2 WIELEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2 WIELEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.819.215

Publication

12/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15302653*

Neergelegd

10-02-2015

Griffie

0597819215

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

2 wielen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sven Heyvaert te Hamme op 6 februari 2015, ter

registratie aangeboden.

Dat :

1) De heer STALJANSSENS Wouter Gustaaf, geboren te Hamme op 29 november 1972, wonende te 9220 Hamme, Biezestraat 80/A000.

2) Mevrouw SAERENS Katleen Victor Emilienne, geboren te Brussel op 20 november 1973, , wonende te 9220 Hamme, Biezestraat 80/A000.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben met de naam 2 wielen. Zetel: 9220 Hamme, Biezestraat 80A

Doel : De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel : Groot- en kleinhandel, import en export, leurhandel in fietsen, fietsonderdelen, brom-fietsen, bromfietsonderdelen, sport- en vrijetijdsartikelen, sportkleding voor kinderen en volwassenen, sporten kledingaccessoires en verzorgingsproducten, meer in het bijzonder deze die worden aangewend bij het uitoefenen van sporten of gedurende de vrijetijdsbesteding.

Het herstellen en onderhoud van fietsen en bromfietsen.

Oprichting, bouw & installering van standenbouw, podiumbouw, tentenbouw, licht- en geluidsinstallaties, het aanmaken van standpanelen.

Verhuur en verkoop van bovengestelde evenementen, verhuur en verkoop van stand-panelen. Organisatie van evenementen en festivals, inrichten van beurzen in de meest ruime zin. Studiebegeleiding, geven van bijlessen.

Productie van fietsen.

Organisatie van fietsreizen en fietstochten, sportevenementen.

Naaiatelier, productie van kledij.

Het geven van cursussen fietsherstelling.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrij¬ven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrek¬king hebben op het oor-deelkundig beheer van roerend en onroe¬rend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschik-ken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoed¬handelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Biezestraat 80 Bus A

9220 Hamme

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelne-ming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, sa-menwerkingsverbanden, be¬roepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere ven¬nootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen even-eens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkin-gen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stel-len die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maat-schappelijk doel.

Duur : onbepaald

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600,00. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen met een fractiewaarde van 1/100°

De oprichters verklaren op alle aandelen ingeschreven en deze volgestort te hebben ten belope zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Bankattest: Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank onder nummer BE69 0689 0191 1178.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om 20.00 uur.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Worden tot niet statutair zaakvoerders benoemd :

De heer STALJANSSENS Wouter Gustaaf, geboren te Hamme op 29 novem-ber 1972, nationaal wonende te 9220 Hamme, Biezestraat 80/A000,

Mevrouw SAERENS Katleen Victor Emilienne, geboren te Brussel op 20 no-vember 1973, wonende te 9220 Hamme, Biezestraat 80/A000,

die verklaren hun benoeming te aanvaarden. Het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur.

Er werd geen commissaris benoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2016

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer GOOSSENS Stijn, wonende te 9200 Dendermonde, Bookmolenstraat 1 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Sven Heyvaert, notaris te Hamme

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
2 WIELEN

Adresse
BIEZESTRAAT 80, BUS A 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande