ZWAENEPOEL WIM

Société en commandite simple


Dénomination : ZWAENEPOEL WIM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.023.742

Publication

03/01/2012
ÿþVoor-behoude aan hel Belgise Staatsbh

Mod ware 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIN *1 YI I20 ~~ I01715* ~ II~il





BELGIS H STAATSBL >~

~'~!~ HTBAi~',t

Grif#K TRIJK KQGPHAIvDEi

, e







Ondernemingsnr : Benaming á~ 2 . QZ3. 42

(voluit) : (verkort) : Zwaenepoel Wim

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Pottelberg 92 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

a) de heer Zwaenepoel Wim, geboren te Brugge op 06 augustus 1985, wonende te 8500 Kortrijk, Pottelberg

92.

b) de heer Zwaenepoel Daniel, geboren te Nieuwpoort op 22 maart 1952, wonende te 8730 Beernem, Rollebaanstraat 25a.

Is een gewone commanditaire vennootschap gevormd onder de benaming

"Zwaenepoel Wim"

en onder volgende voorwaarden :

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam van . . Zwaenepoel Wim".

2. Zetel : de zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Pottelberg 92.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Vennoten :

a) de heer Zwaenepoel Wim, geboren te Brugge op 06 auhgustus 1985, wonende te 8500 Kortrijk, Pottelberg 92, actieve vennoot.

b) de heer Zwaenepoel Daniel, geboren te Nieuwpoort op 22 maart 1952, wonende te 8730 Beernem, Rollebaanstraat 25a, stille vennoot.

5. Kapitaal en volstorting : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro nul cent (1.000,00.), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) deelbewijzen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal zal volledig volstort worden in geld onmiddellijk nadat de vennootschap reohtspersoonlijkheid heeft verkregen.

6. Het kapitaal zal volledig onderschreven worden in geld.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december 2012.

8. Reservering en winstverdeling : de gezamenlijke vennoten bepalen ieder boekjaar met eenparigheid van stemmen vrij de bestemming die moet gegeven worden aan het resultaat van het boekjaar. Bij gebreke van unanimiteit wordt de winst van het boekjaar integraal gereserveerd. De verdeling van het uitgekeerde deel van de winst tussen de vennoten onderling gebeurt naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal voor wat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V3or- behouden aan het Belgisch Staatsblad

betreft de kapitaalvertegenwoordigende aandelen. Het batig of negatief saldo dat bij de afsluiting van de vereffening overblijft zal worden verdeeld respectievelijk omgeslagen tussen de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal voor wat betreft de kapitaalvertegenwoordigende aandelen.

9. De vennootschap wordt bestuurd door de gezamenlijk handelende actieve vennoten. De actieve vennoten beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap wordt in rechte en in alle akten geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijk handelende actieve vennoten.

Onverminderd deze algemene bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigings-macht van de gezamenlijk handelende vennoten, kunnen de vennoten de bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht met eenparigheid van stemmen geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer zaakvoerders waarvan zij de bevoegdheden en de bezoldiging bepalen in het benoemingsbesluit, onverminderd latere wijzigingen. Deze delegatie is mits publicatie in de bijlage van het Belgisch Staatsblad tegenwerpelijk aan derden. De zaakvoerders worden met eenparigheid van stemmen aangesteld voor een door de vennoten te bepalen duur, en zij kunnen op elk ogenblik worden ontslaan. Zowel de gezamenlijk handelende vennoten als, binnen de grenzen van hun toegekende bevoegdheid, de zaakvoerders, kunnen lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen of voor een reeks rechtshandelingen.

De vennootschap is niet gebonden door doeloverschrijdende handelingen indien haar doel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

10. Doel van de vennootschap :

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, de uitbating van een kinesiepraktijk, het verstrekken van paramedische activiteiten, begeleiding in het sportmilieu. Zulks in de ruimste zin en al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen doen.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, inclusief alle handelingen met betrekking tot het beheer van haar vermogen.

11. Benoeming en overgangsbepalingen

a) de volgende personen worden aangesteld als statutaire zaakvoerder :

- de heer Zwaenepoel Wim, voornoemd, actief vennoot, die aanvaardt

b) het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende bepaling van de vennoten en de duurtijd ervan is onbeperkt.

De zaakvoerders zijn, elk afzonderlijk handelend, bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, inclusief alle daden van beschikking, en vertegenwoordigen de vennootschap bij alle handelingen in en buiten rechte, inclusief deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar zoals een hypotheekbewaarder of een notaris is vereist.

c) de eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013, op de laatste zaterdag van de maand mei.

Gedaan te Kortrijk, op 8 december 2011.

Zwaenepoel Wim

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZWAENEPOEL WIM

Adresse
POTTELBERG 92 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande