL 13

De raad van bestuur zal alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden binnen de acht dagen na kennisname van de beslissing, in het register van de leden, dat bijgehouden wordt op de zetel van de vereniging, inschrijven.

AFDELING III : RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 14

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie (3) leden en door de algemene vergadering benoemd bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat effectief lid is van de vereniging;

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van bestuurder duurt zes jaar.

Valt een bestuursmandaat tussentijds open, dan zal de bestuurder die door de algemene vergadering

benoemd wordt ter vervanging, het mandaat van zijn voorganger voleindigen.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering afgezet worden die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de overige leden van de raad van bestuur.

Een bestuursmandaat eindigt van rechtswege in geval van overlijden, onbekwaamverklaring of plaatsing onder voorlopig bewind van een bestuurder of in geval van vereffening of faillissement van een bestuurder-rechtspersoon.

ARTIKEL 15

De raad van bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen dat aan de goedkeuring van de algemene vergadering wordt voorgelegd. Dit reglement regelt alles wat nodig is voor de gang van zaken in de vereniging. Het reglement kan gewijzigd worden op voorstel van de raad van bestuur door een algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 16

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, één of meerdere ondervoorzitters en een secretaris.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter zo dikwijls als het belang van de VZW het vereist, De oproeping wordt tenminste acht dagen voor de datum van de vergadering verstuurd per gewone brief, fax of e-mail en vermeldt datum, plaats en agenda van de vergadering.

De Raad van bestuur vergadert eveneens binnen de 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door één van de ondervoorzitters, te beginnen met deze met de grootste anciënniteit, of bij gelijke anciënniteit de oudste van hen. Zijn ook deze verhinderd, dan wordt de voorzitter vervangen door de bestuurder met de grootste anciënniteit of bij gelijke anciënniteit door de oudste bestuurder.

Er mag enkel gestemd worden over de punten op de dagorde vermeld.

De raad van bestuur mag slechts geldig beslissingen nemen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is (door een andere bestuurder).

Indien op een zitting, de raadsleden niet voldoende in aantal zijn, zal een nieuwe vergadering bijeengeroepen worden ; alsdan zal de raad geldig mogen beslissen, ongeacht het aantal aanwezige leden.

Elke bestuurder kan slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

De raad van bestuur kan op zijn vergaderingen alle personen uitnodigen die hem kunnen bijstaan bij het vervullen van zijn opdracht. Deze personen hebben geen stemrecht in de vergadering.

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter en de ondervoorzitter. Deze worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de effectieve leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten, De leden dienen vertrouwelijk om te gaan met deze informatie.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de VZW dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord Is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoonconferentie.

ARTIKEL 17

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vôôr dat de raad van bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur heeft de meest volstrekte bevoegdheid voor het stellen van handelingen van bestuur of van beschikking die de VZW aanbelangen. Hij is bevoegd om aile handelingen te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij heeft namelijk de macht om alle verrichtingen te doen die binnen de bepalingen vallen van het doel van de vereniging.

ARTIKEL 19

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte vertegenwoordigd door de voorzitter samen met de gedelegeerd bestuurder. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt deze vervangen door een andere bestuurder.

De raad van bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

/" r

M00 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 20

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, evenals de vertegenwoordiging van de vereniging binnen de perken van dit bestuur, in en buiten rechte overdragen aan een of meer tussen zijn leden gekozen bestuurders of aan een of meer niet-bestuurders die de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

De bevoegdheid van het dagelijks bestuur wordt door de raad van bestuur vastgesteld.

ARTIKEL 21

De algemene vergadering kan een zitpenning toekennen aan de leden van de raad van bestuur. De raad van bestuur kan aan de leden van het dagelijks bestuur een vergoeding toekennen,

Ingeval de bestuurders zich moeten verplaatsen in het belang van de vereniging, zullen zij recht hebben op een vergoeding, evenredig met de gedane onkosten.

ARTIKEL 22

De benoeming van de leden van de raad van bestuur, van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen en van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffe van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden en of de personen die de VZW vertegenwoordigen inzake dagelijks bestuur, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsock de omvang van hun bevoegdheden.

ARTIKEL 23

De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn persoonlijk niet gebonden door de verbintenissen van de VZW. Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de hun gegeven opdracht.

ARTIKEL 24

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging afvaardigen, samen met het gebruik van de maatschappelijke handtekening voor dat beheer, aan een van de leden van de raad van bestuur of aan een derde persoon, onder zijn verantwoordelijkheid aangesteld.

De voorzitter en de bijzonder gevolmachtigde kunnen ieder afzonderlijk geldig kwijting of ontlasting geven in naam van de vereniging, tegenover het beheer der posterijen, telefoon, postcheque-ambt, enz....Deze volmacht omvat tevens het openen of sluiten in naam van de vereniging van één of meer post- en bankrekeningen.

De raad van bestuur kan ook een directiecomité aanduiden, waarvan hij de samenstelling en de bevoegdheden' bepaalt.

ARTIKEL 25

Alle akten waarbij de vereniging verbonden is, uitgezonderd deze van het dagelijks bestuur, moeten worden ondertekend door de voorzitter samen met een bestuurder of samen met de gedelegeerd bestuurder, zonder dat deze van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken, Bij afwezigheid van de voorzitter wordt deze vervangen door een andere bestuurder,

ARTIKEL 26

De rechtsvorderingen, zowel als eisende dan als verwerende partij, worden in naam van de vereniging door de raad van bestuur gevoerd, op vervolging en benaarstiging van zijn voorzitter of diegene hiertoe afgevaardigd, De voorzitter en de daartoe gevolmachtigde lasthebbers zijn bevoegd om alleenhandelend procedures in kort geding of op de wijze van het kort geding in te leiden, zonder dat zij van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken.

AFDELING IV: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 27

e e . 1 y

MOD 2.2

,

De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Haar besluiten verbinden evenzeer de leden die niet of tegenstemmen. Zij bezit de macht de statuten te wijzigen, de bestuurders en commissarissen te benoemen en te ontslaan, de kwijting aan de bestuurders en commissarissen te verlenen, de jaarlijkse rekeningen en de begroting goed te keuren, de vereniging te ontbinden, leden uit te sluiten alsook deze bevoegdheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk toekennen aan de algemene vergadering.

ARTIKEL 28

De algemene vergadering is samengesteld uit de effectieve leden van de vereniging. De leden worden aanvaard door de raad van bestuur. Indien een lid in de loop van de termijn ophoudt de functies uit te oefenen krachtens dewelke hij tot lid van de algemene vergadering wordt benoemd, volgt hieruit van rechtswege zijn ontslag. Ieder van deze leden heeft het recht aan de vergadering deel te nemen hetzij in persoon, hetzij door tussenkomst van een lasthebber, houder van een schriftelijke volmacht en op voorwaarde dat deze zelf effectief lid van de vereniging is. Niemand kan echter drager zijn van meer dan één valmacht, Alle effectieve leden zijn op gelijke wijze stemgerechtigd en beschikken over één stem.

ARTIKEL 29

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar samengeroepen, binnen de 6 maanden na afsluiten van het boekjaar, door de voorzitter van de raad van bestuur. Telkens het maatschappelijk belang het vergt, kan de raad van bestuur een buitengewone algemene vergadering samenroepen. Er moet een buitengewone algemene vergadering gehouden worden op schriftelijke aanvraag van minstens één vijfde van de effectieve leden.

ARTIKEL 30

De effectieve leden worden tot de gewone of buitengewone algemene vergadering opgeroepen door middel van een brief of een emailbericht waarin de dagorde vermeld wordt en dit minstens 8 dagen op voorhand. De agenda wordt bij de oproepingsbrief of het emailbericht gevoegd. De oproepingsbrieven worden verzonden naar het adres zoals ingeschreven in het register van de leden.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens afwezigheid, door één van de ondervoorzitters, te beginnen bij deze met de grootste anciënniteit of bij gelijke anciënniteit door de oudste van hen, Zijn zij ook verhinderd, dan wordt de vergadering voorgezeten door de aanwezige bestuurder met de grootste anciënniteit, of bij gelijke anciënniteit door de oudste bestuurder.

ARTIKEL 31

De vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden, en de beslissingen warden bij eenvoudige meerderheid der uitgebrachte stemmen genomen, behoudens de uitzonderingen voorzien in de wet of in de statuten. In geval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Eiij het berekenen van de meerderheid wordt geen rekening gehouden met de stemmen van de leden die zich bij de stemming onthielden, tenzij in de gevallen waarin een bepaling van de wet de besluitvorming van de ledenvergadering aan een bijzondere quorumvereiste en/of een bijzondere meerderheidsvereiste onderwerpt,

13eslissingen van de algemene vergadering inzake wijziging van de statuten, uitsluiting van leden of vervroegde ontbinding van de vereniging moeten genomen worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 32

De beslissingen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register opgenomen en ondertekend door de voorzitter, de ondervoorzitter en alle aanwezige leden die erom verzoeken.

Het register wordt op de maatschappelijke zetel bewaard, waar al de belanghebbenden er kennis van kunnen nemen, echter zonder verplaatsing van het register, De leden mogen een uittreksel vragen, ondertekend door de voorzitter of ondervoorzitter.

AFDELING V MAATSCHAPPELIJK DIENSTJAAR

ARTIKEL 33

Elk jaar worden de rekeningen van het afgelopen dienstjaar afgesloten en wordt de begroting van het volgend jaar opgesteld. Beide worden onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsbiad

Indien een commissaris werd benoemd, zal deze op de jaarvergadering verslag uitbrengen over zijn controle' van de financiële toestand, van de jaarrekening en van de regelmatigheid van deze jaarrekening.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de wettelijke bepalingen en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten,

De jaarlijkse rekeningen worden door de zorgen van de raad van bestuur ter griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement van de plaats waar de zetel van de vereniging is gevestigd, neergelegd.

De raad van bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse algemene vergadering.

AFDELING VI : ONTBINDING

ARTIKEL 34

Zowel bij vrijwillige als bij gerechtelijke ontbinding van de vereniging duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid. In geval van vereffening wordt het netto overblijvend actief van de vereniging, na vereffening van de schulden en aanzuivering van de lasten, overgedragen aan een vereniging met gelijkaardig oogmerk.

ARTIKEL 35

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet op de verenigingen zonder winstoogmerk, op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, de wet van 16 januari 2003 en de wet van 22 december 2003, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing.

Indien één of meer bepalingen van deze statuten in strijd zouden zijn met de huidige of toekomstige wetgeving betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, worden ze voor niet geschreven gehouden, zonder dat dit afbreuk doet aan de geldigheid van de overige bepalingen.

Aldus opgemaakt en met een eenparigheid van stemmen aanvaard te Brugge, op 24 mei 2013.

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2013
ÿþV MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~.~

~ _~_ ~~ ~; I ,~

Voor- *13127371*

behoud IVII

aan he

Belgisc

Staatsbh

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T'

BRUGGE (AtrdPlting Brugge,

" 0,3 1~e

Ondernemingsnr : 0416.632.618

Benaming

(voluit) : Zenito Sociaal Verzekeringsfonds-succursale Brugge

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

Onderwer" akte : Statutenwijziging - Ontslagen

De algemene vergadering van Zenito Sociaal Verzekeringsfonds, succursale Brugge vzw, samengekomen op haar maatschappelijke zetel te Brugge op 24 mei 2013, heeft de volgende beslissingen genomen.

1. Statutenwijziging

De volgende statutenwijziging werd met unanimiteit goedgekeurd.

Artikel 20

"De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vzw in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen."

I...]

Wordt als volgt vervangen:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt i de vzw in en buiten rechte vertegenwoordigd door de voorzitter samen met een bestuurder of samen met de gedelegeerd bestuurder. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt deze vervangen door een andere bestuurder. "

I...1

Artikel 21

"De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging afvaardigen aan een of meer tussen zijn leden gekozen bestuurders die de titel van gedelegeerde van de raad van bestuur dragen. Hun machten worden door de raad van bestuur vastgesteld.

Hij kan eveneens niet-bestuurders belasten met het dagelijks bestuur van de vereniging. Deze leden verdelen op hun beurt onder hen de mandaten van voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van het dagelijks bestuur.

De bevoegdheid van het dagelijks bestuur wordt door de raad van bestuur vastgesteld."

Wordt ais volgt vervangen:

"De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging afvaardigen aan een of meer tussen zijn; leden gekozen bestuurders of aan een of meer niet-bestuurders die de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.; De bevoegdheid van het dagelijks bestuur wordt door de raad van bestuur vastgesteld."

Artikel 26

"Alle akten waarbij de vereniging verbonden is, uitgezonderd deze van dagelijks bestuur, moeten worden ondertekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter zonder dat deze van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken."

Wordt als volgt vervangen:

"Alle akten waarbij de vereniging verbonden is, uitgezonderd deze van dagelijks bestuur, moeten worden ondertekend door de voorzitter samen met een bestuurder of samen met de gedelegeerd bestuurder, zonder dat deze van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt deze vervangen door een andere bestuurder."

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

2. Einde mandaat

Op 12 september 2013 bereikt de heer Dirk Demeulemeester de leeftijd van 70 jaar. Op dat moment eindigt zijn mandaat als bestuurder en wordt hem met unanimiteit van de algemene vergadering kwijting verleend.

Voor verslag,

Philip Van Eeckhoute

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste plz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/12/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akt

e-fer--frer-r"

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1.1 DEC 2014

Gent Afdeling Brugge

De grére

wordt met unanimiteit van stemmen als volgt vervangen:

"De jaarlijkse rekeningen worden door de zorgen van de raad van bestuur neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Brugge, die territoriaal bevoegd is voor de plaats waar de zetel van de vereniging is gevestigd."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0416.632.618

Benaming

(voluit) : Zenito Sociaal Verzekeringsfonds: succursale Brugge

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

Onderwerf akte : Statutenwijziging, mandaten, benoeming

De Algemene Vergadering van vzw Zenito Sociaal Verzekeringsfonds succursale Brugge, samengekomen op haar maatschappelijke zetel te Brugge op 13 juni 2014, heeft de hierna volgende beslissingen genomen:

1. Statutenwijziging

Artikel 2

"De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Sint Clarastraat 48 te 8000 Brugge, in het gerechtelijk arrondissement Brugge,. Bij beslissing van de raad van bestuur mag hij eiders overgebracht worden."

wordt met unanimiteit van stemmen als volgt vervangen:

"De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Sint Clarastraat 48 te 8000 Brugge, in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen. Bij beslissing van de raad van bestuur mag hij eiders overgebracht worden."

Artikel 6

"Elke natuurlijke - of rechtspersoon die door de raad van bestuur wordt aanvaard, kan als effectief lid tot de

vereniging toetreden. " [ ...]

wordt met unanimiteit van stemmen als volgt vervangen:

" Elke natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur wordt aanvaard, kan als effectief lid tot de

vereniging toetreden. " [ ...]

Artikel 33

"De jaarlijkse rekeningen worden door de zorgen van de raad van bestuur ter griffie van de rechtbank van

koophandel van het arrondissement van de plaats waar de zetel van de vereniging is gevestigd, neergelegd."

2, Benoemingen

De vergadering is unaniem akkoord dat het mandaat van de heren Bernard Vanden Avenne en Walter Vandenbossche en van de Comm. V. Desmet Luc met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Desmet dat komt te vervallen met goedkeuring van betrokkenen en op voordracht van de raad van bestuur verlengd wordt voor een periode van zes jaar tot 2020,

Voor verslag

Philip Van Eeckhoute

gedelegeerd bestuurder

111111,1111111.111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012
ÿþ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

Onderwerp akte : MANDATEN - ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - COMMISSARIS

Op de Algemene Vergadering van 9 juni 2012 werden volgende rechtspersonen benoemd als bestuurder van ZENITO Sociaal Verzekeringsfonds -- Succursale Brugge VZW : KG Consult CVOA en Desmet Luc, comm.v.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 9 juni 2012.

De Algemene Vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende rechtspersonen benoemd als bestuurder van ZENITO Sociaal Verzekeringsfonds  Succursale Brugge VZW : KG Consult CVOA, met maatschappelijk zetel te 8200 Brugge 2, Grote Moerstraat 85, ingeschreven in het KBO onder nummer 860.995.952, met als vaste vertegenwoordiger de heer Karel Ghesquière, Grote Moerstraat 85, 8200 Brugge 2, bestuurder tot 2017 (voleindiging mandaat Karel Ghesquière) en Desmet Luc, comm.v., met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge 2, Doornstraat 233, ingeschreven in het KBO onder nummer 879.624.605, met als vaste vertegenwoordigder de heer Luc Desmet, Doornstraat 233, 8200 Brugge 2, bestuurder tot 2014 (voleindiging mandaat Luc Desmet).

Op de Algemene Vergadering van 9 juni 2012 werden volgende personen ontslagen als bestuurder van ZENITO Sociaal Verzekeringsfonds  Succursale Brugge VZW : Karel Ghesquière en Luc besmet.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 9 juni 2012.

De Algemene Vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende personen ontslagen als bestuurder:

Karel Ghesquière, Grote Moerstraat 85, 8200 Brugge 2, geboren te Menen op 5.1.1948, die op eigen verzoek ontslag nam op 9.6.2012;

Luc Desmet, Doornstraat 233, 8200 Brugge 2, geboren te Roeselare op 14.5.1946, die op eigen verzoek ontslag nam op 9.6.2012.

Op de Algemene Vergadering van 9 juni 2012 werden volgende benoemingen als bestuurder van ZENITO Sociaal Verzekeringsfonds  Succursale Brugge VZW hernieuwd: Geert De Cooman, Carl De Keukelaere,: Jozef Vandenberghe, allen bestuurder tot 2018.

Op de Algemene Vergadering van 9 juni 2012 werd volgende rechtspersoon benoemd als commissaris voor de boekjaren 2012 tot en met 2014.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 9 juni 2012 :

BVBA Roels, Criel en C°, Vaartstraat 105, 9270 Laarne vertegenwoordigd door de heer Luc Criel, wordt benoemd als commissaris voor de boekjaren 2012 t/m 2014.

Philip Van Eeckhoute

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1I11 I1 tilt iii ltl ttll I il 1t I I1 tIl

" iaisisss*

NfTEUR Cti

D -08- 2C

BELG CF-1 STA ',-i

.

RECH~ " ï . , "

r- , . : ~ i .w~.

BRUGGf_ (l',ig1r,a rr]à. `L3rL'qpe)

2 3 AItf. 20z

Griffie- ' ~~

Ondernemingsnr : 0416.632.618

Benaming

(voluit) : ZENITO SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS  SUCCURSALE BRUGGE

Bijlagen-bij-het BelgischStaatsblad 06/01f2012 - Annexes du 1Vlóniteür belge

16/11/2011
ÿþ4 MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: a 3 NOV. 2011

Griffie De griffier,

I 011fl 11111 11101 N 1811 NI

" 111~248~=

be a B St

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0416.632.618

Benaming

(voluit} : ZEN ITO SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS  SUCCURSALE BRUGGE

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

Onderwerp akte : MANDATEN - ONTSLAGEN - AANSTELLINGEN

Op de Algemene Vergadering van 21 mei 2011 werden volgende (rechts)personen benoemd als bestuurder van VZW ZENITO SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS  SUCCURSALE BRUGGE: Kathleen PEETERS, DqM Commanditaire Vennootschap.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 21 mei 2011.

De Algemene Vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende personen benoemd als bestuurder:

Kathleen PEETERS, Tiensesteenweg 298, 3000 Leuven, geboren te Brussel op 10/3/1962, bestuurder tot 2017;

DqM Commanditaire Vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8430 Middelkerke, Westendelaan 100 blok VII 030717G, met als vaste vertegenwoordiger Bernard Bruggeman, Jan Devosstraat 7 bis, 8501 Kortrijk, geboren te Kuurne op 271911957; bestuurder tot 2017.

Op de Algemene Vergadering van 21 mei 2011 werden volgende personen ontslagen als bestuurder van

VZW ZENITO SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS  SUCCURSALE BRUGGE: Geert CASTELEYN en Régine

GEUENS.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 21 mei 2011.

De Algemene Vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende personen ontslagen als

bestuurder:

Geert CASTELEYN, Karel de Stoutelaan 135/3, 8000 Brugge, geboren te Brugge op 27/9/1950, die op

eigen verzoek ontslag nam op 16/11/2010;

Régine GEUENS, Ptoléméelaan 16, 1180 Ukkel, geboren te Kortrijk op 14/10/1941.

Op de Algemene Vergadering van 21 mei 2011 werden volgende benoemingen als bestuurder van VZW

ZENITO SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS  SUCCURSALE BRUGGE hernieuwd:

Raoul BEEUWSAERT, Karel GHESQUIERE.

Op de Raad van Bestuur van 21 mei 2011 werd volgende persoon vanaf 1/2/2012 aangesteld ais: gedelegeerd bestuurder van VZW ZENITO SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS  SUCCURSALE BRUGGE: Philip VAN EECKHOUTE, Kestelstraat 150, 9880 Aalter, geboren te Sint-Amandsberg op 7/10/1969.

Rectificatie: op de Raad van Bestuur van 5 juni 2010 werd het mandaat ais voorzitter van Jozef; VANDENBERGHE, aangevangen op 9/11/2005, verlengd met een periode van vijf jaar en dit tot 2015.

Karel Ghesquière

bestuurder-algemeen directeur

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ZENITO SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS, SUCCURSALE…

Adresse
SINT-CLARASTRAAT 48 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande