ZONNEWINDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZONNEWINDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.969.222

Publication

09/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-12-2014

Griffie

*14312023*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505969222

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ZONNEWINDT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Greet Deboodt met standplaats te Diksmuide op 5 december 2014, neergelegd voor registratie, inhoudende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VENNOTEN

1. De heer MARIS, Wim, geboren te Ninove op 15 mei 1964, rijksregisternummer 64.05.15 511-30, echtgenoot van mevrouw VANDENBERGHE Marleen, hierna genoemd, wonende te 8650 Houthulst, Predikboomstraat 25.

2. Mevrouw VANDENBERGHE, Marleen Blanche Cornelia, geboren te Veurne op 20 november

1966, rijksregisternummer 66.11.20 036-51, echtgenote van de heer MARIS Wim, voornoemd,

wonende te 8650 Houthulst, Predikboomstraat 25.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt ZONNEWINDT.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8600 Diksmuide, Fabriekstraat 15.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. De productie, het transport, de distributie, het gebruik, de promotie en de verkoop van

hernieuwbare energie. Hierin zitten ook alle activiteiten vervat die direct of indirect met het

voorgaande gerelateerd zijn. Hieronder wordt verstaan, zonder dat deze opsomming beperkend zou

zijn:

- de prospectie van terreinen die geschikt zijn voor hernieuwbare energie;

- de constructie en installatie van faciliteiten voor de opwekking van hernieuwbare energie;

- de uitbating van faciliteiten voor de opwekking van hernieuwbare energie.

2. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren, het in stand houden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten en die van aard zijn de opbrengst van deze goederen te bevorderen, zoals  ten exemplatieve titel  de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, het verkopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden, het ter beschikking stellen, het onderhouden, het leasen, het prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde

Onderwerp akte :

Fabriekstraat(D) 15 8600 Diksmuide

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het beheer van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen, rechten en waarden, van welke aard ook, zoals het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgift, inschrijving, aankoop, beheer of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden of kasbons, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, bestaande of op te richten, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut, al dan niet genoteerd op de beurs;

5. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen; het besturen van vennootschappen en verenigingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, met name de deelname, advies en management aan alsook de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

6. De ontwikkeling van de entiteiten waarin zij participeert bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

8. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, installaties en van personeel.

9. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

10. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

11. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

12. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten. De vennootschap doet aldus niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal evenmin verrichtingen uitvoeren en diensten verlenen die ressorteren onder de activiteit van tussenpersoon in verzekeringen, zoals bepaald door de wetgeving betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen, of van vastgoedmakelaar zoals beschreven in de relevante wetgeving en plichtenleer. De vennootschap beperkt haar activiteiten tot consultancy, studies en analyses zoals supra omschreven.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, inschrijving, samensmelting of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkduidend, soortgelijk, samenhangend of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.000,00 ¬ , vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig volstort door inbreng in speciën.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij overlijden van een zaakvoerder of bij gerechtelijke vaststelling dat een zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, zal hij van rechtswegen en automatisch worden opgevolgd door de plaatsvervangende niet-statutaire zaakvoerder, die bij buitengewone algemene vergadering zal aangesteld worden in die hoedanigheid.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Elke zaakvoerder kan echter afzonderlijk optreden voor handelingen tot tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 ¬ ).

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om negen uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die vennoot moet zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

BENOEMINGEN

Als eerste gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur:

De heer MARIS Wim, voornoemd,

Mevrouw VANDENBERGHE Marleen, voornoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2016, overeenkomstig de statuten. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, BVBA Fiscaal kantoor Decoutere, met zetel te 8600 Diksmuide, IJzerlegerstraat 21 bus 01, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Greet Deboodt, notaris met standplaats te Diksmuide

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

05/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0505.969.222

Benaming

(voluit) : ZONNEWINDT

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8600 Diksmuide, Fabriekstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 12 december 2014 en van het controleverslag d.d. 12 december 2014 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle.

Wim Maris, zaakvoerder

*1501993

i

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

'2,6 JAN. 2015

Afdeling VEURNE

áº% ~

Coordonnées
ZONNEWINDT

Adresse
FABRIEKSTRAAT 15 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande