ZITTER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZITTER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.343.204

Publication

23/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BE

MONITEUR 14 -el-_GISCH STA

B`t4ltGELEGD ier GRIFFIE dei

~~~CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE RUGGE (Afeittg Brume) ATIAB 0 3 JAN,Q

~r~413ierw.

Ondernemingsar :

050 2 34 3 204

Benaming (voluit) :Zitter

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldmaarschalk Fochstraat 31

8000 Brugge

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, Geassocieerd Notaris te Deerlijk, op 21 december 2012 dat een vennootschap werd opgericht door :

1) De heer RYSSAERT Chris Leon Theo, geboren te Kortrijk op 28 juli 1966, wonende te 8530 Harelbeke, Veldstraat 66.

2) Mevrouw VANMAELE Griet Léa Clara, geboren te Namen op 25 november 1961, wonende te 8000 Brugge, Karel de Sloulelaan 1,

3) De heer BENOIT Geert Dominiek Luc Marianne, geboren te Kortrijk op 16 augustus 1963, wonende te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 40,

4) De heer ZEGHERS Marc Jan, geboren te Ninove op 8 maart 1961, wonende te 8000 Brugge,' Veldmaarschalk Fochstraat 31.

onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "Zifter", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Veldmaarschalk Fochstraat 31.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door driehonderdtweeënenzeventig (372) aandelen, op naam, met een nominale waarde van elk vijftig euro (¬ 50,00).

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Chris Ryssaert, voornoemd, wordt ingeschreven op dertig (30) aandelen, hetzij voor duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.500,00), die hij volstort in speciën ten bedrage van vijfhonderd euro (¬ 500,00); het bedrag van de door de heer Chris Ryssaert, voornoemd nog niet volgestorte inbrengen bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00);

- door mevrouw Griet Vanmaele, voornoemd, wordt ingeschreven op honderd (100) aandelen, hetzij voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00), die zij volstort in speciën ten bedrage van duizend zeshonderdzevenenzestig euro (¬ 1.667); het bedrag van de door mevrouw Griet Vanmaele, voornoemd, nog niet volgestorte inbrengen bedraagt drieduizend driehonderddrieëndertig euro (¬ 3.333,00).

- door de heer Geert Benoit, voornoemd, wordt ingeschreven op honderd (100) aandelen, hetzij voor, vijfduizend euro (¬ 5.000,00), die hij volstort in speciën ten bedrage van duizend zeshonderdzevenenzestig euro, (¬ 1.667,00); het bedrag van de door de heer Geert Benoit, voornoemd, nog niet volgestorte inbrengen bedraagt drieduizend driehonderddrieëndertig euro (¬ 3.333,00).

- door de heer Marc Zeghers, voornoemd, wordt ingeschreven op honderdtweeënveertig (142) aandelen, hetzij voor zevenduizend honderd euro (¬ 7.100,00), die zij volstort in speciën ten bedrage van tweeduizend, driehonderdzesenzestig euro (¬ 2.366,00); het bedrag van de door de heer Marc Zeghers, voornoemd, nog niet, volgestorte inbrengen bedraagt vierduizend zevenhonderdvierendertig euro (¬ 4.734,00).

totaal: driehonderdtweeënzeventig (372) aandelen

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het' Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE 04 5230 80534731 bij de Triodos Bank te Brussel zoals blijkt uit een door vcormelde financiële instelling op 12 December 2012 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

UITTREKSEL EDIT DE, STATUTEN m - _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ARTIKEL 1, RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een cooperatieve vennootschap mei beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam is "Zitter".

De woorden "cooperatieve vennootschap mei beperkte aansprakelijkheid" of "CVBA" moeten in alle akten,

facturen en documenten die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

ARTIKEL 2, ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Veldmaarschalk Fochstraat 31.

Hij mag naar elke plaats binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur; deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3. DOEL

I. Specifieke activiteiten

De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland:

- Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie van de hierna genoemde, door andere ondernemingen gefabriceerde producten, namelijk eenvoudige, multifunctionele ecologische meubelen en gebruiksvoorwerken.

- Hei concipiëren, fabriceren en commercialiseren van eenvoudige, multifunctionele ecologische meubelen en gebruiksvoorwerken.

- En in het algemeen het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen.

I I. Algemene activiteiten.

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatie, studies, expertises, technische handelingen en raadgeving of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Ff Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices; het opzetten, het bestuderen, het promoten en hei uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen;

GIHet uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevenswerking, en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

H/De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

I/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen,

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen mei betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk--

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4. DUUR,

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht,

ARTIKEL 5, KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en stelt

overeen met het vaste gedeelte van het kapitaal.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het

kapitaal overtreft.

ARTIKEL 6. DE AANDELEN

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in driehonderdtweeënzeventig (372) aandelen met een nominale

waarde van elk vijftig euro (E 50,00).

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort,

ARTIKEL 7. AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten

bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

ARTIKEL 8. VORM VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam;

ARTIKEL 18. BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of

door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast.

Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste enlof

veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven

uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 19. RAAD VAN BESTUUR

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter,

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang

van de vennootschap dat vergt, Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom

verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het

oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden

oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vôôr de vergadering, De

Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of

vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe

bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het

aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale

handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven

per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een

andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te

brengen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van

de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter.

ARTIKEL 20. OPENVALLEN VAN EEN BESTUURDERSMANDAAT

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders, wanneer er een Raad

van Bestuur bestaat, een voorlopige vervanger benoemen,

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd. . __ _

Op de laatste blz van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ARTIKEL 21, BEVOEGHEDEN

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing

' in verband met alle belangen van de vennootschap inroepen.

ARTIKEL 22. BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. ARTIKEL 23, VERTEGENWOORDIGENG VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door één bestuurder, afzonderlijk bevoegd.

ARTIKEL 25. SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID ALGEMENE VERGADERING

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijziging en in de statuten.

ARTIKEL 26, OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 21. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproepingen via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere derde maandag van de maand mei om achttien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

' Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. ARTIKEL 27. VOLMACHTEN

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van hei Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vervangen en in zijn plaats zijn stem uitte brengen,

ARTIKEL 28. BESLISSINGEN

Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wei of door deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden mei de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist. De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen, Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd.

Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere wettelijke bepalingen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen.

ARTIKEL 29. STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 30, SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 32. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarop.

ARTIKEL 34. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algeme-'ne vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL 35. VEREFFENING

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening door de zorgen van het orgaan dat instaat voor het bestuur alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen,

' De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikels 186

en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval zal de vergadering de emolumenten van de vereffenaars vaststellen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders vast te stellen op twee en tot die functie te benoemen:

1/ De heer ZEGHERS Marc Jan, wonende te 8000 Brugge, Veldmaarschalk Fochstraat 31, voornoemd. 2/ De heer BENOIT Geert Dominiek Luc Marianne, wonende te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 40, voornoemd. De vergadering besluit dat hun mandaat verstrijkt na afloop van de jaarvergadering van 2017. Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders moge-ilijks persoonlijk en hoofdelijk aansprake-'lijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennoot-Ischap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennoot-schap deze verbintenis-'sen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelinngen in haar naam en voor haar rekening gesteld váór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters beslissen tot niet benoeming van een commissaris daar de vennootschap er niet toe verplicht is.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal warden afgesloten op 31 december 2013

EERSTE JAAR-'VERGA-'DERING.

De eerste jaarvergade-'ring zal gehouden worden in 2014.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE . en KRU1SPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de heer Luc Uyttendaele, boekhouder, kantoor houdende te Pintestraat 52, 9840 De Pinte met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-'ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

v

9 Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Werden tegelijkertijd neergelegd : uitgifte van de akte

Dit uittreksel werd neergelegd voor registratie, met ais enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank

van koophandel.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZITTER

Adresse
VELDMAARSCHALK FOCHSTRAAT 31 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande