ZORGCENTRUM MARIA TER ENGELEN, AFGEKORT : MTE

Association sans but lucratif


Dénomination : ZORGCENTRUM MARIA TER ENGELEN, AFGEKORT : MTE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 431.408.290

Publication

21/02/2014
ÿþ MOD 2.2

fra31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte t



i

A

111

*1909 68

INGE e YA i3 : c TIo i n

HTBANK VAN Ií0t3PHANDBiI.

12 FFB, 2014

VEURNE

Griffie

Ondernemingsar : Benaming 0431.408.290

(voluit) : (verkort) : ZORGCENTRUM MARIA TER ENGELEN

Rechtsvorm : MTE

Zetel : VZW

Onderwerp akte : DORPSSTRAAT 4 8650 HOUTHULST-KLERKEN

WIJZIGING STATUTEN - WIJZIGING VAN DE BESTUURSMANDATEN AMBTSBEËINDIGING VAN BESTUURDERS EN LEDEN ALGEMENE VERGADERING



1° WIJZIGING VAN DE STATUTEN

1° A , Op 18 juni 2013 beslist de Algemene Vergadering unaniem tot invoering van volgende wijzigingen van de Statuten geldig vanaf 01,07.2013:

Titel I  Naam, zetel, doel, duur

Art 1 Naam

De vereniging draagt als naam:"Zorgcentrum Maria Ter Engelen" afgekort als "MTE".

Deze tekst wordt vervangen door " De vereniging draagt als naam "Zorgcentrum Maria Ter Engelen"

afgekort als "ZMTE"

Titel 11- Leden

Art 5. Aantal, aanvaarding, voorwaarden

§2. De vereniging telt alleen werkende leden .

Deze tekst wordt vervangen door " De vereniging telt alleen effectieve leden".

§3. Nieuwe leden worden voorgedragen en aanvaard door de raad van bestuur.

Deze tekst wordt vervangen door "Nieuwe leden worden voorgedragen en aanvaard door de algemene

vergadering",

De raad van bestuur dient haar beslissing niet te motiveren en zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkend lid na en periode van minstens 6 maanden gedurende dewelke de kandidaat als waarnemer de vergaderingen van de raad van bestuur heeft gevolgd.

Deze tekst wordt vervangen door "De algemene vergadering dient haar beslissing niet te motiveren en zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als effectief lid na een periode van minstens 6 maanden".

Art 6. Ontslag of ambtsbeëindiging

Hiertoe richt het een gewoon of elektronisch schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur. Deze tekst wordt vervangen door "Hiertoe richt het een gewoon of elektronisch schrijven aan de voorzitter van de algemene vergadering".

De uitsluiting van een lid kan uitsluitend door de algemene vergadering worden uitgesproken o.a. Toe te voegen tekst: "indien een lid aan minder dan 50% van de vergaderingen heeft deelgenomen zonder de afwezigheden te verrechtvaardigen".

Titel 111 Bestuur, raad van bestuur

Art 10. Benoeming, duur, ontslag

§2. Indien het bestuursmandaat vroegtijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mol] 2.2

Deze tekst wordt vervangen door: "Indien een bestuursmandaat vroegtijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien tot het einde van het voorziene mandaat".

§3. Het vrijwillig ontslag door en bestuurder dient bij gewone of elektronische brief aan de voorzitter te gebeuren.

Deze tekst wordt vervangen door: "Het vrijwillig ontslag door een bestuurder dient bij gewone of elektronische brief aan de voorzitter van de algemene vergadering te gebeuren?

Art. 11. Werking, bijenkomsten

§1, De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigd bestuurder en een secretaris. In geval van afwezigheid van de voorzitter, wordt deze vervangen door

de ondervoorzitter of bij afwezigheid van deze laatste door een van de bestuurders of de algemene directeur.

Deze tekst wordt vervangen door, " de raad van bestuur kan uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigd bestuurder, een secretaris en een penningmeester aanduiden. In geval van afwezigheid van de voorzitter, wordt deze vervangen door de ondervoorzitter of bij afwezigheid van deze laatste door een van de bestuurders."

§2. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders.

Deze tekst wordt vervangen door, "De raad van bestuur vergadert minstens 6 keer per jaar op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders?

§4. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat door de voorzitter wordt ondertekend na goedkeuring door de raad van bestuur. Uittreksels of kopijen daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of doortwee bestuurders en door de secretaris,

Deze tekst wordt vervangen door: " Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt en door de secretaris binnen de week na de vergadering via gewone briefwisseling of elektronisch overgemaakt aan alle leden. Ir3innen de week na ontvangst kan elk lid zijn opmerkingen formuleren aan de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur. Indien er geen opmerkingen zijn, wordt dit verslag beschouwd ais zijnde goedgekeurd. De eventuele opmerkingen worden in de volgende vergadering van de raad van bestuur hernomen en opnieuw aan de bestuurders overgemaakt ter goedkeuring binnen de 8 dagen. Indien er geen opmerkingen zijn wordt het goedgekeurde verslag ondertekend door de voorzitter en een lid van het bestuur en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Uittreksels of kopijen daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en door de secretaris?

Art 14. Dagelijks bestuur

§1, Als orgaan van dagelijks bestuur kunnen worden aangesteld: een lid van de raad van bestuur

" afgevaardigd bestuurder" genoemd, een lid van de vereniging of van een derde. De bevoegdheden van het orgaan van dagelijks bestuur kunnen door de raad van bestuur worden overgedragen aan één of meer personen die elk afzonderlijk kunnen handelen. Deze bevoegdheden kunnen overeenkomstig de bepalingen van het huishoudelijk reglement worden gedelegeerd aan derden. Deze tekst wordt vervangen door: "Een orgaan van dagelijks bestuur kan worden ingesteld. De bevoegdheden van het orgaan van dagelijks bestuur kunnen door de raad van bestuur worden opgedragen aan Mn of meer bestuurders. Deze bevoegdheden kunnen overeenkomstig de bepalingen van het huishoudelijk reglement worden gedelegeerd aan een of meerdere leden van het directiecomité."

§4. Indien een persoon van het dagelijks bestuur zelf ontslag wenst te nemen, deelt hij dit schriftelijk mee aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Deze tekst wordt vervangen door: "Indien een persoon van het dagelijks bestuur zelf ontslag wenst te nemen, deelt hij dit bij gewone of elektronische brief mee aan de voorzitter van de raad van bestuur."

Titel IV -- Algemene vergadering

Art 15. Samenstelling

Geen vertegenwoordiger mag echter beschikken over meer dan één volmacht.

Deze tekst wordt vervangen door: "Geen vertegenwoordiger mag echter beschikken over meer dan drie

volmachten?

Art 16. Bevoegdheden

-Benoeming en afzetting van de commissarissen.

Deze tekst wordt vervangen door: "benoeming en afzetting van de commissaris."

-Het verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissarissen.

Deze tekst wordt vervangen door: " Het verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissaris."

-Het uitsluiten van de leden.

Deze tekst wordt vervangen door: "het aanvaarden en uitsluiten van de leden,"

Art 17. Bijeenkomsten

§1, Elk jaar wordt ten minste één algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de

jaarrekening van het afgelopen jaar en van de begroting van het volgend jaar.

Deze tekst wordt vervangen door: " Elk jaar worden ten minste twee gewone algemene vergaderingen

gehouden: voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen jaar uiterlijk in de maand juni na afloop

van het boekjaar en voor wat betreft het opmaken van de begroting in december."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art 18. Werking

§1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens afwezigheid, door een lid van de raad van bestuur of de algemene directeur.

Deze tekst wordt vervangen door: " De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de algemene vergadering of bij diens afwezigheid, door de voorzitter van de raad van bestuur of door een lid van de raad van bestuur."

Art 19. Notulen

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerst volgende vergadering wordt goedgekeurd en ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en de secretaris, ten behoeve van de leden en belanghebbenden die erom verzoeken. Het verzoek dient bij aangetekend schrijven gericht te worden aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Deze tekst wordt vervangen door: " Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt en door de secretaris binnen de week na de vergadering via gewone briefwisseling of elektronisch overgemaakt aan alle leden. Binnen de week na ontvangst kan elk lid zijn opmerkingen formuleren aan de voorzitter of de secretaris van de algemene vergadering, Indien er geen opmerkingen zijn, wordt dit verslag beschouwd als zijnde goedgekeurd. De eventuele opmerkingen worden in de volgende vergadering van de algemene vergadering hernomen en opnieuw aan de leden overgemaakt ter goedkeuring binnen de 8 dagen. Indien er geen opmerkingen zij wordt het goedgekeurde verslag ondertekend door de voorzitter en een lid van de algemene vergadering en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Uittreksels of kopijen daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en door de secretaris."

Art 23.

Artikel 23 wordt vervangen door:

Aldus aangenomen met eenparigheid van stemmen op de algemene vergadering gehouden te

8650 Houthulst-Klerken op 18 juni 2013 in twee exemplaren en ondertekend door de leden in de

algemene vergadering.

1° Compernol Monika, Gitsbergstraat 17, 8830 Hooglede (Gits),

geboren te Gits op 07.11.1944

2° De Smet Carlos, Tieltstraat 52, 8755 Ruisetede,

geboren te Tielt op 26.10.1946

3° Degryse Jan, Roeselarestraat 8, 8840 Staden (Oostnieuwkerke),

geboren te Roeselare op 07,08.1969

4° Depypere Yvonne, Gitsbergstraat 17, 8830 Hooglede (Gits),

geboren te Tielt op 08,11.1930

5° Devos Rosa, Dorpsstraat 4, 8650 Houthulst (Klerken),

geboren te Deerlijk op 24.01.1930

6° Dewilde Jeanninne, Dorpsstraat 4, 8650 Houthulst (Klerken),

geboren te Klerken op 01.02.1945

7° Dewilde Jean-Pierre, Hogeweg 3, 8650 Klerken,

geboren te Klerken op 14.02.1953

8° Gevaert Ann, Sentestraat 3, 8501 Kortrijk (Sente),

geboren te Kortrijk op 0.01.1961

9° Gunst Paul, Roeselarestraat 68c, 8830 Hooglede,

geboren te Torhout op 05.10.1954

10° Saint Germain Frans, lepersteenweg 72, 8600 Diksmuide (Woumen),

geboren te Roeselare op 12.04.1954

11° Van den Berghe Albert, Kerkhofstraat 19, 8670 Oostduinkerke,

geboren te Hamme op 09.12.1952

De algemene vergadering beslist dat de einddatum van het mandaat in de algemene vergadering een

einde neemt op onderstaande data, waarna het lidmaatschap van de algemene vergadering stilzwijgend

kan verlengd worden in overeenstemming met de procedure voorzien in het huishoudelijk reglement:

1° Compernol Monika, voorzitter van de algemene vergadering einddatum 31.12.2018

2° De Smet Carlos, ondervoorzitter van de algemene vergadering 31.12.2016

3° Degryse Jan 31.12.2018

4° Depypere Yvonne 31.12.2018

5° Devos Rosa 31.12.2018

6° Dewilde Jeanninne 31.12.2018

7° Dewilde Jean-Pierre 31.12.2018

8° Gevaert Ann 31.122018

9° Gunst Paul 31.12.2018

10° Saint Germain Frans 31.12.2018

11° Van den Berghe Albert 31.12.2018

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Onder haar leden worden volgende leden benoemd tot bestuurder met ingang vanaf 1 juli 2013 van de VZW met hun respectievelijk mandaat

1° Compemol Monika, Ondervoorzitter van de Raad van Bestuur

2°De Smet Carlos, Voorzitter van de raad van bestuur

3°Degryse Jan, Bestuurder

4°Devos Rosa, Bestuurder

5°Dewilde Jean-Pierre, Secretaris penningmeester

6°Dewilde Jeanninne, Bestuurder

7°Gevaert Ann, Bestuurder

8°Gunst Paul, Bestuurder

9°Saint-GermainFrans, Bestuurder

10° Van den Berghe Albert, Bestuurder

Zijn lid van het dagelijks bestuur vanaf 1 juli 2013

1 °De Smet Carlos Voorzitter van de raad van bestuur

2°Dewilde Jean-Pierre, Secretaris-penningmeester van de raad van bestuur

3°Gevaert Ann, Bestuurder

4°Gunst Paul, Bestuurder

5°De heer Bruno Vanbeselaere, Algemeen directeur

1° B. Op 3 december 2013 keurt de Algemene Vergadering unaniem volgende wijzigingen van de Statuten

goed, geldig vanaf 04.12.2013

=> Correctie op de goedgekeurde statuten d.d. 18.06.2013

-artikel 8§2 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit ... "tenzij de algemene vergadering daar

anders over beslist

-artikel 11 §3 en artikel 15: het aantal volmachten wordt "beperkt tot één" i.p.v. 3 per bestuurder

2° DE NIEUWE STATUTEN luiden als volgt (gecoördineerde tekst) :

N. 13727

Ondememingsnummer; 0431408290

Gehandicaptenzorg Maria Ter Engelen

STATUTEN

De hierna genoemde personen:

1°Callewaert, Maria, Gitsbergstraat 17, 8840 Hooglede (Gits),

2°Carrein, Madeleine, Hoogstraat 39, 8740 Deerlijk,

3°Catteeuw, Luc, Gitsbergstraat 82c, 8840 Hooglede (Gits),

4°Coulier, Hendrik, Gitsbergstraat 13, 8840 Hooglede (Gits),

5°De Smet, Carlos, Tieltstraat 52, 8080 Ruiselede,

6°Defranq, Prosper, Groenen Herderstraat 139, 8810 Roeselare (Rumbeke),

7° Degroote, Martha, Dorpstraat 2, 8151 Houthulst (Klerken),

8°Demeyer, Frans, Van Maerlantlaan 20, 8800 Roeselare, ;

9°Denecker, Femande, Gitsbergstraat 17, 8840 Hooglede (Gits),

10°Depypere, Yvonne, , Gitsbergstraat 17, 8840 Hooglede (Gits),

11°Lemahieu, Wilfried, Roodkruisstraat 29, 8800 Roeselare,

12° Ottevaere, Maria, Gitsbergstraat 17, 8840 Hooglede (Gits),

13° Platteau, André, Emiel Verhaerenlaan 10, 8450 Nieuwpoort,

14°Schouteten, Maria, Dorpstraat 2, 8151 Houthulst (Klerken),

15°Vanbesien, Godelieve, Dorpstraat 2, 8151 Houthulst (Klerken),

Hebben op 19 december 1985 een vereniging zonder winstoogmerk opgericht overeenkomstig de wet

van 27 juni 1921.

De statuten van deze vereniging luiden nu als volgt:

TITEL I - Naam, zetel, doel, duur

Art. 1. Naam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging draagt als naam; "Zorgcentrum Maria Ter Engelen" afgekort als "ZMTE"

Art. 2. Zetel

De vereniging is gevestigd te 8650 Houthulst (Klerken) Dorpsstraat 4.

Art. 3. Doel en Missie

§1.De vereniging heeft tot doel, het instaan voor kwaliteitsvolle en professionele dagopvang en woonbegeleiding van minder- en meerderjarigen met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsnood. Vanuit een christelijke visie en de spiritualiteit van Sint Vincentius, biedt de voorziening opvang, verzorging, begeleiding en behandeling van deze personen. Emancipatie is de kern van waaruit we kansen creëren om te komen tot zelfontplooiing en dit in relatie met anderen. Dit alles gebeurt binnen een warme en open sfeer.

Zij mag ook, op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat de opbrengst daarvan besteed wordt aan het hoofddoel.

§2.De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

Art. 4. Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL II - Leden

Art. 5, Aantal, aanvaarding, voorwaarden

§1. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste vier bedragen.

§2.De vereniging telt alleen effectieve leden. Zij bezitten de volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht in de algemene vergadering.

§3.Nieuwe leden worden voorgedragen en aanvaard door de algemene vergadering, Door het stellen van de kandidatuur aanvaardt de aanvrager de statuten, de doelstellingen en het huishoudelijk reglement.

De algemene vergadering dient haar beslissing niet te motiveren en zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkend lid na een periode van minstens 6 maanden.

De beslissing wordt genomen volgens de wettelijk voorziene procedure en met twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het aanwezigheidsquorum dient eveneens twee derde van de leden te bedragen.

Art. 6. Ontslag of ambtsbeëindiging

Een lid kan te allen tijde ontslag nemen. Hiertoe richt het een gewoon of elektronisch schrijven aan de voorzitter van de algemene vergadering.

De uitsluiting van een lid kan uitsluitend door de algemene vergadering worden uitgesproken, o.a.

" bij schending van de statuten van de vereniging, van het huishoudelijk reglement en/of de wettelijke

bepalingen

" indien het lid volgens zijn of haar gedragingen de doelstelling van de vereniging niet meer ondersteunt of de vlotte werking van de vereniging belemmert of belet.

" indien het lid aan minder den 50% van de vergaderingen heeft deelgenomen zonder de afwezigheden te verrechtvaardigen.

De uitsluiting gebeurt volgens de wettelijk voorziene procedure en met twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het aanwezigheidsquorum dient eveneens twee derde van de leden te bedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art, 7. Lidgeld, aansprakelijkheid

Leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

Zij gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de vereniging.

TITEL III - Bestuur, raad van bestuur

Art. 8. Aantal bestuurders

§1. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie leden benoemd door de algemene vergadering en ten alle tijde door deze afzetbaar.

§2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering daar anders over beslist.

Art. 9. Voorwaarden

Om tot bestuurder verkozen te worden, moet men lid zijn van de vereniging.

Art. 10. Benoeming, duur, ontslag

§1.Bestuurders worden verkozen door de algemene vergadering voor een termijn van zes jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar. Bij het verstrijken van de termijn, blijven de aanwezige bestuurders in functie totdat redelijkerwijze in hun vervanging of herkiezing kan worden voorzien.

§2.Indien het bestuursmandaat vroegtijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien tot het einde van het voorziene mandaat.

Zolang de vervanging van een bestuurder niet is gebeurd, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit,

§3.Het vrijwillig ontslag door een bestuurder dient bij gewone of elektronische brief aan de voorzitter van de algemene vergadering te gebeuren.

Art. 11. Werking , bijeenkomsten

§1.0e raad van bestuur kan uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigd bestuurder, een secretaris en een penningmeester aanduiden. In geval van afwezigheid van de voorzitter, wordt deze vervangen door de ondervoorzitter of bij afwezigheid van deze laatste door een van de bestuurders.

§2.De raad van bestuur vergadert minstens 6 keer per jaar op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders. De oproepingsbrief wordt minstens 8 dagen op voorhand verstuurd per gewone of elektronische post en vermeldt dag,uur,plaats en agenda.

§3.0e raad van bestuur vergadert als collegiaal orgaan slechts geldig als tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. De besluiten worden genomen met gewone meerderheid, behoudens strengere bepalingen in deze statuten of in de wet. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vervangen, maar niemand mag over meer dan één volmacht beschikken.

§4.Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt en dcor de secretaris binnen de week na de vergadering via gewone briefwisseling of elektronisch overgemaakt aan alle leden. Binnen de week na ontvangst kan elk lid zijn opmerkingen formuleren aan de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur. Indien er geen opmerkingen zijn, wordt dit verslag beschouwd als zijnde goedgekeurd. De eventuele opmerkingen worden in de volgende vergadering van de raad van bestuur hernomen en opnieuw aan de bestuurders overgemaakt ter goedkeuring binnen de 8 dagen. Indien er geen opmerkingen zijn wordt het goedgekeurde verslag ondertekend door de voorzitter en een lid van het bestuur en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Uittreksels of kopijen daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en door de secretaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art, 12. Bevoegdheden van de raad van bestuur

§1.Aile bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§2, De raad van bestuur is bevoegd voor aile handelingen, zonder uitzondering, van beheer en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende en onroerende goederen en van het hypothekeren, alsook van het verlenen en aanvaarden van alle zakelijke rechten; van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn; van alle handels , bank en postverrichtingen; van het opheffen van hypotheken.

§3.De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het directiecomité (algemeen en departementale directeurs alsook de kwaliteitscoördinator) met twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het aanwezigheidsquorum dient eveneens twee derde van de leden te bedragen. .

Art. 13. Externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt die bij aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Bij buitengerechtelijke handelingen, ook met betrekking tot volmachten, wordt de vereniging tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders, waarbij een van hen de voorzitter, de ondervoorzitter of de afgevaardigd bestuurder dient te zijn. Tegenover derden zijn dezen er niet toe gehouden enig bewijs voor te leggen. Tegenover de vereniging blijven zij evenwel aansprakelijk.

Art. 14. Dagelijks bestuur

§1. Een orgaan van dagelijks bestuur kan worden ingesteld. De bevoegdheden van het orgaan van dagelijks bestuur Kunnen door de raad van bestuur worden opgedragen aan ëën of meer bestuurders Deze bevoegdheden kunnen overeenkomstig de bepalingen van het huishoudelijk reglement worden gedelegeerd aan een of meerdere leden van het directiecomité.

§2. Het orgaan van dagelijks bestuur wordt aangesteld door de raad van bestuur en kan ten allen tijde door de raad van bestuur worden afgezet.

§3. Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat hef `dagelijks bestuur' omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Tot het dagelijks bestuur behoren onder meer: de bevoegdheid om namens de vereniging de dagelijkse briefwisseling te ondertekenen, de bevoegdheid om alle kwijtingen en ontvangstbewijzen of andere documenten ten aanzien van financiële en andere instellingen en alle documenten tegenover de post en vervoer te ondertekenen, en de bevoegdheid de lopende zaken af te handelen.

§4. Indien een persoon van het dagelijks bestuur zelf ontslag wenst te nemen, deelt hij dit bij gewone of elektronische brief mee aan de voorzitter van de raad van bestuur. De raad van bestuur kan het ontslag, dat ingaat bij ontvangst van het schrijven, niet weigeren.

Titel IV - Algemene vergadering

Art.15. Samenstelling

De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging.

Een lid mag zich echter door een ander lid laten vertegenwoordigen. Geen vertegenwoordiger mag echter beschikken over meer dan één volmacht.

Ieder lid beschikt over één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2,2

Art. 16. Bevoegdheden

De algemene vergadering is exclusief bevoegd voor;

-de aanstelling, de afzetting en het bepalen van een eventuele vergoeding voor de

bestuurders;

- de benoeming en afzetting van de commissaris;

- het verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissaris;

-het goedkeuren of verwerpen van de begroting en jaarrekening;

-het aanvaarden en uitsluiten van de leden;

-het wijzigen van de statuten en de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

- alle aangelegenheden die door de statuten of de wet aan de algemene vergadering zijn toegewezen,

Art. 17. Bijeenkomsten

§1.Elk jaar wordt ten minste twee gewone algemene vergadering gehouden; voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen jaar uiterlijk in de maand juni na afloop van het boekjaar en voor wat betreft het opmaken van de begroting in december

§2.Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de leden daarom verzoeken.

§3.Oproepingen kunnen geldig gedaan worden door de voorzitter, of door twee bestuurders of door één

vijfde van de leden.

Zij worden verstuurd per gewone of elektronische post ten laatste acht dagen voor de vergadering,

§4.De oproeping vermeldt dag, uur, plaats en de agenda.

Deze wordt bepaald door de raad van bestuur. leder lid kan punten aan de agenda toevoegen.

§5.De vergadering kan geen geldige besluiten nemen buiten de agenda tenzij de helft der aanwezige of vertegenwoordigde leden daarom verzoekt en de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders hiermee instemmen.

Art.18. Werking

§1, 0e algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de algemene vergadering of bij diens afwezigheid, door de voorzitter van de raad van bestuur of door een lid van de raad van bestuur. Tenzij de wet anders bepaalt en behoudens strengere bepalingen in deze statuten, beslist de algemene vergadering geldig met eenvoudige meerderheid van stemmen welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is. Bij staking der stemmen beslist in ieder geval de stem van de voorzitter.

§2.Besluiten in verband met gewone statutenwijzigingen, doelwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen warden mits de voorwaarden in acht worden genomen zoals bepaald in deze statuten of bij ontstentenis in de wet van 27 juni 1921 en haar uitvoeringsbesluiten.

Art. 19, Notulen

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt en door de secretaris binnen de week na de vergadering via gewone briefwisseling of elektronisch overgemaakt aan alle leden. Binnen de week na ontvangst kan elk lid zijn opmerkingen formuleren aan de voorzitter of de secretaris van de algemene vergadering. Indien er geen opmerkingen zijn, wordt dit verslag beschouwd als zijnde goedgekeurd. De eventuele opmerkingen worden in de volgende vergadering van de algemene vergadering hernomen en opnieuw aan de leden overgemaakt ter goedkeuring binnen de 8 dagen. Indien er geen opmerkingen zijn wordt het goedgekeurde verslag ondertekend door de voorzitter en een lid van de algemene vergadering en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Uittreksels of kopijen daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en door de secretaris.

Titel V  Financieel beheer

Art. 20. Jaarrekening, begroting, commissaris

" "

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De jaarrekeningen en de begroting worden door de raad van bestuur voorbereid en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

Vervolgens wordt bij afzonderlijke stemming aan de bestuurders en aan de commissarissen kwijting verleend, Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar..

Een commissaris wordt door de algemene vergadering benoemd van zodra de drempelwaarden, zoals in de wet zijn voorzien, worden overschreden. Aan deze commissaris, lid van het IBR (het instituut voor Bedrijfsrevisoren) wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en de regelmatigheid van de verrichtingen opgedragen.

Tite! VI - Ontbinding en vereffening

Art, 21. Ontbinding van de vereniging

Behoudens de gevallen van rechterlijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig de statutaire of wettelijke bepalingen. Het besluit tot ontbinding benoemt tevens één of meer vereffenaars; bij gebreke daarvan kan de rechtbank tot zulke benoeming overgaan op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

Art. 22. Bestemming activa na ontbinding

§1.Welke ook de oorzaak is van de ontbinding, zullen de netto activa van de vereniging overgemaakt worden aan een vereniging met een "gelijkaardig doel" en "inspiratie" , aan te wijzen door de algemene vergadering. Dit dient te gebeuren in overleg met de VZW "Klooster der Zusters van de H. Vincentius" te 8830 Hooglede  Gits of bij gebreke daarvan met de instantie die door haar werd aangewezen.

§2.Bij het bepalen van de bestemming moeten de vereffenaars en de algemene vergadering rekening houden met het doel van de vereniging zoals bepaald in art. 3 §1.

§3.In geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud leden van de vereniging.

Art. 23,

Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 en haar uitvoeringsbesluiten.

Aldus aangenomen met eenparigheid van stemmen op de algemene vergadering gehouden te 8650 Houthulst-Klerken op 18 juni 2013 en in twee exemplaren en ondertekend door de leden in de algemene vergadering.

1° Compernol Monika , Gitsbergstraat 17 , 8830 Hooglede (Gits)

geboren te GITS op 7 november 1944

2° De Smet Carlos , Tieltstraat 52, 8755 Ruiselede ;

geboren te TIELT op 26 oktober 1946

3° Degryse Jan, Roeselarestraat 8, 8840 Staden Oostnieuwkerke

geboren te Roeselare op 7 augustus 1969

4° Depypere Yvonne, Gitsbergstraat 17, 8830 Hooglede (Gits),

geboren te TIELT op 8 november 1930

5° Devos Rosa , Dorpsstraat 2, 8650 Houthulst(Klerken) ;

geboren te DEERLIJK op 24 januari 1930

6° Dewilde Jean-Pierre, Hogeweg 3, 8650 Houthulst (Klerken) geboren te Klerken op 14 februari 1953

7° Dewilde Jeanninne, Dorpstraat 2, 8650 Houthulst (Klerken) geboren te Klerken op 1 februari 1945

8° Gevaert Ann, Sentestraat 3, 8501 Kortrijk (Heule)

geboren te Kortrijk op 9 januari 1961

9° Gunst Paul, Roeselarestraat 68c, 8830 Hooglede;

geboren te TORHOUT op 5 oktober 1954

10° Saint Germain Frans, lepersteenweg 72, 8600 Diksmuide (Woumen)

geboren te Roeselare op 12 april 1954

11° Van den Berghe Albert, Kerkhofstraat 19,8670 Oostduinkerke

geboren te Hamme op 12 april 1954

Voor-

behouden

aan,ht

Belgisch

Staatsb

lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. BENOEMING LEDEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING EN BESTUURDERS

De algemene vergadering van 18 juni 2013 heeft, met éénparigheid van stemmen en conform de nieuwe statutaire bepalingen volgende leden benoemd en bevestigd in hun mandaat.

De algemene vergadering beslist overigens dat de einddatum van het mandaat in de algemene vergadering een einde neemt op onderstaande data, waarna het lidmaatschap van de algemene vergadering stilzwijgend kan verlengd worden in overeenstemming met de procedure voorzien in het huishoudelijk reglement;

1° Compernol Monika, voorzitter van de algemene vergadering 31 12,2018

3° De Smet Carlos, ondervoorzitter van de algemene vergaderin 31.12.2016

3° Degryse Jan, 31.12.2018

4° Depypere Yvonne, 31.12.2018

5° Devos Rosa 31,12.2018

6° Dewilde Jean-Pierre, secretaris-penningmeester 31.12.2018

7° Dewilde Jeannine 31.12.2018

8° Gevaert Ann 31.12.2018

9° Gunst Paul, 31.12.2018

10° Saint Germain Frans, 31.12.2018

11° Van den Berghe Albert, 31.12.2018

Onder haar leden worden volgende leden benoemd tot bestuurder met ingang vanaf 1 juli 2013 van de VZW met hun respectievelijk mandaat:

1° Cornpemol Monika, Ondervoorzitter van de Raad van Bestuur

2° De Smet Carlos, Voorzitter van de raad van bestuur

3° Degryse Jan, Bestuurder

4° Devos Rosa, Bestuurder

5° Dewilde Jean-Pierre, Secretaris penningmeester

6° Dewilde Jeanninne, Bestuurder

7° Gevaert Ann, Bestuurder

8° Gunst Paul, Bestuurder

9° Saint-Germain Frans, Bestuurder

10° Van den Berghe Albert, Bestuurder

Zijn lid van het dagelijks bestuur vanaf 1 juli 2013 ;

1° De Smet Carlos Voorzitter van de raad van bestuur

2° Dewilde Jean-Pierre, Secretaris-penningmeester van de raad van bestuur

3° Gevaert Ann, Bestuurder

4° Gunst Paul, Bestuurder

5° De heer Bruno Vanbeselaere, Algemeen directeur

4.ONTSLAG LEDEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING EN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Op de algemene vergadering van 18 juni 2013 werd met éénparigheid van stemmen het ontslag

goedgekeurd van :

*in zijn mandaat als lid van de Algemene Vergadering

DERRE BART , Brugesteenweg 117, 8460 Oudenburg

*in zijn manaat als lid van de Algemene Vergadering en als lid en voorzitter van de Raad van Bestuur:

TOP LUKAS , Gitsbergstraat 13 , 8830 Wooglede (Gits)

*ROSA DEVOS blijft lid van de Raad van Bestuur en neemt ontslag als secretaris van de Algemene

Vergadering en de Raad van Bestuur

Klerken, 3 december 2013

Voor eensluidend uittreksel :

Voor de VZW Zorgcentrum Maria ter Engelen

De Smet Carlos, Voorzitter van de Raad van Bestuur

Dewilde Jean-Pierre, Secretaris penningmeester van de Raad van Bestuur

Luik B - Vervolg

MOD 2,2

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2011
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Griffie

111111111111111U111111

*11167524*

V beh aa Bef Star

Ondernerningsnr : 0431.408.290

Benaming

(voluit) : ZORGCENTRUM MARIA TER ENGELEN

'verkort) : MTE

Rechtsvorm : VZW

Zetel : DORPSSTRAAT 4 8650 HOUTHULST-KLERKEN

Onderwerp akte : AMBTSBEËINDIGING EN BENOEMING VAN BESTUURDERS & LEDEN ALGEMENE VERGADERING EN BENOEMING COMMISSARIS

BENOEMING EN ONTSLAG BESTUURDERS en COMMISSARIS

De Algemene vergadering neemt akte van volgende ontslagen en benoemingen, voorgedragen door de Raad van Bestuur:

1. BENOEMING ALS LID RAAD VAN BESTUUR vanaf 21 juni 2011:

Dhr. Albert Van den Berghe, °9 /12/1952 - Kerkhofstraat 19 , 8670 Oostduinkerke

2.. AANVAARDING ONTSLAG ALS LID RAAD VAN BESTUUR met ingang op 21 juni 2011 : Dhr. Bart Derre , Brugsesteenweg 117 , 8460 Oudenburg

3.AANVAARDING ONTSLAG ALS LID ALGEMENE VERGADERING met ingang op 21 juni 2011 : Dhr. Frans Demeyer , Meensesteenweg 71 bus 6 , 8800 Roeselare

4. BENOEMING COMMISSARIS

Door de algemene vergadering van de VZW ZORGCENTRUM Maria Ter Engelen werd op 21 juni 2011

tot commissaris aangesteld , voor een termijn van drie jaar :

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" , President Kennedypark la , 8500 Kortrijk - vertegenwoordigd door

Dhr FRANCIS RYSMAN.

Zijn controletaken behelzen de boekjaren 2011,2012 en 2013.

Deze algemene vergadering van 21 juni 2011 heeft bijgevolg, met eenparigheid van stemmen

van de aanwezige stemgerechtigden en dit overeenkomstig artikel 16 van de statutaire bepalingen,

benoemd en bevestigd in hun mandaat als bestuurder :

1° Compemol Monika , Gitsbergstraat 17, 8830 Hooglede (Gits) ;

geboren te GITS op 7 november 1944

2° Degryse Jan , Roeselarestraat 8, 8840 Staden(Oostnieuwkerke) ;

geboren te ROESELARE op 7 augustus 1868

3° De Smet Carlos , Tieltstraat 52, 8755 Ruiselede

geboren te TIELT op 26 oktober 1946

4° Devos Rosa , Dorpsstraat 2, 8650 Houthulst(Klerken) ; geboren te DEERLIJK op 24 januari 1930

5° Dewilde Jean-Pierre , Hogeweg 3 , 8650 Houthulst(Klerken) ;

geboren te KLERKEN op 14 februari 1953

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

,9 H ,tClim,eninn

MOU 2.2

Luik B - Vervolg

Dewilde Jeanninne dorpsstraat 2 , 8650 Houthulst(Klerken) ;

geboren te KLERKEN op 1 februari 1945

Gevaert Ann, Sentestraat 3, 8501 Heule ;

geboren te KORTRIJK op 9 januari 1961

Gunst Paul, Roeselarestraat 68c, 8830 Hooglede ;

geboren te TORHOUT op 5 oktober 1954

9° Saint Germain Frans , De Breyne Peellaertstraat 12, 8600 Diksmuide (Woumen) ; geboren te ROESELARE op 12 april 1954

10° Top Lukas, Gitsbergstraat 13, 8830 Hooglede (Gits);

geboren te LANGEMARK op 20 oktober 1933

11° Van den Berghe Albert, Kerk hofstraat 19, 8670 Oostduinkerke geboren te HAMME op 9 december 1952

allen van Belgische nationaliteit.

Deze hebben onder elkaar aangesteld tot :

Voorzitter: E.H. Lukas TOP

Ondervoorzitter: Zr. Monika COMPERNOL

Secretaris: Zr. Rosa DEVOS

Afgevaardigd bestuurder: Carlos De Smet.

In de Algemene Vergadering zetelen alle voornoemde bestuurders, alsook:

12° Depypere Yvonne, Gitsbergstraat 17, 8830 Hooglede (Gits) , geboren te TIELT op 8 november 1930

13° Derre Bart, Brugsesteenweg 117, 8460 Oudenburg ;

geboren te BRUGGE op 10 juni 1971

Klerken, 21 juni 2011

Voor eensluidend uittreksel :

Voor de VZW Zorgcentrum Maria Ter Engelen,

Top Lukas,

Voorzitter Raad van Bestuur

De Smet Carlos,

Afgevaardigd bestuurder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad







Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2011
ÿþ1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD TER GRIFFIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 MAO. 2011

vicari



Ondernerningsnr : 0431.408.290

benaming

(voluit) : ZORGCENTRUM MARIA TER ENGELEN

(verkort) : MTE

Rechtsvorm : VZW

Zetel : DORPSSTRAAT 4 8650 HOUTHULST-KLERKEN

Onderwerp akte : AMBTSBEËINDIGING EN BENOEMING VAN BESTUURDERS EN LEDEN ALGEMENE VERGADERING

BENOEMING EN ONTSLAG LEDEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING EN BESTUURDERS

De Algemene vergadering neemt akte van volgende ontslagen en benoemingen, voorgedragen door de Raad van Bestuur:

°Benoemingen als leden Raad van Bestuur vanaf 01.01.2011:

II111Ifllflll11111111111111 BIa

b

s

- Roeselarestraat 8, 8840 Oostnieuwkerke Hogeweg 3, 8650 Klerken

 Dorpsstraat 2, 8650 Klerken

 Sentestraat 3, 8501 Heule

De Breyne Peellaertstraat 12, 8600 Diksmuide

Dhr. Jan Degryse, °07.08.1969

Dhr. Jean-Pierre Dewilde, 014.02.1953 

Zr. Jeanninne Dewilde, °01.02.1945

Mevr. Ann Gevaert, 009.01.1961

Dhr. Frans Saint Germain, *12.04.1954-

Dhr. Albert Van Den Berghe blijft voorlopig waarnemend lid van de AV en RvB. °Aanvaarding ontslag met ingang op 31.12.2010 ais leden Raad y Bestuur :

Zr. Depypere Yvonne

Mevr. Vandenabeele Suzanne

°Aanvaarding ontslagen met ingang op 31.12.2010 als leden Algemene Vergadering:

Mevr. Vandenabeele Suzanne

Mevr. Vandamme Hilde

°Benoeming en ontslag binnen de Raad van Bestuur

Zr Monika Camperral wordt aangesteld als ondervoorzitter van de Raad van Bestuur in opvolging van Zr. Yvonne Depypere.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Deze algemene vergadering van 16 december 2010 heeft bijgevolg, met eenparigheid van stemmen van de aanwezige stemgerechtigden en conform artikel 11 van de statutaire bepalingen, voor een volgende termijn van zes jaar tot bestuurders benoemd en bevestigd in hun mandaat :

r r

~'^.._ ~ ~ c?' het .3eTgisc;l ~t2~tsb1a4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

1° Compernol Monika , Gitsbergstraat 17, 8830 Hooglede (Gits) ;

geboren te GITS op 7 november 1944

2° Degryse Jan , Roeselarestraat 8, 8840 Staden(Oostnieuwkerke) ;

geboren te ROESELARE op 7 augustus 1969

3° Derre Bart, Brugsesteenweg 117, 8460 Oudenburg ;

geboren te BRUGGE op 10 juni 1971

4° De Smet Carlos , Tieltstraat 52, 8755 Ruiselede

geboren te TIELT op 26 oktober 1946

5° Devos Rosa , Dorpsstraat 2, 8650 Houthulst(Klerken) ;

geboren te DEERLIJK op 24 januari 1930

6° Dewilde Jean-Pierre , Hogeweg 3 , 8650 Houthulst(Klerken) ;

geboren te KLERKEN op 14 februari 1953

7° Dewilde Jeanninne , Dorpsstraat 2 , 8650 Houthulst(Klerken) ;

geboren te KLERKEN op 1 februari 1945

8° Gevaert Ann, Sentestraat 3, 8501 Heule ; geboren te KORTRIJK op 9 januari 1961

9° Gunst Paul, Roeselarestraat 68c, 8830 Hooglede ;

geboren te TORHOUT op 5 oktober 1954

10° Saint Germain Frans , De Breyne Peellaertstraat 12, 8600 Diksmuide (Woumen) ; geboren te ROESELARE op 12 april 1954

11° Top Lukas, Gitsbergstraat 13, 8830 Hooglede (Gits);

geboren te LANGEMARK op 20 oktober 1933

allen van Belgische nationaliteit.

Deze hebben onder elkaar aangesteld tot :

Voorzitter: E.H. Lukas TOP

Ondervoorzitter: Zr. Monika COMPERNOL

Secretaris: Zr. Rosa DEVOS

Afgevaardigd bestuurder: Carlos De Smet.

In de Algemene Vergadering zetelen alle voornoemde bestuurders, alsook:

12° Demeyer Frans, Meensesteenweg 71 bus 6, 8800 Roeselare ;

geboren te ARDOOIE op 14 mei 1930

13° Depypere Yvonne, Gitsbergstraat 17, 8830 Hooglede (Gits) ,

geboren te TIELT op 8 november 1930

Klerken, 16 december 2010

Voor eensluidend uittreksel :

Voor de VZW Zorgcentrum Maria Ter Engelen,

Top Lukas,

Voorzitter Raad van Bestuur

De Smet Carlos,

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZORGCENTRUM MARIA TER ENGELEN, AFGEKORT : M…

Adresse
DORPSSTRAAT 4 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : HOUTHULST
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande