ZOHRA ADAHCHOUR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ZOHRA ADAHCHOUR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 832.698.775

Publication

05/03/2014
ÿþ A1od Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

IIR

uA~

*14056161*

CHTBF1Rt~'k C}OPIiANDEL

lat,

24. 02, 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.698.775

Benaming

(voluit) : Zohra Adahchour

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 8930 Menen, Bruggestraat 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding -sluiting

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 31 december 2013 blijkt onder meer het volgende:

Tengevolge van de stopzetting van de activiteiten van de VOF ZOHRA ADAHCHOUR, heeft de zaakvoerder op 31 december 2013 een bijzonder verslag opgesteld over de ontbinding van de vennootschap. Bij het verslag van de zaakvoerder werd een staat van actief en passief per 31 december 2013 gevoegd. De vergadering verklaart voorafgaandelijk een afschrift ontvangen te hebben van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en er kennis van te hebben genomen.

De beslissing van de ontbinding van de vennootschap wordt genomen met eenparigheid van stemmen en stelt haar vanaf heden, 31 december 2013, in vereffening. De vergadering besluit dat geen vereffenaar zal' worden aangesteld gezien er volgens haar verklaring niets te vereffenen is daar alle schulden aan derden' betaald werden.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding dat voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: mevrouw Zohra Adahchour,

En onmiddellijk spreekt de vergadering de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de VOF ZOHRA ADAHCHOUR definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende tenminste vijf jaar bewaard blijven op navolgend adres: Bruggestraat 100, 8930 Menen,

De aanstelling om het nodige te doen voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het KBO en alle nodige formaliteiten te vervullen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDINGSKANTOOR LEUWERS BART, te 8930 Lauwe, Grote Kruisstraat 84.

Aldus getekend:

Zohra Adahchour

Zaakvoerder

20/01/2011
ÿþV. beh. aai Bel Staa

Ondernerningsnr : c 3,2 69Z 445

Benaming

(voluit) : Zohra Adahchour

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Bruggestraat 100, 8930 MENEN

Onderwerp akte : Statuten

Zohra Adahchour

Vennootschap onder firma

Het jaar tweeduizend en tien, op 16 december

Art. 1 : De benaming van de vennootschap onder firma luidt : ZOHRA ADAHCHOUR

Art. 2 : De vennootschap wordt opgericht door :

- Zohra Adahchour, geboren te Mechelen op 01.08.1984, wonende te 8930 Menen, Bruggestraat 100.

- Khadija Adahchour, geboren te Antwerpen op 13.08.1977, wonende te 8400 Oostende, Noordzeestraat:

7/0001.

Art. 3 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8930 Menen, Bruggestraat 100. De zetel mag:

naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig: gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de zaakvoerders. De zaakvoerders mogen, waar zij het nodig: achten, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten.

Art. 4 : De vennootschap heeft tot doel :

- Het uitvoeren van tolk  en vertaalopdrachten in Europese en Arabische talen.

- Aankoop, verkoop en verhuring van outilering nodig bij het verrichten van bovenstaande werkzaamheden. i

- Aankoop, verkoop, verhuring, huur van allerhande materialen, producten, voorraden, noodzakelijk of nuttig: tot het verwezenlijken van het doel ofwel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met één of andere: vorm van het doel.

- Ze kan participeren in of op enige wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

- Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

- De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden ten voordele van vennootschappen of; particulieren, in de meest ruime zin.

- De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

- Waarnemen van bestuursmandaten of dergelijke functies in andere vennootschappen, het uitvoeren van: management  en consultancy opdrachten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering vanj onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking stellen van' een vennoot of een zaakvoerder.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel; deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van: derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen: handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of _onrechtstreeks,_ belangen -nemen_ in_ andere. _ondememingen,_ ondernemingen en. _vennootschappen_ besturen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa Y.1

11I II UI IN I1 H1I H1I I 1111

*11011261"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleagiu ter griffie van de akte

_ MONITE

DIRE ERGEL

-7. 01. 2C:1 I

CH78ANK K007:77-- "

KGtie-

I

BELGISCH

BEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

tb Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge begeleiden en adviseren, zij mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie. De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen, mandaten en functies uitoefenen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden. Zij kan het mandaat van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, zal de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen mogen oprichten in België of in het buitenland.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zijn dat zij het bereid ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Art. 5 : De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Art. 6 : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 eur.). Het wordt onmiddellijk in speciën volstort. Mevrouw Zohra Adahchour stort negenhonderd negentig euro (990,00 eur.) en mevrouw Khadija Adachour stort tien euro (10,00 eur.). Er zijn 100 aandelen elk zonder aanduiding van de nominale waarde.

Art. 7 : De aandelen zijn steeds op naam. De hoedanigheid van vennoot kan slecht blijken uit een inschrijving in het register van aandelen, zoals wordt voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen. Op aanvraag van de vennoten mogen hun certificaten van inschrijving worden afgeleverd ; de kosten van certificaten vallen ten laste van de vennoten. De certificaten zijn niet vatbaar voor overdracht.

Art. 8 : De aandelen zijn onverdeelbaar, de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat een enkel persoon als eigenaar aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap. De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Art. 9 : Erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling eigen van de goederen en bescheiden van de vennootschap, noch zich op enige wijze mengen in de daden van haar bestuur. Voor het uitoefenen van hun rechten moeten zij zich schikken naar de jaarrekening en de beslissingen van de algemene vergadering.

Art. 10 : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke

personen, die benoemd worden door de algemene vergadering. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder :

mevrouw Zohra Adahchour, wonende te 8930 Menen, Bruggestraat 100.

Art 11 : Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Art. 12 : Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de derde dinsdag van de maand mei om 20 uur.

Art. 13 : De jaarvergadering hoort het verslag van zaakvoerder, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en, indien nodig, commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de decharge aan zaakvoerders en commissarissen.

Art. 14 : Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerders of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten, die samen tenminste een tiende van de aandelen vertegenwoordigen.

Art. 15 : Elk aandeel geeft recht op één stem.

Art. 16 : De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerders. De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Art. 17 : Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld Het wordt ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die er om verzoeken. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Art. 18 : Elk jaar, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. Het boekjaar loopt van 01 januari tot en met 31 december.

Art 19 : Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Art. 20 : De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

Art. 21 : In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun

bevoegdheden en hun vergoeding vaststellen.

Art. 22 : Iedere in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar moet woonst in

België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft.

Art. 23 : De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de

vennootschappenwet worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire

bepalingen. Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

Art. 24 : De vergadering besluit de nodige machten de geven aan de zaakvoerder om vorenstaande

besluiten uit te voeren en de nodige neerteggingen te doen bij de bevoegde Griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

Art. 25 : Overgangsbepalingen :

- tot statutaire zaakvoerder is benoemd : Zohra Adahchour, wonende te 8930 Menen, Bruggestraat 100.

- het eerste boekjaar loopt van 01 januari 2011 tot en met 31 december 2011.

- de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 mei 2012 om 20 uur.

geAele_~

Adahchour Zohra Adahchour Khadija



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad















Coordonnées
ZOHRA ADAHCHOUR

Adresse
BRUGGESTRAAT 100 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande