2BADI

Société en commandite simple


Dénomination : 2BADI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 629.856.533

Publication

19/05/2015
ÿþMad Word 11.1

1110,P21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ee+monmpoe

NE,

~ T ~fl5}

~Cxr~:~ti~. v~l

KOOPHANDEL GENTri le

I

Ondernemingsnr : 6x9. SS6 S 33

Benaming

(voluit) : 2BADI

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : VLOTSTRAAT 10 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Tussen de ondergetekenden:

1.De heer Kemal Astitou, wondende te Boerderijstraat 39, 9000 Gent.

en

2.De heer MansourToubadie , wondende te vlotstraat 10, 9000 Gent.

Werd overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarbij de comparant vernield onder nummer 1 optreedt als "beherende vennoot" en de comparant onder nummer 2 als "stille vennoot". Zij verklaren de statuten als volgt vast te stellen:

Artikel 1:

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming 2BAD1

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Vlotstraat 10, 9000 Gent

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

Voor haar rekening of voor rekening van derden alle handelingen te stellen welke rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op:

Personenvervoer, taxi, luchthavenvervoer.

Transport van goederen voor derden over de weg.

Om dit doel te verwezenlijken heeft de vennootschap ook als doel:

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

zich borgstellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen,

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, In het kort tussenpersoon in de handel.

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in

aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële,

landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen

Bij de verwezenlijkingen van haar doel mag de vennootschap alle roerende en onroerende transacties en beleggingen doen die nuttig zijn voor de oprichting en het vermogensbeheer van de vennootschap. Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4:

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd Euro (100,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, die allen op naam zijn. Het kapitaal wordt ingebracht ais volgt:

Inbreng in geld

-De heer Kemal Astitou, voornoemd, verklaart volledig en onvoorwaardelijk inbreng te doen van een bedrag

in geld van negentig Euro (90,00 ¬ )

-De heer Mansour Toubadie, verklaart volledig en onvoorwaardelijk inbreng te doen van een bedrag in geld

van tien Euro (10,00 ¬ )

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng in geld worden aan de vennoten volgende aandelen

toegekend:

" Kamal Astitou, voornoemd, 90 aandelen

'Mansour Toubadie, voornoemd, 10 aandelen

Totaal: honderd (100) aandelen

Artikel 6:

De heer Kemal Astitou, voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt "beherend vennoot" genoemd.

Ingeval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van de beherende vennoot, verliest deze van rechtswege de hoedanigheid van vennoot. De vennootschap wordt niet ontbonden door de uittreding van rechtswege, tenzij er niet langer minstens één beherende en één stille vennoot zou overblijven. In elk geval hebben de overblijvende vennoten steeds het recht de vennootschap voort te zetten met om het even welke derde die zij als nieuwe beherend vennoot laten toetreden door intekening op nieuwe aandelen, of aan wie zij het aandelenpakket van de overledene, gefailleerde of onbekwame kunnen overlaten, binnen de zes maanden na het feit dat leidde tot het ontslag van rechtswege. Bij gebrek aan het vinden van een nieuwe beherend vennoot binnen de voormelde termijn, of indien de overblijvende vennoten niet voor het voortbestaan van de vennootschap opteren bij wijze van een schriftelijke verklaring, wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

w L " De heer Mansour Toubadie, voornoemd, is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en

verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De bevoegdheden van de stille vennoot bestaan uit:

" de controle van de vennootschap

" het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder

" de goedkeuring omtrent de vervreemding van financiële vaste activa

" het stemrecht in de algemene vergadering

Artikel 7:

De vennootschap kan bestuurd worden door meerdere zaakvoerders.

De heer Kemal Astitou wordt benoemd tot niet statutair zaakvoerder. Zijn mandaat kan door een eenvoudige

beslissing van de algemene vergadering worden beëindigd.

zijp mandaat is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings- , reis- en verplaatsings-kosten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder beschikt over alle bevoegdheden om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap en het aangaan van leningen is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist. De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend indien hij geen beherend vennoot meer is.

Artikel 8:

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Artikel 9:

Het overtijden van de stille vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden stille vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien aile andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Indien zij niet ais vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

De erfgenamen mogen In geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december en loopt aldus gelijk met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op éénendertig december van het jaar tweeduizend en zestien.

De onderhavige vennootschap verklaart aile verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting aangegaan sedert 01 april 2015 over te nemen.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten. Dit alles overeenkomstig de bepalingen van de Boekhoudwet en de Vennootschapswet.

Artikel 11:

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 12:

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans za! de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13:

De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden,

De vergadering zal worden voorgezeten door de statutaire zaakvoerder.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald in deze statuten,

Artikel 14:

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s), die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de vennootschapswet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na afsluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieder aandelenbezit.

Opgemaakt te Gent op 07 mei 2015, in drie exemplaren. De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de registratie van deze onderhandse oprichtingsakte, de publicatie, de inschrijving in het handelsregister en de aanvraag van een BTW nummer.

Elke comparant verklaart een exemplaar te hebben ontvangen. De beherend vennoot en zaakvoeder

De heer

Kamal Astitou

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' . Voor-beh+ouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
2BADI

Adresse
VLOTSTRAAT 10 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande