2FEEL@HOME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2FEEL@HOME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.789.738

Publication

22/11/2013
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : OS' 5 " 13 g

Benaming

(voluit) : 2FEEL@HOME

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9750 Zingem, Pontweg 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN EEN VENNOOTSCHAP IN HET KADER VAN DE SPLITSING VAN DE VENNOOTSCHAP FEEL@HOME

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op ACHTENTWINTIG OKTOBER TWEEDUIZEND DERTIEN blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2FEEL@HOME werd opgericht met een kapitaal van TWEEËNTACHTIGDUIZEND NEGENHONDERDENELF EURO NEGENENZEVENTIG CENT (¬ 82.911,79), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die volledig onderschreven en volgestort zijn.

IDENTITEIT VAN DE VERSCHIJNENDE PARTIJ.

De heer Louckx Jean, wonende te 9840 De Pinte, Koning Boudewijnlaan 26, handelend in zijn hoedanigheid van vertegenwoordiger van de gesplitste vennootschap FEEL@HOME met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Georges Martensstraat 3311, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, ondernemingsnummer BE0806.332.393.

Vennootschap ontbonden zonder vereffening met het oog op splitsing door overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LM GAMES en door oprichting van deze vennootschap.

OPRICHTING.

De gesplitste vennootschap maakt gebruik van de mogelijkheid van artikelen 675 en 758 van het Wetboek van Vennootschappen om te splitsen door overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan een of meer bestaande vennootschappen en aan een of meer door haar op te richten vennootschappen. De vennootschap heeft tot splitsing besloten ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering, vastgesteld in de notulen, opgesteld door notaris Hulsbosch Jacques, te De Pinte, op 28 oktober 2013. Bijgevolg wordt het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van deze vennootschap overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel overgedragen na ontbinding zonder vereffening, dit ais volgt:

- deels aan de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LM GAMES, met zetel te 9850 Nevele, Reibroekstraat 41, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder nummer B E0466.788.249.

- deels aan deze nieuw opgericht besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2FEEL@HOME, Tegen uitreiking aan haar vennoten van effecten van voornoemde overnemende vennootschap LM GAMES alsook van deze vennootschap.

Na deze vaststelling heeft hij verklaard de statuten van de vennootschap als volgt vast te leggen;

1. Rechtsvorm  naam

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en heeft als naam:

2FEEL@HOME.

2. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd fe 9750 Zingem, Ponsweg 3.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits respect voor de taalwetgeving. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

3. Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- de aan- en verkoop van vastgoed voor eigen rekening

- projectontwikkelaar;

buik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







i

v beh aa Be' Sta

Oudenaarde

1 2 NOV. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- vastgoed bemiddeling.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij kan zich borg stellen, aval verlenen, leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden in het algemeen mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

4, Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeëntachtigduizend negenhonderdenelf euro negenenzeventig cent (¬ 82.911,79), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in natura ingeschreven:

Inbreng, op basis van de boekhoudkundige staat van 5 augustus 2013, door het overdragen van volgende activa en passiva en bestanddelen in deze vennootschap door de gesplitste vennootschap FEEL@HOME: de appartementen gelegen in de residentie Jean-Louis te 9000 Gent, Peperstraat 43 en 45, de borgtochten betaald in contanten, de diverse vorderingen, de liquide middelen, de geraamde belastingschuild voor aanslagjaar 2013, ais ook een deel van de rekening/courant Jean Louckx ten bedrage van ¬ 411.827,10.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

.. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

- de door hem gedane stortingen;

- de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer, ingeval van overdracht onder de levenden en door een zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden, ingeval van overgang wegens overlijden. De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. De aandelen waarop In geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moet eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen, Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien (15) dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering, De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen. De nieuwe aandelen behoren in voile eigendom toe aan de blote eigenaar. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe. Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld, kan slechts worden ingeschreven hetzij in evenredigheid met hun deelname in het kapitaal, hetzij volgens onderling akkoord door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen in onderstaande volgorde: - door een vennoot; - door de echtgeno(o)t(e) van een vennoot; - door de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn; - door alle personen mits beslissing genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drietvierden van het kapitaal.

Geen aandeel mag op straffe van nietigheid onder levenden worden afgestaan noch overdragen wegens overlijden dan met de toestemming van aile vennoten,

Ingeval van weigering van toestemming tot overdracht onder levenden, of indien erfgenamen of legatarissen van aandelen niet als vennoot worden toegelaten, dan wordt de afkoopwaarde van deze aandelen bepaald volgens hun werkelijke waarde op de dag van de vaststelling van de weigering. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal deze waarde vastgesteld worden door twee deskundigen, de eerste aangesteld door de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen en de tweede door de vennoot of rechthebbenden die de afkoop van de aandelen vraagt. De twee deskundigen hebben onbeperkt recht van onderzoek van alle boeken, bescheiden en goederen van de vennootschap. Zij zullen hun gezamenlijk en onder eed bevestigd verslag neerleggen op de zetel van de vennootschap binnen de twee maanden te rekenen vanaf het bericht van aanstelling hen door de meest gerede partij toegestuurd. De kosten van beide deskundigen zullen door beide partijen, ieder voor de helft gedragen worden, Indien de twee voornoemde deskundigen binnen de gestelde termijn niet tot een akkoord komen nopens de vast te stellen afkoopwaarde, dan zal de meest gerede partij aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel de aanstelling kunnen vragen van een derde deskundige die binnen de kortst mogelijke tijdspanne de definitieve

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

afkoopwaarde zal vaststellen. De door deze deskundige gedane waardebepaling is bindend voor alle partijen en niet vatbaar voor enig verhaal of beroep.

Telkenmale wanneer de overdracht of overgang aan een goedkeuring of toestemming onderworpen is, genieten de bestaande aandeelhouders van een recht van voorkoop. De medevennoten beschikken over een termijn van één maand te rekenen vanaf ontvangst van het schriftelijk bericht tot overdracht of overlating, om zich tegen deze overdracht of overlating te verzetten en zelf hun voorkoop recht te laten gelden. Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen. De vennoten die het voorkooprecht uitoefenen zullen onder hen de aan te kopen aandelen verdelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien meerdere personen er eigenaar van zijn, worden de rechten die er aan verbonden zijn geschorst totdat één van hen gekozen is om ze tegenover de vennootschap uit te oefenen. De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de pandschuldeisers en hun schuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te berichten. Ingeval van vruchtgebruik wordt de blote eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager,

5. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwcordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf ingeval van overdreven volmacht.

6. Jaarvergadering:

Elk jaar, de tweede woensdag van de maand mei om 10 uur moet de gewone algemene vergadering gehouden worden. Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekend brief, toegezonden aan elke vennoot, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Bij algemene instemming kan van de schriftelijke uitnodigingen worden afgezien. teder aandeel geeft recht op één stem, Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot. De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgecefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

8. Boekjaar  winstverdeling:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld. Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

9, Ontbinding  vereffening:

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten, De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

a F ,,ehoucien

aan het Belgisch Staatsblad

K

." .

beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen' om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, volgens de procedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars beschikken over alle machten hen toegekend in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

10. Overgangspalingen:

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten cp 31 december 2014,

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Benoeming van zaakvoerder.

De vergadering heeft eenparig beslist om het aantal zaakvoerders te bepalen op I en in die functie te benoemen: de heer Louckx Jean, voornoemd. Die verklaard heeft deze benoeming te aanvaarden. VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP.

Er werd vastgesteld dat de voornoemde gesplitste vennootschap FEEL@HOME met ingang van 28 oktober 2013 ophoudt te bestaan

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-verslag zaakvoerder

-verslag bedrijfsrevisor

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2FEEL@HOME

Adresse
PONTWEG 3 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande