ZWEVEZEELS HOUTBEDRIJF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZWEVEZEELS HOUTBEDRIJF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.024.815

Publication

21/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IM

*14158420*

NEERGELEGD

Griffle Rechtbank Koophandel

07 AUG 2014

Griffie

Ugitït Atdeli ng-Bra.i.g"

De gri§fieY

Ondernemingsnr ; 0446.024.816

Benaming

(voluit) : ZWEVEZEELS HOUTBEDRIJF

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene (Zwevezele), Akkerstraat 41A

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 4 augustus 2014, neergelegd vóór registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZWEVEZEELS HOUTBEDR1JF", gevestigd te 8750 Wingene; (Zwevezele), Akkerstraat 41A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) onder het; nummer BTW BE 0445.424.815;

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Verwijzing naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 augustus 2010, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 23 september 2010 onder nummer 0139737, waarbij de vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

aanvaarding van het ontslag van de Heer Muylaert Ferdi als zaakvoerder en dit vanaf 31 augustus 2010;

benoeming tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, de naamloze vennootschap Zebema, Akkerstraat 4A te 8750 Wingene (Zwevezele), vertegenwoordigd door de heer Slee Robert, Brandstraat 23, 8000 Brugge, en dit vanaf 31 augustus 2010;

- verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Akkerstraat 4A te 8750 Wingene (Zwevezele), en dit vanaf 31 augustus 2010.

2.1. Bevestiging van het ontslag van de statutaire zaakvoerder, de heer Muylaert Ferdi, vanaf 31 augustus, 2010.

2,2, Voor zover als nodig bevestiging van het ontslag van de statutaire zaakvoerder opvolger, mevrouw Houttekier Sonja, destijds wonende te Wingene (Zwevezele), Bruggestraat 70.

3. In uitvoering van voormelde zetelverplaatsing, wijzigt het artikel van de statuten met betrekking tot de maatschappelijke zetel, als volgt:

"De zetel is gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Akkerstraat 4A.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats binnen het Nederlandstalige gedeelte van het land,' mede in Brussel bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad."

4.1. Bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, voorlegging van het verslag van de zaakvoerder omtrent de voorgenomen doeiswijziging, aan welk verslag een staat van actief en passief van minder dan drie maand oud is toegevoegd.

4.2. Wijziging van het doel van de vennootschap door wijziging van het desbetreffend artikel van de statuten, als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

1) - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen met uitzondering van de activiteiten voorbehouden aan makelaars in onroerende goed; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te, richten rechtspersonn_

een ondernemingen.__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

t ~ ,p,y ~r 9 II) - Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

~ - Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitelisatieondememingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge - Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

_ De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IIl) -- De uitbating van een bedrijf tot verwerking van producten van dierlijke oorsprong, de in- en verkoop van deze producten en alle werkzaamheden die hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

IV) - De fabricage en groothandel in niet metalen meubelen en onderdelen;

- Zagerij en werf voor het verdelen van hout.

Van een zagerij deel uitmakende werkplaats voor het afrollen en snijden van hout,

Nijverheid voor het bewerken en bereiden van hout, fabricage van panelen van samengeperst hout,

fabricage van plakhout en fineerhout, zelfstandige werkplaats voor het afrollen en snijden van hout of

werkplaats die deel uitmaakt van een fabriek voor plak- en fineerhout.

- Fabricage van rolluiken, zonneblinden en vliegenramen.

- Fabricage van onderdelen voor geprefabriceerde huizen en uiteenneembare houten paviljoenen.

- Fabricage van houten ladders en laddertjes.

- Fabricage van parketvloeren en -planken.

- Fabricage van garnering van niet-metalen meubels, en van houten stoelen.

- Bijzondere werkplaats voor houtnijverheid, kistenmakerij, draaierswerk,

- Fabricage van houten toebehoren voor de textielnijverheid, fabricage van houten kaders en lijsten voor

schilderijen, fabricage van houten vormen, hakken en zolen, fabricage van bezems, borstels en kwasten,

klompenmakerij,

- Fabricage van schoenen en onderdelen,

- De aankoop, verkoop en verhuur van machines en toebehoren voor de schoennijverheid.

- De aankoop, verkoop en verhuur van machines voor de meubelindustrie

- Plaatsen van parket- en plankenvloeren.

V) De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze. in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

pe vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

5. Wijziging van het artikel 12 van de statuten door volledige vervanging van het artikel, als volgt

üpe vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten), te benoemen door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

6. Verwijzing naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 29 maart 2014, nog niet gepubliceerd, waarbij de bijzondere algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

- aanvaarding van het ontslag van de zaakvoerder, de naamloze vennootschap Zebema, gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Akkerstraat 4/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge)

, , { onder het nummer BTW BE 0427.035.372, met als vaste vertegenwoordiger de heer Robert Slee, wonende te 8000 Brugge, Brandstraat 23;

e: , - benoeming tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, de naamloze vennootschap Trenovo, gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Akkerstraat 4A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) onder het nummer BTW BE 0841.671.176, met als vaste vertegenwoordiger de heer Robert Slee, wonende te Brugge, Brandstraat 23, en dit vanaf 29 maart 2014,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge 7. Integrale vernieuwing en hernummering van de statuten, aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, aan de "corporate governance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de naam, de rechtsvorm, de duur, de externe vertegenwoordiging, de datum van de algemene vergadering en het boekjaar.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ZWEVEZEELS HOUTBEDRIJF".

ZETEL

8750 Wingene (Zwevezele), Akkerstraat 4/A

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I) - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen met uitzondering van de activiteiten voorbehouden aan makelaars in onroerende goed; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II) - Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Ill)  De uitbating van een bedrijf tot verwerking van producten van dierlijke oorsprong, de in- en verkoop

van deze producten en alle werkzaamheden die hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden. IV) - De fabricage en groothandel in niet metalen meubelen en onderdelen;

- Zagerij en werf voor het verdelen van hout.

Van een zagerij deel uitmakende werkplaats voor het afrollen en snijden van hout.

Nijverheid voor het bewerken en bereiden van hout, fabricage van panelen van samengeperst hout, fabricage van plakhout en fineerhout, zelfstandige werkplaats voor het afrollen en snijden van hout of werkplaats die deel uitmaakt van een fabriek voor plak- en fineerhout,

- Fabricage van rolluiken, zonneblinden en vliegenramen,

Fabricage van onderdelen voor geprefabriceerde huizen en uiteenneembare houten paviljoenen,

- Fabricage van houten ladders en laddertjes.

- Fabricage van parketvloeren en -planken.

- Fabricage van garnering van niet-metalen meubels, en van houten stoelen.

- Bijzondere werkplaats voor houtnijverheid, kistenmakerij, draaierswerk,

- Fabricage van houten toebehoren voor de textielnijverheid, fabricage van houten kaders en lijsten voor schilderijen, fabricage van houten vormen, hakken en zolen, fabricage van bezems, borstels en kwasten, klompenmakerij.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Fabricage van schoenen en onderdelen.

- De aankoop, verkoop en verhuur van machines en toebehoren voor de schoennijverheid.

- De aankoop, verkoop en verhuur van machines voor de meubelindustrie.

- Plaatsen van parket- en plankenvloeren.

V) De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) ieder,

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, hierna "jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. 1s een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

A " ~ f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 tweede lid Wetboek Vennootschappen toegepast.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte, gecoördineerde statuten en bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

Voors >hóuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste b1%. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 10.10.2013 13630-0203-014
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 17.12.2014 14697-0024-014
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 31.07.2012 12369-0570-015
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 21.06.2011 11192-0477-014
23/09/2010 : BG074193
28/06/2010 : BG074193
04/06/2009 : BG074193
29/07/2008 : BG074193
31/08/2007 : BG074193
05/09/2006 : BG074193
26/09/2005 : BG074193
08/07/2004 : BG074193
17/11/2003 : BG074193
28/11/2002 : BG074193
08/11/2002 : BG074193
23/08/2001 : BG074193
10/11/2000 : BG074193
25/07/1998 : BG74193
23/11/1993 : BG74193
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 28.06.2016 16244-0509-014

Coordonnées
ZWEVEZEELS HOUTBEDRIJF

Adresse
AKKERSTRAAT 4, BUS A 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande